Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• QRkood
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Eks Fourcade ikka keeras ette küll! Ta ei pidanud isegi taha vaatama, et kus venelane on. Ilus venelase vari oli tal niigi hästi maapeal näha sihikuks. Aga prantslased pasundavad sellest intsidendist hommikust õhtuni ja loomulikult on huvi MMi vastu seal megasuur, nüüd suuremgi!
    Muidugi keeras aga ma arvan, et mitte reeglite vastaselt.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Eks Fourcade ikka keeras ette küll! Ta ei pidanud isegi taha vaatama, et kus venelane on. Ilus venelase vari oli tal niigi hästi maapeal näha sihikuks. Aga prantslased pasundavad sellest intsidendist hommikust õhtuni ja loomulikult on huvi MMi vastu seal megasuur, nüüd suuremgi!
    Pigem on mu huvi selles, et kuidas valib meedia osapooli. Venemaa meedia on küll Fourcade põhivaenlaseks tembeldanud, kuid seda küll tauniti, et Šipulin ja Loginov kätt ei surunud.

Leave a comment:

• Staadium
    replied

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    See raja vahetus tundus sõitu vaadates esimese hooga kuidagi järsem ja pigem ette keeramisena. Aga nüüd siit kordusest vaadatuna ei näe nagu midagi väga viga olevat. Ei ole ka reeglitega kursis nii täpselt aga enne eraldatud radasi sõelu nii palju kui tahad teisel eest läbi?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    See on muidugi kõik spordiväline ja nii, aga Vene meedia (välja arvatud mõned üksikud adekvaatsed ajakirjanikud) on kuulutanud Fourcade'le sõja. Kuidas muidu näiteks Prantsuse, Saksa ja Norra meediaväljaanded sellesse väikesesse tülisse suhtuvad?

Neile, kes ei saa aru, millest ma räägin:

1. Vene laskesuusataja Loginov sai kunagi dopingukaristuse. Ta kandis selle ära ning sel aastal osales vaid Euroopa Meistrivõistlustel või muudel teisejärgulistel startidel.

2. Loginov otsustatakse kaasata Venemaa koondisse algavaks MM-ks.

3. Samal ajal on McLareni dopingu aruanne, noh, millest me kõik teame, kuidas Venemaal asjad on.

4. Fourcade on kõige suurem dopingu vastu võitleja maailmas ning avaldab oma arvamust igal pool. Oma dislike'i Loginovi vastu ta ei varja ning ütleb, et sellistel sportlastel peaks vähemasti häbi olema.

5. Venemaal on pohui ning Loginov pannakse kohe esimesele stardile segateateks välja.

6. Enne viimast etappi tulevad Venemaa ja Prantsusmaa koos. Loginov annab vahetuse üle Šipulinile, Fourcade võtab vastu Maille'lt. Sel hetkel Fourcade astub Loginovi peale ja see kukub: Vene meedia: Fourcade tegi seda meelega ja on siga; Fourcade: see oli täiesti kogemata. Tõde on ilmselt kusagil vahepeal.

7. Šipulini ja Fourcade duell distantsil, mis päädis ka finišiga. Fourcade ei teinud midagi reeglitevastast, kuid siin nägi Šipulin tahtlikku segamist (järsk rea vahetus enne finišit).

8. Autasustamisel käituvad Loginov ja Šipulin väga "džentelmenlikul" viisil ning ei suru Fourcade kätt.

9. Selle peale Fourcade lahkub tseremoonialt, kuid ta suunatakse sinna organisaatorite poolt tagasi.

Kokkuvõttes on tulemas kuum MM.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Kahju, et Fillon-Maillet oma esimest võitu täna kirja ei saanud. Taktikaliselt küsitav, et viimaselt ringil vedas ise ja lasi Bøl taga istuda. Oleks vast pidanud tuntumal mehel ikka vedada laskma aga ju tundis, et jõudu oli ja võibolla tiba pelgas ka Shipulinit.

Saksa naistekoondise tase on aga nii kõva, et eilne võitja ei võrtudki täna teatesse.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    68% Eesti meeskonna kaotusest tuli ainuisikuliselt Kalev Ermitsa pealt (2min 50sek) ja sina räägid Zahkna ja Kõivu poolt kaotatud paarikümnest sekundist? Täitsa naljamees oled?
    Ermitsast ei hakanud ma rääkimagi. Maas lamajat jalaga lüüa oleks liiast. Lihtsalt juhul kui Zakhna poleks üle mõelnud ja teises tiirus ka kõik alla lasknud, oleks ta endiselt pildis ja see oleks äge. See, et Eesti pole TOP10 materjal pikas perspektiivis on iseenesest mõistetav, aga et saaks paremas grupis suusatada, teeks lõpp-tulemusele ainult head.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    see on ju ainult hea, kui tegu pole ainult nö laskmisvõistlusega, vaid on võimalik ka hea sõiduga kaotatut tasa teha
    Vahet saab tasa teha ka lasketiirude vahel. VIimane laskmine võiks küll selline olla, kus eksida ei tohiks. See looks palju rohkem võimalusi üllatusteks. Ehk siis on mu probleem hetkel sarnane mõnu probleemile Meistrite Liiga teemas. praegu võib Laura Dahlmeier viimases tiirus 2 korda mööda lasta ja ikka jõuab medalini.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Jeps, üllatavalt kõva oli viimasel ringil, peale tiiru arvasin, et Koukalova ikka võtab ära. Koukalova on ikka väga ebastabiilne oma sõidukiirusega, kui eraldistartides on ta viimasel ringil okei, siis ühisstartides vajub ta tihti ära viimasel ringil.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Oodake, naiste massi võitis Nadine Horchler? :O

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Rääkides meeste teatesõidust, siis väga kahju oli mõlema nii Zahkna kui ka Kõivu viimastest nurjatud laskmistest. Usun, et see lõpp-koht oleks võinud palju parem olla...
    68% Eesti meeskonna kaotusest tuli ainuisikuliselt Kalev Ermitsa pealt (2min 50sek) ja sina räägid Zahkna ja Kõivu poolt kaotatud paarikümnest sekundist? Täitsa naljamees oled?

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Minu meelest võiks see distants viimase lasketiiru ja finiši vahel lühem olla. See ei ole ikka normaalne, kui Dahlmaier põrub viimase tulistamisega täielikult ning saab veel hõbemedali endale. Ja kuigi laskmisel on suur tähtsus, siis sõidukiiruste niivõrd suured käärid, teevad selle ala vähem huvitavaks minu meelest.
    see on ju ainult hea, kui tegu pole ainult nö laskmisvõistlusega, vaid on võimalik ka hea sõiduga kaotatut tasa teha

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Minu meelest võiks see distants viimase lasketiiru ja finiši vahel lühem olla. See ei ole ikka normaalne, kui Dahlmaier põrub viimase tulistamisega täielikult ning saab veel hõbemedali endale. Ja kuigi laskmisel on suur tähtsus, siis sõidukiiruste niivõrd suured käärid, teevad selle ala vähem huvitavaks minu meelest.

Rääkides meeste teatesõidust, siis väga kahju oli mõlema nii Zahkna kui ka Kõivu viimastest nurjatud laskmistest. Usun, et see lõpp-koht oleks võinud palju parem olla...
    Rene ja Kauri olid tublid, Kalevi 2 ringi on ikka kurjast.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Biathlonworld.com, edasi datacenter ja otsid sealt võistluse üles -> Reports -> Final Results ja paremale kuvatakse koondtabel, kus suusaajad ka olemas.

//Dahlmeier, Koukalova ja Akimova tunduvad, et olid kõige kiiremad. Ajad vastavalt 42.49, 42.51 ja 43.03
    Lehtla siis 90. ja Gaim 96. aeg. Leedulanna ja rumeenlanna veel nõrgimad. Sõiduga tuleb ikka treeneritiimil midagi ette võtma hakata

Leave a comment:

Working...
X