Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

+Doping

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma hakkasin siin mõtlema, et mis kestvusala veel meil popp on. Jooksjad meil pole, eks. Suusatajad ka on ära. Ratturid on mõistagi ainsad puhtad ratturid maailmas. Sõudjad kestavad meil ka tegelikult ju juba aastaid hästi!
    Tiidrek Nurme tegi ju väga okei tulemuse Berliinis. Samas, tema puhul ma kahtleks, tal rohkem annab jumal jõudu.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Taaramäel on muidu astma, aga, noh päris astma mitte nagu Norra suusatajatel!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Igasuguse kestvusspordi vaatamine kaotas minujaoks tugevama huvi pärast Armstrong'i case'i. Kui nii kõrgel tasemel (ja nii kontrollitud alal) saab aastaid nii lasta, siis jah, mis me üldse muust räägime. Pärast seda ka mitmed suusatamise case'id järgnesid ja nüüd ka omad mehed. Hüvasti - ei vääri enam pikalt pikalt tähelepanu. Norra teemad harutatakse ka lahti lõpuks, olen kindel.

Vaatame teisi alasid lihtsalt, skillsport!
    Ma hakkasin siin mõtlema, et mis kestvusala veel meil popp on. Jooksjad meil pole, eks. Suusatajad ka on ära. Ratturid on mõistagi ainsad puhtad ratturid maailmas. Sõudjad kestavad meil ka tegelikult ju juba aastaid hästi!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Kui nende 60+ dopingupatuse seas on ka jalgpallureid, siis tõenäoliselt pole tegu päris esimese suurusjärgu staaridega. Messi ja Ronaldo fännid saavad kindlasti rahulikult magada. :P

aga jah, tõsiselt on vere panemine pigem vana ja iganenud. vaevalt, et Agricola sellega viitsib mässata. või olid FUentesel ka verekoti, mis ESP ära hävitas?

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Igasuguse kestvusspordi vaatamine kaotas minujaoks tugevama huvi pärast Armstrong'i case'i. Kui nii kõrgel tasemel (ja nii kontrollitud alal) saab aastaid nii lasta, siis jah, mis me üldse muust räägime. Pärast seda ka mitmed suusatamise case'id järgnesid ja nüüd ka omad mehed. Hüvasti - ei vääri enam pikalt pikalt tähelepanu. Norra teemad harutatakse ka lahti lõpuks, olen kindel.

Vaatame teisi alasid lihtsalt, skillsport!

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Mati jääb teenetemärkidest ilma https://www.err.ee/916479/president-...-teenetemargid

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    2011 tuuri teine ja kolmas olid vennad Schleckid, kes on ikka päris kindlalt dopsi pannud.
    Vanem on vahele ka jäänud ja bänni saanud korra.

Leave a comment:

• VaatanEtte
    replied

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    ma vastasin oma jutuga ühele teisele postitusele ning väga lühidalt öeldes oli mõte: minu eeldus on, et suur osa tippsporti ja tippsportlasi ei mängi ausat mängu (tõin selle kohta ka mitmeid näiteid). Sellest eeldusest lähtuvalt ei tunne ennast kodanikuna ka väga röövituna, kui keegi vahele jääb ning erilist emotsiooni see minus ei tekita. Kui eeldad, et süsteem on mäda ja valelik, siis üksikliikmelt saadud kinnitus sellele ei tohiks väga pulssi tõsta. Selle peale mingi vend arvab, et ma pooldan varastamist ja mis iganes. no selge. kui aju ei võta, siis ei võta.

Ilmselt teil kõigil teistsugune eeldus (tundub naiivne mulle) - suurem osa suusatajaid jne on ausad ning ei peta.

p.s. kogu asja tuum taandubki sellele, et ilmselt teil oli mingi naiivne lootus, et vanem veerpalu oli puhas ning nüüd leidis kinnitust, et teie lootuseid petetud. Minul seda ei olnud ja seetõttu erilisi emotsioone ka ei tekitanud peale väikse imestuse, et kuidas saab nii rumal olla.
    Pean nõustuma, et minu postitus oli üle võlli ja vabandan selle pärast. Aga ma ei nõustu sellega, et kuna norrakad ja teised ka (väidetavalt) tarvitavad, siis peame Veerpalu dopingutarvitamist kuidagi mõistma. Kui ikkagi aastakümneid on tuimalt valetatud, siis ei saa sellist käitumist kuidagi õigeks tunnistada.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Kui nende 60+ dopingupatuse seas on ka jalgpallureid, siis tõenäoliselt pole tegu päris esimese suurusjärgu staaridega. Messi ja Ronaldo fännid saavad kindlasti rahulikult magada. :P

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Jalkas on kindlasti taastumisvahendid kasutusel. Mis viib taas olukorrani, et klubid tahavad rohkem pappi, kuna sponsorid tahavad rohkem mänge ja suured liidud tahavad ka üha rohkem mänge, kuna siis saab sponsoritelt rohkem pappi. Selleks peab siis mängija minema ja ise riskima, kuna tema saab ka rohkem pappi, kui ta mängib rohkem mänge ja kui ta siis vahele jääb, siis on klubid šokis, sponsorid lubavad kõik ära lõpetada ja alajuhid vangutavad pead, et see on küll lubamatu ja meie seda heaks ei kiida.
    Siia otsa haakub natukene isegi tänane Postimehe Räpased iidolid: Cristiano ja Lionel. Ega tõesti iganädalaselt ei taba end mõttelt, et tegu kriminaalidega ja vaatad ohhetades ikka mängu edasi. Meenus ka kunagine FK Mafia teema siin kuskil, kuigi too oli vist vaid Eesti keskne.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    2011 tuuri teine ja kolmas olid vennad Schleckid, kes on ikka päris kindlalt dopsi pannud.
    Eks esikahekümnes oli tollal kahtlaseid mehi veelgi ja veelgi kahtlasemad lõpetasid kraavis, aga pean silmas seda, et tõesti oli väga võrdne tuur ja keegi otseselt ei domineerinud, mis ehk vihjab sellele, et tegemist oli ühe viimaste aegade puhtaima touriga.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ma ei usu, et rattasport on puhtamaks läinud. Mingu effekti võisid need suured skandaalid esialgu tuua (tahaks loota, et 2011 oli üks ajaloo puhtamaid Toure), aga ma arvan, et asi on viimasel 5-6 aastal veelgi hullemaks läinud. Anomaaliad nagu Ryder Hesjedalu võit Girol (ise on ta ka tunnistanud, et kasutas dopingut, aga ainult oma karjääri algusaegadel, yeah right), 41-aastase Chris Horneri võit Vueltal ja ühe teise samanimelise Keenia esiratturi domineerimine suurtuuridel on minu jaoks head tõestused selleks. Täna tuli ka uudis, et Austria rattur Stefan Denifl on väidetavalt veredopingu kasutamise üles tunnistanud. Järjekordne väike mutter suures ja räpases masinavärgis.

Kangerti puhul ma tuletaks meelde, et ta väntas pikalt tiimis, mille dopinguajalugu on pikk ja kuulsusrikas eesotsas meeskonna bossi Vinokourovi, Lance'i ja Contadoriga, rääkimata igasugustest väiksematest kaladest nagu Iglinsky vennad.

Seda naljakam on lugeda Kazhastani meedia juttu, et Poltaranin hakkas alles Mati ja Andrusega koostööd tehes dopingut tarvitama.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Jalkas on kindlasti taastumisvahendid kasutusel. Mis viib taas olukorrani, et klubid tahavad rohkem pappi, kuna sponsorid tahavad rohkem mänge ja suured liidud tahavad ka üha rohkem mänge, kuna siis saab sponsoritelt rohkem pappi. Selleks peab siis mängija minema ja ise riskima, kuna tema saab ka rohkem pappi, kui ta mängib rohkem mänge ja kui ta siis vahele jääb, siis on klubid šokis, sponsorid lubavad kõik ära lõpetada ja alajuhid vangutavad pead, et see on küll lubamatu ja meie seda heaks ei kiida.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    saab huvitav olema kui need kõik 60 +- nime letti laotakse

Leave a comment:

Working...
X