Vastus teemale \'F1 karussell\'
Ojaa, üks boksipeatus vähem = 30 sekki võitu Kui lihtsameelne saab ikka olla. Kle tarkpea, miks siis kõik ühe peatusega ei sõida, täiesti mõttetu 30 sekki raisku ju. Lõpeta ära loll jura. Üks peatus = kõvemad rehvid + enamus sõitu suurema kütusekogusega kui teised. Selle peale kaotus on tavaliselt ikka suurem kui 30 sekki.
Algselt postitas Tanel
Ok selle võiduga, kuid mida ma tahan öelda, et need Kimi \"iganädalased\" sõidud, kus ta ennast tagant ette sõidab pole mingid imeasjad ning kiirema autoga on see ikka suht \"lihtne\" tegevus. Selle ühe vähema boksipeatusega võidab kõvad 30 sekundit, mis tõstavad reeglina oma 3-5 kohta.
Algselt postitas SleepWalking
Kimi võitis eelmise hooaja lõpus (vist jaapanis) viimaselt kohalt. Michael on ka võitnud, tuletan pärastpoole meelde, millal. Aga boksipeatused? Taktika on eluaeg olnud F1 oluline osa. Mulle tunduvad need võidud, mida geniaalse taktika abil saavutatakse, vähemalt sama head kui need, mis puhta sõiduga.
Algselt postitas Tanel
Ning ma kahtlen, kas Schumi & Kimi on ka tagantpoolt alustades sõite võitnud. Ning muideks, Fisico tegi täna samapalju peatusi, kui kõik teised autod, samas Kimi alustades viimaselt teeb reegline vähemalt ühe vähem. Nagu Bahreinis. See aitab ka ikka kõvasti kaasa tema \"imelistele\" poodiumikohtadele.
Ning ma kahtlen, kas Schumi & Kimi on ka tagantpoolt alustades sõite võitnud. Ning muideks, Fisico tegi täna samapalju peatusi, kui kõik teised autod, samas Kimi alustades viimaselt teeb reegline vähemalt ühe vähem. Nagu Bahreinis. See aitab ka ikka kõvasti kaasa tema \"imelistele\" poodiumikohtadele.
Kommentaar