Nii naistel kui meestel seis suht hapu ikka. Loodan, et ma eksin, aga meeste tiim täna läpitakse ja naised käivad vähemalt 2 trahviringil. Naistel laskmine on suht võsas ikka jälle. Treener saab aru sellest ja pani Külma esimest vahetust sõitma.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustNii naistel kui meestel seis suht hapu ikka. Loodan, et ma eksin, aga meeste tiim täna läpitakse ja naised käivad vähemalt 2 trahviringil. Naistel laskmine on suht võsas ikka jälle. Treener saab aru sellest ja pani Külma esimest vahetust sõitma.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustUskumatu kuidas me laskmises sellises madalseisus oleme.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustLäti, Leedu, Soome justkui mõnitavad ka veel täna, teatesõidus näeme, raisk!
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustMedaliriikide arv juba päris positiivne, pidulauda tahaksid veel Rootsi, Itaalia, Šveits,.. paarissprindi Austria. Sloveenial ja Eestil kõik kuud ja planeedid ühel joonel.
Kommentaatorid olid täna veidi liimist lahti, kaotasid osad vaheajad ja järje ära. EBU kaotas aga Johannese ära, seega saab ka hullemini
Kommentaar
-
Homme on naiste teade. Ermits sõidab esimest vahetust. Minu arvates on see tema hea sõiduvormi raiskamine. Esimene leg on üldiselt rahulik ja Külm võiks selle ära istuda. Samas mida kauem me alguses kõrges mängus oleme, seda parem. Samas jällegi, kui Ermits näiteks kaks penalty ringi teeb, siis on aega kahjusid lappida ülejäänud vahetustel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustHomme on naiste teade. Ermits sõidab esimest vahetust. Minu arvates on see tema hea sõiduvormi raiskamine. Esimene leg on üldiselt rahulik ja Külm võiks selle ära istuda. Samas mida kauem me alguses kõrges mängus oleme, seda parem. Samas jällegi, kui Ermits näiteks kaks penalty ringi teeb, siis on aega kahjusid lappida ülejäänud vahetustel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar