Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NHL

Collapse
This topic has been answered.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Epic
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Pehmelt öeldes üllatav algus ida finaalile. Ovetškin & Co naudib autsaiderina mängimist. Muljetavaldav võit avamatšis, kus oli väravavõimalusi põhimõtteliselt kolm korda rohkem ja siis teises mängus mõned õnnelikud väravad, mis tegid elu kergemaks. Vasilevski lasknud väga halval ajal neljandat korda sel hooajal oma puuri järjestikustes mängudes neli või rohkem.

Aga Lightning saab vähemalt vastaselt eeskuju võtta. Capitalsi tänavused karikamängud algasid mäletatavasti avaringis kahe kodumatši kaotamisega.
    Nädal möödas ja seis pea peale pööratud. Backström on tagasi, aga Ovetškin kolistab muudkui raame ja luhtab niisama häid võimalusi. Vasilevski raskest algusest kenasti kosunud ja pole kolm mängu järjest üle kahe lasknud.

Varasemalt pole kordagi ükski meeskond konverentsi finaalis 0-2 pealt välja tulnud. Jon Cooperi hoolealustel võimalus nüüd ajalugu teha.

Samal ajal võib läänes juba täna edasipääseja selguda. Golden Knights jätkab üllatamist. Jonathan Marchessault mäng sama uhke, kui tema Lambo.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Pehmelt öeldes üllatav algus ida finaalile. Ovetškin & Co naudib autsaiderina mängimist. Muljetavaldav võit avamatšis, kus oli väravavõimalusi põhimõtteliselt kolm korda rohkem ja siis teises mängus mõned õnnelikud väravad, mis tegid elu kergemaks. Vasilevski lasknud väga halval ajal neljandat korda sel hooajal oma puuri järjestikustes mängudes neli või rohkem.

Aga Lightning saab vähemalt vastaselt eeskuju võtta. Capitalsi tänavused karikamängud algasid mäletatavasti avaringis kahe kodumatši kaotamisega.

Leave a comment:

• olll
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Oh, Epicu lugu lugedes meenus see 20 aasta tagune käik Capitalsilt. Eriti ida finaal Buffalo vastu, kus olin robustselt Washingtoni poolt, kuna mulle mingil põhjusel Hašek toona üldse ei meeldinud (kuna nad võitsid Venemaad olümpial, kelle poolt ma mingil kummalisel põhjusel (loe Pavel Bure) olin). Öösiti sai üleval oldud, samal ajal 9. klassi lõpetatud ja TV1-st vaadatud. Kas keegi mäletab, kes toonane kommentaator üldse oli?
    Igatahes jõuti (vist kaheksanda asetusena) finaali, kus Detroidilt kuivalt sumpsi saadi. See oli viimane periood, kui ma NHLi jälgisin...

P.S. Ah, neljas asetus oldi. Näe, kus mälu valetab.
    mäletan et TV1 kommentaar oli väga kehv ja igav, õnnestus isegi välja koukida see -

kas Margo Kütt vist suri suht hiljuti ära, reklaamimees oli äkki ?
    Raivo Rimm - teeb Kanal2-s midagi edasi ? kunagi rääkis liiklusest midagi

mina olin tookord rämedalt Buffalo poolt, pettumus oli suur
    aasta hiljem nad jõudsid finaali, aga siis TV1 enam ei näidanud

Leave a comment:

• Kaarel
    replied
    Üsna lihtsalt tuli see Winnipegile ikka. Rinnel kolmas kord seerias koduväljakul mäng pooleli jätta. Tuleb pikk suvi.

Läänes loodan Winnipegi edu, aga Vegase vastu vist ennustada ei maksa. Võrdlus kunagiste expansion tiimidega pigem kohatu, arvestades tänapäeva konkurentsi tihedust. St Louisi esimesel aastal pandi kõik 6 uut tiimi ühte konverentsi ja keegi pidigi finaali saama.

Tampale ennustan ka umbes 4-1 edu. Sergachevi diil on ikka täielik võit ja Montreali GMi järjekordne ämber muidugi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Oh, Epicu lugu lugedes meenus see 20 aasta tagune käik Capitalsilt. Eriti ida finaal Buffalo vastu, kus olin robustselt Washingtoni poolt, kuna mulle mingil põhjusel Hašek toona üldse ei meeldinud (kuna nad võitsid Venemaad olümpial, kelle poolt ma mingil kummalisel põhjusel (loe Pavel Bure) olin). Öösiti sai üleval oldud, samal ajal 9. klassi lõpetatud ja TV1-st vaadatud. Kas keegi mäletab, kes toonane kommentaator üldse oli?
    Igatahes jõuti (vist kaheksanda asetusena) finaali, kus Detroidilt kuivalt sumpsi saadi. See oli viimane periood, kui ma NHLi jälgisin...

P.S. Ah, neljas asetus oldi. Näe, kus mälu valetab.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Tasavägine, aga kummaliste ühepoolsete mängudega seeria sai sobiva lõpu, mille kokkuvõtteks sobib hästi üks säuts.

• Kaarel
    replied
    Nojah, igavesti ei saanud see võiduseeria kesta. Respect Washingtoni suunas. Paberil küll näiliselt kehvemad kui varasemalt ja Backstrom ka katki viimane mäng, aga lõpuks tuli ära. Tampa vastu ennustan siiski kaotust.

Nashville vs Winnipeg on üldiselt ootustele vastanud ja tõigi 7. mängu. Eilne/tänane game 6 muidugi nadivõitu. Tahaks Winnipegi edasi näha, aga raha sellele ei paneks.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Ovetškin esimest korda konverentsi finaalis ja õhus on 75%-line võimalus, et tänavu tuleb täiesti uus klubi karikavõitjaks. Muljetavaldav võit 6. mängus, kus Penguins jäeti vaid 22 pealeviske juurde ja lisaajal kangutati 2-1 võit välja vaatamata Bäckströmi puudumisele.

Läänes serveeritakse neljapäeval mäng, mida oleks patt maha magada. Selle eest hoolitses Filip Forsberg, kes oli 6. mängu 4-0 võidus osaline kolmes väravas (2+1), tehes ka sellise asja:

Leave a comment:

• Kurat
    replied
    Tagus Hertl eile, mis ta tagus poste aga tõsiasi on see, et Sharks on selleks hooajaks väljas ja liiga uustulnukad edasi. Kane jooksis paraku playoffis lati alt läbi ja nüüd on Doug Wilsonil tõsine küsimus, kas palgasõdur vabaks lasta ja pühenduda Tavarese püüdmisele või mitte. Lisaks on Thornton nüüd vabaagent ja teda ei pruugi enam SJS vormis jääl näha. Kahju on muiudgi jälle, et konverentsi finaali ei jõutud aga peale Marleau lahkusmit ja Thorntoni vigastust arvati, et play-offi SJS üldse ei jõua.

Leave a comment:

• Kaarel
    replied
    Veits kahju, et Tampa Boston nii lühikeseks jäi. Johnson-Point-Palat liin sai kokkuvõttes Bostoni suure kolmikuga hakkama. Cooperilt hea käik.

Leave a comment:

• olll
    replied
    ilmselt Florida ei jõua ära kahetseda et eelmisel hooajal vallandas Gallanti
    aga seniks ...

Leave a comment:

• Brick
    replied
    Kena. Bruins võeti kokkuvõttes 4-1 maha ja TB Lightning esimese meeskonnana kindlustanud pääsu konverentsi finaali. Enne seeriat olnuks rahul ka 1. võiduga Bostonist, kuid kokkuvõttes võeti ära mõlemad võidud Bostonist. Marchand lakkus, daivis ja rõvetses nagu talle kombeks.

See viga sai kohe ilusti 6 assistiga ära parandatud

Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Huvitav see, et Hedman pole seni ühtegi punkti kirja saanud. Et üks lisakäik peaks veel juures olema.
    Ja kui siin natuke veel unistada, siis Winnipeg Jets vs TB Lightning oleks vägev andmine Stanley Cup'i peale. Miski aga ütleb, et Predators viib seeria Winnipegi vastu koju tagasi.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas Brick Vaata postitust
    Lightningu põhiturniiri kohta on kahvatu ikka vale sõna.
    Seal jäi tegelikult üks sõna lihtsalt vahelt ära, et lõpp oli tõesti märgatavalt kehvem kui ülejäänud kulgemine. Sai parandus tehtud.

Huvitav see, et Hedman pole seni ühtegi punkti kirja saanud. Et üks lisakäik peaks veel juures olema.

Leave a comment:

• Kaarel
    replied
    Boston - Toronto. Kujunes lõpuks kõvaks seeriaks ja päris äge 7. mäng otsa.

Personaalne sümpaatia on Bostoni poolel, aga Tampal on nüüd kindlasti energiavarusid rohkem.

Üldiselt ägedad paarid 2. ringis, sealhulgas iga kevadine kohustuslik Pens va Caps.

Personaalselt loodan Winnipegi edenemist ja pärast seda lõppfinaali.

Leave a comment:

• Brick
    replied
    Lightningu põhiturniiri kohta on kahvatu ikka vale sõna. Frantsiisi käimasoleval 25. hooajal koguti 113 punkti, mis frantsiisi suurim punktisumma üldse. Ilmselgelt võeti põhihooaja lõpul juba natuke rahulikumatel tuuridel ning sellest ilmselt ka arvamus, et Lightning polnud nii võimas.

Boltsi ründevõimekuses ei kahtle vast keegi. Läbivaks probleemiks on see hooaeg olnud närune penalty kill ja lahja face-off'ide võitmisprotsent. Lisaks on endale imetud ka suures koguses väravaid enda tsoonist rünnaku alustamisel söödu eksimisega või lihtsalt suutmatusega oma tsoonist litter välja toimetada, mis on lubanud vastastele lihtsaid ja häid scoring chance.

Steve Yzerman tegi ikka talvel ka väga head diilid tuues J.T Milleri ja McDonagh. Esimene on face-off'ides tugev täiendus ja teine annab kaitses palju juurde. McDonaghi algus oli küll keeruline kuid vaikselt on ta harjumas Lightningu stiiliga. Eks eelmise hooaja kaitsepartner Girardi on ka abiks.
    Ja nagu esimene ring Devilsi vastu näitas, siis PK 84,2% (põhihooajal 76,1%) ja FOW% 52,4 (48,2) on juba edasiminek.

Viimase asjana lisaks veel, et Killorn on täielik play-offide spetsialist. Põhihooajal on juba mitu hooaega suht rahulikult lasknud ja siis kui play-offid tulevad hakkab lammutama. 5 mänguga lükkas rahulikult 4 väravat Devilsile.

Bostoni vastu põhihooajal väga ei saadud, loodetavasti nüüd lõpetatakse Marchand'i hooaeg ära.

Leave a comment:

Working...
X