Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• karl54
    replied
    Johanna Talihärm on vapustav. 11. suusaeg, nagu välk selgest taevast, kaotust Kaisale 49 sekundit, kes oli teistest selgelt üle, teisele ajale kaotas Johanna ainult 32 sekundit.

Kui on olemas suusakiirus on kõik võimalik, ehk loodetavasti on lõpuks jälle kellegile kaasa elada see hooaeg.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Herrmanni vanust vaadates olin pisut üllatanud. Kohe 29. Alles nagu suusas tuli noorena ja hakkas sprintides tegusi tegema. Laskesuusas tundub, et rajal tal vastast ei ole (isegi Mäkerainen mitte) ja suvega on talle ka laskmine selgeks õpetatud. Dahlmeieril ja Koukaloval saab raske Herrmanniga olema, kui nad naasevad.

Aga hea meel ka, et Zahkna eile meite punktiarve avas. Kahju vaid, et Tobrelutsu vuntside arvelt. Näis, mis mehed täna teevad.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Suusakiirus on meie sõitjatel ikka endiselt masendav. Jälle ületreenitus?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Tobreluts hooaja lõpus

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Täiesti haige... mul oli peale eelmise hooaja lõppu koguaeg teadmine, et ta lõpetas karjääri ära ja tahab elus tegeleda muude asjadega ja ta ei taha tippspordiga terve elu tegelda. Ma ei tea, kellega või millega ma selle segamini ajasin või kust see tuli - vabandused vale info levitamise eest. Minu viga.
    Ta on maininud jah, et ei pruugi kaua tegeleda, vist on vihjanud, et võib paari aasta pärast lõpetada.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Täiesti haige... mul oli peale eelmise hooaja lõppu koguaeg teadmine, et ta lõpetas karjääri ära ja tahab elus tegeleda muude asjadega ja ta ei taha tippspordiga terve elu tegelda. Ma ei tea, kellega või millega ma selle segamini ajasin või kust see tuli - vabandused vale info levitamise eest. Minu viga.

Leave a comment:

• Navas
    replied
    Laura Dahlmeier pole minu allikatel ka kindlasti tippsordist lahkunud.. Miks ta peaks? Vanust ju on tal ainult 24.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Just treenis ju täiega ja valmistus olümpiaks? Ta pole veel peaaegu midagi saavutanud, miks ta peaks ilma väga suure põhjuseta lõpetama. Laskesuusatamises võib igaüks maailmameistriks tulla, aga olümpia on iga nelja aasta tagant.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Dahlmeier lõpetas ka karjääri ära
    Allikat?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Koukalova jätab ilmselt hooaja esimese poole vahele- küsimärgi all ka olümpiamängud. Probleemid tervisega.
    Dahlmeier lõpetas ka karjääri ära ehk siis tuleb Domracheva-Haberti-Mäkeräineni trio domineerimine see hooaeg? Eelmise hooaja põhjal, kes võiks neile konkurentsi pakkuda? Wierer? Eckhoff? või tõuseb tuleb mõni must hobune Laukkanen/Chevalier. Kahju muidugi

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Koukalova jätab ilmselt hooaja esimese poole vahele- küsimärgi all ka olümpiamängud. Probleemid tervisega.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Väga liigutav lõpp pikale hooajale. Hea töö Laukkanen, võttis lausa silma märjaks.

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Olümpia on muidugi tore ja värki, aga tegelikult on tulevikku silmas pidades tähtsam hoopis see, et MK-l 3 stardikohta alles jäid.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Ja meie naistel siis Olümpiale asja pole.. Tundub hetkel nii.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Lõpuks suutis Laukkanen nulliga ära lasta ja näe kohe võidu konkurentsis.

Leave a comment:

Working...
X