Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
kuulge mis meie noortest muide saanud on? pean siin silmas nimesid nagu õde-vend Talihärm, Jan Treier, Martin Remmelg...
-
Doro oli ka rajal üüberalles, Kaisa tasemel.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustItaalia koondis ja Regina Oja täna
Tuuliga võib samuti üldjoontes rahule jääda, Gaim ja Beilmann sõidus ikka väga nirud.
Leave a comment:
-
Kahtlane tunne, et Itaalia naiskonna vorm on ajastatud liiga varajaseks, kuid loodetavasti suudavad MMini püsida.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustItaalia koondis ja Regina Oja täna
Leave a comment:
-
Minu jaoks on ühel elementaarsel põhjusel Venemaa alati ftw. Aga noh viimasel ajal ei tule sealt nagunii suurt midagi. Tänane medal oli meeldiv vaheldus.Algselt postitas karl54 Vaata postitustMul juba sajandi algusest kolm lemmikut nii murdmaas, kahevõistluses kui ka laskes. Prantsusmaa, Rootsi ja Itaalia hakkasid millegipärast vastanduma kolmele pahale, Venemaale, Norrale ja Saksamaale (Eesti ju alati tipus pole ja tahaks esikohakonkurentsis kellegi poolt olla). Laskes on tõesti Itaalia alles sellel kümnendil vaikselt esile kerkima hakanud, eriti viimastel aastatel. Murdmaas on nad Prantsusmaaga mõlemad täiesti ära vajunud, kui mõni sprinter välja arvata.
Leave a comment:
-
Mul juba sajandi algusest kolm lemmikut nii murdmaas, kahevõistluses kui ka laskes. Prantsusmaa, Rootsi ja Itaalia hakkasid millegipärast vastanduma kolmele pahale, Venemaale, Norrale ja Saksamaale (Eesti ju alati tipus pole ja tahaks esikohakonkurentsis kellegi poolt olla). Laskes on tõesti Itaalia alles sellel kümnendil vaikselt esile kerkima hakanud, eriti viimastel aastatel. Murdmaas on nad Prantsusmaaga mõlemad täiesti ära vajunud, kui mõni sprinter välja arvata.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa ei väitnudki, et see üllatus on. Meeldiv tõdeda lihtsalt. Eelmine aasta oli Itaalia tiim kuidagi sümpaatseks muutunud.
Leave a comment:
-
DorotheaAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa ei väitnudki, et see üllatus on. Meeldiv tõdeda lihtsalt. Eelmine aasta oli Itaalia tiim kuidagi sümpaatseks muutunud.
Leave a comment:
-
Ma ei väitnudki, et see üllatus on. Meeldiv tõdeda lihtsalt. Eelmine aasta oli Itaalia tiim kuidagi sümpaatseks muutunud.Algselt postitas karl54 Vaata postitustNo Mäku ja Kuzmina kõrval võis ju just neid kahte oodata esikohakonkurentsi. Minu jaoks on see null üllatus. Prantslased võiks ka ennast kokku võtta ja siis saab lihtsalt nautida kuidas sakslastele ja norrakatele ära tehakse.
Leave a comment:
-
No Mäku ja Kuzmina kõrval võis ju just neid kahte oodata esikohakonkurentsi. Minu jaoks on see null üllatus. Prantslased võiks ka ennast kokku võtta ja siis saab lihtsalt nautida kuidas sakslastele ja norrakatele ära tehakse.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustWiereri (ja üleüldse Itaalia koondise) vorm hooaja alguses
Leave a comment:
-
Loginovil tundus nagu jõudu olevat lõpus, aga noh tüüpiline Vene facepalm.
Leave a comment:
-
Detsembri alguses, aga ibu cup hakkab juba novembri lõpus, ehk saab juba näha, kas meie nõrgemad koondislased on arengus sammu edasi teinud.Algselt postitas Delfino Vaata postitustKuna hooaeg algab?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: