Hea aasta oli. Tõotab tulla veel parem. Seda kõike aga (paraku?) foorumiväliselt. Inimesed olid head ja ilusad, tehti palju head ja ilusat, oli palju häid ja ilusaid kohtumisi, palju häid ja ilusaid mänge. Foorumis sees... Ma ütleks, et läbi aegade kehvim aasta. Küllap paljuski tingit ühiskondlisist arenguist, milliste peegeldusi ja virvendusi netiheerosluse viljastavais tingimusis meelega või kogemata üle võimendatakse. Või ma ka ei tea, võib-olla oli lihtsalt selline silmade avanemise aasta, igal rindelõigul. Küllap võib märgiks lugeda sedagi, et mitmed varasemad tugevad kvalieet-core postitajad olid sel aastal kas päris vait või esinesid väga sporaadiliselt. Meistriliiga teemas oli sel aastal totaalne vaikus ja trend, kus sisulisi postitusi jääb üha vähemaks, näikse olevat süvenev. Ometi oli möödunud aasta Meistriliigas vist üks tormilisemaid ja põnevamaid. Õnneks saab siit edasi vaid paremaks minna.
Parimad postitajad suvalises järjekorras:
- Nahkpea. Mina ei tea, kas seda meest on võimalik ka nii endast välja viia, et ta labaseks muutuks, näinud ma seda veel igatahes ei ole. Postitab siis, kui midagi öelda on, kodumaisest jalgpallist teab kordades rohkem kui ükskõik milline "nelikend-postitust-päevas" foorumikunn. Reveranssiväärt dentelmen, silmaring lai ja lips alati sirgelt ees.
- LeeRomeno. Ma ei ole temaga alati nõus, õieti olen ma seda kaunis harva, aga mulle meeldivad intelligentsed inimesed, kel puudub vajadus oma intellektuaalset üleolekut patroniseerival kombel demonstreerida. Sa võid olla tark inimene väga aruka maailmapildiga, aga kui sa oled sealjuures munn, siis sa ei ole mitte tark munn, vaid lihtsalt munn. LeeRomeno teab seda.
- Romario. Mulle on seni arusaamatu, kuidas on võimalik, et see mees ei ole oma lemmikklubis mingil juhtival-administratiivsel kohal. See on karjuv intellekti ja pühendumuse raiskamine, et ta peab oma teadmisi ja vaimu raiskama vaid (tõsi küll, keskmisest ülikõvasti sisukamate) foorumipostituste peale, selle asemel, et see mindpower reaalses elus implementeerida.
- Priity. Ilmselt ja õnneks on tal päriselu, erinevalt häirivalt suurest osast foorumikeisritest, aga minu möödunud aasta parima postitaja laureaat on mind sel aastal veidi kuivale jätnud. Sellest hoolimata ja seda enam imen käsnana endasse tema äärmiselt sisutihedat infot Poola liigast.
Aasta ebameeldivad postitajad suvalises järjekorras. Käsitletagu neid jobudena, kui tahetakse.
- Tofoa. Get a fucking grip, noormees. Ma pean tunnistama, et sa ärritad mind ilmselt esmajoones seetõttu, et sa meenutad mulle gümnaasiumijärgset mind ennast: ropu suuga know-it-all, igas pulmas peig ja matusel kadunuke, sildimasin käes, mustvalge elu peopesal. Õnneks on sul päriselu nuusutamine alles ees ja seega lootus, et sust asja saab, veel täiesti olemas. Mõtle lihtsalt enne, kui ütled ja igal teisel korral võid rahulikult jätta postitamata. Samuti ei teeks paha oma tolerantsivaimustust ka ise - seda just arvamuse paljususe osas - päriselus praktiseerida. Idealism on tore, aga sina seisad ühe jalaga ühel pool idealismi piiri, teine jalg juba teispool maha pandud, kus on fanatismi valitsusala. Pead võitlust kogu maailma kurjaga, endal pea pilvedes. Seda sa aga ei adu, et kuna su pea sääl pilvedes, siis nood sääl all, kellega sa võitled, näevad sinust ainult su perset. Paha haisuga maailma ei paranda.
Rumori - ei hakka pikemalt siin peatuma, sest, noh, klassikud on rääkinud: jobud olen ja jobud jään. Palju jõudu edaspidiseks ebavõrdseks võitluseks lollide lugejate, varganägudest ajakirjanike, provintslike eestlaste ja muidu kiuslike inimeste vastu. Ei mõisteta veel su tõelist väärtust, sa precious bird. Aga veel veidi rohkem faktieksimusi, valesid, persest välja imetud skandaalikesi, igasuguse kriitika tõrjumist isiklike rünnakutega ja peale seda sotsiaalmeedias märtri mängimist - ja küllap see asi paraneb, ükskord saab see matsirahvas su väärtust tundma!
Parim postitaja: Plastic'99.
Ma ei tea, kust see härra tuli ja kuhu ta teel on, aga homosõjas oli tema see, kes astus lavale keset väitlusmeistreid ja muidu kõrgklassi ja ühe postitusega ruumi piinliku vaikuse tõi, pannes suud kinni mõlemal üle piiride läinud osapoolel. Vaimustav, täielik meistriklass. Elegantne!
See oli minu viimane postitus siin foorumis. Oli tore. Kel vaja, see teab, kust mind leida. Head uut aastat kõigile!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Auhinnad aasta 2014
Collapse
X
-
Kategooriad:
Parim postitaja: ikka eika. Et kui kirjutab jalgpalliteemasse, siis viskan pilgu peale.
TOP 5 postitajad: Martin, vincent, mcnamara, vello99, kenny's heroes
Suurim jobu: siin foorumis ongi üks jobu, aga eks ta teab, kes ta on.
Parim teema: mulle meeldivad inglismaa jalgpallis Arsenali, Liverpooli, Tottenhami ja ManU teemad. Just seepärast, et neil läheb pahatihti kehvasti ja siis on seal väga lahedat hädakisa. Muidu loen ainult off-topicut.
Nõmedaim teema: ma ei saa endiselt totside teemast aru. Ja Roma tüübid keeravad ka mingit imelikku joga kokku.
Kõige parem troll: Amos
Kõige enam närvidele käiv postitaja: mind kohati häirib, kui count hakkab arutelu asemel hüsteeritsema. aga üldiselt on ta kõvasti normaalsemaks muutunud ja block-listist sel aastal välja võetud.
Kõige jäärapäisem postitaja: mcnamara. sama nutt, samad asjad. aga muidu hakkan temaga kohati sama arvamust omama. ilmselt on vanus.
Kõige ropum postitaja: diana
Kõige intelligentsem postitaja: Iceman
Kõige optimistlikum postitaja: budu
Kõige pessimistlikum postitaja: fitti
Kõige vaimukam postitaja: eika
Kõige iroonilisem postitaja: mina
Kõige seksikam postitaja: PraS
Kõige fännim fänn: eem, mis see Brandoni konto oligi?
Parim uustulnuk: plastic'99
Keda igatsen? Kurt Cobaini
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? mazziga.
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? francesco. tundub normaalne inimene, aga mingil põhjusel peab minu vastu jubedat vimma. tahaks teada, et miks.
P.S. Parim postitus oli minu enda postitus vastusena diftongile, kui ma lõpuks bonnieri kätte sain. Kurat, kui magus.
Leave a comment:
-
Parim postitaja: Vincent
TOP 5 postitajad: Vincent, ericbana, Mask, Nahkpea, Mõnuagent 007
Suurim jobu: count
TOP 5 jobud: count, Tofoa, Õhtulehe jalkatoimkond, JuriM, Rumori
Leave a comment:
-
Kategooriad:
TOP 5 postitajad: need, kes teevad Itaalia alafoorumist Itaalia alafoorumi
Parim teema: Itaalia alafoorumist enim kõmu tekitavad teemad; Kooseluseadus
Parim postitus: emotsionaalsed puhangud counti sulest
Naljakaim postitus: counti repertuaar või jaalo konstantne trollimine
Kõige parem troll: jaalo
Kõige pessimistlikum postitaja: need kes Van Gaali ei usu ehk siin foorumis neid inimesi ei ole
Kõige fännim fänn: moya, atletico poisid ja roma poisid
Parim uustulnuk: jaalo
Keda igatsen? fitti, kus sa oled? jannud hoiavad kokku ning ma tean, et su naine on kordades huvitavam kui see foorum, aga.. ärge hüljake mind/meid. P.S. fitti on mu lemmik raamatukujundaja NING mees näitas juba gümnaasiumis taset "1999 Kool saab vormimütsi, kavandi autor 50. lennu vilistlane Jan Garnek"
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Tanel, sest ta ilmselt on liiga purjus et vaikselt olla
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? COUNT COUNT COUNT
eriauhinnad
Dog penise auhinna saab Tofoa - paneb tihti tühja.
Aasta inimese auhinna saab Tofoa - altruismi sümbol ise.
Aasta uue tutvuse auhinna saab Tanel - kiidan seda inimest, minu nimekiri on tema heades kätes. koostöö edeneb, mina annan, tema võtab. nimesid.
Aasta uued tuttavad on $$$, kõik kes suvekatel käisid ja Teiresias. P.S. väidetavalt jõin H.M. Murdocki noorema vennaga Hella pargis õlut. dannar ka, vnoh mõnuagent 007, kes sai oma veetlevat kohmetust enda töö juures mulle esitleda, veenev. Kiidan sind ka g-punkti ettekande eest, mis naised errorisse keerutasid. Arko tänab sind.
Kes on Soccerneti foorumi aasta inimene? Tofoa? ma usun et lühema soenguga poleks ta üldse nii veetlev, veenev ja romantik kui ta praegu on.
Täna sain teada, et Kasper oli kunagi B7 organisatsiooni korraldaja.
Mis on Jaan Tätte fenomen?
Leave a comment:
-
TOP 5 postitajad: cannuman, eika (va ajutine crap Roma teemas), Mask, Punkt, zelee@EDM
Suurim jobu: Tofoa
Parim teema: AS Roma, mainimist väärib ka zelee EDM teema ja Green Day
Nõmedaim teema: see kooselu värk, täis mõttetut lahmimist
Kõige jäärapäisem postitaja: Angelo ja Barcelona fännid
Kõige fännim fänn: Mask, hoiab ilusti ja huvitavalt Prantsusmaa teemat ja sellega seonduvat üleval
Eriauhinnad:
Aasta foorumlane: cannuman - mängude vaatamiste korraldamine, Rooma reisi orgunnimine ja aktiivne tegutsemine foorumis. Respekt
Aasta austraallane ja kõige lahedamate talvekinnaste omanik: Francesco
Aasta teise poole mõttetuim postitaja: Tofoa, aasta esimest poolt ma ei mäleta
Foorumlane, keda oli tore kohata: kõik mehed, kes sai ära nähtud, jätsid positiivse mulje
Leave a comment:
-
Parim postitaja: ei oska ega taha ühte ega ainsat välja valida
TOP 5 postitajad: Marek_T, Nahkpea, fitti, RoMaRio, Kasper
Suurim jobu: Tofoa muidugi
TOP 5 jobud: Tofoa, Rumori, Martin, McNamara
Parim teema:Sponsorlus eesti jalgpallis (sellel aastal tehtud teema ja mitmeid asjalikke postitusi jagus ka) MMi teemadel oli samuti mõistlikku juttu suht palju ja jauramist vähe.
Nõmedaim teema:
Parim postitus:
Nõmedaim postitus:
Naljakaim postitus:
Kõige parem troll:
Kõige trollim postitus:
Kõige enam närvidele käiv postitaja:Tofoa oma lõputute idiootlike vilkuvate piltidega
Kõige jäärapäisem postitaja:kesa (heas mõttes)
Kõige ropum postitaja:
Kõige intelligentsem postitaja:
Kõige optimistlikum postitaja:
Kõige pessimistlikum postitaja:Mcnamara oma pideva halaga, kui kuri ja kole me ühiskond on.
Kõige vaimukam postitaja:
Kõige iroonilisem postitaja:
Kõige seksikam postitaja:Karinam (googeldasin Karina Massalskaja - pole ju paha)
Kõige ägedam varikonto:
Kõige fännim fänn:
Parim uustulnuk
lastic'99
Keda igatsen? Kuivik Banaan (viimane postitus eelmise aasta augustis - aiaiaiai)
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Samad kes jobude listis
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?
Eeh, parima ja halvima postituse jaoks ning vahest mõne muu lahtri täitmiseks leiab aega ehk hiljem. Praegu ei jõua. Hõkk.
Leave a comment:
-
TOP 5 postitajad: Orbit@eluedetabelid, Uuu@Lazio, count@Roma, eika@ kõik peale Roma ja Juve asjade.
Parim teema: homoteema, küttis kirgi ja suure kisa keskel oli 10% jagu ka tõsist arutelu. Tootis täie raha eest.
Kõige enam närvidele käiv postitaja: tofoa, käsib endale neljasalmilises regivärsis vastata, lol.
Kõige jäärapäisem postitaja: tofoa
Kõige ropum postitaja: count foorumis, iceman jututoas
Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel, Uuu
Kõige vaimukam postitaja: eika, dannar, iceman, Uuu, count
Kõige fännim fänn: count
Parim uustulnuk: Amos!
Keda igatsen? F.Totti on vaikseks jäänud
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Amos, jookseb vaenlase poole üle
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? F.Totti, 2015 eesmärk. Uuu, majoneesiniiske unistus. Amos, Seti ja muud Romad ka muidugi vaataks üle.
Eriauhinnad:
Hullem kui telefonimüüja: Angelo oma Pirlo raamatuga
Aasta türa: tofoa kes kõik teemad sitta täis on lasknud. Nagu 14a neegerjalgpallur, kes on valgest poisist füüsiliselt parem ja siis hakkab asju ette kujutama. Jõudes meesteliigasse on ego suurem kui toodang ja peale kiunumise muud ei tule. Äärmiselt väsitav.
(Situ pihku) prillitoetus: Juventuse perele. Kastist väljas vead = kindel pennu. Kaitsega samal joonel ründaja = KINDEL suluseis jne. Kes tahab minge otsige Juve ja Roma teemast materjale.
Kasulik2014: dannar&Vince VSB teemas telekava postitamistega, Väravavaht&midfielder Jalka vaatamisest internetis, Setanta, väismaised TV pakkujad jms. Kiidan
Foorumlane keda oli tore kohata: Ericc, Francesco ja Montag. Väga pullid vennad
Totaalne muutumine: Iceman, beebilõust -> terrorist
Itaalia eksperdid: Eika&Tursk
MILF-Hunter2014: Tursk&tofoa
Leave a comment:
-
TOP 5 postitajad: Mõnu, vincent, Jasper, orbitaaljaam, eika - kõik inimesed, kes oskavad ratsionaalselt argumenteerida. Teemade spekter on lai, diletantlikud arvamusavaldused jätavad tegemata. Eeskujulikud foorumlased, neh.
TOP 5 jobud: Ibanez, Gallagher, nahkpea, count, Felipe
Parim teema: teatud off-topic teemad on muutunud läbust päris asjalikuks ja sealseid arvutusi võib enda kultuuriotsuste tegemisel täitsa arvestada - lugemine, film, dokfilm, sarjad, pikad artiklid on kõik hea sisuga teemad
Parim postitus: Jasperi mänguülevaade
Nõmedaim postitus: sallivuse ja vabaduste teemal on sõna võtnud palju idioote
Naljakaim postitus: eika suveülevaade
Kõige parem troll: jaalo on naljakas, Tofoa on muutunud ülepingutatuks. Eriti aasta lõpu eel.
Kõige trollim postitus: mõni jaalo esimestest postitustest, kui paljud obvious trollist aru ei saanud
Kõige enam närvidele käiv postitaja: Ratnikov on teab ja teeb palju, aga "kes teab, see teab" postituste liiga suur konsentratsioon on küll halb ajakirjandus. Või noh, huvi tekitamine ja siis teadmatusse jätmine käib tõesti närvidele
Kõige jäärapäisem postitaja: Romario - iga jumala kord, kui ta mõne kehva mängu peale Kalju toetamisest loobuda lubab. Jeah!
Kõige ropum postitaja: count
Kõige intelligentsem postitaja: vincent
Kõige optimistlikum postitaja: Ibanez, kes tegi aasta lõpu eel enesekindla sõnavõtu ja optimistina arvas, et kõik sellest aru said. Müsteerium pole seni lahenenud. Lisaks, Bayerni fänn peabki ju ometi enesekindel olema?
Kõige pessimistlikum postitaja: kõik Liverpooli halajad
Kõige vaimukam postitaja: Mõnu
Kõige iroonilisem postitaja: eika ja tema stiilinäide
Kõige seksikam postitaja: Tofoa on mõned postitused lasknud oma naisel teha?
Kõige ägedam varikonto: jaalo
Kõige fännim fänn: Tanel tahab Interiga samas rütmis hingata, aga Inter ei jõua tempole järele
Parim uustulnuk: jaalo
Keda igatsen? Diana
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Tofoa, sest ta läheb isegi paarisajameetrisel teekonnal maja äärde kusele
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Jasper suvekatele ei tulnud jätkuvalt
ERIAUHIND
Kuldne munn kõigile teile, kes te seda foorumit nii ülal peate kui ka sisu toodate. Aitäh!

Leave a comment:
-
Parim postitaja:
TOP 5 postitajad: Marek T, neid on veel aga kõige parem neist.
Suurim jobu: Rumori
TOP 5 jobud: Rumori, Rumori, Rumori, Rumori, Rumori, Rumori, Rumori, Rumori, Rumori (ei anna seda tiitlit välja muidu aga kui mingi makaron tuleb õpetama kohalikke ja lisaks seletama kuidas Eesti ajakirjanikud lugusid peaks kirjutama...tehes ise üliolulisi faktivigu ja pastakast välja imetud lugusid esitama faktidena..........).
Kõige enam närvidele käiv postitaja: Rumori
Leave a comment:
-
Parim postitaja: Punkt Ääretult informatiivne ning kuulub foorumlaste hulka, kes annavad reaalselt sellele keskkonnale iga postitusega midagi juurde. Tunnistan käsi südamel, et foorum on muutunud klubi uudistega kursis olemisel minu üheks põhikanaliks. Tulevaks aastaks jõudu ja kvaliteedi taseme säilimises ei ole mul kahtlust.
TOP 5 postitajad: Marek T - Samahästi võiks parim postitaja olla ka Marek, kuid "veri" on teatavasti paksem, kui vesi
Intelligentsete postitajate probleem või kõrvalnäht, kuidas soovite, on tihtipuhku arrogants ja üleolevus. Siinpuhul võib nomineeritud postitaja ilmselt tuliseid arutelusi pidada nii külasepa, kui haritud juristiga, nii õppejõu, kui kõrvitsakaupmehega. Nagu mees mehe ja võrdne võrdsega. Lisaks ei puudu väga vajalik jalgpallipisik ja entusiasm.
cannuman - Tuntud tase ja positiivne järjekindlus mis avaldub igapäeva leivana itaalia teemades ja oli nähtav ka kurikuulsas off topicu homosõjas.
Lee Romeno - Päris täpselt ei tea miks aga näen tõusmas üheks potensiaalseks heaks postitajaks. Lubavaid hetki on olnud.
zelee - Muusikateemade üleval hoidmise eest.
Stok - Vist huumori eest.
Suurim jobu: Tofoa. Kangelasliku tolerandi maski taha varjus hoopis küüniline võltsmoralist, kes kostitas teisitimõtlejaid erinevate diagnooside, prognooside ja siltidega ent osutus täpselt sama jäärapäiseks oma tõe armastajaks, kui tema oponendid. "Minu sõna on kõige õigem tõde ja hävinegu kõik, kes julgevad arvata teisiti."
TOP 5 jobud: Vähe käite närvidele, vähe
Parim teema: Atletico de Madrid
Nõmedaim teema: Real Madrid
Parim postitus: Ei pea arvet.
Nõmedaim postitus: Reali avatariga skisofreenikud õigustamas sukeldumisi.
Naljakaim postitus: Kõige naljakam hetk oli see, kui kodanik Vassiljev sotsiaalmeedias oma nördimust ühe teatava saksa jalgpalluri kapist välja tuleku peale avaldas ja see paralleeleselt fesaris, foorumis ja mujalgi non stop vaidluseks levis. Mõnu : "Palun, palun lõpeta. Aitab küll, aitab juba." Tofu : " Issand. Issand, issand. Issand ma ei või ".
Kõige parem troll: -
Kõige trollim postitus: -
Kõige enam närvidele käiv postitaja: -
Kõige jäärapäisem postitaja: Rumori di spogou
Kõige ropum postitaja: Uuu majoonesinaljad.
Kõige intelligentsem postitaja: Punkt
Kõige optimistlikum postitaja: count. Kas vihmas või päikses aga vähemalt ei jää iialgi seletust, vabandust või lihtsalt pidurdamatut monoloogi võlgu.
Kõige pessimistlikum postitaja: count Loosen up selle Garcia verbaalse killimisega.
Kõige vaimukam postitaja: -
Kõige iroonilisem postitaja: Tänavu on siin kohanud ainult ülepingutatud versioone.
Kõige seksikam postitaja: Tottibabe. Ise näinud, hästi näinud.
Kõige ägedam varikonto: -
Kõige fännim fänn: Punkt
Keda igatsen? plekkpurk oma öiste mõtisklustega on kusagile kadunud ja AC Milani stagneerumine on pisut pildilt viinud Jasperi. Being a fan isnt about results, man!
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Amos on liiga püsimatu veel ja liputab igaühele saba.
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Lepin saatusega ja ootan huviga.
Leave a comment:
-
täpsustan, et fitti palus ennast siia nimekirja lisada ja konna ära võtta, kuna esiteks konn ei kirjuta piisavalt palju ja teiseks evib ainult ühte lõuga, mis on teatavasti ebaesteetiline vaadata. tunnistan viga ja luban edaspidi selliseid eksimusi mitte teha.Algselt postitas vincent Vaata postitustTOP 5 postitajad: jälle ei midagi uut ehk vana kuld ehk Jasper, jyriöö, Murdock, Martin, konn. teid on veel, aga kui mul kohe meelde ei tulnud, siis järelikult te ei kirjuta piisavalt palju või ei ole piisavalt ilusad inimesed.
PS - "evelin ilves vs inimeseks muteerunud reptiil" nimeline aasta parima paarikese auhind läks ka ennist meelest välja anda. selle saavad Mõnuagent007 ja PraS. tehke musi (must mesi, peske käsi).
Leave a comment:
-
Mitme nimega nominatsioonides ei ole kasutajad pandud pingerea alusel ritta.
Parim postitaja: Ratnikov. Järjekordse nimevahetuse tagajärjel alustas ka sümpaatsema jutu ajamist. Meeldiv on tema informatiivsus ja "asja sees olemine".
TOP postitajad: ericbana, vincent , mjaasa , bubbles , cannuman&count , Mõnuagent
TOP jobu: Ibanez
Ibanezi stiilinäide:
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustJulgeks arvata, et Allianz Arenale. "Ma ei lähe sinna kunagi" stiilis jutt, mida ta kunagi ajas/olla ajanud ei pärja. Pole kunagi jalgpallis pärjanud ja ei hakka ka pärjama. Mulli ajavad nad kõik, kui pakk lauale lüüakse, siis on alati "dream come true" üleminek aset leidnud.Algselt postitas bubbles Vaata postitustMis asja see pärja/pärjanud/pärjama tähendab?Algselt postitas Ibanez Vaata postitustThink mate. Think.Algselt postitas vincent Vaata postitustMõtlesin ka. Eesti keeles "pädema" või soome keeles "pärjätä", ei oskagi nüüd ette kujutada, kumba sa tahtsid kasutada. Välja tuli igatahes mõlemal juhul valesti.Algselt postitas Ibanez Vaata postitustVägagi õigesti tuli välja, mu härra
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMitte sittagi ei tulnud Sul välja, kui mõtlesid sulaselget eesti keelt oma postituses kasutada.Parim alafoorum: Meistri - ja esiliigaAlgselt postitas Ibanez Vaata postitustKlähvid siin jah?
Nõmedaim teema: Kooseluseaduse jauramine
Nõmedaim postitus: Spagletatojoosi postitused, kus ta on oma jutu eesti keelde tõlkinud guugle transleituriga. PS! Samas väga äge, et viitsib uurida ja kõmu toota.
Naljakaim postitus:Kõige parem troll: zazAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Kõige jäärapäisem postitaja: Kooseluseaduse põhiposterid ja Tofoa videoporr http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1646435
Kõige ropum postitaja: jaalo (aga talle suvekatel õlut ei anna)
Kõige intelligentsemad postitajad: Marek T , LeeRomeno , ericbana , wordprez , zelee , plastic (vabandust, kui ei kribanud õigesti)
Kõige vaimukam postitaja: Count
Kõige seksikam postitaja: hofnar
Kõige haledam kontovari: Tottibabe
Kõige fännimad fännid: Punkt , petteri , ericbana , count , cannuman
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Kurat
Aasta säravaim heatahtlik "käin kõigile närvidele, et kõigil oleks hea elada" Edgar Savisaare küttepuud saab endale kasutaja Tofoa!

Aasta sildistaja "Kärbsepeenis" haarab samuti viimasel ajal väga aktiivne olnud Tofoa!
Mina ütlen teile halvasti ja olen ebamoraalne, aga teie olete ka. Teie ütlete ka halvasti inimestele. Ja teie ka vihkate. Homosid vihkate. Ütlete, et ei vihka. Aga tegelikult vihkate.
Aasta parim ülevalt-alla lugemisõpetaja: Stok
Algselt postitas MNa Vaata postitustMnjah, striim vs televiisor. See on sama mis panna mosse ja porsce joonele, sama mis kõrvutada walterit käsitööõllega, sama mis lihast ja luust naine vs kumminaine jne jne jne. Arusaamatu
Aasta kasvataja: Bengt Gottfried Forselius 'e nimelise auhinna võtab see aasta endale Marek TAlgselt postitas StokMa vist striimin edaspidigi.striim televiisor mosse porsche walter käsitööõlu lihast ja luust naine kumminaine
Rändkarikas: Martin Lutheri eripreemia "I have a Dream" läheb püüdlejale, kes proovib muuta foorumit paremaks paigaks ja kes on loodetavasti on ka teejuht eesti jalgpallist saadava elamuse uhkemaks muutmiseks järgmisel aastal: eikaAlgselt postitas Marek_T Vaata postitustMa ei tea, ehk ma peaks siia ehk panema mõne silmipööritava meemikangelase gif-i või midagist, et stiilis ja teemas püsida, aga no las ta jääda. Misganes põhjusel sulle on jäänud mulje, et sul on mingi moraalne kohustus olla majakaks ja teenäitajaks kõigile eksinud pimedusega löödud homofoobidele, immigratsioonivastastele, antiantifaistidele ja muudele inimestele, kelle arvamus sinu omaga ei ühti, olgu too arvamus siis avaldet mistahes vormis või moel.
Ma muidugi tänan, et mulle arenemisvõimelisuse optsioon omistati, katsun sellega arenemisvõimeliselt ringi käia, aga ma olen omal tasasel moel aastate jooksul õppinud, et inimestega saab dispuutida ka neid sildistamata ja et igaühe arvamus ei ole automaatselt vale arvamus lihtsalt sellepärast, et minu arusaamine asjadest või maailmapealevaatamine on teistpidi kõver kui tol teisel mehel. Sa võid head asja jutlustada ja hea asja eest väljas olla (nagu sa ise siin läbi alkohoolsete pisarate teadustasid hiljuti), aga kui sa väljendud nagu prick, käitud nagu prick ja prääksud nagu duck, siis lõppkokkvõttes sa oledki prick. Yamman.
Algselt postitas eika Vaata postitustkeskmine eesti meistriliiga postitaja - kurat võtaks, mehed, võtke end kokku. publikut pole, klubid huijavad publikunumbriga, mängupilt on pask, uus omamängijareegel on pask, ilm on pask, turvameeskond on pask, püro ei saa teha jne jne jne. nagu täiesti perses, miks te üldse käite siis mängudel? võib-olla ülehindan foorumit, aga ma ei kujuta ette, et miks peaks peale teie postituste lugemist mõni staadionil harva käiv inimene (nagu mina) või mitte üldse staadionil käiv inimene tahtma staadionitele tulla. kõik on ju nii perses. lisaks muidugi on hämmastav, kuidas suudetakse terve aasta jooksul rääkida siiani null sõna mängupildist või mängijatest. noh, lõppkokkuvõttes olete te ju mingil määral paarituhande foorumlase jaoks oma klubi visiitkaardid ja kui visiitkaardil on kirjas "kõik on perses", siis see on ikka üsna perses visiitkaart
Leave a comment:
-
Mingeid postitusi hui mäletan sellest aastat, aga postitajaid oskan vast ikka pärjata
Aasta postitaja: purjus orbitaaljaam - kui foorum üldiselt on läinud aasta-aastalt robustseks ärapanemise kohaks, siis on tore näha, et mõni düüd viitsib reede õhtuti jooki võtta ja meenutada foorumis oma elu top5 seiku või seda, et vengaboys või static-x olid oosomid bändid. nii hoida.
Aasta top 5 postitajad:
aasta eestijalgpallispets ehk marek t - sisukad positused, alati midagi öelda jne ehk igati kõva.
aasta võõrjalgpallispets ehk vincent - sisukad positused, alati midagi öelda jne ehk igati kõva.
aasta radikaalspets ehk nahkpea - ilmselgelt on mehe vaated minuga skaala erinevatel otstel, aga seda sümpaatsem, et mõni homo&võõrvihadüüd suudab oma vaateid väljendada sisukate täislausete ja argumenteeritud jutuga. lisaks muidugi ka pädev panus kõiges, mis seostub eesti jalgpalliga.
aasta offtopicspets ehk mõnuagent 007 - muusika, film, nba, poliitika `n shit teemas igati kõva.
aasta itaallane: cannuman - jagab biiti küll.
Aasta jobu: keskmine eesti meistriliiga postitaja - kurat võtaks, mehed, võtke end kokku. publikut pole, klubid huijavad publikunumbriga, mängupilt on pask, uus omamängijareegel on pask, ilm on pask, turvameeskond on pask, püro ei saa teha jne jne jne. nagu täiesti perses, miks te üldse käite siis mängudel? võib-olla ülehindan foorumit, aga ma ei kujuta ette, et miks peaks peale teie postituste lugemist mõni staadionil harva käiv inimene (nagu mina) või mitte üldse staadionil käiv inimene tahtma staadionitele tulla. kõik on ju nii perses. lisaks muidugi on hämmastav, kuidas suudetakse terve aasta jooksul rääkida siiani null sõna mängupildist või mängijatest. noh, lõppkokkuvõttes olete te ju mingil määral paarituhande foorumlase jaoks oma klubi visiitkaardid ja kui visiitkaardil on kirjas "kõik on perses", siis see on ikka üsna perses visiitkaart
Aasta top jobud a ka aasta skisofreenid: as roma fännid - itaalia jalgpallis on roma fännid nagu kari homoseksuaale, kes kiunuvad, kuidas kurjad heterod (loe: eelkõige juventus, natuke ka teised edukamad klubid) aastaid on homosid (loe: romat) taga kiusanud ja ajavad oma homoõigusi taga. ja siis homoteemas muutuvad mehed äkki heteroteks, kes homosid taga kiusavad. võiks nagu ära otsustada, et kas ollakse homode või heterode paadis.
Aasta parim troll: count
Kõige enam närvidele käivad postitajad: Barcelona fännid, seletada ei oska
Kõige jäärapäisem postitaja: count
Kõige ropum postitaja: count
Kõige intelligentsem postitaja: Martin
Kõige optimistlikum postitaja: dunno
Kõige pessimistlikum postitaja: kesa
Kõige vaimukam postitaja: mõnuagent 007
Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa
Kõige seksikam postitaja: on meil üldse mõni naispostiaja foorumis? suht gay värk.
Kõige ägedam varikonto: dunno
Kõige fännim fänn: Punkt, suutis oma aja ära oodata
Parim uustulnuk: Ericc
Aasta paar: mõnuagent ja Chelsea mängud
Aasta korraldajaspets: cannuman - sisuliselt kõik koosistumised on cannu orgunnitud, kõva värk.
Aasta joogispets: Francesco
Aasta real-life-storytellerspets: Montag ja Balti jaama tunnel
Aasta multimeediaspets: Jasper
Keda igatsen? Kõrgetele kohtadele mängiva Milani Jasperit. Noh, kuidagi nüri on Roma "kõik teevad meile liiga" fännidega jageleda. Scudettovõitluses oleva Milaniga oli palju lõbusam.
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? count eeldatavasti lõikaks mul veerand tunni möödudes selja tagant kõri läbi.
Keda ei laseks iial oma emaga ühte tuppa? Tanel
Foorumlane, keda lõpuks kohtasin ja düüd igati pädes: Maarek
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? dunno
Leave a comment:
-
Parim postitaja: moya
TOP 5 postitajad: Liverpooli joped nagu Daz Booob, Marduk, mcnamara, Wingback, Crackerz, mjaasa
Suurim jobu: Jaalo
TOP 5 jobud: marvellous, Linnupoja, FTorres, PraS, budu
Parim teema: Ebaterve huumor
Nõmedaim teema:
Parim postitus:
Nõmedaim postitus:
Naljakaim postitus:
Kõige parem troll: Stok
Kõige trollim postitus:
Kõige enam närvidele käiv postitaja:
Kõige jäärapäisem postitaja: Foorumist kadunud Kivi, aga mälestus temast on endiselt väga tugev.
Kõige ropum postitaja: Uuu
Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara + märkimist väärivad veel Mõnuagent 007, Telekavaataja, moya.
Kõige optimistlikum postitaja: Jose
Kõige pessimistlikum postitaja: vana toriseja mcnamara.
Kõige vaimukam postitaja: Count
Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa
Kõige seksikam postitaja: Daz Booob
Kõige ägedam varikonto:
Kõige fännim fänn: Punkt
Parim uustulnuk:
Keda igatsen?
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Kivi
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?
Leave a comment:
-
Jätan suure tõenäosusega tavaauhinnad rahule, kuid annaks Soccerneti saidi uudiste kommenteerijatele eriauhinnaks oma keldris vedeleva 90-ndate teise poole katkise Sanyo CD-pleieri nende kahe postituse eest:
Originaalse postituse au kuulub "Ratnikov"-ile, ma ei tea, kuidas sa mees, seda suudsid.Algselt postitas Rafael7Kliima tõesti hea treenimiseks ning ka vigastusteoht seetõttu väiksem. Sealt hea APOEL-ile või Kreeka klubidele silma jääda.
LISAPUNKTID kindlasti nimevalikute eest(Raigost saab pedereix jne.)Algselt postitas heixTundub,et viimasel ajal on ilmunud siia kommenteerima inimesi kelle vaimses tervises hakkad kahtlema vöi inimesed kellele meeldib Küpros vöi Kreeka.See on tore! Soojad maad jne. Vöi APOELi fännid.Tore,kui nii kauge maal klubil on fänne külmas Eestis. Kuid kui tegemist on peast haigetega,siis pöörduge arsti poole.Noort pead annab veel ravida
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: