Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olümpia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Meintz
    replied
    täitsa p***ses mis finaal

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    Pronks tuli, palju õnne! Arvestades Gerdi hooaega, mis on käinud üle kivide ja kändude, tuleb selle medali üle igal juhul õnnelik olla.

Leave a comment:

• SDK
    replied
    Uhhov peitis enne statka ehitust midagi territooriumile juba ära ja hetkel jälle täis vist: võistlussärk lambist kadunud keset võistlust Samas, suvalise särgiga üle nüüd... Proosit!

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    vaata vabamaadlust, kui heiteid tahad. Kreeka-Roomas on raskem heita, kuna heita tuleb ülaltpoolt võõd haarates.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Maadlusest on tehtud justkui poolik võistlus. Võidu saamiseks ei pea enam heiteid sooritama. Vähemalt raskekaalus ma heiteid ei näinud. On need ikka lubatud? Parteris paar ülevedamist ikka oli.

Jalgpallis võiks ka nii olla, et 10 minutiline mäng ja siis penaltiseeria. Siis oleks Eesti võimalused hoopis paremad.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Läheb nüüd lohutusringi?
    siis kui valgevenelane finaali välja jõuab. Aga meie mees süüdistab seda venda sobi tegemises. Oli ennest libedaks kreemitanud

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Läheb nüüd lohutusringi?

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Maadluses on õnnel ikka tohutu tähtsus.Kui on tegu võrdsete meestega siis on ilmselge eelis alloleval mehel.Eile Nabil selle loosiga pigem vedas, täna Aursaarel kahjuks mitte.

Leave a comment:

• idikas
    replied
    Kurat jah, lugesin poolfinaali. Minu pakk. Ja ta ei saanud loomulikult 8 hulka vaid 16 hulka.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Algselt postitas idikas Vaata postitust
    Kahega tegelikult, ta sai otse veerandfinaali
    Kolmega
    Valgevenelane, Poolakas, Rootslane

Leave a comment:

• idikas
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    kolmega

ja endal on küsimus, kas Arusaar alustab OMi 1.ringist või teisest?
    Arusaar alustas kvalifikatsiooni ringist, kus alistas kindlalt venetsueelalase 4-0 ja kohtub 16 hulgas kas valgevenelase või egiptlasega.
    Algselt postitas daywalker Vaata postitust
    Olen laisk ja ei viitsi uurida ise aga oleks selline küsimus, et mitme mehega Nabi pidi enne finaali jõudmist maadlema olümpial?
    Kahega tegelikult, ta sai otse veerandfinaali

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Algselt postitas daywalker Vaata postitust
    Olen laisk ja ei viitsi uurida ise aga oleks selline küsimus, et mitme mehega Nabi pidi enne finaali jõudmist maadlema olümpial?
    kolmega

ja endal on küsimus, kas Arusaar alustab OMi 1.ringist või teisest?

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Lu Huihui

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Täna ketta finaal ja homme selle olümpia üks oodatumaid alasid minu jaoks - 10-võistlus, tänu Noolele on see ala ka ilma Eestlaste osavõttuta väga südamelähedane ja tänu ühele teiselt planeedilt mehele võiks esimest maailmarekordit kergejõustikus see olümpia oodata. Lisaks Usa imemehele on euroopast ka üks sirgumas, 20. aastne Mayer on teinud võimsama tulemuse kui Eaton samavanal, samuti mida suudab Tsehhi legend ja kas Euroopa saab üldse medali.
    väike ennustus 1. Eaton 9030-9080 2. Hardee 3. Suarez 4. Behrenbruch 5. Sintnicolaas 6. Mayer

Leave a comment:

Working...
X