Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• lorenzo
    replied
    kuulge mis meie noortest muide saanud on? pean siin silmas nimesid nagu õde-vend Talihärm, Jan Treier, Martin Remmelg...

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Itaalia koondis ja Regina Oja täna
    Doro oli ka rajal üüberalles, Kaisa tasemel.
    Tuuliga võib samuti üldjoontes rahule jääda, Gaim ja Beilmann sõidus ikka väga nirud.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Kahtlane tunne, et Itaalia naiskonna vorm on ajastatud liiga varajaseks, kuid loodetavasti suudavad MMini püsida.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Dorothea Wiereri laskmine on fucking insane

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Mul juba sajandi algusest kolm lemmikut nii murdmaas, kahevõistluses kui ka laskes. Prantsusmaa, Rootsi ja Itaalia hakkasid millegipärast vastanduma kolmele pahale, Venemaale, Norrale ja Saksamaale (Eesti ju alati tipus pole ja tahaks esikohakonkurentsis kellegi poolt olla). Laskes on tõesti Itaalia alles sellel kümnendil vaikselt esile kerkima hakanud, eriti viimastel aastatel. Murdmaas on nad Prantsusmaaga mõlemad täiesti ära vajunud, kui mõni sprinter välja arvata.
    Minu jaoks on ühel elementaarsel põhjusel Venemaa alati ftw. Aga noh viimasel ajal ei tule sealt nagunii suurt midagi. Tänane medal oli meeldiv vaheldus.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Ma ei väitnudki, et see üllatus on. Meeldiv tõdeda lihtsalt. Eelmine aasta oli Itaalia tiim kuidagi sümpaatseks muutunud.
    Mul juba sajandi algusest kolm lemmikut nii murdmaas, kahevõistluses kui ka laskes. Prantsusmaa, Rootsi ja Itaalia hakkasid millegipärast vastanduma kolmele pahale, Venemaale, Norrale ja Saksamaale (Eesti ju alati tipus pole ja tahaks esikohakonkurentsis kellegi poolt olla). Laskes on tõesti Itaalia alles sellel kümnendil vaikselt esile kerkima hakanud, eriti viimastel aastatel. Murdmaas on nad Prantsusmaaga mõlemad täiesti ära vajunud, kui mõni sprinter välja arvata.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Ma ei väitnudki, et see üllatus on. Meeldiv tõdeda lihtsalt. Eelmine aasta oli Itaalia tiim kuidagi sümpaatseks muutunud.
    Dorothea ��

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    No Mäku ja Kuzmina kõrval võis ju just neid kahte oodata esikohakonkurentsi. Minu jaoks on see null üllatus. Prantslased võiks ka ennast kokku võtta ja siis saab lihtsalt nautida kuidas sakslastele ja norrakatele ära tehakse.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Wiereri (ja üleüldse Itaalia koondise) vorm hooaja alguses
    No Mäku ja Kuzmina kõrval võis ju just neid kahte oodata esikohakonkurentsi. Minu jaoks on see null üllatus. Prantslased võiks ka ennast kokku võtta ja siis saab lihtsalt nautida kuidas sakslastele ja norrakatele ära tehakse.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Wiereri (ja üleüldse Itaalia koondise) vorm hooaja alguses

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Loginovil tundus nagu jõudu olevat lõpus, aga noh tüüpiline Vene facepalm.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    et Fourcade pole hetkel vormis peab meeldima.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitas Delfino Vaata postitust
    Kuna hooaeg algab?
    Detsembri alguses, aga ibu cup hakkab juba novembri lõpus, ehk saab juba näha, kas meie nõrgemad koondislased on arengus sammu edasi teinud.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Kuna hooaeg algab?

Leave a comment:

Working...
X