Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
This topic has been answered.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mcnamara
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Algselt postitas Maarek
    Mis neil lõunaosriikide klubidel siis viga on? See, et põhjas vähe külmem on, ei tähenda ju, et Kalifornia, Texase, Arizona või Florida osariigis ei võiks heal tasemel hokit pelada.
    Miks peaks jäähokit mängima seal, kus iial looduslikku jääd pole nähtud? Minu jaoks müsteerium.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Algselt postitas marcello

Palju neid siin ikka oli kes super sid ja go pingud karjusid?

kyps ja siis veel üks
    Ma ei tea palju neid karjujaid oli, aga millegipärast alles hiljuti Jasper mainis, et asi hakkab väga pingviiniteemaks kätte ära minema :P :P Ju siis ainult kyps ja veel üks kommenteerisid

Mis neil lõunaosriikide klubidel siis viga on? See, et põhjas vähe külmem on, ei tähenda ju, et Kalifornia, Texase, Arizona või Florida osariigis ei võiks heal tasemel hokit pelada. Kuigi ega minu puhul pole lõunaosariik põhjuseks olnud, vaid tegelased nimega Pavel Bure, Teemu Selänne, Paul Kariya, Brad Richards.
    Muuseas, Anaheim tegi natuke ajalugu ja tõmbas esimeses mängus Coloradole 5-0!!! koti pähe

Leave a comment:

• Tembu
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Ja-jah, mina olen \"see veel üks\", kes ei väsi tänase päevani karjumast \"Super Sid, Super Kid!\" ja \"Pens forever!\".
    Mcnamaraga peab nõustuma, et elu oleks ilusam, kui igasugu lõunaosariikide klubide asemel oleksid senini mängimas Hartford Whalers, Winnipeg Jets ja Quebec Nordiques.
    Kardan, et pole kaugel päev, kus Penguins müüki läheb...

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Algselt postitas Maarek
    Seetõttu ongi naljaks lugeda, et hooaja keskel on päris mitmel tegelasel pingviinid, pingviinid, aga kui asi play-offi jõuab, siis juba Montreal ja teised Kanada klubid eelisseisus
    Mina olen Montreali toetanud aastast 1986, kui nad mälestusväärsel kombel Stanley karika võitsid. Ja mingitest pingviinidest ei tea ma midagi.
    Rannaliival hokimängimisest ei oska ma midagi pidada. NHL-ile ei taha ma sugugi andestada selliste vanade toredate hokikeskuste nagu Winnipeg, Quebec või Hartford tiimidest ilma jätmist.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Palju neid siin ikka oli kes super sid ja go pingud karjusid?

kyps ja siis veel üks

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Algselt postitas kyps
    USA-s on muidugi Penguins erand
    Seetõttu ongi naljaks lugeda, et hooaja keskel on päris mitmel tegelasel pingviinid, pingviinid, aga kui asi play-offi jõuab, siis juba Montreal ja teised Kanada klubid eelisseisus

Mina pean tunnistama, et minu viimaste aastate lemmikud kõik rannaliival resideeruvad tiimid ehk siis Florida, Tampa Bay ja Anaheim

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Algselt postitas Maarek

Tõsised Kanada meeskondade austajad, ma vaatan.

Mul näiteks hea meel, et Teemul õnnestus ihaldatud tiitlile sammuke lähemale astuda, kuigi tõenäoline on, et lõpeb Partide teekond Colorado vastu.

Tahaks loota ,et nii see pole

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Läänes oli muidugi naljakas see, et põhihooaja 4 edukaimat lükati välja. Idas läks seevastu täpselt vastupidi.

Aga jah, iga kell toetan Kanada klubisid enne palmirandade klubisid. USA-s on muidugi Penguins erand

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Montreal Koivu pärast,Edmonton nostalgiast aga Pardid ennustasin delfis karikavõitjaks ja Teemu MVP-ks

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Tõsised Kanada meeskondade austajad, ma vaatan.

Mul näiteks hea meel, et Teemul õnnestus ihaldatud tiitlile sammuke lähemale astuda, kuigi tõenäoline on, et lõpeb Partide teekond Colorado vastu.

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Krt, ainult mitte Calgary

Nüüd siis rõhk Edmontoni ja Ottawa peal.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Algselt postitas mcnamara
    Pagana Calgary kah ei suutnud öösel palmipuuderahvast jagu saada...
    RASSIST!

Vabandust, tahtsin seda lihtsalt kunagi öelda

NHL muidu rokib, lahedalt ootamatud tulemused.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Läbi.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Algselt postitas kyps
    Montreal on muidugi suht raskesse seisu jäänud.
    Õudne lugu. Kaks järjestikust kaotust kodus on ilmselt andestamatu. Aga nii kaua kui veel mänge ees, on lootust.
    Pagana Calgary kah ei suutnud öösel palmipuuderahvast jagu saada...

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Vastus teemale \'NHL\'

Õlipoisid kenasti edasi, Montreal on muidugi suht raskesse seisu jäänud.

Samas on võimalik Edmonton vs. Calgary veerandfinaal Asi siis see Anaheim kodus kotti pista.

Leave a comment:

Working...
X