320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

HOKI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas hokeist Vaata postitust
    Pantrite tuline fänn pole ma kunagi olnud.Olen poolt täiega ,et tagasi tulid.Kuidas nende rahaline pool vastu peab ei tea ,neil ju nagu ka Viiking Spordil plaan Soome liigas mängima hakata.Viiking Spordi mängu pole veel oma silmaga näinud aga meeskonna manager mu vana treener Viinapuu Toits ja meeskonda peatreener endine Läti koondise treener Leonids Berežnevs. 2012/2013 hooajal on plaan luua meeskond kes hakkab mängima Soome tugevuselt teises liigas e. mestises.Veteranidest meeskonnas eks Pantrid Valk,Kungla ja Starsist Levkovitš,Ivanov.Jääle on naasenud ka noor Keven Leppimann.Noortest veel märgiks ära Martin Gut,Edgar Baranin,Artur Fedoruk .09.10.11 Tallinna derbi 17.00 Premias eks siis igayks leiab omale ise lemmiku keda toetada!
    ma kuulsin toitsi suust mingit juttu (tele vahendusel), et plaan minna mestisesse. aplaus järjekordselt nii lolli juttu eest. kui pantrid ei saanud omalajal õieti tugevuselt 4-5 liigas(suomi sarja, 2 divari või 3 div) või kusagil seal liigaski hakkama, mida nad siis veel mestises teevad poole nõrgema võistkonnaga. mida iganes, toits ajab oma lolli ila edasi. muidu muhe vana aitab vähemalt tuju üleval hoida.

    edit: ja rahast ma parem ei räägigi. ennegi näinud siin minejaid ja tegijaid.
    How does Freddy Kruger wipe his butt?

    Kommentaar


      Pantrid mängisid tugevuselt 4liigas ehk 2div.Töökõrvalt paremat ei saa tahtagi.Toits rääkis ,et selle meeskonna baasil moodustatakse võistkond kes hakkab mestises mängima .Ka mina ei taha seda ulmet uskuda aga eks aeg näitab.Kui meil oleks mestises sats kyll see ka noori hoki juurde toob ja rohkem treenima panem,ma arvan nii.

      Kommentaar


        Algselt postitas hokeist Vaata postitust
        Pantrid mängisid tugevuselt 4liigas ehk 2div.Töökõrvalt paremat ei saa tahtagi.Toits rääkis ,et selle meeskonna baasil moodustatakse võistkond kes hakkab mestises mängima .Ka mina ei taha seda ulmet uskuda aga eks aeg näitab.Kui meil oleks mestises sats kyll see ka noori hoki juurde toob ja rohkem treenima panem,ma arvan nii.
        Esimene aasta mängis soumi sarja. Hiljem mängis nõrgemas ehk 2 divaris siis. See oli nii ammu, et ma ei mäleta enam. Hakkab mestises mängima? Kes ja kus need mängijad on? haha. Eestis ilmselt pole ühtegi või on mõni üksik, kes seal hakkama saab. Ja rääkida seeläbi hoki populiseerimisest on populistlik kaka. Ok, isegi kui tuleb lapsi juurde trenni, siis enne kui nendest saavad enamvähem mängijad võtab vähemalt 10-12 aastat. Kellega kavatseb see sats vahepeal mängida? mõttetu. süsteemi ehitatakse püramiiid tipust, mis on vale. See, et nad lähevad mingid divarit mängima - saan veel aru. Annab noortele mingigi väljundi, kes Eestisse on jäänud. Kuid siin kohal küsin, et miks nad Eestis veel on 16+ eluaasta juures? Sest neis ei ole enamasti rohkem potentsiaali kui meistriliiga. Selleks on juba palju erinevaid põhjuseid. Ja just töö kõrvalt hobina. Nii kurb kui see ka ei ole. Ma olen aastaid seda kuulnud, kuidas kohe kohe minnakse ja mängitakse, kuid alati see projekt lõppeb kuna ei ole raha ja nähakse, et ei ole mõtet. Lihtsalt keegi ei julge seda viimast välja öelda. Purikate projekt on minu isiklikul arvamusel Olle enda puhas ego küsimus - seda tal jätkub. Nii kurb kui see ka pole. Viking - nad söövad ejhl midagi väga head vist. Tahaks ka teada mida...
        How does Freddy Kruger wipe his butt?

        Kommentaar


          Uurisin huvi pärast, et mis eelarvetega Mestise klubid toimetavad, et keegi üldse julgeb Eestis plaani pidada sinna liigasse astumisest(kes meid sinna üldse tahab?). top 12 ...

          1) Sport, Vaasa – 1 912 000 €
          2) KooKoo, Kouvola – 1 300 000 €
          3) Jukurit, Mikkeli – 950 000 €
          4) Jokipojat, Joensuu – 815 000 €
          5) TuTo, Turku – 770 000 €
          6) Hokki, Kajaani – 595 000 €
          7) Kiekko-Laser, Oulu – 500 000 €
          8) SaPKo, Savonlinna – 496 000 €
          9) Kiekko-Vantaa, Vantaa – 390 000 €
          10) Peliitat, Heinola – 300 000 €
          11) LeKi, Lempäälä – 295 700 €
          12) JYP-Akatemia, Jyväskylä – 286 800 €
          Joga Bonito!!!

          Kommentaar


            Roosaelevant Pantrid pole Suomi sarja mänginud so tugevuselt 3 liiga.Oli mingi Tallinn HELSINGI Hockey Challenge 2004/2005 hooaeg vastased olid Vantaa Kiekko HT,Nups Hockey,Porvoo Hunters,Kupu Kuusankoski,OKK Helsinki.2005/2006 mängit 2 divisjonis so tugevuselt 4 liiga.Kokkuvõttes jäädi 2div 4 kohale.
            Last edited by hokeist; 28.09.11, 20:19. Põhjus: lisa

            Kommentaar


              Eestis on mängjaid kyll kes Mestises mängida võiksid ja on ka seal mänginud ,ka sm -liigas Lahesalu,Kaljuste,Makrov,Suursoo,Petrov,Rooba,Koit maa,J.Sorokin,Titarenko,Semjonov,Minin,( 3viimast momendil Suomi sarjas),lisada paar noort ja soomlased saab satsi kokku kyll.Se esialgu minu unistus !

              Kommentaar


                sul pole vaja mulle loetleda nimesi. Lauri ei tule elusees eestisse mängima, kaupo vb kuid pigem mitte - ta norras ka praegu rahul, makrov - unusta ära, suursoo - milleks ja ma väga ei usu ka sellesse, petrov - ei usu, rooba - naljahammas, koitmaa - pask, jaanus - tema mängiks, vasja - vb, maks - vb, minin - mõttetu ja kes need paar noort on, kes seal rongi alla ei jää? kaunis helesinine unistus sul, kuid kahjuks pead rohelise peale ka natuke mõtlema ja leppima sellega, et see ei ole võimalik. pooled nendest nimedest ei saaks mestises tegelikult hakkama ka peale kõige muu. mestises on tõesti mänginud puzanov, sildre + paar vana veel dinosauruste ajast. toome need tagasi? ja lauri mõned mängud enne seljavigastust pluss olle 1 mäng on küll kõva sm-liiga materjal. ainuke, kes lõi läbi oli suursoo. ning keerates ajamasinat tagasi ja tõstes suursoo tänasesse päeva võin julgelt väita, et ta ei saaks sm-liigas hakkama. ta on puhas vanakooli esimese viisiku äär, kes ei oska ega viitsi kaitsesse tagasi töödata. sellistel meestel pole just liiga palju kohti enam tänapäeva hokis.
                How does Freddy Kruger wipe his butt?

                Kommentaar


                  kas sommide Talviklassiko 2012 kohta ka miskit uudiseid ?

                  Kommentaar


                    Talviklassikot ei tule ! Jalkapede ei luba hokimehi statkale pidi murule halvasti mõjuma! Hifk lubas olympiastaadionile oma kuludega uue murukatte muretseda aga ikkagi ei lubata,See oleks Jokerite yritus olnud aga Harkimon hoorad vanad rotid .Normaalne Helsngi hokihuviline sellisele satsile kaasa ju ei ela!

                    Kommentaar


                      R.I.P Sven Tumba .Augustis 80-ks saanud mees lahkus ööl vastu laupäeva.Maailmameister 1953,1957,1962,lisaks veel hõbe ja 3pronksi,OM ilt 1952 pronk ja 1964 hõbe .8-kordne Rootsi meister Djurgardens IF-ga .

                      Kommentaar


                        Tänases EMV mängus alistas Tallinna Viiking Sport Kohtla Järve 4-1.Tartu Kalev/Välk osales Continental cupil Ankaras .Baskent(tur)-White Caps(bel) 1-16,Tartu-Baskent 11-2.Tartu-White Caps 2-5 seega 2 koht ja Belglased pääsesid järgmisse ringi.

                        Kommentaar


                          Jaroslavi Loko ikkagi hakkab mängima.Mitte kyll KHL-is aga tugevuselt 2-liigas Venemaal VHL-is .Esimene mäng 12 dets .Kokku 22 mängu so mängib kõigiga läbi ja siis selgub kas jõutakse po-se või ei.Teised satsid ju peavad rohkem mänge ei tea mis moodi pea poolte vähem mängudega po-sse saab.Mängijaid võib valida vanuses 17-22 a.kellel leping KHL,VHL klubidega,

                          Kommentaar


                            Anaheim võitis Helsingis Jokereid lisaajal 4-3 .Võiduvärava viskas Ryan Getzlaf kui mängitud oli lisaaega 1.13
                            Väravad Ana -Jok 06.12 Perry,12.16 Perry,39.54 Fowler,61.13 Getzlaf-38.56 Kivistö,41.33Hahl,56.03 Eaves

                            Kommentaar


                              Algselt postitas olll Vaata postitust
                              kas sommide Talviklassiko 2012 kohta ka miskit uudiseid ?



                              Asi ametlik. Sissejuhatuse teevad HIFK ja Jokerit ning mõned päevad hiljem kohtuvad Soome ja Venemaa.

                              Last edited by surfaja; 17.10.11, 12:47. Põhjus: Uuendatud

                              Kommentaar


                                Enam ei olegi hokit nii huvitav vaadata.http://www.ohtuleht.ee/446869
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

                                Kommentaar

                                Working...
                                X