Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Kapten Trumm
-
No Varrak ikka vahest käitub nagu "legendaarne" Matic,kes unustas aegajal just head mängu teinud mehed pingile. Eriti on meeles üks mäng,kus arbet esimene veerand korralikult paugutas ja siis võeti pingile ja alles lõpus sai uuest mängu,selle ajal peale oli seis juba loomulikult kusine.
Krt peaks ikka Mürkale andma võimaluse ja usun,et ta saaks sellega ka hakkama.
Bambaga peaks veel 1 aastat lepingut ka järgi olema,nüüd tehku see ka Elegariga äraMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
No üldiselt, kui Kalev jätkab järgmine hooaeg nagu Rock ja mängitakse vaid kodus ja seda nõrka baltiturnat pole üldse mõtet välismängijatele erilisi kulutusi teha. Kui Kalevil õnnestub kuidagi VTB koht alles jätta, tuleb alustada tugevast treenerist ja alles seejärel asuda legionääre vaatama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustNo üldiselt, kui Kalev jätkab järgmine hooaeg nagu Rock ja mängitakse vaid kodus ja seda nõrka baltiturnat pole üldse mõtet välismängijatele erilisi kulutusi teha. Kui Kalevil õnnestub kuidagi VTB koht alles jätta, tuleb alustada tugevast treenerist ja alles seejärel asuda legionääre vaatama.
Aga vähemalt üks Eesti mees mängib Balti liiga finaalis. Prienai tundub hetkel nii võimas olevat, et Vene võib ka võitja medali kaela saada.
Kommentaar
-
Mul logistik on väga suur euro kossu asjatundja,ning oli kindel,et täna Siena saab türklastest peksupoiste üle kindla võidu. Ma just talle ütlesin,et kui asi on ikka liiga kindel,siis alati see lõppeb kaotusega ja nii ka täna läks! Kangur& co olukord läks suht keeruliseksMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMul logistik on väga suur euro kossu asjatundja,ning oli kindel,et täna Siena saab türklastest peksupoiste üle kindla võidu. Ma just talle ütlesin,et kui asi on ikka liiga kindel,siis alati see lõppeb kaotusega ja nii ka täna läks! Kangur& co olukord läks suht keeruliseks
Tore on nendes mängudes vaid see, et Kangur on väga korralikult mänginud ja asendamatuks põhimeheks tõusnud.
Kommentaar
-
Ei olnud see Siena mäng nüüd nii hull midagi eile. Suht võrdsete pusimine oli seal. Mõni vise oleks siit-sealt(näiteks viimase sekundi kolmene) sisse läinud ja olekski olemas olnud. Pigem tundub mulle, et viimase aja kehva kolmeste tabamine on see põhjus, miks asi ei jookse nii ilusti.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustEi olnud see Siena mäng nüüd nii hull midagi eile. Suht võrdsete pusimine oli seal. Mõni vise oleks siit-sealt(näiteks viimase sekundi kolmene) sisse läinud ja olekski olemas olnud. Pigem tundub mulle, et viimase aja kehva kolmeste tabamine on see põhjus, miks asi ei jookse nii ilusti.
Kommentaar
-
Algselt postitas sherf Vaata postitustTurowit on mõlemas mängus võidetud, ehk võidu korral on kaheksas koht väga tõenäoline.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar