Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Vastased on lihtsalt dopingu, tähendab vormi, tiitlistõvistlusteks ilusti ajastanud. #alpimaja.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKas hooldemehed tegid täiesti kohutavad suusad või ongi tiitlivõistluseks timmitud hooaja kehvim vorm?
Leave a comment:
-
No sisuliselt ütlebki ju, et gorillaliimi pandi suuskade alla täna.Oma sõitu ja laskmist pidas ta suureks pettumuseks. „Aga ma arvan, et teame, millest need ajad võisid sellised tulla,“ lisas eestlanna.
Leave a comment:
-
Ei tea, äkki homme kuuleb rohkem. Sellised rasked olud võivad meie väikesele suusapargile ka karm olla.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKas hooldemehed tegid täiesti kohutavad suusad või ongi tiitlivõistluseks timmitud hooaja kehvim vorm?
Leave a comment:
-
Optimist minus loodab, et oli suusamäärde error ja tegelikult ei ole vaja ennast oksa tõmmata. Zahkna laskmine oli super.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKas hooldemehed tegid täiesti kohutavad suusad või ongi tiitlivõistluseks timmitud hooaja kehvim vorm?
Leave a comment:
-
Kas hooldemehed tegid täiesti kohutavad suusad või ongi tiitlivõistluseks timmitud hooaja kehvim vorm?
Leave a comment:
-
Mille pealt?Algselt postitas Navas Vaata postitustEhk oleks võinud Talihärma vahetada Oja vastu, aga ei hullu midagi
Oja on olnud päevselgelt kehvem Talihärmast sel hooajal.
Pigem ma ütleks, et arvestades selle hooaja meeste taset oleks võinud panna Oja Tominga asemele - ilmselt oleme pärast II vahetust nagunii sellises mängus, et poleks mõtet meie suurimat lootust sellel MMil väsitadagi.
Võib-olla muidugi ongi tal hoopis vaja lahtisõitu (ta EMil vahepeal ei osalenud) ja pingevabas olukorras see kasulik hoopis.
Leave a comment:
-
Ja siis võib juhtuda muidugi see, et kui tund maha jääd ja uus saade peale tuleb, siis enne järelvaatamisse üleslaadimist ei ole võimalik seda ülekannet kuskilt vaadata.Algselt postitas karl54 Vaata postitustSpordiportaalis vist mitte, aga otse.err kanalil saab küll kerida tagasi mingi tund-kaks. Ma tihti peale tööd koju kui juba võistlus käib ja siis kerin seal ruttu algusesse ja läheb.
Leave a comment:
-
Suured tänud!Algselt postitas karl54 Vaata postitustSpordiportaalis vist mitte, aga otse.err kanalil saab küll kerida tagasi mingi tund-kaks. Ma tihti peale tööd koju kui juba võistlus käib ja siis kerin seal ruttu algusesse ja läheb.
Leave a comment:
-
Spordiportaalis vist mitte, aga otse.err kanalil saab küll kerida tagasi mingi tund-kaks. Ma tihti peale tööd koju kui juba võistlus käib ja siis kerin seal ruttu algusesse ja läheb.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMulle oleks meeldinud, kui teatesõit toimunuks nädalavahetusel. Aga mis seal ikka.
Kui ma vabanen mingi 16.30-16.45, kas ma võin err-i spordiportaalis hakata vaatama juba siis algusest?
Leave a comment:
-
Mulle oleks meeldinud, kui teatesõit toimunuks nädalavahetusel. Aga mis seal ikka.
Kui ma vabanen mingi 16.30-16.45, kas ma võin err-i spordiportaalis hakata vaatama juba siis algusest?
Leave a comment:
-
Oja siiani sel hooajal olnud pigem alavormis, paar korralikku laskmist suutnud vaid kokku panna. Johanna on olnud stabiilsem.Algselt postitas Navas Vaata postitustEhk oleks võinud Talihärma vahetada Oja vastu, aga ei hullu midagi
Leave a comment:
-
Ehk oleks võinud Talihärma vahetada Oja vastu, aga ei hullu midagiAlgselt postitas Rudy Vaata postitustTäna siis algab MM. Esimene ala segateatesõit kus rajale läheb 26 koondist ja Venemaa Laskesuusaliit. Huvitav on see, et seekord sõidetakse meestevahetused ennem ja naised lõpetavad. Meil läheb peale Zahkna, Ermits, Talihärm, Tomingas ehk ei midagi üllatavat.
Tuleb kindlasti põnev võistlus, kõik riigid on oma parimad välja pannud.
Leave a comment:
-
Nagu Austin Powers ütles: "Või ei lõpeta üldse."Algselt postitas Rudy Vaata postitustHuvitav on see, et seekord sõidetakse meestevahetused ennem ja naised lõpetavad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: