Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rauulo
    replied
    Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Prantslased ja Šveits olid murdmaameestega väljas? Teab keegi lähemalt rääkida?
    Seal on vist niimoodi, et neljakesi koos minnakse ja kolmel mehel on püss kaasas, seega üks võib vabalt murdmaamees olla. Ainult ühe korra käiakse tiirus ka vist.

Kõva saavutus eesti poistelt igatahes !!

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    samas kui nad on tõesti sõjaväelased, siis kindlasti oskavad nad ka püssi lasta

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Prantslased ja Šveits olid murdmaameestega väljas? Teab keegi lähemalt rääkida?

Leave a comment:

• budu
    replied
    Itaalias Brussonis toimuvatel sõjaväelaste maailmameistrivõistlustel võitsid Eesti laskesuusatajad patrullsuusatamises kuldmedali.

Tiirus eksimatult tegutsenud Eesti nelik Priit Narusk, Indrek Tobreluts, Kauri Kõiv ja sprindi hõbe Roland Lessing läbis 25 km distantsi ajaga 1:04.09,9.

Teise koha saanud Šveits (Toni Livers, Ivan Joller, Christian Stebler, Remo Fischer) oli Eestist aeglasem 17,7 sekundit ning pronksi pälvinud Prantsusmaale (Vincent Vittoz, Robin Duvillard, Emmanuel Jonnier, Alexandre Rousselet) kogunes kaotust juba 1.13,1.

see väga kõva sõna ikkagi.

Leave a comment:

• wacho
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Meeste mk üldvõitja on veel vägagi lahtine, mis muudab viiamased etappid vägagi huvitavaks. M.Fourcade on viimane kuu väga hüva sõiduvormi näidanud, tema võitu loodaks, ei ole just palju 21. aastaseid kes laskesuusa mk kokkuvõtte võita suudavad. Ilmselt on peafavoriit Svendsen eks täna ebaõnnestus - ise panustaks ka talle aga loodaks Prantslase võitu - täna Eurospordi komentaator jahus midagi halvimate sõitude maha arvestamisest, ehk siis 3 halvimat punktikohta ei lähe arvesse?, nii sain mina aru. Eelmine aasta oli ka midagi selist vist. Naistest ilmselt võtab Neuner võidu ära, aga ka Hauzwald on hooaja lõus väga ehas vormis.
    Paljudel see aasta siiski neid mahaarvamisi ei tule. Kuna oli olümpiaasta, siis jätsid enamus sportlasi 1 või paar etappi vahele. Svendsenil kindlasti ei tule. Ustyugovi ja Sumanni osas ei mäleta täpselt. Naistest Hauswald kaotab 9 punkti...Jonsson ja Neuner on 3 või enam võistlust vahele jätnud.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    mis toimub, miks meie tüdrukud starti ei läinud? naljanaised.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Meeste mk üldvõitja on veel vägagi lahtine, mis muudab viiamased etappid vägagi huvitavaks. M.Fourcade on viimane kuu väga hüva sõiduvormi näidanud, tema võitu loodaks, ei ole just palju 21. aastaseid kes laskesuusa mk kokkuvõtte võita suudavad. Ilmselt on peafavoriit Svendsen eks täna ebaõnnestus - ise panustaks ka talle aga loodaks Prantslase võitu - täna Eurospordi komentaator jahus midagi halvimate sõitude maha arvestamisest, ehk siis 3 halvimat punktikohta ei lähe arvesse?, nii sain mina aru. Eelmine aasta oli ka midagi selist vist. Naistest ilmselt võtab Neuner võidu ära, aga ka Hauzwald on hooaja lõus väga ehas vormis.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas marconius Vaata postitust
    Vaata,aga vaata millised spordihuvid lõunamaades?!
    arvad et spordihuvid muutuvad elukoha ja kliima muutudes?
    mul naine näiteks iluuisufanatt. sai jaanuaris sellepärast isegi Eestit külastatud

Leave a comment:

• marconius
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    Kõivul liimiti suusad kinni või mees tõesti nii kehva hetkel?
    Vaata,aga vaata millised spordihuvid lõunamaades?!
    Tegelikult läks ilma määrdeta nagu Northug eile Stocki sprindis,laskumistel ja sirgetel libises eest ära,aga kui väiksemgi küngas tuli,jäi nagu seisma.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Kõivul liimiti suusad kinni või mees tõesti nii kehva hetkel?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Täna juhuslikult sattusin vaatama seda Otepää EM ,mis on rohkem teise esheloni karikaetapp ,kui mingi tiitlivõistlus. Peale eesti jõmmide ma sealt ühtegi nime ei teadnud ja minu jaoks sai selgeks vähemalt üks asi ,et eesti mehed ei ole suutelised konkureerima isegi mitte teise esheloni meestega. Nii kõva on Euroopas ikkagi laskesuusa tase. See on selgelt tugevam ja populaarsem ala ,kui murdmaasuusatamine. Aga publikut täna praktiliselt polnudki ,kui mingid osalejad ja nende sõbrad välja arvata.
    Kui sa seal ühtegi tuttavat nime ei leidnud, siis sa ilmselgelt pole eriti laskesuusatamisega kursis.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    minu jaoks sai selgeks vähemalt üks asi ,et eesti mehed ei ole suutelised konkureerima isegi mitte teise esheloni meestega.
    Eesti meestest oli ka ju teine eshelon väljas. Tobreluts, Lessing ja Viks on esimene eshelon siiski.

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Täna juhuslikult sattusin vaatama seda Otepää EM ,mis on rohkem teise esheloni karikaetapp ,kui mingi tiitlivõistlus. Peale eesti jõmmide ma sealt ühtegi nime ei teadnud ja minu jaoks sai selgeks vähemalt üks asi ,et eesti mehed ei ole suutelised konkureerima isegi mitte teise esheloni meestega. Nii kõva on Euroopas ikkagi laskesuusa tase. See on selgelt tugevam ja populaarsem ala ,kui murdmaasuusatamine. Aga publikut täna praktiliselt polnudki ,kui mingid osalejad ja nende sõbrad välja arvata.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Marko korjab äkki veel Vancouveris kaableid kokku?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Eveli sai 4nda koha Otepääl 15 km-is. Miks ETV alles nädalavahetusel hakkab üle kandma?
    Sest siis tahab Eurosport ka näidata ja peab pilti tootma hakkama. Praegu pole ju vaja...

Teie Marko Kaljuveer

Leave a comment:

Working...
X