Johanna Talihärm on vapustav. 11. suusaeg, nagu välk selgest taevast, kaotust Kaisale 49 sekundit, kes oli teistest selgelt üle, teisele ajale kaotas Johanna ainult 32 sekundit.
Kui on olemas suusakiirus on kõik võimalik, ehk loodetavasti on lõpuks jälle kellegile kaasa elada see hooaeg.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Herrmanni vanust vaadates olin pisut üllatanud. Kohe 29. Alles nagu suusas tuli noorena ja hakkas sprintides tegusi tegema. Laskesuusas tundub, et rajal tal vastast ei ole (isegi Mäkerainen mitte) ja suvega on talle ka laskmine selgeks õpetatud. Dahlmeieril ja Koukaloval saab raske Herrmanniga olema, kui nad naasevad.
Aga hea meel ka, et Zahkna eile meite punktiarve avas. Kahju vaid, et Tobrelutsu vuntside arvelt. Näis, mis mehed täna teevad.
Leave a comment:
-
Suusakiirus on meie sõitjatel ikka endiselt masendav. Jälle ületreenitus?
Leave a comment:
-
Ta on maininud jah, et ei pruugi kaua tegeleda, vist on vihjanud, et võib paari aasta pärast lõpetada.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTäiesti haige... mul oli peale eelmise hooaja lõppu koguaeg teadmine, et ta lõpetas karjääri ära ja tahab elus tegeleda muude asjadega ja ta ei taha tippspordiga terve elu tegelda. Ma ei tea, kellega või millega ma selle segamini ajasin või kust see tuli - vabandused vale info levitamise eest. Minu viga.
Leave a comment:
-
Täiesti haige... mul oli peale eelmise hooaja lõppu koguaeg teadmine, et ta lõpetas karjääri ära ja tahab elus tegeleda muude asjadega ja ta ei taha tippspordiga terve elu tegelda. Ma ei tea, kellega või millega ma selle segamini ajasin või kust see tuli - vabandused vale info levitamise eest. Minu viga.
Leave a comment:
-
Laura Dahlmeier pole minu allikatel ka kindlasti tippsordist lahkunud.. Miks ta peaks?
Vanust ju on tal ainult 24.
Leave a comment:
-
Just treenis ju täiega ja valmistus olümpiaks? Ta pole veel peaaegu midagi saavutanud, miks ta peaks ilma väga suure põhjuseta lõpetama. Laskesuusatamises võib igaüks maailmameistriks tulla, aga olümpia on iga nelja aasta tagant.
Leave a comment:
-
-
Dahlmeier lõpetas ka karjääri ära ehk siis tuleb Domracheva-Haberti-Mäkeräineni trio domineerimine see hooaeg? Eelmise hooaja põhjal, kes võiks neile konkurentsi pakkuda? Wierer? Eckhoff? või tõuseb tuleb mõni must hobune Laukkanen/Chevalier. Kahju muidugiAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustKoukalova jätab ilmselt hooaja esimese poole vahele- küsimärgi all ka olümpiamängud. Probleemid tervisega.
Leave a comment:
-
Koukalova jätab ilmselt hooaja esimese poole vahele- küsimärgi all ka olümpiamängud. Probleemid tervisega.
Leave a comment:
-
Väga liigutav lõpp pikale hooajale. Hea töö Laukkanen, võttis lausa silma märjaks.
Leave a comment:
-
Olümpia on muidugi tore ja värki, aga tegelikult on tulevikku silmas pidades tähtsam hoopis see, et MK-l 3 stardikohta alles jäid.
Leave a comment:
-
Lõpuks suutis Laukkanen nulliga ära lasta ja näe kohe võidu konkurentsis.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: