Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laskesuusatamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Meie Meril tegi ka ilusa võistluse, sõiduaegades küll alles 84.. Aga noor ja ehk on võimalik natukene areneda veel.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Prantslannadele kaksikvõit. Üleüldse on MM prantslastele seni väga edukas olnud.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Tiril! Lõpuks ometi täiuslik laskmine ja õigel hetkel ka veel. Jee!!!

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Postimehe pealkiri "Vanameister Björndalenile 41. MM-medal", mitte Fourcade´i kohta, kes õigupoolest võistluse võitis.
    Laskesuusatamise kuningas, legend.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ole Einar on ikka uskumatu vend. Iga talv kordan. Individuaalmedal veel ära võtta...

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Ma ei peagi teda ülbeks, lihtsalt mingil seletamatul põhjusel ta ei meeldi mulle üldse, hoian ükskõik kellele ennem pöialt kui talle, nii lihtne ongi
    Jajah. Mul on umbes samamoodi Svendseniga. JuriMi väike märge seal lause lõpus tekitas lihtsalt veidi segadust.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitas Koopia Vaata postitust
    Mis ülbusega ta siis silma on paistnud?
    Lõpusirgel tähistamine käib ju asja juurde. Kuigi ma veidi prantslaste poolde kaldu.
    Ma ei peagi teda ülbeks, lihtsalt mingil seletamatul põhjusel ta ei meeldi mulle üldse, hoian ükskõik kellele ennem pöialt kui talle, nii lihtne ongi

Leave a comment:

• Mask
    replied
    See ülbus, või mina nimetaks seda pigem enesekindluseks, on rohkem selline kaamerate ees tehtav show (a la see tänane väike hüpe enne finishit või vahepeal oli tal kombeks peale viimast tiiru juba juubeldada). Nii palju, kui mina olen lugenud, on noorema Fourcade`i näol tegemist täitsa korraliku pereisaga. Selliseid vägitegusi nagu Northug puhul, keda ju võib tavasuusas samasuguseks staariks pidada nagu Fourcade`i laskesuusas, pole mina Martini kohta küll lugenud.

Internetis ringi kolades leidsin artikli, kui USA koondise murdmaasuusataja Erik Bjornsen, kes suvel Fourcade`i vendadega koos treenis, neid nii iseloomustas:
    They are actually really good friends with my girlfriend’s family so I’ve known them for a few years now. They are pretty close. They were over for Christmas dinner last year. I feel like I’m starting to know them pretty well. I really enjoy spending time with them. They are both great guys, but they are also very different personalities between the two of them. They are super fun to hang with.

It’s crazy — Martin is one of the most famous guys in France. We were skiing one day together and he was telling me he was going to Paris, and then I saw him on television. It’s crazy to see how famous he is. He’s just a normal guy and really nice. He has a kid now. I met her. I know his wife so I spent some time with [them] outside of training. I think they are both pretty laid back … they seem like regular guys. They are the same kind of people as Simi [Hamilton] and Andy [Newell] or any of the guys back here, down to earth and laid back.

Üldiselt mina hakkasin laskesuuska tihedamini vaatama, kui meestes oli suur vastasseis Raphael Poiree vs Ole Einar Björndalen. Norrakad pole minule isiklikult kunagi suusaaladel sümpatiseerinud ja nii oligi prantslase poole hoidmine minu jaoks loogiline valik. Kuigi, tuleb tunnistada, ajaga on Björndaleni vastu respekt tohutult kasvanud. Peale Poiree püssi varna riputamist ja Björndaleni taseme langust tekkis uus vastasseis Svenssen vs noorem Fourcade (vahepeale jäi periood, kui Björndalen, Svenssen ja vanem Bö kõrgemaid kohti jagasid) ja taaskord sümpatiseeris prantslane rohkem. Svenssenit kusjuures peeti ka algul vägagi ülbeks ja minu mälu järgi näiteks kaks suurt norrakat vahepeal üldse läbi ei saanud. Nüüd vist on suhted jälled soojemad, kui kumbki enam kõige teravamas tipus enam ei ole.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Sama, absoluutselt ei meeldi Fourcade. Teistest suht savi, aga Martin Fourcade ei meeldi absoluutselt, prantsuse naistest ka ükskõik.
    Mis ülbusega ta siis silma on paistnud?
    Lõpusirgel tähistamine käib ju asja juurde. Kuigi ma veidi prantslaste poolde kaldu.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Kas ma olen ainus, kes absoluutselt prantsuse mehi ja eelkoige seda Fourcade ei salli? Suht ülbe kuju.
    Sama, absoluutselt ei meeldi Fourcade. Teistest suht savi, aga Martin Fourcade ei meeldi absoluutselt, prantsuse naistest ka ükskõik.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Kas ma olen ainus, kes absoluutselt prantsuse mehi ja eelkoige seda Fourcade ei salli? Suht ülbe kuju.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Naiste sõidutempo erilist kriitikat ei kannata. Zahkna 1 minut oli ka pisut palju aga Ermitsa 1 minut, arvestades, et ta ka trahviringil käis ja kodu sõidu üsna üksi sõitis, siis oli täitsa korralik. Tundub, et tal vormi on.

Esikolmik oli üldiselt sümpaatne (ka järjestus), kui võibolla norrakad välja jätta. Aga las kodupublikul olla ka rõõmu.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Laskesuusa juures on ju ka see lahe, et IBU kodukal on striim vabalt vaadatav.
    Positiivne ka see, et nüüd on vaadatav koos kommentaaridega. Võib-olla aga vaid maailmameistrivõistluste puhul.

Päris põnev võistlus muidu.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Lehtla on ikka masendavalt aeglane nii rajal, kui tiirus.
    Olsbu seevastu sõidab Wiereril lausa eest ära. Lahe.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Lehtla on ikka masendavalt aeglane nii rajal, kui tiirus.

Leave a comment:

Working...
X