Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Auhinnad aasta 2014

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Iceman
    replied
    Noh, vaid kuu on jäänud suvepäevadeni!!!!

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Jätab foorumlaste vastu lugupidamatu mulje, kui inimene ei vii alustatut lõpule.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Tule eile meile.
    Tee kokkuvõte ära ja ole vait.

Amos on sinust praeguse seisuga kasulikum kasutaja.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Ise valiksin vaid paremaid: endale on silma paistnud välismaa teemadest eika, ericbana, Mask, midfielder, Punkt, vincent ja BCFey, Eesti omast Romario, Nahkpea, Ratnikov ja Myrgel.
    Tule eile meile.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Ise valiksin vaid paremaid: endale on silma paistnud välismaa teemadest eika, ericbana, Mask, midfielder, Punkt, vincent ja BCFey, Eesti omast Romario, Nahkpea, Ratnikov ja Myrgel.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Suvepäevadeni on aega ju.

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Khm khm

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    TOP 5 postitajad:Punkt, Mask, ericbana, Nahkpea, telekavaataja
    Suurim jobu:Ibanez
    Kõige parem troll:jaalo
    Kõige trollim postitus:
    Kõige enam närvidele käiv postitaja:Ibanez
    Kõige jäärapäisem postitaja:kesa
    Kõige ropum postitaja:Uuu
    Kõige intelligentsem postitaja:fitti
    Kõige fännim fänn: Punkt
    Parim uustulnuk: Ratnikov

Pole siin foorumis just väga kaua aktiivne olnud, sellest tulenevalt ei oska paljudele nominatsioonidele midagi taha kirjutada , kuid tänud veelkord Punktile ja Maskile. Varem ei hoidnud ma end Hispaania ega Prantsusmaa Liigaga absoluutselt kursis. Õnneks olete suutnud selle väga atraktiivseks ja huvitavaks teha minu jaoks.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Oleks peaaegu juba ära unustanud. Kiirelt kokku klopsides (ärge siis pikka viha pidage, kelle ma ära unustasin):

Parim postitaja: Punkt
    TOP 5 postitajad: Punkt (suvalises jäjekorras) ericbana, metssiga, football2u, eika
    Suurim jobu: Keegi AS Roma "ultratest". Võta üht, viska teist (sinna mitte arvestada Hofnari, Montagi jt normaalseid fänne).
    TOP 5 jobud: -
    Parim teema: Jalgpallist - oma saba ei hakka kergitama, seega Atletico Madridi. Telekavaataja ning football2u panustamise teemad on ka väga head ja informatiivsed. Off topicust - Top10 filmid.
    Nõmedaim teema: Kooselu teema. - pisut kurb, et jalgpalli foorumis selline teema paari kuuga 44 lk-d on keevitanud, kui mõni hea jalkateema on unustusehõlma vajunud.
    Parim postitus: Midagi Punkti repertuaarist
    Nõmedaim postitus: Midagi Itaalia alafoorumist.
    Naljakaim postitus: -
    Kõige parem troll: Jasper ja seda heas mõttes. Teisi "trolle" ei tahaks mainida, äkki saavad veel sellest tuult juurde. Üldiselt aastast aastasse üks ja sama ära kulunud punnitamine, mis ei ole ei naljakas ega anna ka midagi foorumile juurde.
    Kõige trollim postitus: Midagi siis Jasperilt. Ei pea väga järge.
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: -
    Kõige jäärapäisem postitaja: Count oma sack Garciaga. Never gonna happen.
    Kõige ropum postitaja: Uuu
    Kõige intelligentsem postitaja: läheb jagamisele SleepWalkeri ja Vincenti vahel
    Kõige optimistlikum postitaja: BVB fännid (ei oska kedagi eraldi välja)
    Kõige pessimistlikum postitaja: Arsenali fännid. (sama jutt, ei oska kedagi eraldi esile tuua)
    Kõige vaimukam postitaja: Orbitaaljaam
    Kõige iroonilisem postitaja: Keegi Leedsi fännidest? Martin?
    Kõige seksikam postitaja: -
    Kõige ägedam varikonto: -
    Kõige fännim fänn: ericbana, Rover, midfielder, papagoi, nodisco, Meintz, Hellik jt, kes väiksest vastukajast/huvist hoolimata viitsivad oma lemmikute teemasi üleval hoida.
    Parim uustulnuk: Ei tea. Pole keegi silma jäänud.
    Keda igatsen? Blue Rock, runner up Kasparov (AFCON ju tulenas!)
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Amos
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole veel seda teinud? -

Lõpetuseks sügav kummardus härrade ees, kes Te viitsite Prantsusmaa teemades vahel kaasa rääkida ja neid elus hoida: metssiga, football2u, GoldenEagle, Memento, JuriM, Elnino9, bubbles, Tofoa, Epic, Iceman, maanus jt, kes sinna möönud aastal ära eksisid.

Edit: Aasta avastus: Mazz - ei teadnudki, et tegemist on Juve fänniga. Võiks isegi tihedamini kirjutada

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied
    Parim postitaja: vincent. vankumatult. fenomenaalne sooritus. aitähh.
    TOP 5 postitajad: fitti, vaikiv mees, mcnamara, atleticomadrid, konn. olgugi, et nimistu esimene ja viimane käivad siin harvemini kui jürgen ligi litsaris. aga no kvaliteet-kvantiteet, eksole.
    TOP 5 jobud: grupiauhind roma ja arse poistele. ühtedele meeldib teravat panna ja vahel on tõesti naljakas, aga tihti on liiga palju settimata pingeid. arse poisid - nagu tihti ka välja toodud - lähevad iga teise teravama ütluse peale käima nagu keegi oleks nende ema ja/või õde vastutahtsi võtnud. nimesid nimetamata, need kes end puudutatuna tundsid peavadki seda olema.
    Naljakaim postitus: fitti iga post. aitähh.
    Kõige parem troll: kurat. enam ei teagi. tofo, count, marv nagu olid, aga eeltoodud põhjustel ei saa neid nimetada, aga kui mõnu007 trollib, siis on naljakas küll.
    Kõige trollim postitus: mõnu ja lepalehed.

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Oh jessus. Andke parem teada kui kusagil ajalehe vahel sihuke vana hea kaksiklehekülg ilmub, kus kõik mängud peale kantud. Selle saab siis ukse külge riputada ja ongi omatehtud äpp valmis.
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kas sa kasutad kuivkäimlas Edasit vōi lepalehti?
    Kõige ropum postitaja: count
    Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara
    Kõige optimistlikum postitaja: mõnu
    Kõige vaimukam postitaja: fitti
    Kõige iroonilisem postitaja: fitti
    Kõige seksikam postitaja: see auhind tuleb aastast aastasse ühte perre. fitti.
    Keda igatsen?: estonit
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? count ja cannu

Keisri Uus Eripruul ehk fiktiivõlu ja -tänukiri headele poistele ja tüdrukutele, kes samuti mainimist väärivad: jyriöö, sell, martin, teravamad 'pooli poisid, kolmasgrupp, eika, bubbles, leeromero, rixxer, meintz, jank, raits, mister.

J.Ligi Erineva Maailmavaate Vimpel, tuntud ka kui WTF-Vapp ibanezile, elxle, reinule.

fänks modedele ka.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Parim postitaja: eika
    TOP 5 postitajad: Mask, priity, Midfielder, Punkt, Ratnikov
    Kui need kasutajad midagi psotitavad, siis reeglina vaatan ikka üle, mis nad räägivad.
    Suurim jobu: Love no hate

Parim teema: Juventus
    Nõmedaim teema: Roma
    Parim postitus: eika serie a eelvaated
    Nõmedaim postitus: Ma arvan, et nende postid, kes olid tulihingelised kooseluseaduse vastaste vulgaarsemad postid.
    Naljakaim postitus: Jasperi ja mcdonaldsi ja väikese tüdruku postid.
    Kõige parem troll: cannuman
    Kõige trollim postitus:
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: jõuluvana
    Kõige jäärapäisem postitaja: kahtelmata Rumori jms
    Kõige ropum postitaja: count
    Kõige intelligentsem postitaja: eika
    Kõige optimistlikum postitaja: Mask
    Kõige pessimistlikum postitaja:
    Kõige vaimukam postitaja: eika
    Kõige iroonilisem postitaja: cannuman
    Kõige seksikam postitaja: Kui arvestada kasutaja pilte, mis ta postitanud on nt totside teemas, siis kindlasti hofnar. Muidu karinam vms
    Kõige ägedam varikonto: pole läbi ammustanud veel neid ägedaid varikontosi. Debiilike (jaalo jms) ei arvesta
    Kõige fännim fänn:
    Parim uustulnuk: Ratnikov
    Keda igatsen? Kaspari aafrika poste
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Amos, vahetab tihti poolt.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? hofnar vist

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Pole see aasta nii aktiivne olnud kui varasemalt, seega pikemalt heietama ei hakka. Esimesena meenuvad nimed, kelle postitused on alati huvipakkuvad ja mõned valitud kategooriad lisaks. Tublisid on muidugi veel ja veel.

TOP 5 postitajad: Vincent, Mõnuagent 007, Ratnikov, Nahkpea, Marek_T
    Tunnustust väärivad kindlasti ka: dareth, Romario ja mortan. Viimaselt ootaks rohkem postitusi.
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Rumori. Isiklikult tema vastu midagi ei ole, aga kahjuks paraku järgneb tema postitustele pea alati mingi mõttetu joga.
    Nõmedaim teema: Kooselu ja mida kõike veel. Tundub olevat lappesse läinud teema, mida pole vaevunud üle 2 minuti lugema.
    Parim postitus: Eika ja "Perses visiitkaardid". Tõenäoliselt isegi patune olnud, mõtlemiskoht. Ning meeldis ka Mazzi mõte, et lõppkokkuvõttes on (foorumis) kvaliteeti täpselt nii palju kui me seda ise toodame.
    Kõige fännim fänn: RaitR, teist nii kõva venda ei tea. Kahjuks postitab oma emotsioonidest pakatavaid mahlakaid mängukokkuvõtteid harva.
    Parim uustulnuk: Ratnikovi ma ei tea mitmes tulemine ja nimevahetus, aga see uus ürp paistab sobivat. Aktiivseid uustulnukaid võiks aga rohkem olla, konkurents hõre.

Leave a comment:

• Cerny Petr
    replied
    Loe ja saa teada, mis foorumis tegelikult toimub!
    Kuna peavalu on nii kõva, et voodist ei suuda tõusta ja isegi onaneerimine oleks liiast, siis olgu see aeg enda mitte millelgi põhineva arvamuse ja kibestumise välja elamiseks. Või noh, konkreetsemalt põhineb see siiski Eesti jalgpalli ja kohatise off topicu külastamisel.

Parim postitaja:Ratnikov. Mitmeid tema postitusi lugedes olen pidanud taustamuusika pausile panema, et naudinguga süveneda. Nagu nt sissevaade Ida-Virumaa jalgpallielusse. Mees, kes ilma liigse sitata pakub tõesti lugemisväärset infot.

TOP 5 postitajad: need mehed/(naised) ei jää tegelikult üldse eelnevalt mainitust maha. Korralikult esitataud jutt, mille lugemisele kulutatud aega ei hakka pärast taga leinama. kesa - üks väheseid inimesi, kes reaalselt tajub neid asju. Ja teadmised on ka kaasas. Kiitus, teed tubli tööd! Marek_T - ebamugav on teda mitte parimaks nomineerida. Gallacher ; mg - tundub norm Tartu eluvend, kellele ma olen tõenäoliselt mingitel mõttetalgutel õlut pähe valanud. Ja JK Vedelik on ka austusväärne algatus. vaikiv mees - muidu jube hea vend.

Suurim jobu: Jah, justkui kõige keerulisem valik. Sest kui eelnevalt pärjatute sõnavõtud välja jätta, siis on minu jaoks suurim foorumist saadav rõõm teadmine, et ma ei pea selliste värdjatega enda igapäevast aega ja ruumi jagama. Kohati viskab ikka täiesti punasesse. Ometi tõuseb kõigist eredalt esile PraS. Täiesti ebareaalne. Minu silmis pole vist ükski inimene endale rasvasemat miinusmärki teeninud kui see nähtus. Kutseri ja Toobali laps.

TOP 5 jobud: inthestone, kellele on lihtsalt vähe antud. Omamoodi on see isegi kurb. Kusjuures tahan rõhutada, et tulemus on ometi hullem kui näiteks kaitzi puhul, kes on ka ju täiesti sooda vend. Põhimõtteliselt seisan ma igasuguse lollide diskrimineerimise vastu, aga kui see mõistuse puudujääk täita aktiivse tölplusega, siis on väha sitem.
    Sekundiks mõtlema jäädes on traagiline, et ma ei nomineerinud eelmise punkti all counti. See on iseenesest kurb näide sellest, kuidas me igapävaselt lihtsalt värdjaliku käitumisega lepime ja sellega kohandume. Alustuseks šokeerib, siis tüütab ja lõpuks lihtsalt harjud. Tegelikult peaks sellise tšortluse vastu seisma iga päev ja iga minut.

Nõmedaim teema: see kuradi kooselu pask. Uskumatu hoorjäägrite kokkututek.

Nõmedaim postitus: kõik, mida PraS on kunagi kirjutanud ja tulevikus kirjutab.

Naljakaim postitus: nali on väga haruldane toode.

Kõige parem troll: tõele au andes(värdjas väljend) ei saa ma siiani täpselt aru, mida see mõiste tähendab. Sest selle täpse definitsiooni alla mahuvad ju ikka väga vähesed. Enamasti loetakse trolliks ka lihtsalt Raul Rahniku stiilis verbaalsed peeretused.

Kõige enam närvidele käiv postitaja: Tofoa. Ei ole loll ja ei ole munn, aga lihtsalt tunneb ennast liiga mugavalt. Radikaalse Stoki kombel ei hakka ju ignoreeritavate listi ka panema, sest ta on küll tõestanud, et oskab midagi head ka pakkuda. Aga miskipärast teeb seda väga harva.

Kõige ropum postitaja: PraS. Iga tema hingetõmme on roppus.

Kõige intelligentsem postitaja: pooldebilikuna ei tunne ma kahjuks intelligentsust ära.

Kõige optimistlikum postitaja: minu jaoks tundmatu mõiste. Lolluse sünonüüm.

Keda igatsen? Tegelikult ma ei tea, äkki ta veel tegutseb ja lihtsalt mina pole enam neid teemasid külastanud, aga huviga sai loetud Blue Rocki postitusi. Justkui selline etalonesinemine. Tuli ja pakkus. Ei tüüdanud mitte kedagi kottiva isikliku arvamusega. Jube hea. Aa, ja vana hea retuzõ. Hea jutuga vana. Tema huumori kvaliteedimärgiks oli juba see, et kohalik pööbel ei saanud kunagi millestki aru ja hakkas maaka moodi lällama. Leemet Jobikõrva ei igatse. Tao pihku.

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Ei taha kedagi, aitäh.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Alustuseks tahaksin öelda, et kuuldused foorumi peatsest surmast on tugevasti liialdatud. Võtsin augustis eesmärgiks lugeda läbi kõik edasised postitused aastal 2014 ja üldiselt see ka õnnestus (kui Inglismaa alamfoorum välja arvata) ning pilt on oluliselt parem kui võinuks karta. Ei mäletagi varasematest aastatest nii tuliseid debatte nagu olid kooseluseaduse või poliitika teemal, ja mõnusalt sügavuti mindi veel nii mõneski küsimuses. Lugemist jagub, nalja jagub, fänlust jagub, asjalikke foorumlasi jagub ja esile tõusid ka mõned uustulnukad, kes tõesti foorumile tublisti juurde annavad.

Muidugi võiks kvaliteeti palju rohkem olla, aga kui osade dinosauruste äravajumine kõrvale jätta, siis minu silmis läks aasta teise poole jooksul üldpilt isegi paremaks. Sealhulgas ka paljukritiseeritud Eesti teemades. Kuigi ma kirjutan eika sõnavõtule siin teemas üldiselt alla, siis MarekT hävitava hinnanguga küll nõustuda ei saa. Meistriliiga teemad vääriks loomulikult palju rohkem sisukaid postitusi, aga seis ei ole kaugeltki lootusetu, hiljutine trend näib mulle hoopis positiivsena.

Ühesõnaga olen ma vahelduseks optimistlik. Sotsiaalmeedia järsk pealetung mõjus kõikjal foorumitele raskelt, kuid äkki tuleb see kokkuvõttes isegi kasuks. Pealiskaudset pasundamist otsivad tegelased saavad feissbukkides ja tvitterites oma infonälja ja tähelepanuvajaduse rahuldatud, pinnale jäävad asjatundlikumat suhtluspinda otsivad tegelased.

Lõppkokkuvõttes on kvaliteeti täpselt nii palju kui me seda ise toodame. Jah, Marek_T, see oli sinule.

TOP 5 postitajad: eika, Marek_T, Romario, vincent, Punkt
    Tahaks jagada veel palju äramärkimisi, aga iga nime kohta ununeb kaks olulist nime ära, nii et las jääda viis.
    TOP 5 jobud: las jääda.
    Parim teema: Top 10 filmi - otsast otsani kulda täis
    Parim postitus:
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Aasta jobu: keskmine eesti meistriliiga postitaja - kurat võtaks, mehed, võtke end kokku. publikut pole, klubid huijavad publikunumbriga, mängupilt on pask, uus omamängijareegel on pask, ilm on pask, turvameeskond on pask, püro ei saa teha jne jne jne. nagu täiesti perses, miks te üldse käite siis mängudel? võib-olla ülehindan foorumit, aga ma ei kujuta ette, et miks peaks peale teie postituste lugemist mõni staadionil harva käiv inimene (nagu mina) või mitte üldse staadionil käiv inimene tahtma staadionitele tulla. kõik on ju nii perses. lisaks muidugi on hämmastav, kuidas suudetakse terve aasta jooksul rääkida siiani null sõna mängupildist või mängijatest. noh, lõppkokkuvõttes olete te ju mingil määral paarituhande foorumlase jaoks oma klubi visiitkaardid ja kui visiitkaardil on kirjas "kõik on perses", siis see on ikka üsna perses visiitkaart
    Naljakaim postitus: mikker kurku kinni by Mõnu
    Kõige parem troll: trollid ei ole head
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Rumori - mul ei ole tema vastu üldiselt midagi, aga kui loed tervet foorumit ja ei saa ignore listi kasutada, siis on ohtrad lingid teinekord ikka tüütud küll
    Kõige jäärapäisem postitaja: mcnamara - ikka tore, kui elus on püsiväärtusi
    Kõige ropum postitaja: Uuu
    Kõige intelligentsem postitaja: vincent - kus möla näed laita, tuleb vince ja paneb asjad paika
    Kõige optimistlikum postitaja: budu
    Kõige pessimistlikum postitaja: Shparkz - eika tsitaadile tagasi mõeldes tahaks veel paljudele koduliiga fännidele rohkem päikest soovitada, muidu viib südameatakk need vähesedki hullud liiga noorelt minema
    Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagent
    Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa
    Kõige seksikam postitaja: billyt - the last woman standing (a sa olid alati number üks, ennist olnuks lihtsalt mühaklik ühte välja tuua )
    Kõige ägedam varikonto: varikontod ei ole ägedad
    Kõige fännim fänn: SoccerGoal oma ebainimliku panusega madalamate liigade teemadesse
    Parim uustulnuk: Plastic'99 - tuli nägi võitis
    Keda igatsen? Jyrka - kõikide trollide ema
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Amos vahetaks ilmselt kiiresti poolt
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? vaikiv mees on selline omapärane kuju, kes ilmutab end aegajalt, et jagada kasulikku informatsiooni, ja kaob siis jälle jäljetult, tõstmata oma isiksust ega ego kunagi esile

Ilusat uut aastat kõigile.
    Last edited by mazz; 05.01.15, 03:43.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Parim postitaja: eika
    TOP 5 postitajad: dannar, Jasper, vincent, fitti
    Suurim jobu:
    TOP 5 jobud:
    Parim teema: AC Milan
    Nõmedaim teema: Lubadused aastaks bläbläblä
    Parim postitus: eika serie a hooajaeelsed ülevaated
    Nõmedaim postitus:
    Naljakaim postitus:
    Kõige parem troll: jaalo
    Kõige trollim postitus: mida iganes jaalolt Messi suunas
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: tofoa
    Kõige jäärapäisem postitaja:
    Kõige ropum postitaja:
    Kõige intelligentsem postitaja: dannar
    Kõige optimistlikum postitaja:
    Kõige pessimistlikum postitaja:
    Kõige vaimukam postitaja:
    Kõige iroonilisem postitaja:
    Kõige seksikam postitaja: tottibabe (nägijate kinnitustele põhinedes)
    Kõige ägedam varikonto: kuivikBanaan
    Kõige fännim fänn: count
    Parim uustulnuk: Ericc
    Keda igatsen? rohelinekonn
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele?
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Dannar, hofnar

"Külalislahkuse" eripreemia cannumanile pideva võõrustamise ja mängude ühisvaatamise eest
    "Hellmansi majoneesi" eripreemia Uuu-le
    "Tere tulemast tagasi" preemia Jasperile selle eest, et ta end üle pika aja mänguvaatamisele viitsis vedada.

-e- uusaastasoov. Loodetavasti saab Tofoa kiiresti suurima postituste arvuga kasutajaks. Ehk rahuneb siis maha ning kaob ära.

Leave a comment:

Working...
X