Algselt postitas Martin
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustma sain aru, nagu sa mängiks sedaWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Martin räägi siis nendest "uutest süsteemidest". Ja sellest ka, et mis taktika sul toimib. Kui ma ikka sain aru, et sa seda mängid .
Aga anna siis linki, kus sa selle mängu tõmbasid. Või ostsid originaali.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustMartin räägi siis nendest "uutest süsteemidest". Ja sellest ka, et mis taktika sul toimib. Kui ma ikka sain aru, et sa seda mängid .
Aga anna siis linki, kus sa selle mängu tõmbasid. Või ostsid originaali.
Mis testimisse jms puutub, siis kodukatel tasub ka end tavaliselt registreerida: vastavalt siis http://fm08.footballmanager.net/regi.../en/index.html ja http://www.sega-europe.com/minisites/fml/en/login.html, kuigi avalikku beta testimist pakutakse vaid FM Live puhul, mis tuleb 2008. aasta alguses.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Martin, kas tead, kas nii lähema viie aasta jooksul Baltimaade liigasid ka oodata on? Või äkki editorile uue liiga meisterdamise võimalus?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustMartin, kas tead, kas nii lähema viie aasta jooksul Baltimaade liigasid ka oodata on? Või äkki editorile uue liiga meisterdamise võimalus?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustsmutt, kas uus FM kasutab ära multicore protsessoreid vastavalt nende potentsiaalile, vaid mitte.
Eriti inimesele, kes lasi teistel oma arvuti kokku panna
Pole aimugi ja küsimusest ei saa ma ka aru.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
kuna ma eelistan et sul on äge ja vähemalt dual core protsessor eks, siis seda sa saaksid sa tshekkida taskmanagerist ja vaataksid kuidas sul asi preformances jookseb
kui suure koormuse all vaid yks CPU sul pinges on siis ei ole asi paremaks läinud, kui aga mõlemad parajalt, siis on seff
aga jah see selleks siis
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMis ma näen väja nagu mingi tehnotöötaja? :P
Pakun täiesti umbes ja peast ja HT põhjal: vastava riigi nimed on ringluses andmebaasi põhjal. Ja siis protsent mujalt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar