Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Auhinnad aasta 2011
Collapse
X
-
loe nüüd klubide kaupa ka kokku.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTulemust kokkulugemine võttis aega tõesti kaua ja võttis minu tänasest päevast suure tüki.
Leave a comment:
-
Aasta 117. päeval saabuvad lõpuks kaua oodatud "Auhinnad aasta 2011" tulemused!
Tsiteerides mazzi:
Tulemust kokkulugemine võttis aega tõesti kaua ja võttis minu tänasest päevast suure tüki. Häältearve ma ei tea, aga positsioonid parimate ning halvimate postitajate hulgas on kindlasti õiged. Samuti on õiged muud auhinnad.Vigu võib esineda, aga mitmes kohas olenevad tulemused ka lähenemisest. Ma arvestasin igatahes kõiki hääli (kui ei olnud just samas kategoorias mitu häält ühele kasutajale) olenemata sellest, kas tehti nalja või nimetati parimaid hüüdnimedega. Nii palju kui pihta sain, võtsin kõik arvesse. Ka iseendale antud hääled.
Parima postitaja ja suurima jobu kategooriates sai eraldi välja toodud nime eest kolm punkti ning top5 sekka mahtumise eest ühe punkti. Kõikide kategooriate juures toon välja need, kes teenisid vähemalt kaks häält.
Kõik võitjad saavad lisaks kuulsusele auhinnaks vastavalt vanusele kas pudeli limpsi või õlut. Lunastada saab seda ainult Soccerneti suvepäevadel.
Nagu näha, siis parima postitaja tiitli võitis üsna selge eduga kolmandat aastat järjest vincent ning samamoodi osutus count kolmandat aastat järjest suurimaks jobuks. Kui mullu pakkusin mina countile suurt konkurentsi, siis tänavu jäi Teiresias üsna selgelt alla. Mäekõrguse ülekaaluga võitis vincent intelligentsema ning Tanel pessimistlikuma foorumlase tiitli. (Tanel valiti 10+ korda pessimistlikumaks, kuid parimate hulka oli asja vaid paar korda). Samuti peetakse Uuu'd väga optimistlikuks ning Jasperit väga irooniliseks.
Parim postitaja: vincent
TOP 7 postitajad:
2. fitti
3. Mõnuagent 007
4. eika
5. midfielder
6. vello99
7. Jasper
Suurim jobu: count
TOP 7 jobud:
2. Teiresias
3. ke$ha
4. F.Totti
5. Uuu
6. kesa
7. Maarek
Parim teema: FC Soeng
Parim postitus:
Nõmedaim postitusAlgselt postitas fitti Vaata postitustMa ei tea, kas see oli seesama Vesta - vist ikka oli - aga meenutas mulle sellesuvist lugu.
Sõbra sõber otsustas pidada seal (või oli see ikka mõni teine Kopli baar?) sünnipäeva. Ei midagi liiga ekstreemset - kogunemine peale tööd, väikesed munaleivad, heeringas ja paar pitsi viina ja siis vaatab edasi. Läks ise pisut varem kohale, et asju sättida. Baari perenaine kurtma - probleem, keegi on peldikus ja välja ei tule. Juba mitu tundi! Kolistasid siis pikalt ukse kallal, ei midagi. Lõpuks otsustasid, et murravad ukse maha. Mõeldud-tehtud. Potil istus noor vene daam, süstal veel veenis, aga ise mitte kuigi kontaktne. Selge, kutsume kiirabi.
Möödusid mõned minutid. Daam peldikupotil avas silmad, ajas end püsti ja taarus väljapääsu poole. Täpselt välisukse vahele jõudes kukkus kokku ja jäi sinna lamama. Pisut hiljem saabunud kiirabibrigaad konstanteeris õnnetu daami surma, kutsus välja politsei ja lahkus. Vahepeal saabusid esimesed sünnipäevalised. Rõõmsa elevusega astusid nad, sampused ja lilled käes, üle baari lävel vedeleva laiba, pidades seda mingiks installatsiooniks.
Saabus politsei, tegi märkmeid ja ütles, et neil pole siin midagi teha. Kutsusid välja laibakad ja lahkusid. Vahepeal saabus enamik sünnipäevale kutsutuid, kusjuures juba baaris viibijaid andsid punkte kõige stiilsemalt üle laiba hüppajatele. Meeleolu hakkas siiski muutuma pisut morbiidseks, sest laibakaid ei olnud endiselt kuskil ja laip ise keeldus muidugi ukselävelt lahkumast. Et teatavasti mis silmist, see meelest, otsustas sünnipäevalaps laiba ise ära koristada. Koos paari tugevama poisiga sasiti surnukehast kinni ja tõsteti baari sisse, kardinate taha. Ja nii võetigi lõpuks, laip kardina taga, võibolla rohkem viina, kui esialgu plaanis oli; kuni tulid laibakad ja oma töö ära tegid.
Kõige parem troll: ke$haAlgselt postitas kesa Vaata postitustKas Kostja oleks saanud Aasta Kodaniku tiitli kui ta nimi oleks näiteks Toomas Kask...kindlasti mitte.
Tobe multikulti integratsiooni ajupesu.
Esimene kesik Aasta Kodanikuks, rekord ja aja märk seegi.
Kõige enam närvidele käiv postitaja: Teiresias
Kõige jäärapäisem postitaja: kesa
Kõige ropum postitaja: count
Kõige intelligentsem postitaja: vincent
Kõige optimistlikum postitaja: Uuu
Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel
Kõige vaimukam postitaja: vello99 (so close: RohelineKonn & Mõnuagent007)
Kõige iroonilisem postitaja: Jasper
Kõige seksikam postitaja: diana
Kõige ägedam varikonto: kuivikbanaan
Kõige fännim fänn: F.Totti
Parim uustulnuk: Panso
Keda igatsen? smörr
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Maarek
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Uuu
Üldiselt järgmine aasta võib julgelt keegi teine seda üritust hostida. Kaotajatele better luck next year ja ilusat tähistamist, vincent-count duo!
Leave a comment:
-
Mõtlesin küll jah, minu paha.Algselt postitas ballack Vaata postitustÄkki mõtlesid ikka Jalgpallihaiglat?
Leave a comment:
-
Äkki mõtlesid ikka Jalgpallihaiglat?Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEJL teatab ka ju aasta jobu ja geeniuse alles aprillikuus
Leave a comment:
-
Aega on selle kiire asjaga. Peaasi, et suvepäevadeks ära teedAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustEJL teatab ka ju aasta jobu ja geeniuse alles aprillikuus, niiet ma võtan veel väikese mõtlemispausi. Kui keegi enne mind ära ei tee, siis katsun millalgi plaani võtta.
Leave a comment:
-
EJL teatab ka ju aasta jobu ja geeniuse alles aprillikuus, niiet ma võtan veel väikese mõtlemispausi. Kui keegi enne mind ära ei tee, siis katsun millalgi plaani võtta.Algselt postitas Rein Vaata postitustTofüü, tee ära!
Leave a comment:
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustAina süveneva ajapuuduse tõttu annaksin teatepulga selleks aastaks hea meelega edasi. Õlut võib lubada tavapärastel tingimustel.
Tofüü, tee ära!
Sina oled host, järelikult on sinul see "eesõigus".
Leave a comment:
-
Aina süveneva ajapuuduse tõttu annaksin teatepulga selleks aastaks hea meelega edasi. Õlut võib lubada tavapärastel tingimustel.
Leave a comment:
-
no kurat, kolmas aasta hostimist ja mazz peab premeerima. mina teen peo, aga keegi teine koristab.
a mis seals' ikka, jääme mazzi ootama.
Leave a comment:
-
-
Ilmselt Rooma poisid anaalvagistasid Tofoa ara, seega voite omad auhinnad sinna samusesse pista
Leave a comment:
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustou tofoa!
kus kokkuvõte on? rahvas nõuab gaalat!
W demand our heros on stage !!!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: