Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olümpia
Collapse
X
-
mul pole see aeg veel kättegi jõudnud, et hakkaksin maadlust vaatamaAlgselt postitas Malfoy Vaata postitustIlmselt vaatasin eile rohkem maadlust kui eelmisel 30 eluaastal kokku olen vaadanud...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustMina ei suuda uskuda, et olin enne Olümpiat vist ainuke Eestis, kes uskus tema medali võimalustesse
Seda et finaali sai on lihtne uskudaAlgselt postitas eika Vaata postitusttäpselt-täpselt, ka su olümpiaennustus nõretas entusiasmistKas ma olin ainuke kes meintzi aastaauhindades jobu tiitliga pärjas?Algselt postitas Meintz
17. Kumb saab parema koha – Arusaar või Nabi? Oeh... no Nabit ma vähemalt tean niiet tema siis
eikale plusspunktid!
Aga hea töö,Heiki! Hõbe on võidetud mis siis, et mõni mees siin vastupidist väitis ja hiljem siluda üritas.
Ardo võiks ka looma välja päästa täna!
Leave a comment:
-
Ilmselt vaatasin eile rohkem maadlust kui eelmisel 30 eluaastal kokku olen vaadanud...
Leave a comment:
-
Jah jääb rahule, sest Hartingul on üks käik rohkem ja viimase aja tulemused on kettaheite legendil Aleknal ka paremad, heal päeval on kõik võimalik, aga kaine loogika ütleb, et pronksiga võiks rahule jääda. Hadadi ja Poolakas loodavad ka kindlasti medalit, aga seekord nad seda ilmselt ei saa.Algselt postitas budulojus Vaata postitustsoccernetis on ikka hea vendi pöördesse ajada
Loomulikult olen ma väga rahul selle hõbedaga aga just meelega tegin sellise postituse ja enamus kohe hakkab tõmblema.
Aga Teile siis küsimus: Kas jääte rahule kui Kanter saab pronksmedali?
Leave a comment:
-
soccernetis on ikka hea vendi pöördesse ajadaAlgselt postitas hofnar Vaata postitustmine onaneeri delfis idikas.
Loomulikult olen ma väga rahul selle hõbedaga aga just meelega tegin sellise postituse ja enamus kohe hakkab tõmblema.
Aga Teile siis küsimus: Kas jääte rahule kui Kanter saab pronksmedali?
Leave a comment:
-
brasiilia võitis mängu ja hispaania saab teoorias lihtsama tee finaali.
Leave a comment:
-
No sarnast skandaali pole veel üles kergitatud ja kahtlen, et see üldse juhtub.
Leave a comment:
-
mismõttes ei tehta juttu? juba on tehtud ju. Tehti juba enne kui nad platsile läksid viimases mängus.
Leave a comment:
-
Huvitav, et on olnud skandaal sulgpallurite ja ühe jooksjaga, kes pole endast kõike andnud ning seega jätised, kuid hispaanlaste jamast arvatavasti ei tehtagi juttu.
Leave a comment:
-
Ma ei välistaks,et homme võib 2 medalit tullaAlgselt postitas dontastik Vaata postitustKuubalane oli seekord Nabile liiga suur pähkel pureda. Tegemist ju ikkagi nüüd kahekordse olümpiavõitjaga ja neljakordse maailmameistriga. Müts maha Heiki ees! Minu jaoks lisab hõbemedalile suurt väärtust see, et enne olümpiamänge ei kirjutatud meedias Heikist, kui potensiaalsest medalilootusest eriti midagi ja spordisõpru, kes ennustasid talle medalit enne olümpiamänge, neid oli ka kindlasti väga vähe. Peamine rõhk oli ikka Kanteril, Novosjolovil ja sõudjate neljapaadil. Eks näis homme, kas Nabi võidetud hõbemedal jääb Eestile ainukeseks medaliks või suudab Kanter ka ühe korraliku medaliväärilise tulemuse heita.
Leave a comment:
-
ameeriklasi ei tohi om-ile lasta?Algselt postitas cannuman Vaata postitustHispaaniat pole vaja süüdistada. Sitt süsteem on lihtsalt.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: