320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

--SUPERBOWL--

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Hea lugemine! Kas sa ameeriklaste kombel oskaks spreadi coverimist ka ennustada?

    Kommentaar


      Eile mängisin Raiders +6 ja Bills -4,5.
      Täna/homme meeldivad:
      Eagles +7
      49ers +3
      Chiefs -12,5
      Cardinals +3,5

      Ei imestaks, kui kõik lähevad mööda

      Kommentaar


        Täna hea targutada, aga Niners tunduski selline musta hobuse moodi punt, kelle puhul polnuks kiire langemine üllatus, kuid ei üllataks ka Super Bowlini väljajõudmine.

        Green Bayle ohtlik ja arvatavasti tüütult füüsiline vastane. Rodgersi fännina veidi pelgan.

        Dallase järjekordse kiire langemise post-mortem saab olema muidugi meedias lõputu jahvatamise subjekt kuni septembrini. Kaotuse üheks peapõhjuseks 14 flagi, mille eest McCarthy saab kõvasti vastutada. Ei ole teab mis raske ennustus, aga pakun, et Zeke uuel aastal Dallases ei jätka, vähemalt mitte praeguse palganumbri eest.

        Kommentaar


          Pole paha lineup

          Kommentaar


            Wildcard round oli põnevuse mõttes ikka täielik pettumus. Kõigis mängudes sai võitev meeskond kiirelt esimesel poolajal double digit edu sisse ning teisel poolajal ei toimunud mitte üheski mängus enam olukorda, kus mängu juhtiv meeskond oleks sattunud kaotuspositsioonile. Bengalsi ja Cowboys mängudes oli ainukesena mingigi põnevus üleval viimastel minutitel.

            Tennesee Titans vs Cincinatti Bengals (laupäev 23:30)
            Hoolimata vigastuse tondist ja positiivsetest testidest, mis Titansist üle käisid sel hooajal, suudeti üllatuslikult välja võidelda endale AFC esimene asetus. Titans kasutas põhihooajal 91. erinevat mängijat, mis on ühe hooaja jooksul NFL-i uus rekord. Pärast Derrick Henry vigastust tundus, et meeskond, kelle rünnak on väga palju üles ehitatud Henry jooksumängule, satub vabalangusesse. Lisaks jätsid Tannehilli kaks parimat püüdjat AJ Brown ja Julio Jones kahe peale kokku vahele 11 mängu. Kui hooaja teises pooles Titansi rünnak vigastustega hädas oli, andis suure panuse võitudesse see sama Titansi kaitse, kes eelmine hooaeg oli kohutavalt halb - ei suudetud kedagi pidurdada ei söödu ega jooksumängus.

            Nüüd, kus Henry on täpselt playoffi alguseks naasmas ja Titansi rünne on terve ning opereerib üle pika aja jälle Bengalsi vastu täisvõimsusel, saab playoffis kaugele jõudmiseks rünnakul skoorimine olema võtmetähtsusega. Potentsiaali on meeletult, kas rünnak kohe esimesel mängul, mil kõik on terved ka täistuuridel tööle saadakse, näeme täna õhtul.

            Titansi kaitse on võrreldes eelmise hooajaga tubli edasimineku teinud. Võrreldes eelmise hooajaga on Titansi kaitse vastu skooritud keskmiselt 6.6 punkti mängu kohta vähem, mis on märgiline edasiminek. Eelkõige on pidama saadud vastaste running game – Ravensi järel oli Titansi rushing defense paremuselt teine. Achilleuse kannaks on Titansi kaitsel vastaste söödumängu takistamine, mis on umbes sama kehv kui eelmine aasta. Seda poolt kombenseeritakse jällegi tugeva red zone kaitsega. Ehk kokkuvõttes annab Titansi kaitse endiselt yarde ära, kuid nad suudavad vastaste rünnaku lõpusirgel pidurdada.

            Cincinatti Bengals sõitis Raidersist eelmisel nädalal, esimesel poolajal üle ja pidanuks suuremaskooriliselt juhtima ning game over olema. Üllatav, et nad ei suutnud liiga kõige kehvema Raidersi red zone kaitse vastu mitmetel rünnakutel rohkemat field goalist. Burrow ja Chase koostöö on lihtsalt imeline.

            Brick ennustab: Henry panus ja vorm Titansi ründesse saab olema väga tähtis. Kui Titansi rünnak ei ole samal leheküljel üksteisega on Bengalsil head võimalused. Bengalsi rünne sobib jällegist väga hästi Titansi nõrga passing defense vastu. Titans võtab napi võidu, aga ei kata +4 liini.

            Green Bay Packers vs San Francisco 49ers (pühapäev 03:15)


            Green Bay Packers tuleb playoffile vastu põhihooaja parima rekordiga, võites 17st mängust 13. Mitmete märkide järgi tõotab tänavune hooaeg jääda Rodgersi jaoks viimaseks Packersi särgis. Juba läinud offseasonil pandi Rodgersit paari mitmete erinevate organisatsioonidega ning välistatud ei ole ka karjääri lõpetamine tänavuse hooaja järel. A-Rodi tulevik võib ebaselge olla, kuid kindel on see, et NFCst jõuab Superbowlile läbi Lambeau Fieldi. Põhja-Ameerikas, külmas Winsconis on juustupeade võitmine kõigile võõrsilmeeskondadele alati väga keeruline ülesanne, eriti jaanuarikuus.

            Packersi rünnak ei olnud põhihooajal statistiliselt muljetavaldav, mis aga kõige tähtsam – Packersi rünne ei kaota palli. Packersi rünnak sõltub suuresti endiselt Rodgers – Adams oivalisest koostööst. Vajalikel hetkedel suudab Rodgers alati leida teisi püüdjaid, kes pikendavad rünnakut. Jooksu mängule andsid põhihooajal võrdselt hea panuse Jones ja Dillon.

            Packersi kaitse puhul on huvitav see, et numbrite järgi näib statistiliselt nende rushing defense parem kui see tegelikult on, sest üldjuhul on Packers saanud kiirelt kindla eduseisu sisse ning vastasmeeskonnad on pidanud jooksumängu hülgama. Teiselt poolt on nende passing defense numbriliselt kehvem, kui see tegelikult on, sest mitmed olulised mehed on olnud vigastustega kimpus, kes söödumängu takistada suudavad.

            San Francisco 49ersil polnud Cowboyde alistamisega mingeid probleeme. Minu kartus enne mängu, et Dallas teeb endal püksid täis, sai reaalsuseks. Täna ootab neid aga teisest puust vastane – Packers, kes kodus põhihooajal ei kaotanud mitte ühtegi mängu. Järjekordselt on 49ersi edu võtmeks Jimmy G. kes on aga endiselt pöidla- ja õlavigastustega kimpus. 49ersi rünnak peaks iseenesest hästi Packersi vastu sobima, kui lasta Deebol, Kittle ja teistel meestel toimetada.
            49ersi puhul teeb mulle muret, aga nende 3. järjestikune võõrsilmäng ning ühtlasi ka 6. võõrsilmäng viimasest 8st.

            Brick ennustab: Puhanud Packers ja A-Rod marsivad konverentsi finaali, kattes -5 liini.

            Kommentaar


              Üsnagi meelelahutuslik öö oli täna ja selles kõiges võib vastutavaks pidada Ramsi

              Kuigi nad alustasid üsna kindlalt ja mitte miski ei paistnud praktiliselt viimase veerandini, et asi nii koledasti käest läheb, siis oli ikka pisike kahtlus, et Bucs võtab lõpuks oma ning kuna öö teine mäng hakkas ka koitma, siis otsustasin lõpuni vaadata ja ei kahetse, sest pärast mitmest äpardusest tingitud edu käest laskmist piisas siiski umbes 40 sekundist, et asi enda kasuks pöörata


              KC-Bills mängu suhtes olid ootused kahetised. Chiefs toetajana lootsin, et suudetakse kuidagi asi ära vormistada ja kuigi sügisene kaotus tuli niiöelda madalperioodi ajal, siis oli üsna selge, et liiga parima kaitsega tiimi vastu peab Mahomes-Hill-Kelce magic kuidagi toimima.
              * Esimest veerandaega vedaski Mahomes suht üksi ning DEF näitas haavatavust, sest Singletary sai kuidagi lihtsalt mingeid trikke tehtud.
              * Teisel veerandajal hakkas õnneks DEF vaikselt tootma ja KC rünnak tuli ka paremini, aga Allen-Davis tegid esimese tormihoiatuse ning kuigi lõpuks suudeti pall vähem kui 30 sekundiga FG alasse toimetada, siis Butker kahjuks ebaõnnestus, aga lootused olid elus ja und veel ka polnud
              * Kolmandas kulutas KC pool veerandaega 3 punkti saamiseks, sai palli pari minutiga tagasi ja tegi ühe ilusa drive, millega tundus, et hakkab looma, kuigi Butker eksis lisapunktil ning siis põmaki, leidis Allen kohe hoobilt jälle Davise ja 75 jardi TD oli tõsiasi ja kuigi paar punkti jäi koduväljaku edu, siis oli asi endiselt õhus.
              * Neljas hakkas korralku kaitsetööga mõlemalt poolelt. 1.5 minutiga kiire punt KC poolt ja vähem kui 2 minutit hiljem Bills poolt vastu, aga siis tuli Hilli esimene magic moment ja 45 jardi return andis ilusa võimaluse, kuid hea kaitsetöö tõttu piirduti FG'ga ja 5 punkti edu siiski üsna õhuke. Allenil polnud kerge, aga kuigi oli ks 4th&4 olukord, siis suudeti ca 6.5 minutiga ikka red zone piirile jõuda, et siis ebaõnnestuda ja endale 4th&13 olukord tekitada ja ka 2 minuti hoiatus ära kuulata, aga ikka suutis seni tublilt tegutsenud kaitse asja rikkuda, sest jälle leidis Allen üles Davise, kes TD vormistas ja Diggs abiga võeti ka 2 lisapunkti, et saada edusse 29-26, aga ei hullu, kodutiimil ligi 2 minutit aega, et asi vähemalt FG'ga lisaajale viia. Külaliste üsna šokeerivaks üllatuseks sai umbes 40 sekundit hiljem Hill jooksu ja 64 jardi TD pani rahva rõõmust rõkkama ja PAT abiga edu 33-29, mistõttu FG'st enam Buffalol ei piisanud, kuid aega oli veel terve minut. Davis 28 jardi, Davis 12 jardi, vahepeal Sanders ka 16 jardi ja põmaki, Davis 19 jardi ja TD ja pärast edukat lisapunkti aega 13 sekundit ja edu 36:33. Soovisin mõttes vastastele õnne, aga kuna emotsioon oli kõrgel ja see paar minutit siia sinna enam suurt ei lugenud, siis mõtlesin ikka lõpuni vaadata, et pärast kahte Mahomes korraliku viset ehk 10 mängusekundit hiljem tõdeda, et Butkeril oli vaja viigistamiseks vaid 49 jardi kauguselt FG skoorida ja Chiefs ellu jätta. See õnnestus
              * Mündivise andis väikese võidu Kansasele ja saadi palliga ründamise õigus ning kuigi kogu drive ajal üksik 3rd&1 oli, siis kogu asi oli üks kiire lõppmäng, sest umbes 4 mänguminutit hiljem püüdis Kelce TD ja Bills oli löödud ja Kansas Chiefs neljandat aastat järjest vähemalt Conf. finaalis.

              Burrow ja Bengals on põhihooajal neist samuti jagu saanud, aga PO veits teine teema, aga kuna CIN on selles tsüklis jagu saanud 1. asetust omanud Titansist, siis tuleb kindlasti huvitav andmine.
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

              Kommentaar


                Sai öösel vaadatud Chiefsi ja Billsi lahingut - vapustavad lõpuminutid ja -sekundid , räägitakse juba ka kui ühest kõigi aegade mängust
                Kinnitust sai jälle vana ütelus - Buffalo City of Losers



                selgub et ainult juutuubi keskkonnas saab vaadata , vähemalt lubab seda avada siinsamas

                Kommentaar


                  Kommentaar


                    Sellepärast on divisional raund hooaja parim nädalavahetus. Paras hulk mänge, mitte liiga palju ega liiga vähe. Kehvad pundid siia ei jõua, tänu millele on mängud enamasti tagavägised.

                    Mul on kombeks mängu vaadates öelda iseendale ballgame, kui mingi play on selline, et see mäng näib tehtud. Pika NFLi vaatamise kogemuse pealt panen üldjoontes täppi, aga Rams vs Bucs jõudsin seda õite mitu korda pomiseda. Valemisse ei olnud lihtsalt sisse kirjutatud Ramsi soov muudkui palli ära kinkima hakata.

                    Billsi fänne ei lohuta vist küll miski, aga päeva lõpuks on Josh Allen endiselt vaid 25-aastane. Paraku muidugi ei ole ka Mahomes kuigi palju vanem. Seda duelli saame vähemalt järmgised 10 aastat nautida. AFC-is on üldse noorte QB-de seis rets: lisaks nendele veel Burrow ja Herbet ning x-faktorina ka Lamar. Burrow puhul on muidugi mureks, et tema eluaeg jääb lühikeseks, kui Cincy teda jätkuvalt sellisel viisil kolkida laseb.

                    Cincy ja SF vastu on küll tugev respekt, aga neturaalsena tahaksin näha Chiefs vs Rams SuperBowli. Kõlab kuidagi ägedamalt.

                    Kommentaar


                      Krt kui Hunt oleks Bengalsis olnud veel, siis oleks Bowl kinni ka pandud

                      Kommentaar


                        Mängus iseneesest pinget oli, kuna tulemus otsustati üsna lõpus. Samas, kuidas veider maik jäi sellest. Kohati oli kogu mäng selline sloppy ja veider.

                        Ei ole kahtlust, et Cincy oli pääsme sinna ära teeninud, aga tahtnuks siiski näha, mida Chiefs/Bills duo teinuks. Cincy puhul on kuidagi selline tunne, et esmalt tuleb paar korda playoffis välja langeda, et võimalus nö ära teenida. 4-võidu meeskonnast kohe aasta hiljem SuperBowlile näib nagu oleks mingi kohustuslik etapp vahele jäetud. Nagu ajalugu on näinud, ei saa muidugi välistada, et nad ei jõua enam Burrow' ajal kordagi sinna tagasi (vt näiteks Marino, Rodgers).

                        Packers/Rodgers, Mahomes/Chiefs ja Allen/Bills vaatasid seda mängu (kui üldse vaatasid) küll sellise pilguga, et krt, neid punte pidanuks/peaks ju võitma

                        Kommentaar


                          Kusjuures mul olid enne/ peale mängu umbes täpselt samad mõtted. Kogu austuse juures Bengalsi vastu, siis see tiitel tundus lõpuks määratud peale Super Bowlile jõudmist Ramsi oma olema. Kogu Ramsi teekond Lombardi trofeeni alates paari aasta tagusest nürist kaotusest Patriotsile finaalis, offseason + midseason vangerdustest ja lõpuks playoffis Shanahani 49ersi alistamine tähendas Bengalsi vastu now or never mängu. Chiefs/ Bills oleks kahtlemata tunduvalt seksikamad tiimid olnud oponeerimaks Ramsile.
                          Seda et tänavune finaal jäi Burrow jaoks viimaseks ma ei usu. Kui Bengals nüüd ikka võtab südameasjaks Joe tervise eest muretseda ja offensive line täiendada, jõuab ka kord õnn esimest korda Cincy fännideni.

                          Ironiseerides: * Super Bowli edu valemiks on coin tossi kaotamine. Viimased 8 mündiviske kaotajat on tsempioniteks tulnud.
                          * viimase kahe Super Bowli võitjameeskondade omanikud Glazerite perekond ja Stan Kroenke on oma suured võidud ja rahulduse kätte saanud selleks kümnendiks ning ManU't ja Arsenali ootavad ees keskpärasuse jätkumine, kus härrad ainult pumpavad raha välja klubidest.

                          Järgmistel aastatel saab AFC-s igatähes Mahomes, Allen ja Burrow võitlus olema armutu. Järgmine hooaeg võiks Buffalo Billsile kuuluda. NFC-st võiks neile oponeerida minu Cowboyd (unistada ju võib, kahjuks on Jerry tehtud kohutavad lepingud nii mõnegi mängijaga tagamas järgmisteks aastateks keskpärasust ja kannatused jätkuvad).






                          Kommentaar


                            See teema on vahepeal unarusse vajunud. Nüüd viimane aeg ellu äratada.

                            Tuleb endale siin eelmise veebruari postitusi vaadates vähemalt nii palju tuhka pähe raputada, et Cincy ja Burrow on nähtavasti tulnud suurde pikemaks ajaks. Näib, et Bills osutus siiski pabertiigriks, õigemini paberpiisoniks. Allen tegi see aasta ehk väikse vähikäigu, aga reaalsus on ka see, et võrreldes viimasesse etappi jõudnud nelja pundiga (Chiefs, Bengals, Niners, Eagles) on Buffalol/Allenil ikkagi relvi vähe. Lisaks Diggsile ei ole neil suurt midagi.

                            AFC ja NFC vahel on selline huvitav dünaamika, et kui noored top QB-d on AFC-s (Mahomes, Burrow, Allen; lisaks Lamar, mis võib lähitulevikus muutuda) ja ehitatud nende peale, siis NFC kaks finalisti on mõlemal pool palli ja üleüldiselt sügavad, aga mis veel tähtsam mõlemas eesliinis väga jõulised pundid.

                            Bengals vs Chiefs võtmeküsimus on muidugi Mahomesi seisund. Tänase seisuga avaldatud info põhjal on Cincy ca -1,5 favoriit, mis ilmselgelt on tingitud Mahomesi vigastusest. Tavaolukorras võiks KC mõne punkti favoriit olla (kuigi Cincyl on nende vastu kolm võitu jutti). Küllap Mahomes kuidagi kokku lapitakse ja platsile tuleb, aga 100%-lisest seisundist on asi kaugel.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Kaarel Vaata postitust

                              Bengals vs Chiefs võtmeküsimus on muidugi Mahomesi seisund. Tänase seisuga avaldatud info põhjal on Cincy ca -1,5 favoriit, mis ilmselgelt on tingitud Mahomesi vigastusest. Tavaolukorras võiks KC mõne punkti favoriit olla (kuigi Cincyl on nende vastu kolm võitu jutti). Küllap Mahomes kuidagi kokku lapitakse ja platsile tuleb, aga 100%-lisest seisundist on asi kaugel.
                              Mängu viimane veerand läks KC'l ikka eriti keeruliseks, aga kaitse hoidis ja bengalite oma lollused, eriti see viimane debiilne penalty, kinkisid võidu ikkagi KC'le.
                              Mulle see muidugi sobis


                              Eagles muidugi teises mängus tegi Purdy lõhkumisega endale asja lihtsaks ja alates teisest poolajast seda mängu polnud enam mõtet vaadata.

                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                              Kommentaar


                                Tänast Londoni mängu vaadates hakkasin mõtlema, et ma pole kunagi näinud, et üks mees ennast niimoodi järjepanu säkkida laseb nagu Tennessee tänane mängujuht. Lihtsalt ei tahtnud pallist lahti lasta. Huvitav vaatepilt.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                                Kommentaar

                                Working...
                                X