320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Käsipall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts



    Õhtul Kehrasse. Loodame, et liigne enesekindlus ei too etenduse "Jalgpallikoondis Fääridel" II vaatust.

    Kommentaar


      Algselt postitas markofkin Vaata postitust
      http://ohtuleht.ee/497915

      Õhtul Kehrasse. Loodame, et liigne enesekindlus ei too etenduse "Jalgpallikoondis Fääridel" II vaatust.
      No iirimaa vist üks nõrgemaid riike käsipallis, pluss paar aastat tegelenud korralikult vist, fäärid ikka vähe korralikum jalkas, pluss eesti on käsipalliriik, jalkas ollakse nõrgemate seas ja jalkas pole meil ühtegi superstaari, käsipallis aga on üks julm mängumees.
      Ehk ühesõnaga alla 10 punnine võit oleks ikka väga suur üllatus, pakuks mingi 40-20.

      Kommentaar


        Täiesti teadlik kõigest sinu kirjeldatust. Mind lihtsalt teeb alati äärmiselt ettevaatlikuks, kui ükskõik millise meie spordiala rahvuskoondise peatreener kirjeldab eelootavat mängu / matši / võistlust kui jalutuskäiku pargis...

        Kommentaar


          Live ülekannet ei näe kuskilt?Mõtlen tekstilist

          Kommentaar


            Nojaa need Iirimaa vennad vist mingi eesti esiliiga tasemel 20-4 poolaeg.

            Kommentaar


              Õnneks muretsemiseks polnud põhjust, ilma Patrailita 44-13 või mis ta oli Laupäeval Belgia! Kas ETV ei hakkagi ülekandeid tegema?

              Kommentaar


                Käsipallur Mait Patrail vallandas oma koduklubi TSV Hannover-Burgdorfi kodusaalis tõelise möllu, kui viskas mängus SG Flensburg-Handewitti meeskonnaga otsustava võiduvärava.


                Kurat selle mehe tegemised paistavad meil Eestis pisut alahinnatud olevat. Mängida iga nädal oma mängud Saksamaa kõrgeimas liigas ja silmapaistvalt. Naabermaakonna mehena sooviks küll ühel heal päeval Patraili näha saamas Aasta meessportlase tiitlit. Meeskonnasportlasel on seda muidugi ülimalt keeruline saavutada aga ehk ühel heal päeval, kui koduklubiks veel tugevam sats on.

                Kommentaar


                  Millal kordusmängud Iirimaa ja Belgiaga on?

                  Kommentaar


                    Aprillis kohtutakse võõrsil Iirimaaga ja juunis kodus Belgiaga.

                    Kommentaar


                      päris hea

                      Kommentaar


                        Praegu on muuseas mm. ka täistuuridel käimas, täna selguvad viimased veerandfinalistid ja kuigi Lõuna-ameerika tiimid ja Tuneesia on täitsa viisakalt' mänginud siis nagu arvata oli veerandfinaalid jäävad euroopa siseasjaks, kui Egiptus just suurüllatust täna ei sepista. Suurfavoriit on seniste mängude põhjal Taani, ka korraldajamaa Hispaania, Prantsusmaa ja Saksamaa võivad tiitli peale mõelda, mustaks hobuseks võib pidada Horvaatiat, kes alagruppis suutis Hispaania alistada, kindlasti ei saa veel maha kanda Sloveeniat, ehk põnevust jagub. Ise pakuks siis võitjaks ühe kahest - kas Taani või Horvaatia.

                        Kommentaar


                          Täna siis käsipallis üks tõsiselt suur lahing ees ootamas Prantsusmaa ja Horvaatia vahel, Oodata on päris vihast andmist ja päris paljud peavad seda juba finaaliks ja selle mängu võitja on sisuliselt maailmameister, ise usun endiselt, et võit jääb skandinaaviasse. Aga Taani tänane vastane veerandfinalistidest kõige nõrgem, ehk nad pole see turniir veel ühegi väga suurega mänginud. Korraldaja Hispaania võib loosiõnnega rahul olla, kuna teepeal ühtegi väga suurt vastast pole, siis finaali mittesaamine oleks ilmselt pettumus. Samas muidugi Saksamaa suutis Prantsusmaad alagruppis võita ja neid alahinnata ei tasuks, aga pigem on nad seekord liiga ebastabiilsed kõrge mängu jaoks. Lisaks veel Prantsusmaa pole veel seni kõike mängu pannud ja üppriski rahulikult võtnud seda turniir, täna Horvaatiaga aga tuleb väga verine ja suur võitlus. Selle loosiga muidugi läks toredasti - tänane Prantsusmaa - Horvaatia mäng on paljude jaoks juba finaali eest ja seejärel võitja mäng Taaniga (kui suurüllatust ei juhtu) on samuti finaali vääriline, ehk finaal võib sedapuhku tagasihoidlikum tulla, aga eks paistab kuidas läheb.

                          Kommentaar


                            Sry for old topic, aga ise mängin Aruküla SK nimelises klubis. (http://arukylask.ee/) . Võistlustel pole küll suuri tribüüne, kuid paarkümmend aleviku inimest on ikka mänge vaatamas.

                            Kommentaar


                              Eesti tegi Belgiale ära (32-23)

                              Kommentaar

                              Working...
                              X