Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Naiste seas tuleb uuel hooajal päris märkimisväärne põlvkondade vahetus siis, huvitavad ajad ees tuleb loota, et meie naised suudaks sammukese edasi teha.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust

Minu meelest debiilne nimetada kedagi nimedega millele ta ei vasta. Sh "Norra läbi aegade üks edukamaid talisportlasi". No lihtsalt ei ole ju.
    Kas on või pole, mingit halli ala pole
    On inimestel ikka mured. Minu jaoks on kogu see GOAT jutuveeretus mis iganes spordialal tühine taustamüra. Igal põlvkonnal omad kangelannad.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Teoorias Norral Tandrevold kannab esinumbri koha välja koondises, saksal peaks nüüd keegi rohkem läbi murdma, palju oleneb ka Preussi seisundist, vähemalt juuniorites neil andekust jagub.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Appi Las olla ju? Minu pärast võivad kõik need top15 omad olla ju "Kuningannad"
    Minu meelest debiilne nimetada kedagi nimedega millele ta ei vasta. Sh "Norra läbi aegade üks edukamaid talisportlasi". No lihtsalt ei ole ju.
    Kas on või pole, mingit halli ala pole

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    No ma üldiselt olen isegi nautinud värvikaid väljendusi ja emotsiooni ERRi poolt laskesuusatamise kajastamisel. Aga nüüd tahaks küll räigelt oksenadada.

Tuli uudis, et Röiseland lõpetab karjääri.

Ja mis me näeme pealkirjast - "LASKESUUSAKUNINGANNA lõpetab karjääri".
    Ja mis me näeme sisust - "Norra läbi aegade üks edukamaid talisportlasi ... blablabla"- mulle ei meeldi Norra suusatajad, aga oskan ka poole lause pealt kirjutada posu edukauamid norrakaid- Björndalen, JT Boe, Bjorgen, Johaug, Nordhug, Skari,
    See nüüd on küll tsitaat, ehk mitte toimetajate kokku pandud, aga no mingigigigigigi kõige elementaarsem sitafilter võiks ikka olla, mida kaasata artiklisse ja mida mitte - ""Minu arvates on Marte Olsbu Röiseland kõigi aegade parim naislaskesuusataja." "

Ei ole kuninganna (kuigi oli kitsalt 2020 MMi "kuninganna"). Pole isegi mitte lähedal edukaimate talisportlaste tasemele. Ja pole isegi lähedal kõigi aegada parimale. For fuck sake - tal on individuaalselt ainult KAKS oümpiakulda ja KAKS MM kulda ja ÜKS MK sarja üldvõit. Ei kuulu MK sarjas etapivõitude arvestuses isegi 10 parima hulka jäädes Forsbergist maha enam kui poolega.

Aga ei, muidugi. Kui on persoonile sümpaatne = kõigi aegade parim, fenomenaalseim, edukaim, kordumatuim jamisiganesokseveel.
    Appi Las olla ju? Minu pärast võivad kõik need top15 omad olla ju "Kuningannad"

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    No ma üldiselt olen isegi nautinud värvikaid väljendusi ja emotsiooni ERRi poolt laskesuusatamise kajastamisel. Aga nüüd tahaks küll räigelt oksenadada.

Tuli uudis, et Röiseland lõpetab karjääri.

Ja mis me näeme pealkirjast - "LASKESUUSAKUNINGANNA lõpetab karjääri".
    Ja mis me näeme sisust - "Norra läbi aegade üks edukamaid talisportlasi ... blablabla"- mulle ei meeldi Norra suusatajad, aga oskan ka poole lause pealt kirjutada posu edukauamid norrakaid- Björndalen, JT Boe, Bjorgen, Johaug, Nordhug, Skari,
    See nüüd on küll tsitaat, ehk mitte toimetajate kokku pandud, aga no mingigigigigigi kõige elementaarsem sitafilter võiks ikka olla, mida kaasata artiklisse ja mida mitte - ""Minu arvates on Marte Olsbu Röiseland kõigi aegade parim naislaskesuusataja." "

Ei ole kuninganna (kuigi oli kitsalt 2020 MMi "kuninganna"). Pole isegi mitte lähedal edukaimate talisportlaste tasemele. Ja pole isegi lähedal kõigi aegada parimale. For fuck sake - tal on individuaalselt ainult KAKS oümpiakulda ja KAKS MM kulda ja ÜKS MK sarja üldvõit. Ei kuulu MK sarjas etapivõitude arvestuses isegi 10 parima hulka jäädes Forsbergist maha enam kui poolega.

Aga ei, muidugi. Kui on persoonile sümpaatne = kõigi aegade parim, fenomenaalseim, edukaim, kordumatuim jamisiganesokseveel.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust

tra, ma raakisin juba 2 aastat tagasi siin, et nende laskesuusatajate sita pilpa peal hoidmine on lainud veits ule katte juba ammu. kaiff kuulata tiisleritel ja aderilt pidevalt peale jarjekordset pasanteeriat - pole hullu, paneme edasi. pole hullu, homme uuesti. pole hullu, homme parem paev. reaalsuses milvile kuskil rakveres pole hullugi ja erri tootajatele ka mitte. tegelt on ikka paris putsis ja nende laskesuusatajate nunnutamine voiks juba ara loppeda. kangelt meenutab juba seda aiku vibe saaremalt, kes pasundab pidevalt, et asi on progressis, kuigi voiks juba ammu minna ja tomateid kasvatada.
    Okei, et kaotame Laskesuusatamise kui spordi ära ja kunagi ühelgi noorel ei luba enam kunagi püssiga koos metsas suusatada või mis su pikk plaan siin ongi?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Yks kuues koht, no tore, aga terve haarem kogu meie laskesuusapundi eba6nnestumisi hooajal. Mul on kaugema j2lgijana raske m6ista kuidas need rahatoetused sellesse alasse end 6igustavad. Fun sport muidu mida vaadata, aga ...
    tra, ma raakisin juba 2 aastat tagasi siin, et nende laskesuusatajate sita pilpa peal hoidmine on lainud veits ule katte juba ammu. kaiff kuulata tiisleritel ja aderilt pidevalt peale jarjekordset pasanteeriat - pole hullu, paneme edasi. pole hullu, homme uuesti. pole hullu, homme parem paev. reaalsuses milvile kuskil rakveres pole hullugi ja erri tootajatele ka mitte. tegelt on ikka paris putsis ja nende laskesuusatajate nunnutamine voiks juba ara loppeda. kangelt meenutab juba seda aiku vibe saaremalt, kes pasundab pidevalt, et asi on progressis, kuigi voiks juba ammu minna ja tomateid kasvatada.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

maailmas 70ndana patseerides lihtsam 10 000 eurot toetajatelt saada

maailma kuuendana kindlasti,

rääkimata sellest, e t EOK stipendiumi saamiseks on see lausa ülioluline

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Yks kuues koht, no tore, aga terve haarem kogu meie laskesuusapundi eba6nnestumisi hooajal. Mul on kaugema j2lgijana raske m6ista kuidas need rahatoetused sellesse alasse end 6igustavad. Fun sport muidu mida vaadata, aga ...
    Seal on see lihtne reaalsus, et kui rahvale spordiala väga korda läheb, siis on maailmas 70ndana patseerides lihtsam 10 000 eurot toetajatelt saada kui mõnel kõrvalise ala esindajal nagu ntks vibulaskmine kuigi ollakse maailma top 3es ja võidetakse koguaeg medaleid ja tiitleid. Ja kogu need EOK toetused asjad on ju tegelikult üles ehitatud 80% ulatuses puhtalt komisjonide ja züriide otsustele ja arvamustele, mis ei erine tavarahva omast.

Leave a comment:

• Wingback
    replied

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Tuuli tegi ikka väga tubli MM-i. Kogu koondise puhul võib öelda, et Björndaleni intekas oli väga aus ja tõene - väikeste koondiste edu ja tulevik sõltub pikast plaanist ja koostööst ning tuleb otsida võimalikult palju võimalusi kuidas suurte riikidega koostööd teha ja nendelt õppida.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Kähkoneni Itaaliasse tulek suhtkoht unelmate rada läinud, Vittozzi tagasitoomine tippu jm, 2026 OM-iks peaksid kah käes olema ühed parimad nupud. Tuul sasis Bö perfektset jada, aga need 16-17sekised püstitiirud ikka ulmeee, prantsuse meestele kah peale jubedat hooaega miskit kätte jäänud.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    https://sport.delfi.ee/artikkel/9635...jaari-lopetada
    eks eelmise hooaja lõpul tulnud rahastamisotsus valmistas seda ka juba ette

või nagu foorumlane ühe teise end. naissportlase kohta ütles, et
    paneb sots.meediasse ilusaid pilte ja saab võistlustel 40.kohti - ju siis EOK meelest polnud see enam piisav

P.S tänu Talihärmale uskumatult hea lõpukoht siiski

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    ja nüüd ongi kõik.

Võin juba praegu ära öelda, et Ermitsa jaoks on tegemist viimase sõiduga MMil ja viimane hooaeg laskesuusatamises.
    Nüüd ongi ju ära kadunud viimane mõte sporti teha kui teates on ... nii.

Ei parasta ei tänita, lihtsalt nii ilmselt läheb

veidi üllatav, et Tuulit ühisstardi kontekstis ei pandud viimasesse vahetusse. ilmselt oleks saanud täna muidu puhata..
    Regina tahtis ise ka selle ära öelda post race intekas.

Leave a comment:

Working...
X