Algselt postitas Rudy
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Ilma reaalsete lasketreeneriteta on meie laskmine tegelikult ikkagi maailmaklass. Tuleks korralik lasketreener ja hakkaks igapäevaselt detaile lihvima ja saaks natukene rohkem rahastust taha, et ei peaks lasketiirudes igat padrunit lugema, siis vōiks alles kritiseerida.
-
Ta sõitis teisel ringil Puonsiuloumast ka kiiremini.Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustKui mu arvutus paika peab, siis puhta laskmise korral oleks Ermits viimases individuaalis kuuendaks tulnud. Kahju, et tiirus tal tänavu ikka masendavalt kehv vorm on.
Ennem MMi tunduvad asjad meie jaoks ülesmäge minevat. Tuuli on kiiruse taasleidnud ning ka Talihärm on kiiruse poolest juurde pannud. Aga jah, laskmine on selline loose cannon meil.
Leave a comment:
-
Itaalial on küll päris jõhker põlvkond noori peale tulemas. Samas sakslaste seis tundub küll päris kurb. Kõik noored, kes neilt on MK-starte saanud on sõidukiiruselt kuskil eestlaste tasemel ja A-koondis on vanureid täis.
Leave a comment:
-
Kui mu arvutus paika peab, siis puhta laskmise korral oleks Ermits viimases individuaalis kuuendaks tulnud. Kahju, et tiirus tal tänavu ikka masendavalt kehv vorm on.
Leave a comment:
-
No viimaste etappide pealt MMil paaristeade Zahkna/Tomingas võib üllatuse pakkuda.
Leave a comment:
-
Ma arvan, et võib sellele alla kirjutada. Kui eestlastel törts paremini läheks oleks lihtsalt fantastiline.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustpole midagi teha, võiks öelda, et laskesuusk on see aasta mu lemmikspordiala, praktiliselt kõik etapid pakuvad pinget, võitjad on erinevad, väga tihti on eesotsas ka üllatusnimed jne. Pole ka mingit massiivset individuaalset üleolekut, ka Norra koondis põrub siin ja seal.
+ siis väga ei häiri see publiku puudumine, võrreldes näiteks jalgpalliga.
Leave a comment:
-
pole midagi teha, võiks öelda, et laskesuusk on see aasta mu lemmikspordiala, praktiliselt kõik etapid pakuvad pinget, võitjad on erinevad, väga tihti on eesotsas ka üllatusnimed jne. Pole ka mingit massiivset individuaalset üleolekut, ka Norra koondis põrub siin ja seal.
+ siis väga ei häiri see publiku puudumine, võrreldes näiteks jalgpalliga.
Leave a comment:
-
Jacquelin vs Bö üks parimaid vastasseise , siiamaani 2-0 Jacquelin kasuks?
Leave a comment:
-
Täna polnud 102 osalejat isegi..?Algselt postitas MALAGA Vaata postitustOkei nõus. Aga kas 102. ( Ernits või kes see oligi ) koha saanud sportlasega peab pärast tegema intervjuu stiilis : " oih ,täna ei läinud küll hästi " ?
Ernitsa laskmine oli täna võsas küll.
Leave a comment:
-
Okei nõus. Aga kas 102. ( Ernits või kes see oligi ) koha saanud sportlasega peab pärast tegema intervjuu stiilis : " oih ,täna ei läinud küll hästi " ?
Leave a comment:
-
+1, siis kui ühisstartidesse pääseb ja top10 kohtasid toob, siis hüppame rõõmust lakke ning kui laskesuusas tavapäraseid krahhe tuleb, siis viskame kohe üle parda. Väga huvitavate asjade üle kiunutakse.Algselt postitas JuriM Vaata postitustAh? Miks peab meie esinumbriga inteka tegema või tohib sportlasi tülitada ainult siis kui nad on hea tulemuse teinud?
Eile lasti neid puutaha ikka kohutavalt palju, võta terve Norra ja Rootsi koondis näiteks.
Leave a comment:
-
Ah? Miks peab meie esinumbriga inteka tegema või tohib sportlasi tülitada ainult siis kui nad on hea tulemuse teinud?Algselt postitas MALAGA Vaata postitustMiks peab 8 möödalasku teinud sportlasega pärast sõitu intervjuu tegema ?
Eile lasti neid puutaha ikka kohutavalt palju, võta terve Norra ja Rootsi koondis näiteks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: