Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
ei taha küll venelaste tujurikkuja olla, kuid zaitseva sõit see mm on enam kui kahtlane. mitte kordagi poodiumil maailmakarikal ja nüüd selline imevorm. sealjuures ei jätnud vahele ühtegi distantsi. no aga eks aeg näitab, kas mu kahtlustel on alust või mitte.
-
Seda küll ,aga mis teha... väga ebameeldiv on mul seda kuulata. Eks tuleb sellest üle olla. Hetkel siis meeste meeskondlik sõit.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno mis nad seal siis skandeerima peaksid?
spordivõistlus ju ikkagi
Leave a comment:
-
Ta selgelt väsinud. Rikkus eile ka naiskonna võudu ära viie möödalasuga. Täna tuli lausa 7.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsee oli muidugi pull, et hooaja tabelijutt Wilhelm täna vapsee viimane oli.
Mis tõsiselt närvidele käib on see vene rahvas ,kes sinna kohale on tulnud ja lärmakalt karjuvad "ROSSIIJA, ROSSIIJA!". Tuletab aprilli meelde.
Leave a comment:
-
see oli muidugi pull, et hooaja tabelijutt Wilhelm täna vapsee viimane oli.
Leave a comment:
-
-
kõva rask aga noh kui ikka suusatada ei suuda üldse siis pole midagi teha..suveolümpiale laskma...
Leave a comment:
-
-
Eestlasena loodan muidugi ,et ka eestlastel hästi läheb aga muidu jah minu pöidla hoidmine läheb Neunerile. Kahju ,et haigeks jäi. Loodetavasti ühistardis ja teates saab sõitma ja teenib ka oma esimese medali sellelt MM-ilt.Algselt postitas wacho Vaata postitustTore kuulda, et ma pole ainuke. Aga kuulge kallid kaasfännid- äkki oleks veidi kaastolerantsemad inimeste suhte, kelle lammikud pole ilmtingimata rahvuskaaslased. Muidu kõlate väga venelaslikult. Nende jaoks on selline inimene lausa rahvusvaenlane.
Aga Maskile- olevat haigeks jäänud. Seega päris õnnetu MM tema jaoks. Loodab ikka tavateateks ja massiks korda saada. Sest haigus polevat väga tõsina. Mingi väike külmetus ja nohu vist.
lessingult täna tore esitus muidu.
Leave a comment:
-
Ott Kiivikas kulturismivõistlustelt maha, sest Marek Kalmus pani dopsi?Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsee väidetav ühispöördumine võiks kehtida kõigi spordialade kohta maailmas. eriti see karm punkt, mis puudutab riike. iseasi mis siis spordist üldse saab.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Tegelikult tegi naiskond hea võistluse. Kolm esimest vahetust olid ulmelised - lamades kõik nulliga ja püsti kamba peale 3 varu, millest enamus jääb minu õlgadele. Selleks ajaks olime kõige paremini lasknud naiskond. Janal kahjuks nii hästi enam ei läinud, aga pole viga...
Leave a comment: