Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Nujaa, olles mingi 7-8 aastat iga hooaeg 99 protsenti võistlustest vaadanud ja enne seda siis ka 5-6 aastat enamusi vaadanud, siis päris kurb päev fännile. Mu fännamise algusest polegi enami kedagi eriti võistlemas. Semerenkod on veel alles ja mõne vast veel leiab. Aga vägev hooaeg oli üldiselt, põnevust jagus lõpuni ja meie poolt oli Oja positiivne. Kõik ootasid Tomingalt ja Talihärmalt head hooaega ja hoopis Oja tõusis meie kindlaks esinumbriks. Loodetavasti Tomingas ja Talihärm teevad omad järeldused ja ei mõtle lõpetamisest.
-
Eckhoff mängis ise maha tiitli lõpuks. Minu meelest oli ta tugevam sportlane hooaja vältel. Wierer on laskmises tagasi andnud.Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNojaa, oleks lootnud Fourcade'i üldvõitu, aga samas ilus etapivõitjana lõpetada.
Nüüd davai, Doro võta gloobus ära!!!
Praegu tõenäosus pigem Tirili kasuks aga Wiereril võimalus ikkagi. Come on!!
Ja Kaisale aitäh suurepäraste sporsimomentide eest!
Leave a comment:
-
Nojaa, oleks lootnud Fourcade'i üldvõitu, aga samas ilus etapivõitjana lõpetada.
Nüüd davai, Doro võta gloobus ära!!!
Praegu tõenäosus pigem Tirili kasuks aga Wiereril võimalus ikkagi. Come on!!
Leave a comment:
-
Kena viis lõpetada. Kahju vaid, et mk sarja võidust vaid kolm punkti puudu jäi.
Leave a comment:
-
Fourcade vääriks muidugi meeletut ovatsiooni ja rahva ees lõpetamist, aga looduse vastu ei saa.
Õnneks otsustas ka tipus lõpetada ja laskesuusk jääb meeletult vaesemaks.
Just Karli meenutatud arrogants temapuhul oli see midagi erilist.
Leave a comment:
-
Kurb, Fourcade on mu lemmik sportlane. Meeldis tema enesekindlus ja see väike ülbitsemine kui viimastes tiirudes lasi puhtat ja oma juubeldamisega näitas, kes on kuningas. Olles kogu aeg olnud prantslaste poolt, siis oli tema valitsemisaeg väga äge. Üldiselt ei meeldi kui keegi on teistest üle, aga siin oli tegu erandiga ja lootsin, et ta teeb Björndaleni võitude rekordi üle. Kaisa ilmselt lõpetab ka? Tegelikult oleks pidanud ta juba eelmise hooaja järel lõpetama, kui ta täielikus tipus oli. Nagu ta kaks kanget konkurenti Domracheva ja Kuzmina tegid. Õnneks nüüd on kohe uus lemmik esile kerkimas. Jaquelin on äge.
Leave a comment:
-
Täna polnud keegi paukpadrunitega tulnud, Raido oli ainuke, kes trahvi lasi. Kolme peale üks trahv
Leave a comment:
-
Ma nüüd järelvaatasin sõitu, tüüpiline "kiidame liidrit shit", oleks seal ükskõik kes seda sõitu juhtinud.Algselt postitas Mask Vaata postitustJagavad sama huulekreemi ka?
Tema sõidutehnika pidi nii kaunis olema. Ma pole ekspert, aga üsna tavaline raiumine tundub minu silmale olevat. Kellel tõesti kaunis tehnika minu arvates oli, oli Domracheval.
Leave a comment:
-
Jagavad sama huulekreemi ka? 🤔
Tema sõidutehnika pidi nii kaunis olema. Ma pole ekspert, aga üsna tavaline raiumine tundub minu silmale olevat. Kellel tõesti kaunis tehnika minu arvates oli, oli Domracheval.
Leave a comment:
-
Talle meeldib toonitada seda ka, et Eckhoff magab Johaugiga samas voodis treeninglaagrites. Ehk siis elukogenud mehena saad ise ka aru kust suunast tuuled puhuvad.Algselt postitas Mask Vaata postitustVäiksel Tiisleril on mingi räme crush Eckhoffi?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: