Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• lorenzo
    replied
    Ermits ikka täiesti augus omadega

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Kas hooldemehed tegid täiesti kohutavad suusad või ongi tiitlivõistluseks timmitud hooaja kehvim vorm?
    Vastased on lihtsalt dopingu, tähendab vormi, tiitlistõvistlusteks ilusti ajastanud. #alpimaja.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Oma sõitu ja laskmist pidas ta suureks pettumuseks. „Aga ma arvan, et teame, millest need ajad võisid sellised tulla,“ lisas eestlanna.
    No sisuliselt ütlebki ju, et gorillaliimi pandi suuskade alla täna.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Kas hooldemehed tegid täiesti kohutavad suusad või ongi tiitlivõistluseks timmitud hooaja kehvim vorm?
    Ei tea, äkki homme kuuleb rohkem. Sellised rasked olud võivad meie väikesele suusapargile ka karm olla.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Optimist minus loodab, et oli suusamäärde error ja tegelikult ei ole vaja ennast oksa tõmmata. Zahkna laskmine oli super.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas Navas Vaata postitust
    Ehk oleks võinud Talihärma vahetada Oja vastu, aga ei hullu midagi
    Mille pealt?
    Oja on olnud päevselgelt kehvem Talihärmast sel hooajal.

Pigem ma ütleks, et arvestades selle hooaja meeste taset oleks võinud panna Oja Tominga asemele - ilmselt oleme pärast II vahetust nagunii sellises mängus, et poleks mõtet meie suurimat lootust sellel MMil väsitadagi.

Võib-olla muidugi ongi tal hoopis vaja lahtisõitu (ta EMil vahepeal ei osalenud) ja pingevabas olukorras see kasulik hoopis.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Spordiportaalis vist mitte, aga otse.err kanalil saab küll kerida tagasi mingi tund-kaks. Ma tihti peale tööd koju kui juba võistlus käib ja siis kerin seal ruttu algusesse ja läheb.
    Ja siis võib juhtuda muidugi see, et kui tund maha jääd ja uus saade peale tuleb, siis enne järelvaatamisse üleslaadimist ei ole võimalik seda ülekannet kuskilt vaadata.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Spordiportaalis vist mitte, aga otse.err kanalil saab küll kerida tagasi mingi tund-kaks. Ma tihti peale tööd koju kui juba võistlus käib ja siis kerin seal ruttu algusesse ja läheb.
    Suured tänud!

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mulle oleks meeldinud, kui teatesõit toimunuks nädalavahetusel. Aga mis seal ikka.

Kui ma vabanen mingi 16.30-16.45, kas ma võin err-i spordiportaalis hakata vaatama juba siis algusest?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mulle oleks meeldinud, kui teatesõit toimunuks nädalavahetusel. Aga mis seal ikka.

Kui ma vabanen mingi 16.30-16.45, kas ma võin err-i spordiportaalis hakata vaatama juba siis algusest?

Leave a comment:

• Kotz
    replied
    Top 15 rahuldav
    Top13 Hea
    Top10 Väga hea

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Navas Vaata postitust
    Oja siiani sel hooajal olnud pigem alavormis, paar korralikku laskmist suutnud vaid kokku panna. Johanna on olnud stabiilsem.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Täna siis algab MM. Esimene ala segateatesõit kus rajale läheb 26 koondist ja Venemaa Laskesuusaliit. Huvitav on see, et seekord sõidetakse meestevahetused ennem ja naised lõpetavad. Meil läheb peale Zahkna, Ermits, Talihärm, Tomingas ehk ei midagi üllatavat.
    Tuleb kindlasti põnev võistlus, kõik riigid on oma parimad välja pannud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Huvitav on see, et seekord sõidetakse meestevahetused ennem ja naised lõpetavad.
    Nagu Austin Powers ütles: "Või ei lõpeta üldse."

Leave a comment:

Working...
X