Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Neid uudiseid Eesti meistrivõistluste kohta lugedes tekib küsimus et milleks selline võistlus korraldati kus A-koondisest peaaegu kedagi kohal pole
-
Eilses mõlemas sõidus tundus Fischeri suusk toitvat. Meeste sõidus 1.ringi ajal Fischeriga prantslased libisesid Atomicu ja Madshuse prantslastelt eest ära.Algselt postitas Mask Vaata postitustKus kohast puhtalt suusa aegu saab vaadata? Mulle tundub, et näiteks Mäkerainen ja Herrmann said ka Eckhoffi käest kalendriga. Ehk see "itaallannad sihivad vormi koduseks MM-iks" väide väga ei veena.
Meeste seas väiksema Bö ülemvõim on muidugi veelgi masendavam. Mazet on norrakad paraku kiirelt ja seejuures ka täpselt laskma õpetanud. Ehk neil polegi enam nõrka külge.
Leave a comment:
-
Ibu biathlon - datacenter - vali võistlus - analysis - load detailed - course time total.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustKust nihukese ilusa tabeli leiab? Ma oskan ainult sellist raskestiloetavat kamarajura genereerida.

Leave a comment:
-
see on seal Analysis valiku allAlgselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustKust nihukese ilusa tabeli leiab? Ma oskan ainult sellist raskestiloetavat kamarajura genereerida.

Leave a comment:
-
Kust nihukese ilusa tabeli leiab? Ma oskan ainult sellist raskestiloetavat kamarajura genereerida.
Leave a comment:
-
https://biathlonresults.com/ saad kenasti välja võtta. Ehk suusasõidus suutis täna ainult Mäkäräinen konkurentsis olla. Soomlannade head suusaajad nullib asjaolu, et mõlemad olid konkurentsitult kõige aeglasemad laskjad.Algselt postitas Mask Vaata postitustKus kohast puhtalt suusa aegu saab vaadata? Mulle tundub, et näiteks Mäkerainen ja Herrmann said ka Eckhoffi käest kalendriga. Ehk see "itaallannad sihivad vormi koduseks MM-iks" väide väga ei veena.
Leave a comment:
-
Kus kohast puhtalt suusa aegu saab vaadata? Mulle tundub, et näiteks Mäkerainen ja Herrmann said ka Eckhoffi käest kalendriga. Ehk see "itaallannad sihivad vormi koduseks MM-iks" väide väga ei veena.
Meeste seas väiksema Bö ülemvõim on muidugi veelgi masendavam. Mazet on norrakad paraku kiirelt ja seejuures ka täpselt laskma õpetanud. Ehk neil polegi enam nõrka külge.
Leave a comment:
-
Itaalia omad sihivad vormiga koduseid maailmameistrivõistlusi?Algselt postitas Mask Vaata postitustEckhoff ligi poolteist minutit Wiererist kiirem. Müstika. Norrakad on mingi uue huulepalsami leidnud?
Leave a comment:
-
Eckhoff ligi poolteist minutit Wiererist kiirem. Müstika. Norrakad on mingi uue huulepalsami leidnud?
Leave a comment:
-
Topeltnägemine oli vist. Pikalt pikalt see teda vaevanud tiirudes.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMis probleem tal silmaga?
Leave a comment:
-
Mis probleem tal silmaga?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTegelikult siiralt heameel näha ka teda õnnestumas, sest enamus sportlasi oleks sellise silmaprobleemiga ammu alla andnud, aga tema õppis teistmoodi sihtima ja suutis ikkagi ennast taas stabiilselt tippu tagasi tuua.
Leave a comment:
-
Tegelikult siiralt heameel näha ka teda õnnestumas, sest enamus sportlasi oleks sellise silmaprobleemiga ammu alla andnud, aga tema õppis teistmoodi sihtima ja suutis ikkagi ennast taas stabiilselt tippu tagasi tuua.Algselt postitas JuriM Vaata postitustEckhoff on omaette maailmas
Leave a comment:
-
Tarmo Tiisleril tasub vaid prantsuse/itaalia/saksa lippu näha ja automaatselt on iga IBU karikast tulnud tegelane väga kõva sõidumees.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: