Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olümpia
Collapse
X
-
suur ülepinge, kõik on telerite-arvutite taga
aga tegelikult lõi äike mustamäel nüüd soome ja eurospordi pimedaks, ETV on olemas
Leave a comment:
-
Ott Järvela säutsus, et finaal peaks kõvasti hilinema, tema arvab et 22.30, aga mitte enne 22.15 kindlasti.
Leave a comment:
-
Kõik vigisejad stiilis "Eesti-ei-saa-kunagi-olümpialt-üllatusmedalit" võivad nüüd Nabilt rahulikult parterisse saada.
Leave a comment:
-
aasta post/tähelepanek.Algselt postitas eika Vaata postitusttäpselt-täpselt, ka su olümpiaennustus nõretas entusiasmist
Leave a comment:
-
Meintz-Meintz küll.....Algselt postitas eika Vaata postitusttäpselt-täpselt, ka su olümpiaennustus nõretas entusiasmist
Leave a comment:
-
täpselt-täpselt, ka su olümpiaennustus nõretas entusiasmistAlgselt postitas Meintz Vaata postitustMina ei suuda uskuda, et olin enne Olümpiat vist ainuke Eestis, kes uskus tema medali võimalustesse
Seda et finaali sai on lihtne uskuda
Algselt postitas Meintz Vaata postitust17. Kumb saab parema koha – Arusaar või Nabi? Oeh... no Nabit ma vähemalt tean niiet tema siis
Leave a comment:
-
Mina ei suuda uskuda, et olin enne Olümpiat vist ainuke Eestis, kes uskus tema medali võimalustesseAlgselt postitas krissucool Vaata postitustKas te suudate seda uskuda!?
Täielik pauk luuavarrest, lihtsalt super!
Seda et finaali sai on lihtne uskuda
Leave a comment:
-
Kas te suudate seda uskuda!?
Täielik pauk luuavarrest, lihtsalt super!
Leave a comment:
-
London2012 kodulehe järgi on finaal kohaliku aja järgi 19.56 ehk Eesti aja järgi 4 minutit enne kümmet...
Leave a comment:
-
Eino Super!!! Väga hea. Tuju pole ammu nii hea olnud!
Usun, et Heiki sai seda suht pingevabalt teha, pole ju temalt keegi medalit nõudnud.
Leave a comment:
-
kella 8 paiku vist, 19.45 hakkab ülekanne igatahes ja ennem peaks mingi muu kaalu finaal olema.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: