Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olümpia
Collapse
X
-
Pronks tuli, palju õnne! Arvestades Gerdi hooaega, mis on käinud üle kivide ja kändude, tuleb selle medali üle igal juhul õnnelik olla.
Leave a comment:
-
Uhhov peitis enne statka ehitust midagi territooriumile juba ära ja hetkel jälle täis vist: võistlussärk lambist kadunud keset võistlust
Samas, suvalise särgiga üle nüüd... Proosit!
Leave a comment:
-
vaata vabamaadlust, kui heiteid tahad. Kreeka-Roomas on raskem heita, kuna heita tuleb ülaltpoolt võõd haarates.
Leave a comment:
-
Maadlusest on tehtud justkui poolik võistlus. Võidu saamiseks ei pea enam heiteid sooritama. Vähemalt raskekaalus ma heiteid ei näinud. On need ikka lubatud? Parteris paar ülevedamist ikka oli.
Jalgpallis võiks ka nii olla, et 10 minutiline mäng ja siis penaltiseeria. Siis oleks Eesti võimalused hoopis paremad.
Leave a comment:
-
siis kui valgevenelane finaali välja jõuab. Aga meie mees süüdistab seda venda sobi tegemises. Oli ennest libedaks kreemitanudAlgselt postitas Meintz Vaata postitustLäheb nüüd lohutusringi?
Leave a comment:
-
Maadluses on õnnel ikka tohutu tähtsus.Kui on tegu võrdsete meestega siis on ilmselge eelis alloleval mehel.Eile Nabil selle loosiga pigem vedas, täna Aursaarel kahjuks mitte.
Leave a comment:
-
Kurat jah, lugesin poolfinaali. Minu pakk. Ja ta ei saanud loomulikult 8 hulka vaid 16 hulka.
Leave a comment:
-
KolmegaAlgselt postitas idikas Vaata postitustKahega tegelikult, ta sai otse veerandfinaali
Valgevenelane, Poolakas, Rootslane
Leave a comment:
-
Arusaar alustas kvalifikatsiooni ringist, kus alistas kindlalt venetsueelalase 4-0 ja kohtub 16 hulgas kas valgevenelase või egiptlasega.Algselt postitas Meintz Vaata postitustkolmega
ja endal on küsimus, kas Arusaar alustab OMi 1.ringist või teisest?
Kahega tegelikult, ta sai otse veerandfinaaliAlgselt postitas daywalker Vaata postitustOlen laisk ja ei viitsi uurida ise aga oleks selline küsimus, et mitme mehega Nabi pidi enne finaali jõudmist maadlema olümpial?
Leave a comment:
-
kolmegaAlgselt postitas daywalker Vaata postitustOlen laisk ja ei viitsi uurida ise aga oleks selline küsimus, et mitme mehega Nabi pidi enne finaali jõudmist maadlema olümpial?
ja endal on küsimus, kas Arusaar alustab OMi 1.ringist või teisest?
Leave a comment:
-
Olen laisk ja ei viitsi uurida ise aga oleks selline küsimus, et mitme mehega Nabi pidi enne finaali jõudmist maadlema olümpial?
Leave a comment:
-
Täna ketta finaal ja homme selle olümpia üks oodatumaid alasid minu jaoks - 10-võistlus, tänu Noolele on see ala ka ilma Eestlaste osavõttuta väga südamelähedane ja tänu ühele teiselt planeedilt mehele võiks esimest maailmarekordit kergejõustikus see olümpia oodata. Lisaks Usa imemehele on euroopast ka üks sirgumas, 20. aastne Mayer on teinud võimsama tulemuse kui Eaton samavanal, samuti mida suudab Tsehhi legend ja kas Euroopa saab üldse medali.
väike ennustus 1. Eaton 9030-9080 2. Hardee 3. Suarez 4. Behrenbruch 5. Sintnicolaas 6. Mayer
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: