Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• wacho
    replied
    ei taha küll venelaste tujurikkuja olla, kuid zaitseva sõit see mm on enam kui kahtlane. mitte kordagi poodiumil maailmakarikal ja nüüd selline imevorm. sealjuures ei jätnud vahele ühtegi distantsi. no aga eks aeg näitab, kas mu kahtlustel on alust või mitte.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    no mis nad seal siis skandeerima peaksid? spordivõistlus ju ikkagi
    Seda küll ,aga mis teha... väga ebameeldiv on mul seda kuulata. Eks tuleb sellest üle olla. Hetkel siis meeste meeskondlik sõit.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    no mis nad seal siis skandeerima peaksid? spordivõistlus ju ikkagi

Leave a comment:

• Mask
    replied
    see oli muidugi pull, et hooaja tabelijutt Wilhelm täna vapsee viimane oli.
    Ta selgelt väsinud. Rikkus eile ka naiskonna võudu ära viie möödalasuga. Täna tuli lausa 7.
    Mis tõsiselt närvidele käib on see vene rahvas ,kes sinna kohale on tulnud ja lärmakalt karjuvad "ROSSIIJA, ROSSIIJA!". Tuletab aprilli meelde.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    see oli muidugi pull, et hooaja tabelijutt Wilhelm täna vapsee viimane oli.

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Nüüd siis näitasin endale, et ka lamades on võimalik nulli lasta Tegelikult tegi naiskond hea võistluse. Kolm esimest vahetust olid ulmelised - lamades kõik nulliga ja püsti kamba peale 3 varu, millest enamus jääb minu õlgadele. Selleks ajaks olime kõige paremini lasknud naiskond. Janal kahjuks nii hästi enam ei läinud, aga pole viga...

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Kuradi Wilhem jampsis ära.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    nojah, nüüd siis läbi. ehk saab siis parema kui 17. koha

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    nüüd muidugi lasi salve metsapoole tühjaks

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    kõva rask aga noh kui ikka suusatada ei suuda üldse siis pole midagi teha..suveolümpiale laskma...

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    noh, 2 tiiru veel! ulme!

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kadril kõik märgid maas

Leave a comment:

• budu
    replied
    Venelased näevad juba igalpool tonti.http://sport.err.ee/index.php?0588159

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas wacho Vaata postitust
    Tore kuulda, et ma pole ainuke. Aga kuulge kallid kaasfännid- äkki oleks veidi kaastolerantsemad inimeste suhte, kelle lammikud pole ilmtingimata rahvuskaaslased. Muidu kõlate väga venelaslikult. Nende jaoks on selline inimene lausa rahvusvaenlane.

Aga Maskile- olevat haigeks jäänud. Seega päris õnnetu MM tema jaoks. Loodab ikka tavateateks ja massiks korda saada. Sest haigus polevat väga tõsina. Mingi väike külmetus ja nohu vist.

lessingult täna tore esitus muidu.
    Eestlasena loodan muidugi ,et ka eestlastel hästi läheb aga muidu jah minu pöidla hoidmine läheb Neunerile. Kahju ,et haigeks jäi. Loodetavasti ühistardis ja teates saab sõitma ja teenib ka oma esimese medali sellelt MM-ilt.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    see väidetav ühispöördumine võiks kehtida kõigi spordialade kohta maailmas. eriti see karm punkt, mis puudutab riike. iseasi mis siis spordist üldse saab.
    Ott Kiivikas kulturismivõistlustelt maha, sest Marek Kalmus pani dopsi?

Leave a comment:

Working...
X