Minu info on paar kuud tagasi pärit Valdmaaga vestlusest, kus tema pakkus, et Matic võiks jääda. Kindlasti olenes tol hetkel PO mängudest, aga Ventspilsi alistamisega on Matic põrumise vältinud. Nüüd oleneb palju homsest mängust - kui neljandda veernadaja alguses vahe veel mängitav on, siis arvan, et Matic on oma eksami see aasta edukalt läbinud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
põhimõtteliselt on nii, et reedel peab lootma leegionäride heale mängule
sest nad mõlemad + täna sestokas on nii heas hoos
tsinnult super mäng muidugi esimene poolaeg. ilusad läbiminekud, plus head söödud ja kolmesed
Baronsil läheb raskeks tema pidurdamisega
tänane mäng oli lihtsalt väike vahepala. endal, ausaltöeldes, ei olnud sellist tunnet, mis muidu on kaleviga mängudes
tuim tundus täna see kõik olevat
publikut ka üllatavalt vähe
reedet oodatesСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustAga valesti arvasid.
Mida ma sain arvasta valesti, kui seda sündmust mis eelduseks oli üldse ei juhtunudki?
Ja et olla ajakohane siis lõppu ka "Go Rock, go!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTead ,mis piider tee ise omale kõigepealt selgeks ,kus foorumis sa oled. Kui ei meeldi lugeda siis kebi delfisse või basketisse seal saad vaseliiniga omale paguneid teenida.
Ah,head ööd,on sulgi oma mihklipäev.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Ütleme ausalt - täna elan puhtalt Rocki mängu tähe all.
Ses mõttes, et haigena kodus polegi suurt midagi paremat teha. Ma arvan, et nagu koefidki näitavd 1,35-2,95 Baronsile, et loota võitu on tõsine wishfull thinking, aga .. Kui reaalselt vaadata neid satse, siis võimatu see pole. Ja just sellepärast, et kui suudetakse mängida võrdselt lõpuni, mis sellises neutraalses õhkkonnas on võimalik, siis Rockil on mehi, kes suudavad viimast viset enda peale võtta ja mängu ära tuua. Seega lootma peab. Kuid kui poolajaks ollakse 10ga taga, siis... see seal pole Tartu, kus mehed mingist tõsisest kaotusest välja suudaks tulla - seal peab pingutama kogu aeg.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar