Algselt postitas karl54
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Anaïs Chevalier sai oma esimese MM medali! Prantslannadel suured lootused naiskonnaga kuld noppida.
Leave a comment:
-
Kusjuures 6,4 peal Vittozzi oli üle sekundi ees Chevalierist, ehk see 0,2 või mis ta oligi kaotust on ilmselt jube valus, Chevalier on tipus ja tema saab veel medaleid, Vittozzi jaoks see võis olla elu sõit.
Leave a comment:
-
Mul on ka mingil huvitaval kombel hea meel, et Dahlmeier (tänud Brick) ei võitnud. Aga tegelikult mulle tundus, et ta võit jäi selle teha, et lõpuringi suurel tõusul jäid aeglasemad ette. Võib-olla arvas, et ei ole vaja kiirendada.
Leave a comment:
-
Jah samas kui vaadata eilseid sõiduaegu meestes, siis Kõiv kaotas lõpuks saksamaale võidu toonud härrale mingi 20 ja peale sekundeid, mis pole paha, ehk meestest nagu võib mingeid sähvatusi tulla, kuigi Kõvu taktika on heas vormis pigem see, et olen essas vaheajapunkti topis ja siis vajub totaalselt ära, aga vähemalt homme on mingit lootust ma arvan.
Leave a comment:
-
Meie omad on ikka masendavalt aeglased sel hooajal. Ja mitte kuskilt ei ole paranemismärke ka näha. Eelnevatel aastatel saadi vähemalt puhta laskmisega punkte aga meie naised hetkel poleks ka puhta laskmisega punktide lähedalgi mitte.
Leave a comment:
-
Aga ülipõnev võistlus oli, kaks suurt teistele võimalust ei andnud ja siis kolm minu lemmikut järjest, ma millegi pärast talialadel suur Prantsusmaa fänn ja Itaalia on mu teine lemmik, Chevalier sai medali, ülimalt cuul. Ja noh Saksa mulle ei meeldi, ehk Koukalova võit ei ole ka paha.
Leave a comment:
-
Oled kunagi laskesuusatamist vaadanud?Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustDorin Habert sõitis naistest kolmanda aja ja oli aeglane? Okei.
Täna ju jälle näha, et on Koukalovast ja Dahlmeierist kõvasti aeglasem, ta võib kolmanda aja sõita, aga kui ta kaotab neile 20 sekiga, kellest ta tavalisielt on napilt kiirem või samal tasemel, siis ei ole midagi öelda ju.
Leave a comment:
-
Päris amatöörlik sprindiülekanne. Võiks ikka võimalikult paljusid laskmas näha. Esikümnest on Dorin, Kaisat ja Wiererit näidatud. WTF!
Leave a comment:
-
Fourcade on inimene, mulle meeldivad inimesed, kellel on emotsioonid ja arvamused, ja kuningad on ainult vist tänapäeval emotsioonitud tegelased, kellele on iga sõna ette kirjutatud ja oma arvamust ei ole.Algselt postitas mrtnkschn Vaata postitustMinu silmis Fourcade aina rohkem kahandab oma kuninga-staatust sellega, et üritab "oma vahenditega" venelastele ära teha. Üldiselt mind häirivad need sportlased, kes kipuvad teiste peale kogu aeg näpuga näitama ning mõistan venelasi väga hästi. Teine teema on küll vene meediaga ning seda täpselt lahkama ei hakka. Fourcade võiks sellest kõigest üle olla ning oma asjadega tegeleda. Ja no, minu silmis.. venelased panevad dopingut aga Fourcade võidab neid ikka minuti, 2 minutiga? No vahepeal meenutab veidi Johann Muheleggi Salt Lake Cityst.
Leave a comment:
-
Minu silmis Fourcade aina rohkem kahandab oma kuninga-staatust sellega, et üritab "oma vahenditega" venelastele ära teha. Üldiselt mind häirivad need sportlased, kes kipuvad teiste peale kogu aeg näpuga näitama ning mõistan venelasi väga hästi. Teine teema on küll vene meediaga ning seda täpselt lahkama ei hakka. Fourcade võiks sellest kõigest üle olla ning oma asjadega tegeleda. Ja no, minu silmis.. venelased panevad dopingut aga Fourcade võidab neid ikka minuti, 2 minutiga? No vahepeal meenutab veidi Johann Muheleggi Salt Lake Cityst.
Leave a comment:
-
Esimene distants on läbi ja ma ei tea kas on paslik mingeid järeldusi teha, aga teen omapoolse ennustuse, kes võiks hakata medaleid jagama naiste osas.
Dahlmeier võtab vähemat 2 individuaalset medalit, see oleks uskumatu üllatus kui ta seda ei teeks, pigem 2 kulda ja ühtlasi ma arvan, et ta võib naisitest olla ainuke, kes võib saada igalt alalt medali.
Kes teda heal päeval võita suudavad, eelkõige siis Mäku, kes on võibolla ainuke kiirem sõitja. Aga ma julgen ennustada, et Soome kulda ei saa, küll aga medali võiks ta saada. Koukalova on teine sportlane, kes hakkab medaleid teenima, või kas hakkab? On mõned korrad just suurvõistlustel ta ebaõnnestunud. Siiski kullas pole kindel, aga medaleid tuleb. Ja mis suurvõistlus see mm ikka on, iga aasta ju, olümpia on laskesuusatajate jaoks see miski erilist.
Dorin oli aeglane eile, kas ühekordne nähtus? Ka mk etappidel oli ta mõnel keskpärase kiirusega, aga kohe järgmisel jälle top 3, ehk ma loodan, et minu üks kahest lemmikust ikka ühe kulla suudaks teenida, seekord kuute medalit on vast raske püüda, kuid mitte võimatu peale esimest etappi.
Teine lemmik Wierer on see aasta aeglae, küll aga on ta võimeline heal päeval medali eest võitlema.
Teiste sportlaste puhul oleks individuaalne medal juba üllatus, kuid vaatame mida Kuzmina ja Domracheva on suutnud puhkeajal teha, julgen ennustada, et medalit nemad ei saa. Küll, aga usun, et Chevalier saab ühe medali kui tiirus ei eksi mõni võisltus, või siis pikal distantsil üks eksimus, kolmas lemmik mul ju ikkagi.
Ja mõni üllatus võiks juhtuda veel, nt Hauser pikal distantsil, aga vaadates tippude taset, siis peavad nad kõik ennast ületama, et medalile jõuda. Sest enne võistlusi võiks medalid jagada 4 võistleja vahel ja siis juba loeb kas neist ebaõnnestub 1 või 2 võistlejat, enne kui teistel lootust tekib.
See osa kus ütlesin, et teiste osas medal üllatus, saksa ülejäänud naised kindlasti vaataks mind vihaste pilkudega ja Eckhoffi ma igastahes küll ei usu, see aasta ei õnnestu kuidagi ju.
Leave a comment:
-
Prantslased loomulikult peavad venelasi põrsasteksAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustPigem on mu huvi selles, et kuidas valib meedia osapooli. Venemaa meedia on küll Fourcade põhivaenlaseks tembeldanud, kuid seda küll tauniti, et Šipulin ja Loginov kätt ei surunud.
Leave a comment:
-
Fourcade oli eespool venelast, seega võis ükspuha millise raja valida.
Kommentaatori " Martin, sa oled siga! Seda võib tervele riigile kuulutada, isegi tervele maailmale. Kirjutage sellele Fourcadele, et kommentaator ütles ta kohta siga!
Selline tore ja kultuurne rahvas! Pohh, et sul kergeraksu omad võistlema ei pääse. Pohh, et kodusel om-il räme võltsimine dopinguproovidega käis. Ikka on terve maailm nende vastu ja kõik süüdistused on välja mõeldud...n
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: