Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Auhinnad aasta 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nodisco
    replied
    Paneks ka siis mõne punkti kirja...

Parim postitaja:

Ühte ja ainukest on väga keeruline välja tuua, siis läheb jagamisele kõigi hispaania jalgpalli alateemat aktuaalsena hoidjatele (lorenzo, atleticomadrid, Punkt, papagoi, dontastik, Kasper, Hellik, LaLiga>Premier ja teised).

TOP 5 postitajad:

Vaata rida ülespoole.

Parim teema:

Ebaterve huumor

Parim postitus:

Jällegi läheb kobarauhind hispaania jalgpalli austajatele, vt. Parim postitaja, Top 5 postitajad.

Naljakaim postitus:

Midagi konkreetset välja tuua keeruline, aga nalja saab alati, kui lugeda itaalia jalgpalli alateemat, olgu siis teemaks AS Roma või Torino Juventus.

Kõige parem troll:

Tartanjan daihaard City fännina.

Kõige intelligentsem postitaja:

lorenzol tundub seda oidu olevat.

Kõige optimistlikum postitaja:

Liverpooli toetajad jäävad alati selles kategoorias meelde miskipärast (va. mcn), aga sellega paistavad silma ka itaallased (va. Interi poolehoidjad).

Kõige fännim fänn:

papagoi

Mida igatsen?

Verbaallahinguid AS Roma vs. SS Lazio.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Kategooriad:

TOP 5 postitajad @ Itaalia:
    * Jasper aka multimeediakunn
    * orbitaaljaam aka twitteri- ja gifikunn
    * count aka jinksikunn (hirmuga ootan postitust "panin 100 eurot Juve edaspääsule Celticu vastu. easy money!" + muidu hakkan ka count`ist aru saama vaikselt)
    * Tanel aka halateemakunn
    * cannuman aka jututoakunn

TOP 5 postitajad @ Mujal (kasutades Jasperi "klikin alati" lähenemist):
    * Mõnuagent007 aka mussikunn
    * Martin aka florafännidepöördesseajamisekunn
    * vincent aka inglismaakülmanärvikunn
    * fitti aka kujunduskunn
    * markofkin aka plagukunn (ehk mitte jutu eest, mida ta ajab, vaid bännerite ja muude asjade sebimise eest. hea näha, et foorumis ka midagi asjalikku aetakse)

Parim teema:

Kus on vähe läbu? Filmid + Sarjad + Green Day + NBA + mõned muud mitte-jalgpalliga-seotud-teemad. Miskipäraselt seal suudetakse taset hoida.

Nõmedaim teema:

Rassisim ja muu probleemid Meistriliigas + Chelsea

Parim postitus:

Myrgeli selgitus, miks on Eesti klubijalgpalli fänn olla uhke ja hää + ballacku kolme sissepääsu seiklus

Nõmedaimad postitused+
    Kõige ropum postitaja:
    ballacku joogised mentaliksminekud

Naljakaim postitus: mazzi tõdemus peale pikka sõimu ja kokkulöödud Rooma klubide teema lahkulöömise nõudmist

Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Teemasid lahutada ei ole kahjuks võimalik. Soovitan luua klubidele uued teemad ja jätta see teema arhiiviks.
    naersin valjult+Maarekule highfive

Kõige paremad trollid:

Martin vs Flora
    tartanjan vs muu Inglismaa
    Mõnu vs suvalisel ajal suvalise teema üllatuslüke

Kõige jäärapäisem postitaja:

kesa. varasemalt õlu, praegu püro. mis järgmiseks?

Kõige intelligentsem postitaja:

Martin

count

Kõige pessimistlikum postitaja:

mc"vanasti oli muru roheline"namara

Kõige vaimukam postitaja:

Jasper

Kõige iroonilisem postitaja:

Mõnu

Kõige seksikam postitaja:

ma kahtlustan, et mina

Kõige ägedam varikonto:

See City "noorfänn", tartanjan minginumbrid.

Kõige fännim fänn:

Romario näiteks

Parim uustulnuk:

dunno

Keda igatsen?

Miks te Panso ära ajasite?

Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele?

Pansoga. Ta solvuks ja läheks ära.

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?
    F.Totti (perspektiivis, kas ta ka päriselus teeb 5 minutit kestvaid rind-põimlauseid)

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kuna tegu on minu jaoks viienda korraga, kui neid hääli jagan, siis nostalgia nimel toon välja ka eelmiste aastate hääled.

Parim postitaja: markofkin - Ebatavaline, et keegi suudab intelligentset juttu kirja panna Eesti jalgpalli teemades. Kuna varasemalt olen alati nomineerinud uued nimed antud auhinnale, siis jätkan trendi. Markofkin - mees metsast, mees järvelt, mees staadionilt.

Nimetatud au osaliseks on samuti saanud:
    2011 - eika
    2010 - vello99
    2009 - Jasper
    2008 - budulojus

TOP 5 postitajad: Jasper, Panso, Tanel, eika, Punkt - Sel korral jätaksin nimistust vincenti ja vello99 välja. Vincent kipub viimasel ajal natukene liigselt full-retardi minema ning vello99 purjuspäi tehtud postitusi on paraku jäänud vähemaks. Eika peab loobuma parima postitaja tiitlist ning taadnuma TOP 5 postitajate hulka. Nomineeriksin ära ka kasutaja Punkti, kes on peakõrguselt üle oma Hispaania jalgpalli kaasfännidest siin foorumis. Vamos, Punkt! Ülejäänud kaks - Panso-Tanel - tavapärased kahtlusalused. Produtseerige edasi!

Aastate jooksul olen parimate hulka nimetanud:
    2011 - Jasper, Panso, Tanel, vincent, vello99
    2010 - dannar, Jasper, fitti, cannuman, vincent
    2009 - vincent, Martin, fitti, rohelineKonn, jürvi-hool
    2008 - Mask, Uuu, Kasper, lorenzo, jürvi-hool

Suurim jobu: kivi77
    Ma sain kahjuks alles täna aru, et ma kulutan oma elu väärtuslikke minuteid tema toodetud tähekombinatsioone lugedes. Aitab! Welcome to ignore list!
    TOP 5 jobud: ROMELU LUKAKU, Nasfal, ElNino09, Keeduheeringas, tartanjan96 - Kõige jubedam on see, et teie nimede meenutamine võttis meeletult palju aega. Olete ilmselt küllalt kaua juba ignore listis aega veetnud. Õnneks konkurents oli teie viie jaoks üsna nõrk.

Aastate jooksul olen parimate hulka nimetanud:
    2011 - Teiresias, ke$ha, Uuu, F. Totti, *
    2010 - 17, Rein, Tanel, Angelo Nerazzurro, Jr
    2009 - Nohik, kaitz, aanvaller, Jose, kalmaar
    2008 - calva, eston maravilha, SleepWalking, Glasgow Celtic FC, kaitz

Parim teema: Torino Juventus - Aastate jooksul polegi enda lemmikteemat siin eraldi välja toonud.

Mälestusi minevikust:
    2011 - FC Loll, FC Soeng ja FC Morda teemad
    2010 - Siska vs Galojan
    2009 - Leeds United
    2008 - ebaterve huumor

Nõmedaim teema: Ainus teema, mille peale ma olen pidanud pöörduma kõrgemate instantside poole. Palve ebaõnnestus. Chelsea FC teema oli samuti äärmiselt tugev kandidaat.

Mälestusi minevikust:
    2011 - FC Barcelona
    2010 - Champions league 2010/2011
    2009 - Nõmme Kalju
    2008 - kassi- või koerainimene?

Parim postitus: eika vs budulojus. Ilmselgelt liiga vähe krediiti saanud postitus. Minevikku meenutama ei hakkaks.

Nõmedaim postitus:
    1. Alfaisane ballack
    Algselt postitas ballack Vaata postitust
    Võiks tekkida mõni bande, kes läbi peksab vastavad mängijad ja nende perekonnad õpetuseks teistele...kui see tekib siis tunneb ka politsei huvi selle "mõtetu" ja "vähe tähtsa" probleemi vastu rohkem ja teised mängijad ei taha enam sama sitaga tegeleda.
    2. deniss ja Belgia lapsed
    Algselt postitas denisss Vaata postitust
    ilma liialdamata poleks 85% juhtudel siin mingit sellist "kohtuniku kallal iriseda pole mõtet" teemat olnud. Ka teie endi poolt. 2 ülejäänut kätt jah, aus ilus kohtuniku otsus, mitte mingi hispaania liiga, aga teie peatreeneri etendus - ma loodan tõesti, et kogu teie tiim kärvab nagu belgia lapsed tagasisõiduteel ja viimane mida nad tunneli lõpus näevad on AVB irvitav vari...
    3. Selle auhinnalise koha jagaksin ma ära kõikide noorte Chelsea fännide vahel, kes kirjatehnikat alles lihvivad.

Naljakaim postitus:
    Algselt postitas ballack Vaata postitust
    Põhimõtteliselt 3 sissepääsu on...vähemalt ma olen kolmest erinevast kohast sisse läinud eri aegadel.
    Kõige parem troll: Jasper - Mõtlesin pikalt, kuid tänane joogi pealt tulnud ränt tuletas kunni nime meelde.
    Kõige trollimad postitused: Francesco ristiretked Bayerni teemas
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Midfielder - Õpi kirjavahemärke kasutama, mölakas.
    Kõige jäärapäisem postitaja: kesa - kesa ja turvad, kesa ja püro, kesa ja publik.
    Kõige ropum postitaja: ballack - Joogi pealt ikka õnnestub üht-teist kirja panna.
    Kõige intelligentsem postitaja: markofkin - Igast sõnast õhkub erudeeritust. Props.
    Kõige optimistlikum postitaja: count - ILMSELGELT MAAILMA PARIMA KLUBI PARIM FÄNN!!!
    Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel - Traditsioon.
    Kõige vaimukam postitaja: vello99 - Iga sõna on jätkuvalt puhas kuld, mida vellol99 postitab.
    Kõige iroonilisem postitaja: Jasper - Ma ei jõua enam järge pidada. Asi hakkab nõmedaks minema.
    Kõige seksikam postitaja: Diana - Aitäh, Soccerneti suvepäevad, AITÄH! Siiralt. Uus lemmik jalkafänn!
    Kõige ägedam varikonto: Kuivik Banaan - Ei jõua järgmist neeger Johni seiklust Zimbabwes enam ära oodata.
    Kõige fännim fänn: mällar - Mitusada mängu staadionil aastas nägev mees ei jõuagi iga päev foorumisse postitada.
    Parim uustulnuk: markofkin - Igaks juhuks ei kontrolli, millal päriselt liitusid.
    Keda igatsen? smörgåsbord - Sa tegid Soccerneti foorumi ajaloo halvima teema, tule tee mõni veel. (Sry, et su kunagi foorumist ära ajasin - olin noor ja ülbe. Nüüd olen endiselt noor ja ülbe.)
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Iceman - Keep ya head up. Korra veel suvepäevadele tuled, siis juba läheks.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Jasper

2011 - wiiner - NÄHTUD
    2010 - budulojus - NÄHTUD
    2009 - Mehhuiiaanasaator - POLE NÄHTUD
    2008 - Mmmerka - NÄHTUD

ERIAUHINNAD

Calva nimelise eriauhinna "naljakast keskpäraseks" saab Peelo -> cbulls13!
    Priidik Aasalehe nimelise eriauhinna "ma ei saa mitte midagi aru, mis ma kirjutan" saab Tamzu!
    Üx eriti kõvva auhind läheb Tamzule, sest ta kirjatükid on üx kõvva lugemine.
    Rick Perry nimelise eriauhinna "meie ühiskonna kõige suurem probleem on see, et lapsed ei saa avalikult jõule pidada" saab kesa!
    Adele nimelise eriauhinna "someone like you" saab Myrgel ja markofkin!
    Rasmus Rändvee nimelise eriauhinna "ma ei tea, et ma cool olen" saab endale eika, kes jätkuvalt viitsib oma cool'i raisata Roma fännidega vaidlemise peale.
    Pumpz - Mõttetu tibi nimelise eriauhinna saab vincent, kes on ära tõusnud.
    Kuldmunn läheb tänavu M007 pealekaebajale.
    Alvaro Recoba nimelise eriauhinna annaksin ma nendele jorssidele, kelle ma ära olen unustanud.
    Carlos Tevez'i nimelise eriauhinna "kui mina ei saa, mida mina tahan, siis sina ka ei saa" saab Tofoa, sest foorumis on hunnik ambaale, kes on minu ära unustanud. Jätan nimed meelde.

last but not least - Auhind kõigile Manchester City & Unitedi, Arsenali, Liverpooli, Real Madridi, Barcelona, Milani, Interi, Juventuse, Bayerni ja tulevikus ka PSG vihkajatele (ehk Chelsea fännidele) - Te pole ainsad, kes kunagi Champions League'i võitnud ning noorfännide invasiooni all kannatanud

Tänavu võttis auhindade jagamine minu poolt hulka rohkem aega ja vaeva, kuna 2012. aasta oli eelnevatest selgelt pikem - tervelt ühe päeva jagu. Samuti mõned munajoodikud otsustasid foorumisse rohkem kirjutama hakata, seega tuli süvaanaallüüsi hoopis rohkem teha. Igatahes on need minu viis senti.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Parim postitaja: Vincent
    TOP 5 postitajad: H.M Murdock, midfielder, rainis007, Punkt, wordprez
    Suurim jobu: kivi77 ja ROMELU LUKAKU
    TOP 5 jobud: kes muud ikka kui mitte Chelsea noored Nasfal, keeduheeringas, Elnino9. Itaalias kondavad ringi tegelased Tamzu ja F.Totti
    Parim teema: Eks ikka kodune Tottenhami teema ole.
    Nõmedaim teema: keeduheeringa videod pani pika puuga teistele.
    Parim postitus: Juba eelmainitud vello99 post.
    Nõmedaim postitus: atleticomadridi post Chelsea teemasse peale superkarika võitu. Postitas Londoni terroriaktist pildi mille peale Chelsea logod vms pandud.
    Naljakaim postitus: Naljakaid poste tuleb aastas ikka päris palju. Üks hiljutisemaid mis naerma ajas oli mcnamara post selle kohta kuidas naisega Twilighti vaatama pidi

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Naine otsustas, et just nüüd on õige aeg hakata "Twilighti" seeriat vaatama. No mis siis parata. Esimene film oligi igati adekvaatne noortekas, vampiirile oli mõnusalt puudrit ja huulepuna kulunud, rõõm lausa vaadata. See-eest teine osa, miski uus või vana kuu või midagi sellist, oli lihtsalt õudne. Pidevalt demonstreeriti ekraanil kedagi palja ülakehaga tüüpi, kes oli hirmsasti trenni teinud, aga nägu oli selline hapu. Sama hapu kui peategelasest preili oma. 18-aastastena oli neil kohutavaid probleeme isegi käest kinni hoidmisega, kaugemale minemisest rääkimata. Ja seda toredat puuderdatud vampiiri oli kole vähe näha.
    Lähiajal tõenäoliselt piinad jätkuvad, sest nagu ma vaatasin, on neid filme terve trobikond.

Kõige parem troll: tartanjan96
    Kõige trollim postitus: Kõik tartanjan96 postitused. Eriauhind läheb Marekule, kes lükkas Roma ja Lazio teemad kokku.
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: coco
    Kõige jäärapäisem postitaja: kesa oma pürojutuga.
    Kõige ropum postitaja: Sen
    Kõige intelligentsem postitaja: Siia võiks uuesti Vincenti panna, aga kuna ta sai juba parima postitaja auhinna, siis see läheb jagamisele Mõnuagent007 ja Martini vahel.
    Kõige optimistlikum postitaja: Roma mehehakatised. Ükskõik kuidas hetkel läheb käib pidevalt scudetto jutt.
    Kõige pessimistlikum postitaja: Siia kuuluvad kõik Liverpooli toetajad.
    Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagent007
    Kõige iroonilisem postitaja: Jesper
    Kõige seksikam postitaja: AnnaS
    Kõige ägedam varikonto: KuivikBanaan
    Kõige fännim fänn: Romario
    Parim uustulnuk: Auhinda välja ei anna.
    Keda igatsen? Ei oska kedagi igatseda.
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Kindlasti keegi oleks, aga eraldi väljatoomist ei vaja keegi.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? See nimekiri on päris pikk. Esmajärjekorras vast rainis007, wordprez, marv3llous,

Aasta loogilise poisi auhind läheb Pansole, kes arvutas, et mängijad jooksevad ühe mängu jooksul 12 000 km.
    Multimeedia auhind läheb Jesperile, Orbitaaljaamale ja eikale Milani ja Juve teemade eest.
    Palja naise kuju saab endale Tofoa Totside teema eest.
    Aasta Närvivapustuse auhind läheb City fännile kes peale kopsikust väljakukkumist mentaliks kätte ära läks.
    Algselt postitas Nohik Vaata postitust
    Ma situn selle hoora peale, kes sinusuguse värdja siia ilma üldse sünnitas. Mul pole sulle midagi isegi öelda sest see pole sinu süü, et sinu vanemad otsustasid siia ilma tuua sellise hälviku.

Liverpool poleks isegi selles mängus mingit voimalust olnud ilma kohtuniketa. Kompany punane, Johnson mitte sittagi? Siis Adam peksab selja tagant nii nagu süda lustib nii Silvat kui Dzekot selja tagan ja pole ei pennal ei kollane ega midagi kuigi see hälvik oleks tulnud väljakult juba ammu minema saata? MIDA VITTU VEEL?! Siis Kolarov saab kollase kuigi tema vastu tehti veel viga?

Molemas mängus veel kingiti Liverpoolile pennal!? Täiesti naeruväärne värk. Vahest on selline tunne, et milleks selle jalgpalli peale üldse aega raisata sest alati tehakse NN "suurtele meeskondadele" kellelt kohtunikud alati suhu votavad mingisuguseid ime kingitusi.

Tosiselt ka kuidas üldse suudab keegi Liverpooli suguse meeskonna üle uhkust tunda? Enam suuremat naiste, meeskonnakaaslaste ja DJde peksjate ja rassistide karja pole vist kunagi eksisteerinud ja meeskonda juhib veel värdjast närvihaige Kop King Kenny (KKK). Loodetavasti surete te koik sittudes verd kuradi sitapead.
    Lihtsalt kuldmehikese saavad ka Daz Booob, mjaasa, Stok, karl54, ericbana, cannuman, mazz, mortan, elx, Katk, Kasparov, nodisco, zip, wingback, Papagoi, difender, epic,

Kindlasti unustasin kellegi ära keda mainida tahtsin

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Parim postitaja: Mõnu007
    TOP 5 postitajad: Eika, Orbit, Jasper, daz boob, howling mad
    Parim teema: ebaterve huumor
    Nõmedaim teema: Elekter. Ükskõik mis seltskonnas tuleb varem või hiljem teemaks: "Noh, mis paketi valisid siis ka?" ja see hakkab juba pisut väsitama
    Parim postitus: Mõnu
    Naljakaim postitus: ballacku kolm sisenemist
    Kõige parem troll: kivi77
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: coco
    Kõige jäärapäisem postitaja: kesa
    Kõige ropum postitaja: ballack
    Kõige intelligentsem postitaja: Martin
    Kõige vaimukam postitaja: dazbooob, vello
    Kõige iroonilisem postitaja: Mõnu
    Kõige seksikam postitaja: billy t, obviously
    Kõige ägedam varikonto: Kuivik
    Mida igatsen? kadunud noorust
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? marv

Siim Kallase nimeline auhind aasta tegematajätmise eest: Mõnu ei ole siiani Kaja Kallasele milfi-diplomit kätte toimetanud. Vist.
    Piimameister Otto nimeline auhind aasta nimevahetuse eest: semendisaar -> keeduheeringas.

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied
    Parim postitaja: vince foorumi fbi, eetikakoodeks, rooma paavst ja tuuliroosma.
    TOP 5 postitajad: fitti, vaikiv mees, rohekonn, eston, mcnamara
    Suurim jobu: -
    TOP 5 jobud: jaotame nad kahek: retardid nagu nasfal, kivi ja ilmselt mõni veel, kes pole õnneks mu silma alla nii kauaks pidama jäänud, et oma eksistentsi registreerida ja teisalt budu ja rein, kellede sõnavõttudest ma inimlikust seisukohast tihti aru ei saa.
    Parim teema: fitti urkabaarid on kõige kindlama joone ning väikseima pasa-posti-arvuga. samas aga annaks auhinna hoopis kodusele Manchester United'i teemale, pooleldi nagu elutöö võtmes või nii. ma mäletan veel seda kauget aega - mul täitus siiski dekaad foorumis - kui isegi jaburust ja sitta sai postitatud ning kui antud teema oligi semi-peldik, kus möllasid 13-15 aaastased noored kuked, ja mõni vanem ka (dr.fittibaldastic,nt), kelle hääl aga paraku tihti virtsaveetulvade alla jäi.
    aga täna on situatsioontäiesti teine: trollimisi tuleb ette, siis kui kedagi jälle tänu howard webbi hat-trickile võidetakse, aga muus osas on disskusioon ja info liikumine adekvaatne, eriti kui meintzil jõuluperioodi kommid ja piparkoogid otsa saavad ning kogu see sugar-rush üle läheb. tänud koduteema valvurluse eest eelkõige fittile ja vince'le ning palju õnne ja aitähh manku fännidele!
    Nõmedaim teema: man.shity absoluutselt mitte rivalriteedist põhjustatuna, aga tegemist on kõige mõttetuma teemaga foorumist, sest fänne seal ei ole ning sellest johtuvalt ongi kõik seal toimuv parastamine, trollimine või umbmäärase sita ajamine. ignore and let the motherfucker die.
    Parim postitus: veltsi rant. muidu oleks vincu&pulise oma pannud, aga mees ise tõi vello teemandi (winkwink) välja ja lõi läikima (winkwink2). kuld.
    Nõmedaim postitus:-
    Naljakaim postitus: atleticomadri ja autentsed lapsed.
    Kõige parem troll: martin
    Kõige trollim postitus: valik on sinu
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: rein a õnneks postitab vähe
    Kõige jäärapäisem postitaja: budu, rein, elx
    Kõige ropum postitaja: vello
    Kõige intelligentsem postitaja: rohekonn lingvistiline sügavus ning huumor tema kirjutistes on jätnud mulje erudeeritud inimesest
    Kõige optimistlikum postitaja: -
    Kõige pessimistlikum postitaja: -
    Kõige vaimukam postitaja: eston
    Kõige iroonilisem postitaja: martin
    Kõige seksikam postitaja: -
    Kõige ägedam varikonto: kuivikbanaan
    Kõige fännim fänn: aifo
    Parim uustulnuk: hui teab, kes sel aastal tulnud on.
    Keda igatsen? greenday'd. ma kardan, et ta on surnud.
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? jäärapäiste jobudega.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? eks peab uuel aastal fitti ja vincu'ga deidile minema.

erikad:

Hugh Hefneri aasta äravajumise karikas selle eest, et jobude valimisel ei tulnud tema nimi esimese hooga isegi meelde:count
    Darvini nimeline Ahvist Inimeseks meenemünt dazboobile eelmainitud põhjustel.
    GIF/JPG auhind tissi ja liikuva tissi teemasid ülalhoidvale sepikule elik panuse eest gifi ja totside teemasse zelee/Tofoa.
    Estonian Airi kollektiivleping härrastele, keda peab samuti hea sõnaga meeles pidama: vandersell, mjaasa, zip, marv, coco, rainis, reintz, kaarel, mazz, eika, inward, zip, marduk, wordprez, mõnu007, rixxer, stok.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Ilma igasuguse dissita atleticomadridile, aga vintsu tsiteeritud posti lisan enda naljakaima posti kategooriasse. Brilliant

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    näe ikka tuleb veel üht-teist olulist. Zlatani-nimeline keeleuuenduse auhind:
    Vabandage väga, autistlikel oleks õigem väljend ilmselt aga you know, boil over shit.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    näe ikka tuleb veel üht-teist olulist. Zlatani-nimeline keeleuuenduse auhind:

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Sa rafix tead, et eelmiste jõulude ajal käis Atletico meeskond külas autentsetel lastel ?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma annan ühe lisapreemia ka. Noororava nimelise entusiasti eriautasu vincentile, et ta viitsib juba üle 30-sena rind haavleid täis Manchester Unitedit kaitsta.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Kategooriad:

Parim postitaja: vincent, pole eriti kahtlust sellel kohal
    TOP 5 postitajad: rixxer, zelee, vello99, Stok, midfielder tunnustava äramärkmise on ära teeninud veel mitmed... praegu tulevad meelde mõnuagent, aramis, ericbana, markofkin, gallacher, Punkt, Kurat, petteri, kalmaar.
    Suurim jobu: vali järgnevast loetelust palun
    TOP 5 jobud: ElNino, Keeduheeringas, Kivi77, Nasfal, Romelu Lukaku
    Parim teema: eks rumalate küsimuste teema on olnud abiks kõvasti ! filmi ja raamatute teemad on ka hyva, tähelepanekud elust on ka vahel toredad a vahel läheb läbuks ära. Eks siis muidugi niiöelda "koduteemad" ka, aga raske on ühe klubi teemat teise omast just paremaks pidada, seega piirdun eelnimetatud vabateemaliste foorumitega.
    Nõmedaim teema: üldiselt ei loe nõmedaid teemasid, milleks oma aega raisata ?
    Parim postitus: Muidu poleks osanud kohe midagi välja tuua, aga too Veltsi unenägu kadunud isast vääriks kindlasti mingisugust kirjanduslikku äramärkimist. Ja kuna siin selleks paremat kategooriat pole, siis jääb siia alla.
    Nõmedaim postitus:
    Algselt postitas Nohik Vaata postitust
    Ma situn selle hoora peale, kes sinusuguse värdja siia ilma üldse sünnitas. Mul pole sulle midagi isegi öelda sest see pole sinu süü, et sinu vanemad otsustasid siia ilma tuua sellise hälviku.

Liverpool poleks isegi selles mängus mingit voimalust olnud ilma kohtuniketa. Kompany punane, Johnson mitte sittagi? Siis Adam peksab selja tagant nii nagu süda lustib nii Silvat kui Dzekot selja tagan ja pole ei pennal ei kollane ega midagi kuigi see hälvik oleks tulnud väljakult juba ammu minema saata? MIDA VITTU VEEL?! Siis Kolarov saab kollase kuigi tema vastu tehti veel viga?

Molemas mängus veel kingiti Liverpoolile pennal!? Täiesti naeruväärne värk. Vahest on selline tunne, et milleks selle jalgpalli peale üldse aega raisata sest alati tehakse NN "suurtele meeskondadele" kellelt kohtunikud alati suhu votavad mingisuguseid ime kingitusi.

Tosiselt ka kuidas üldse suudab keegi Liverpooli suguse meeskonna üle uhkust tunda? Enam suuremat naiste, meeskonnakaaslaste ja DJde peksjate ja rassistide karja pole vist kunagi eksisteerinud ja meeskonda juhib veel värdjast närvihaige Kop King Kenny (KKK). Loodetavasti surete te koik sittudes verd kuradi sitapead.
    Naljakaim postitus:
    Kõige parem troll: trollid imevad, on mõned silmapaistvamad, aga nagu ei näidata liputajaid spordivõistlustel, et neid mitte julgustada, ei hakka siinkohal ka neid mainima
    Kõige trollim postitus: loe ühe võrra ülevalt poolt
    Kõige enam närvidele käiv postitaja:
    Kõige jäärapäisem postitaja: kesa oma püro ja muu sarnasega ... ta ikka jaksab
    Kõige ropum postitaja:
    Kõige intelligentsem postitaja: vincent
    Kõige pessimistlikum postitaja: zelee - ütleme ausalt eks avatari pilt ütleb juba kõik...
    Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagendile läheb ilmselt see kuldne Kristjan
    Kõige iroonilisem postitaja:
    Kõige ägedam varikonto: varikonto mehed võivad ühe võmba imeda ja siis feisbuukis mingisuguseid aastavahetusel kaduma läinud telefonide/rahakottide postitusi laikida ja sheerida kui tähelepanu neil nii kõvaks ajab.
    Kõige fännim fänn: midfielder - on fänn aga ei pea sellepärast igal pool muljal lällamas käima. atleticomadrid väärib selles valdkonnas kindlasti tunnustavat äramärkimist
    Parim uustulnuk:
    Keda igatsen?
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele?
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?

Eriauhind:
    Kuldkalkulaatori auhinna pälvib eespoolgi mainimist leidnud kroonimata statistikakuningas kesa.
    Villu Reiljani nimelise "kusagil-struktuurides-on-kallutatud-jõud" preemia teenib Raivo19 ühe pika-pika vaidluse eest teatud kohtuniku tegevuse üle.
    Hesse nimelise Stepihundi e lõhestunud isiksuse preemia läheb jagamisele Romelu Lukaku ja Kivi77 vahel, kes ei tea enamasti ise ka kus, kas ja miks olla.
    Uku Masingu nimelise grammatikapreemia saab kindlasti kasutaja kaitz (no offence )

EDIT: annaks veel paar eripreemiat.
    1) Peeter Oja nimelise tundliku sotsiaalse närvi preemia (ehk Koorberg-on-sitahunnik) saab Stok oma grandioosse ignorelisti eest.
    2) Hannahi nimelise wannabe preemia saab Tofoa, kes tahaks olla ilmselt samuti universiumi kuulsaim eestlane. Aga igas pulmas ei saa olla peigmees ja igal matusel lahkuja...
    Täiendan lünkade kohti ilmselt millalgi kui viitsin veel.

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Annan enda poolt ainult aasta rahabossi auhinna Jasperile, kes maksis pärast järjekordset Milano derbi kaotust koju rutates ka minu õlled kinni ning pole mulle meelde tuletanud, et ma raha tagasi peaks maksma. Teinekord saad.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Parim postitaja:Punkt, eff10
    TOP 5 postitajad: , usual suspects e ei üllatust - Vince, Jasper, eika, Jyriöö, martin
    Suurim jobu: vt eelpool postitajate listi
    TOP 5 jobud: vt heeringadnasfalid vms seltskond
    Parim teema: pildid ja filmid ja raamatud. Rumalad küsimused muidugi ka. Jalkateemadest on sisukaim arsenal, siiski.
    Nõmedaim teema: isiklik värk, aga kõik see auto(pede)ndus. liiklused, kunstid, jäiste teede rekkamehed vaid puuduvad. Näitavad vist teatud trenede Eestis #kahju
    Parim postitus: Pulise rant Vincentilt. Kuigi, tõesti, neid peaks hakkama salvestama
    Nõmedaim postitus: suvaline elninode laivskoor, hillitsetud ja mitte nii hillitsetud rassism...
    Naljakaim postitus: ARK ja kapo, roheliselkonnal oli ka üks meeldejääv, aga ei jäänud meelde
    Kõige parem troll: cannuman manu teemas
    Kõige trollim postitus:vt eelmine
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: uuu
    Kõige jäärapäisem postitaja: daz boob liverpooli teemas
    Kõige ropum postitaja:
    Kõige intelligentsem postitaja: vince, eika, mel21 (haa!)
    Kõige optimistlikum postitaja: atleticomadrid
    Kõige pessimistlikum postitaja: nodisco (sel aastal, aga on ka põhjust)
    Kõige vaimukam postitaja:martin
    Kõige iroonilisem postitaja:jasper
    Kõige ägedam varikonto:ei ole kunagi varikate fänn olnud.
    Kõige fännim fänn:nodisco ja papagoi
    Parim uustulnuk:dontastik
    Keda igatsen?Blue rock
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? triobeti teemas postitajatega
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? count(distantsilt), a muidu uuu

Oscar- marvellousile, väikeste eranditega, aga filmimaitse kuidgi ühtib
    Golden Globe CD7-le, kuigi ta ilmselgelt vaatab liiga palju telerit (või arvutit)
    Kirjatsura teenelise meistersportlase aunimetuse on välja teeninud markofkin
    jee-mul-on-loenguks-head -pilti/gifi-vaja tänusõnad zeleele
    Hea sõnaga peaks meeles veel grigoryt ja lorenzot

Leave a comment:

• Katk
    replied
    peamiselt loen inglismaa ning OT teemasid so no hard feelings. Ei jaksa ka kõiki välju ära täita.

Parim postitaja: - (Ei hakka kedagi nii eraldi välja tooma)
    TOP 5 postitajad: marv3llous, Vincent, wordprez, Mask, coco - kõik on võimelised rääkima lademetes asjalikku juttu ning nii mõnigi neist suudavad asju näha ka humoorika vaatevinkli alt.
    Suurim jobu: Vali ükskõik kes allpool olevast reast
    TOP jobud: Kivi77, Nasfal, keeduheeringas, Romelu Lukaku, ElNino9 on peamised "wtf?" emotsiooni tekitajad. Ei saagi aru kas nad on tegelt trollid või ...
    Lisaks käivad närvidele oma meeskonna värvi prillidega (no kohe terve maailm on seda värvi kohe) fännid (kahjuks on neid peamiselt ManU teemas).
    Parim teema: -
    Nõmedaim teema: keeduheeringas oma videotega
    Parim postitus: vince postitus nokklooma juhendatud Stoke suunas oli puhas kuld.
    Nõmedaim postitus: Otsi mõni jobude listi genereeritud postitus ning sealt midagi nõmedat leiab pea alati
    Naljakaim postitus: See arki eksami lugu (Converse oma vist?) oli nii naljakas, et ma hakkasin töö juures seda lugedes nii kõva häälega naerma, et teised tulid kohe vaatama mis mul juhtus. Oeh, lõbus
    Kõige parem troll: "Please do not feed the trolls" ütlen selle kohta.
    Kõige trollim postitus: -
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: need seal üleval juba välja toodud
    Kõige ropum postitaja: Count (tore et ta Inglismaa teemadesse enam väga ei rända)
    Kõige intelligentsem postitaja: Vincent
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Ei tea kas olengi üldse mõne foorumlasega kokku saanudki. Võiks pea kõiki vast kohata

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kategooriad:

Parim postitaja: eika
    TOP 5 postitajad: Vincent, Fitti, Rohekonn, markofkin ja ilmselt keegi veel
    Suurim jobu:
    TOP 5 jobud:
    Parim teema: Green Day, endiselt. NBA teema on ka viimasel ajal üha huvitavamaks muutumas.
    Nõmedaim teema: ma ei saa endiselt totsid-totsid-totsid teemast aru
    Parim postitus: Pohlaku postitatud kiri poolele Eestile ja Kuno Tehvale
    Nõmedaim postitus: tartanjan
    Naljakaim postitus: ballacki võime siseneda kolmest avausest.
    Kõige parem troll: mina muidugi
    Kõige trollim postitus:
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: tartanjan
    Kõige jäärapäisem postitaja: kesa, suisa lootusetu juhtum
    Kõige ropum postitaja: ballack on nagu Pipi, Annika ja Tommi ühes isikus, kes kunagi suureks ei kasu
    Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara
    Kõige optimistlikum postitaja: eika
    Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara
    Kõige vaimukam postitaja: fitti
    Kõige iroonilisem postitaja: vincent
    Kõige ägedam varikonto: kuivbanaan
    Kõige fännim fänn: mingid toredad Man City fännid on päris vinged
    Parim uustulnuk:
    Keda igatsen? Mis ikkagi Chiller666-st sai?

Leave a comment:

Working...
X