Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• lorenzo
    replied
    Neid uudiseid Eesti meistrivõistluste kohta lugedes tekib küsimus et milleks selline võistlus korraldati kus A-koondisest peaaegu kedagi kohal pole

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Kus kohast puhtalt suusa aegu saab vaadata? Mulle tundub, et näiteks Mäkerainen ja Herrmann said ka Eckhoffi käest kalendriga. Ehk see "itaallannad sihivad vormi koduseks MM-iks" väide väga ei veena.

Meeste seas väiksema Bö ülemvõim on muidugi veelgi masendavam. Mazet on norrakad paraku kiirelt ja seejuures ka täpselt laskma õpetanud. Ehk neil polegi enam nõrka külge.
    Eilses mõlemas sõidus tundus Fischeri suusk toitvat. Meeste sõidus 1.ringi ajal Fischeriga prantslased libisesid Atomicu ja Madshuse prantslastelt eest ära.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Kust nihukese ilusa tabeli leiab? Ma oskan ainult sellist raskestiloetavat kamarajura genereerida.

Ibu biathlon - datacenter - vali võistlus - analysis - load detailed - course time total.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Kust nihukese ilusa tabeli leiab? Ma oskan ainult sellist raskestiloetavat kamarajura genereerida.

see on seal Analysis valiku all

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied

Leave a comment:

• eika
    replied
    Kus kohast puhtalt suusa aegu saab vaadata? Mulle tundub, et näiteks Mäkerainen ja Herrmann said ka Eckhoffi käest kalendriga. Ehk see "itaallannad sihivad vormi koduseks MM-iks" väide väga ei veena.
    https://biathlonresults.com/ saad kenasti välja võtta. Ehk suusasõidus suutis täna ainult Mäkäräinen konkurentsis olla. Soomlannade head suusaajad nullib asjaolu, et mõlemad olid konkurentsitult kõige aeglasemad laskjad.
    Lisatud failid

Leave a comment:

• Mask
    replied

Meeste seas väiksema Bö ülemvõim on muidugi veelgi masendavam. Mazet on norrakad paraku kiirelt ja seejuures ka täpselt laskma õpetanud. Ehk neil polegi enam nõrka külge.

Leave a comment:

• MartinEST
    replied
    Eckhoff ligi poolteist minutit Wiererist kiirem. Müstika. Norrakad on mingi uue huulepalsami leidnud?
    Itaalia omad sihivad vormiga koduseid maailmameistrivõistlusi?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ei, väga põnev on.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Eckhoff ligi poolteist minutit Wiererist kiirem. Müstika. Norrakad on mingi uue huulepalsami leidnud?

Leave a comment:

• MartinEST
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Mis probleem tal silmaga?
    Topeltnägemine oli vist. Pikalt pikalt see teda vaevanud tiirudes.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Tegelikult siiralt heameel näha ka teda õnnestumas, sest enamus sportlasi oleks sellise silmaprobleemiga ammu alla andnud, aga tema õppis teistmoodi sihtima ja suutis ikkagi ennast taas stabiilselt tippu tagasi tuua.
    Mis probleem tal silmaga?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Eckhoff on omaette maailmas
    Tegelikult siiralt heameel näha ka teda õnnestumas, sest enamus sportlasi oleks sellise silmaprobleemiga ammu alla andnud, aga tema õppis teistmoodi sihtima ja suutis ikkagi ennast taas stabiilselt tippu tagasi tuua.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Eckhoff on omaette maailmas

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Tarmo Tiisleril tasub vaid prantsuse/itaalia/saksa lippu näha ja automaatselt on iga IBU karikast tulnud tegelane väga kõva sõidumees.

Leave a comment:

Working...
X