Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

+Doping

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ma ei taba hetkel, et üleüldine üleüldiseks, aga miks üldse peaks mingi ööklubi ja Eesti Suusatajad Austrias dopingut tarvitamas ja salapärase Saksa spordiarstiga suheldes seotud olema? See, et ööklubides narko liigub on omaette maailm ja doping omaette. Ma sain aru, mida sa öelda tahtsid, aga kas sulle ei tundu, et see natukene ei päde?
    Väga hästi pädeb. Härra Schmidt jõudis kuidagi kahtlaselt palju 2 aasta jooksul eestisse ja sealjuures just täpselt ühte ja samasse klubisse, kokkusattumus? Kahtlen

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Oih jumal teid totusi. Mõistan, et nüüd me üritame Karelile panna seda paanikat peale, et tema on esimene, kes vahele jäi. Selle pasaga tegeles kadunud Lauri Aus esimesena. Kirsipuu pääses, sest ta oli õiges kohas, õigel ajal. Kui me räägime siin narkots/dopingust/ja üleüldse sellest pasast, siis üks ööklubi vastutab sellest rohkem, kui ta arvata oskab.
    Ma ei taba hetkel, et üleüldine üleüldiseks, aga miks üldse peaks mingi ööklubi ja Eesti Suusatajad Austrias dopingut tarvitamas ja salapärase Saksa spordiarstiga suheldes seotud olema? See, et ööklubides narko liigub on omaette maailm ja doping omaette. Ma sain aru, mida sa öelda tahtsid, aga kas sulle ei tundu, et see natukene ei päde?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Oih jumal teid totusi. Mõistan, et nüüd me üritame Karelile panna seda paanikat peale, et tema on esimene, kes vahele jäi. Selle pasaga tegeles kadunud Lauri Aus esimesena. Kirsipuu pääses, sest ta oli õiges kohas, õigel ajal. Kui me räägime siin narkots/dopingust/ja üleüldse sellest pasast, siis üks ööklubi vastutab sellest rohkem, kui ta arvata oskab.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Veerpalud veel jõuavad.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Jääb arusaamatuks, miks sarnast vabandust ei kasutatud

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Ma proovin mõista, aga ei mõista. Miks ühiskond on nii närvi läinud inimestele peale, kellel polnud isegi tulemusi läbi selle pasa. Okei, oleks olnud kuld ja hõbe ja esikümne koht, aga nagu lambi kohad ja selline draama. no ma ei tea, härrased. võtke tuure maha vms. tuleb ka aeg milla norrakad jäävad vahele. see tuleb, see tuleb.
    See on umbes sama, et lähen panka röövima, aga saan ainult 5 eurot, siis ootan ühiskonnalt ja võimudelt heakskiitu.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    dopingu võiks kriminaalseks teha küll. arvatavasti tuligi see asi välja tänu sellele et asi juhtus Austrias, kus on teema kriminaliseeritud ja poistel lõi jahedaks kui pidid üksi kongis kinni istuma. Eestis arvatavasti poleks midagi sellist juhtunud.
    On sisuliselt ka Eestis karistatav. Kui suudaks vajalikul määral ära tõendada, et Alaver või Verpa on siin poisse kallutanud dopingu tarvitamisele, saaks neid karistada.

§ 195. Kallutamine dopingu kasutamisele
    (1) Ravimi väljakirjutamise eest kasutamiseks dopinguna spordis, samuti ravimi dopinguna kasutamisele kallutamise eest või ravimi dopinguna manustamiseks üleandmise eest –
    karistatakse rahalise karistuse või kuni üheaastase vangistusega.
    (2) Sama teo eest, kui:
    1) see on toime pandud korduvalt;
    2) see on toime pandud noorema kui kaheksateistaastase isiku suhtes, –
    karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.
    (3) Käesoleva paragrahvi lõikes 1 või 2 sätestatud teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, –
    karistatakse rahalise karistusega.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Sinu loogika järgi võiks jalkas ka tabeli tagumise otsa satsid dopingut paugutada rahuliku südamega? Pohui ju, tiitlile ei mängi, tehku mis tahavad.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Ma proovin mõista, aga ei mõista. Miks ühiskond on nii närvi läinud inimestele peale, kellel polnud isegi tulemusi läbi selle pasa. Okei, oleks olnud kuld ja hõbe ja esikümne koht, aga nagu lambi kohad ja selline draama. no ma ei tea, härrased. võtke tuure maha vms. tuleb ka aeg milla norrakad jäävad vahele. see tuleb, see tuleb.
    Kui sa siiamaani pole aru saanud, et kogu selle pasa keskmeks on Mati Alaver ja Andrus Veerpalu, siis millest sa üldse oled võimeline aru saama? Jutt käibki ju kulda ja karda toonud meestest. Tammjärv ja Veerpalu juunior on vaid etturid selles mängus.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ootaks ikka eksperdi arvamust. Rainer Vakra sõnavõttu pole näinud veel.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    dopingu võiks kriminaalseks teha küll. arvatavasti tuligi see asi välja tänu sellele et asi juhtus Austrias, kus on teema kriminaliseeritud ja poistel lõi jahedaks kui pidid üksi kongis kinni istuma. Eestis arvatavasti poleks midagi sellist juhtunud.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Sesmõttes on Verpa ja Alaver õiges kohas. Nende retoorika on sama - omane endisele nõukogude inimesele. Isegi teo avalikuks tulekul valetatakse ja vassitakse. Aga ilmselt tööta nad ei jää. Saavad seal Kazakhstanis või mõnes muus endises N Liidu vabariigis edasi tiksuda.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Lolz

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    See Annus on ka tore kloun... annad mingitele suusatolgustele 150k, et tehke midagi. Pärast halad, et oi kui kole lugu. WTF
    Mingit lepingut või raha kulutamise kava ei olnud? Nagu ma aru saan ei ole see veredoping sugugi odav lõbu.

Leave a comment:

Working...
X