Algselt postitas Mask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
11 ja 12 on Kanal 2 omad. Kunagi näitas sealt ju Lindpere mänge, kui ta MLS-is mängis ja Korjuse sõite Renault` sarjas.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOot mingi sellise numbriga kanal on olemas? Vist minu vanade lemmikute hulgas seda pole. Aga eks näeb mujalt ka.
Aga tõesti, paremaid variante on, kus kohast vaadata. Eurosport või soomlased. Sakslased üldjuhul on ka näidanud.
Leave a comment:
-
Oot mingi sellise numbriga kanal on olemas? Vist minu vanade lemmikute hulgas seda pole. Aga eks näeb mujalt ka.Algselt postitas Mask Vaata postitustTore, et Kanal 12 näitab, aga Kaljuveer kommenteerima? Miks?
Leave a comment:
-
Soukalova hooaja algul jäi sõidukiiruse poolest Mäkerainenile, Dorinile ja minu mälu järgi ka Wiererile alla aga USA sõitudes pani küll hullu. MM-il kindlasti suurfavoriit.Algselt postitas JuriM Vaata postitustGabriela pani viimase tiiruga ikka väga kindlalt täna.
Meeskonna sõitu kommenteerides, siis arusaamatu, miks neljandat meest ei suudetud USA-sse toimetada, kui Tramm siin alles toonitas, kui tähtsad rahvuste karika punktid on (rääkis vist OM-i kohtadest. Hea koht jäi USA teatesõidus võtmata, arvestades, kui hea Ermits oli ja ka teised olid korralikus vormis ning teistel koondustel oli palju puudujaid.
Leave a comment:
-
Johannal oli mingi jama relvaga vist olnud, kohutavalt kaua läks esimeses tiirus - edasi läks sujuvalt suht.Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustJa Johannal esimeses tiirus neli mööda, Miril kokku 8 ringi......
Leave a comment:
-
Ja Johannal esimeses tiirus neli mööda, Miril kokku 8 ringi......
Leave a comment:
-
Viimases kaks mööda. Top 10 sinna ilmselt ka kadus aga Top 20 peaks ära tulema. Igal juhul tublid. Zahkna ja ehk ka Treier suudaks heal päeval sama.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustErmits paneb hullu
Edit: Ai napilt. 11.
Leave a comment:
-
Ausalt öeldes Soukalova on täiesti hirmuäratavalt hea. Millal küll meile sama hea naine tekib..
Leave a comment:
-
Ermits ja Tälihärm olid täitsa tublid. Gabriela Soukalova tahab vägisi oma stabiilsusega see aasta üldkarika vötta. Peamine, et MM selle nahka ei läheks.
Leave a comment:
-
Delfi tegi siia delfit. Ise üle ei kontrollinud.Algselt postitas Soldat Vaata postitustErmits näitas siiski oma vahetuse neljandat sõiduaega, kaotus Shipulinile oli 20 sekundit. Kiireim oli ta oma vahetuse viimasel ringil. Aga tubli ikka nagu ka kogu võistkond!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustRaudvara (Kõiv, Lessing) esitus enam vähem rahuldav. Aeglased nad muidugi on nii rajal kui ka tiirus aga peasi, et pihta saavad ja trahviringidest hoiduvad, millega nad ka hakkama said. Näis, mis Ermits teeb.
See neiu, kes Eurospordis kommenteerib on hoopis sakslanna. Nimi mulle midagi ei ütle aga tema siis olla samas suusaakadeemias õppinud, kus Neuner ja Dahlmaiergi.
Edit: Ermits tõstis meeskonna kümnendaks! Tubli!
Edit2: Ermitsalt koguni oma vahetuse kiireim sõiduaeg! Vinge!
Ermits näitas siiski oma vahetuse neljandat sõiduaega, kaotus Shipulinile oli 20 sekundit. Kiireim oli ta oma vahetuse viimasel ringil. Aga tubli ikka nagu ka kogu võistkond!
Leave a comment:
-
Raudvara (Kõiv, Lessing) esitus enam vähem rahuldav. Aeglased nad muidugi on nii rajal kui ka tiirus aga peasi, et pihta saavad ja trahviringidest hoiduvad, millega nad ka hakkama said. Näis, mis Ermits teeb.
See neiu, kes Eurospordis kommenteerib on hoopis sakslanna. Nimi mulle midagi ei ütle aga tema siis olla samas suusaakadeemias õppinud, kus Neuner ja Dahlmaiergi.
Edit: Ermits tõstis meeskonna kümnendaks! Tubli!
Edit2: Ermitsalt koguni oma vahetuse kiireim sõiduaeg! Vinge!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: