Katkestatud, eks näis mis kohtunikud otsustavad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKas vesi kuidagi kokpitist välja ka voolab või istuvad mehed nagu külmas vannis?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSa lugeda oskad?
Kui sa mingit peent irooniat siin just ei harrasta, siis tõenäoliselt on tegemist kibestumisega, et oma lemmikud Brawnidelt või Toyotadelt kotti saavad. Esimesel juhul well played, mina olen õnges. Teisel juhul tunnen sügavalt kaasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustJah. Sa kirjutad paraku totaalset jura. Vaata eelmine etapp üle, kui sa arvad, et ainult Hamilton teistest mööda sõitis. Autod on üksteise küljes kinni, pidevalt on midagi toimumas.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLoe mu postitus üle. Ma ütlesin, et hooaja eel tehti muudatused selleks, et möödasõidud muutuksid lihtsamaks ja ma sinisilmselt uskusin seda juttu. Praegusel juhul olid ikkagi 4-5 autot Alonso taga tropis kinni, kuigi Fernando sõitis teistest märgatavalt aeglasemalt. See oli justkui põhipoint.
Edit. Kuuldavasti juhul, kui sõit enam ei jätku, jagatakse reeglite kohaselt välja pooled punktid. Mismoodi see paaritute arvudega välja näeb, ei kujuta ette.
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustVarsti on kõigil KERS ja siis lähevad möödasõidud juba selle peale, kes suudab oma power boosti paremini jagada ja õigel hetkel kasutada.
Kommentaar
-
Sest KERS on tulevik. Hetkel on asi uus ja töökindlusega on küsimusi + autode ehitus ei võimalda efektiivselt seda kasutada. Kõik vähegi ambitsioonikad meeskonnad teevad kõva tööd selle kallal, et KERS tööle saada, sest reaalselt ei ütleks keegi 80 hj lisaboostist ära. Ja ega KERS pole ainus põhjus, miks Ferrud, Mäkid ja ülejäänud selle kasutajad hetkel sitad on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustSel ajal, kui Hamilton autos chillib, on Kimi lühikeste pükste ja cap'iga toas ning sööb jäätist.
EDIT: läbi, pooled punktid.Algselt postitas aanvallerraamatud on pededele!
Kommentaar
-
Algselt postitas Stauffenberg Vaata postitustKovalainenit mõtlesid äkki? Praegu on Heikkil jäts käes ja müts peas intekat andes.
EDIT: läbi, pooled punktid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar