Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Uskumatu, Oja oli jah imeline. Tahaks nüüd individuaalselt ka üllatusi. Sellist lõppu oli nauding vaadata. Vedas et naised seekord rohkem sõitsid. Zahkna kannatas kuidagi ära, viimasel oleks minestanud maybe. Aga super sõit ikkagi. Sellist üllatust oli vaja siia hooaega.
Leave a comment:
-
Grete ja Tuuli tervis pole päris korras. Johanna puhul ütles Tobreluts, et tal ei ole suusapargis selliste olude jaoks õiget suuska..Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustNo täna olid ilmselgelt suusad kinnimääritud, päris niimoodi meie tüdrukud ikka ei sõida, olgu mistahes.
Leave a comment:
-
No täna olid ilmselgelt suusad kinnimääritud, päris niimoodi meie tüdrukud ikka ei sõida, olgu mistahes.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBlaSuurem müstika on Ränkeli olematu sõidukiirus, on ta ju hetkel ka laskesuusatajate konkurentsis selgelt alla keskmise sõitja.Algselt postitas Maarek Vaata postitustRänkel oli ju sprindimees. Ainsad mingilgi määral tähelepanuväärsed tulemused sai ta ju sprindis.
Distantsisõitudes oli ta väga kõvasti alla keskmise ning ega see laskesuusatamises kahjuks palju ei erine.Vastasin sinu kommentaarile Ränkeli kohta!Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustNo, kurat, ma olen nüüd küll veidi nagu katkine grammofon, aga tahaks taaskord öelda, et Denise Herrmann oli ka puhas sprinter.
Hermann on täiesti teema ja mul üsna kama, olgu või varasem kiiruisutaja, sest Ränkeli suhtes ei puutu see absoluutselt asjasse.
Fakt on see, et Ränkel polnud isegi eriline sprinter, rääkimata pikematest sõitudest, seega mingite krdi ajakirjanike arvamus, et endise suusatajana võiks ta olla väike eelis, on paras bs.
Leave a comment:
-
Lisaks on tegu klassika mehega, et neid põhjusi jagub miks ta kõige kiirem pole.Algselt postitas Maarek Vaata postitustRänkel oli ju sprindimees. Ainsad mingilgi määral tähelepanuväärsed tulemused sai ta ju sprindis.
Distantsisõitudes oli ta väga kõvasti alla keskmise ning ega see laskesuusatamises kahjuks palju ei erine.
Leave a comment:
-
Ma väidan, et Bö, Fourcade, QFM jne nendest keegi oleks ikka top5 murdmaas täna.Algselt postitas karl54 Vaata postitustNaistes vist mitte ikkagi. Denise Hermann ju oli healjuhul top 20 suusataja. Kaisa nagu parimatel päevadel oli äkki top 10 tasemel? Meestes ka mõned sähvatused olid, aga pigem ikka top ei olnud, Berger sai oma tiitli puhtalt tänu õnnele.
Bjorndalen on suusas maailmakarika etapi võitnud ja omal ajal ta ei olnud teistest biatloni meestest väga valgusaasta kaugusel suusakiiruses.
Eesti teatesuuska on ka biatloni mehed aitamas käinud, ei jäänud kiiruselt väga alla Rehemaa ja Co'le.
Leave a comment:
-
Naistes vist mitte ikkagi. Denise Hermann ju oli healjuhul top 20 suusataja. Kaisa nagu parimatel päevadel oli äkki top 10 tasemel? Meestes ka mõned sähvatused olid, aga pigem ikka top ei olnud, Berger sai oma tiitli puhtalt tänu õnnele.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustarvata on et kiiremad laskesuusatajad rajal oleks tavasuusatajate seas ka suht tipu lähedal
Leave a comment:
-
Tuletame meelde Lars Bergerit, kes murdmaas MM-tiitligi kätte saanud.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustarvata on et kiiremad laskesuusatajad rajal oleks tavasuusatajate seas ka suht tipu lähedal
Leave a comment:
-
arvata on et kiiremad laskesuusatajad rajal oleks tavasuusatajate seas ka suht tipu lähedal
Leave a comment:
-
Anna Carin Olofsson-Zidek on ka ju hea näide, et on võimalik ära õppida, ta ju tuli veel rohkem tippu kui Hermann. Tema kohta võib isegi öelda, et üks läbi aegade paremaid laskesuusatajaid.
Leave a comment:
-
No, kurat, ma olen nüüd küll veidi nagu katkine grammofon, aga tahaks taaskord öelda, et Denise Herrmann oli ka puhas sprinter.Algselt postitas Maarek Vaata postitustRänkel oli ju sprindimees. Ainsad mingilgi määral tähelepanuväärsed tulemused sai ta ju sprindis.
Distantsisõitudes oli ta väga kõvasti alla keskmise ning ega see laskesuusatamises kahjuks palju ei erine.
Leave a comment:
-
Ränkel oli ju sprindimees. Ainsad mingilgi määral tähelepanuväärsed tulemused sai ta ju sprindis.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSuurem müstika on Ränkeli olematu sõidukiirus, on ta ju hetkel ka laskesuusatajate konkurentsis selgelt alla keskmise sõitja.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: