Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõmmik
    replied
    Biathlonworld.com, edasi datacenter ja otsid sealt võistluse üles -> Reports -> Final Results ja paremale kuvatakse koondtabel, kus suusaajad ka olemas.

//Dahlmeier, Koukalova ja Akimova tunduvad, et olid kõige kiiremad. Ajad vastavalt 42.49, 42.51 ja 43.03

Leave a comment:

• N4pster
    replied
    Sakslastelt väga võimas esinemine täna. Kõik naised 19 hulgas ja neli naist koguni 9 hulgas.

Oskate anda linki, kus näeks ainult puhast sõiduaega? Vanasti leidsin biathlonworld.com lehelt. Enam ei leia.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mis nüüd täpsemalt Ruhpoldingus juhtus, et Kaisa 41-st lasust vaid 2 mööda pani? Kui see muutuks nüüd tavapäraseks, siis pole teistel üldse midagi teha.
    Asko Nuutinen tagasi binokli taga?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mis nüüd täpsemalt Ruhpoldingus juhtus, et Kaisa 41-st lasust vaid 2 mööda pani? Kui see muutuks nüüd tavapäraseks, siis pole teistel üldse midagi teha.

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    Ükski mees ei suuda terve hooaeg sellist hoogu hoida nagu Fourcade praegu. Vale vormi ajastus ja pakun et jääb MMil kullata.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Lehtla null möödalasku aga ei pääsenud top 60 sekka...suusakiiruselt 104st 94s...pmst võiks asja ära lõpetada juba vms.
    Finish is oli täiesti sodi ei saanud iseseisvalt püstigi eriti, seega ei saa öelda, et ei pingutaks.. kuskil peab olema mingi metoodiline möödapanek.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Lehtla null möödalasku aga ei pääsenud top 60 sekka...suusakiiruselt 104st 94s...pmst võiks asja ära lõpetada juba vms.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Kuhu selle Rene sõidukiirus on kadunud o.O?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Björndalen hakkab MM-iks sõiduvormi jõudma: juba päris tippude tasemel. Väga vahva.

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Väärt lugemist Saue fb lehelt:

Vanameistri pihtimus
    Järgnev jutt on asjaosalistele mõnevõrra valus ja karm, ja mul on seda raske kirjutada. Aga loodetavasti on õpetlik.
    Ühesõnaga, mina olengi selle aasta laskesuusatamise Eesti meistrivõistluste sprindidistantsi hõbe, sealhulgas edestasin kõiki praegu jaanuaris Eestit esindavaid koondislasi. Enne võistlust käisin laskmas 2 (kaks) korda ja suusatamas 8 korda (kahe kuu jooksul, esimesed sõidud olid novembri alguses). Keskmine nädala treeningtundide arv on 4-5, 6-tunnine nädal on juba väga kõva koormus. Rääkimata sellest, et kaheksa tundi järjest pole ammu magada saanud ja võistluskaal, khm, on umbes 4kg kaugusel.
    Kuidas siis ikkagi selline tulemus? Laskmisega on lihtne, sellega on mul kõva põhi all, Otepää tiir on laskumise lõpus ka, ei pea kõrge pulsiga laskma. Ma lihtsalt olen natuke aeglasem. 0+1 oli tubli tulemus. Sõit - erinevalt paljudest teistes naistest ma OSKAN väga hästi suusatada. Otepää rada on mul nö jala sees, mul on rada peas, ma tean täpselt, kus võib natuke lõdvemalt võtta, kus tuleb kiirendada ja milline on ideaaltrajektoor. Tol päeval oli rada ka väga kiire, pisut jäine ning ilm oli ka tuuline, mis andis mulle eriti hea võimaluse "kavaldada" - vastu tuult ei ole eriti mõistlik näiteks laskumisasendist varakult püsti tõusta, et keppidega hoogu anda, tuul nullib kogu tõuke. Targem on natuke venitada ja siis ka lihtsalt madalas asendis jalgu sõita. Loomulikult, kuskil raskemal rajal ja kehvemates oludes (Oberhof!) oleksid jõudude vahekorrad kindlasti hoopis teised olnud. Ja ega ma päris diivanil lebotamisega ka ei tegele, lisaks oma 4-5 treeningtunnile proovin ma muidu aktiivne olla, käin pojaga väljas (2-3-4km) ja kui õigesse kohta sattun, tõmban ka lõuga (10 (kümme), jope ja saabastega), mõned korrad nädalas võimlen temaga toas pool tunnikest. Aga olgem ausad, füüsiline vorm on kehv, hinnanguliselt kaotan "õigele" vormile 7,5km nii poolteist minutit (1:30), sõltuvalt rajast. Tookord Otepääl ilmselt minuti. Nii et põhimõtteliselt mängis mulle päris korralikud kaardid kätte ja ma võtsin neist viimast.
    Aga just see ongi see, miks mina olin kindel punktikohal sõitja ja miks praegused tüdrukud ei ole. Ma ei ole ulme tugev või vastupidav või kiire. Ma lihtsalt oskasin ja oskan siiani oma võimeid maksimaalselt kasutada. Ma teadsin, et tõusu peale ei võida ma suurt kedagi, seetõttu oli mul vaja laskumistel ja siledatel väga hea olla. Ja ka lasketiirus. Ma tegin trennis neid asju, millest oleks hiljem võistlustel kõige rohkem kasu. Ma oskasin ennast võistlusteks õigesti häälestada, et treeningul tehtu kõige paremini realiseerida. Erinevalt füüsilisest vormist ei kao need oskused kuhugi - ma teen seda praegugi, lihtsalt märksa teises mahus. Sellepärast minusugused vanameistrid teevad ikka ja jälle noortel kukkedel (ja kanadel) selja prügiseks.
    Tippsportlane pole see, kes karmilt trenni teha lõhub, palju laagrites käib ja hooaeg läbi võistleb. Tippsportlane on see, kes tegutseb eesmärgipäraselt. Ka mina polnud mingi ideaalne sportlane, ka mina tegin vigu, mis nüüd distantsilt vaadates väga hästi silma paistavad, aga ma vähemalt võtsin õppust ja suuri vigu aastast aastasse ei korranud. Kes tahab kiiresti sõita ja täpselt laskma, peab ISE mõtlema.
    Ma taha praegu analüüsida tüdrukute selle hooaja tulemusi, see on täiesti omaette ja veel valusam teema.
    Tippsporti tagasitulekut ei planeeri

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Heeh Hammerschmidt on päris ilus ju, vähemalt kui Fennega peale seda intsidenti poseerisid, nägi päris hea välja.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Kes meil üldse sõidavad? Eelmine nädal räägiti, et meil polegi neljandat naist välja panna ja naljatati, et äkki Saue tuleb appi.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Saksamaa võit tundub päris kindel täna vist, Prantsusmaa ilma oma esinumbrita, Tsehhi nagu võiks, aga neil neljas number keegi poolamatöör. Itaalia tangib ka, Ukrainal on ainuke, kes võiks ideka laskmise juures üllatada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Suht lamp, et Naiste teatesõitu täna ei näidata, peab Eurospordiga leppima. Kui juba tervet nädalavahetust teha, miks siis lambist üks sõit välja jätta?
    Alati võib ka Soome pealt vaadata.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Suht lamp, et Naiste teatesõitu täna ei näidata, peab Eurospordiga leppima. Kui juba tervet nädalavahetust teha, miks siis lambist üks sõit välja jätta?
    Kes teleka juurde ei pääse, siis lambistriimist parem on see: http://www.eurovisionsports.tv/

Leave a comment:

Working...
X