Algselt postitas zaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Laskesuusatamine
Collapse
X
-
Ma ei öelnud, et ebaõnnestuja. Muidugi on tore, et sai puhtalt lastud, aga fakt on ikkagi see, et Zahkna ei saa ka puhta laskmise juures jälitussõitu ning peaaegu 3 minutit pakki 10km peale on pigem palju. Ma julgesin temast rohkem loota, sest noorte seas on mees ikka kõva tegija. Paralleeli võib tuua ka tänase Grete Gaimi esitluse kohta ning tal ei olnud esimene MK etapp elus see.
-
Tüüp teeb esimese võistluse meeste seas ja Sa tood ta välja kui ebaõnnestuja?Algselt postitas Rudy Vaata postitustEestlaste puhul puhtalt laskmine ka ei aita, Rene Zahkna 68 .koht, 0 trahvi, +2:49.5
Ma ütlen, et kõva värk, läbida esimene MK puhaste paberitega.
Leave a comment:
-
Pigem lasi valet märki esimeses tiirus ja teises lihtsalt feilis. Seda esimest on juhtunud küll. Ega 5 mööda lasta mingi maailmaime ei ole, Suur Magdalena Neuner on isegi viieka teinud ma mäletan.
Leave a comment:
-
Äkki klõpsutas tühja püssiga, kuhu oli ühe padruni unustanud?Algselt postitas Mask Vaata postitustTäna tulistati ikka nii hästi, et aeglastem meestel oligi raske kõrgemale pääs. Huvitav, mis Talihärmiga juhtus? Närvid ei pidanud vastu?
Leave a comment:
-
Täna tulistati ikka nii hästi, et aeglasematel meestel oligi raske kõrgemale pääseda. Huvitav, mis Talihärmiga juhtus? Närvid ei pidanud vastu?
Leave a comment:
-
Eestlaste puhul puhtalt laskmine ka ei aita, Rene Zahkna 68 .koht, 0 trahvi, +2:49.5
Leave a comment:
-
-
Kusjuures, mina mäletasin, a noh, ma olen üle keskmise biatlonifänn kah. See oli Eesti naiste laskesuusatamise taassünd põhimõtteliselt, sest pärast Krista Lepiku lõpetamist üheksakümnendate teises pooles ei olnud meil pikka aega rahvusvahelisel tasemel naiste laskesuusatamist sisuliselt olemaski. Selles valguses on praegune olukord meie naiste hulgas juba päris talutav.Algselt postitas -thierry-Eveli Saue, Tagne Tähe ja Sirli Hanni. Said 2005 juunioride MMil teates pronksi. Kes seda mäletas?
Leave a comment:
-
Norra, Saksa, Rootsi ja Itaalia ei osalenud, ehk suht teisejärguline võistlus vist oli seekord.Algselt postitas -thierry-Laskesuusa EMil said Eesti juuniorid siis lisaks Zahkna ja Tominga kuldadele veel pronksi. Naljakas on see, et 14-st võistkonnast 10 võeti rajalt maha, sest saadi ringiga sisse. Eesti kaotas võitjale Ukrainale 3 ja pool minti, Soome neljandana 5 minti. Kohal polnud norrakaid, rootslaseid, itaallasi. Prantslased põrusid laskmisega täielikult (7 trahvi ja 20 varupadrunit). Muidugi tore, et mingid medalid igasugustelt noorte olümpiapäevadelt ja Euroopa meistrivõistlustelt tulevad, aga kahjuks on Eesti talispordist nii palju näiteid, kus juunioride seas tehakse head tulemused, aga seda vaid enda vanuseklassis konkureerides (vanem põlvkond on tihtipeale tugevam, alt tulevad tugevamad noored ka peale).
Eveli Saue, Tagne Tähe ja Sirli Hanni. Said 2005 juunioride MMil teates pronksi. Kes seda mäletas?
Leave a comment:
-
Üldiselt kõrvutades siin laskesuusa noorte tulemusi ja murdmaa noorte tulemusi + viimase aja skandaale, siis on ülimalt raske mõista, miks peaksid sponsorid murdmaa tegelastele raha loovutama kui saaks laskesuusale panustada.
Leave a comment:
-
Noh võiks ka ju kõvasti halvemini minna. Suusajuuniorid said enamasti kohti seal 60ndatest kohtadest alates. Mina oleks rahul küll, kui kellegist neist Saue tasemel laskesuusataja tuleks.
Leave a comment:
-
Oh, oleks see ainult AR'i sündroom. Võta kõik noorteklassis tulemusi näidanud Eesti noorsportlased Leibak või Liimask või kesiganes...Algselt postitas karl54 Vaata postitustMillegi pärast noortes suudavad laskesuusatajad päris hästi lammutada, aga siis tuleb mingi rehemaa sündroom peale vist.
Leave a comment:
-
Ma ütleks , et Steptsenko on meite kõige stabiilsem laskesuusataja. Tobrelutsu kaks trahvi ajas ka mul harja punaseks. Samas vahed olid nii suures, et kq ilma nendeta poleks väga kõrgemale ronitud.
Lätakate esinumber teeb kadedaks. Saaks ta tiirus ka asjad paika, siis oleks korralik poodiumi ja medali nõudleja. Meil pole selliseid kuskilt paista.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: