Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• wacho
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Lemmik laskesuusataja, mis siis?
    Tore kuulda, et ma pole ainuke. Aga kuulge kallid kaasfännid- äkki oleks veidi kaastolerantsemad inimeste suhte, kelle lammikud pole ilmtingimata rahvuskaaslased. Muidu kõlate väga venelaslikult. Nende jaoks on selline inimene lausa rahvusvaenlane.

Aga Maskile- olevat haigeks jäänud. Seega päris õnnetu MM tema jaoks. Loodab ikka tavateateks ja massiks korda saada. Sest haigus polevat väga tõsina. Mingi väike külmetus ja nohu vist.

lessingult täna tore esitus muidu.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    see väidetav ühispöördumine võiks kehtida kõigi spordialade kohta maailmas. eriti see karm punkt, mis puudutab riike. iseasi mis siis spordist üldse saab.

Leave a comment:

• ALEKOK
    replied
    Algselt postitas wacho Vaata postitust
    eks hoiavad tavateateks. ega henkel asendusena väga nõrk polegi- suusatab vaat et kiiremini kui wilhelm. peiffer saab sõita ainult sellepärast, et teda ilmaasjata kaasa ei oleks veetud.
    Loogiline oleks, et Peiffer saab ka meeste teatesõitu.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Mis probleem sul selle Neuneriga on?
    Eks täna sõitsid need, kel jaksu oli. Björndalenit ilmselt innustas mõte kõigist kuuest kuldmedalist, aga selle võimaluse tegi teiste Norra naiste nõrkus (peale T. Bergeri) võimatuks.
    Lemmik laskesuusataja, mis siis?

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    kus on Svendsen?
    Haige. Võimalik, et ei stardigi sel MM-il.

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Ilus võistlus eestlaste poolt tegelikult, kahju, et Tobreluts oma laskmisega selle persse keeras, mina oleks tema asemel küll intervjuus ülejäänute ees vabandanud.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    miks lätlasi polnud?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ma algust ei näinud... Miks Neuner taas starti ei lastud/saanud?
    Mis probleem sul selle Neuneriga on?
    Eks täna sõitsid need, kel jaksu oli. Björndalenit ilmselt innustas mõte kõigist kuuest kuldmedalist, aga selle võimaluse tegi teiste Norra naiste nõrkus (peale T. Bergeri) võimatuks.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ma algust ei näinud... Miks Neuner taas starti ei lastud/saanud?

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    vaatan ka üle pika aja eestikeelset ülekannet (tänud siinkohal etvspordile!) ja samasugune imestus. mismoodi saab nii valet infi anda? Tobrekas kasutas kindlasti ainult 1 lisapadrunit, kuigi kasutas 3 jne..

Leave a comment:

• ALEKOK
    replied
    Ma ei taha väga vinguda, aga kuidas on võimalik, et Aderil on neli lauset viiest täielik pask: loll või täiesti valel informatsioonil põhinev jutt.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    kus on Svendsen?

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Ilmselgelt polnud ma ainus, kellel võistlus metsa läks. Oma punaste silmadega riietusruumi minnes vaatas mulle vastu sama punaste silmadega lätlanna Gerda, kes, nagu selgus, lasi üheksa trahvi. Siis läks ikka puhta hüsteeriaks. Ise ka enam aru ei saanud, kas naersid või nutsid. Snaiprid!

Eveli distantsist.

Leave a comment:

• wacho
    replied
    eks hoiavad tavateateks. ega henkel asendusena väga nõrk polegi- suusatab vaat et kiiremini kui wilhelm. peiffer saab sõita ainult sellepärast, et teda ilmaasjata kaasa ei oleks veetud.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    sel juhul venelased panevad kinni. sakslased teevad ikka imekorraldusi. miks wilhelm kui parim naine välja jäi?

Leave a comment:

Working...
X