TOP 5 postitajad: jälle ei midagi uut ehk vana kuld ehk Jasper, jyriöö, Murdock, Martin, konn. teid on veel, aga kui mul kohe meelde ei tulnud, siis järelikult te ei kirjuta piisavalt palju või ei ole piisavalt ilusad inimesed.
Suurim jobu: foorumi ainuke tolgus, keda ma tõesti ei tahaks päriselus tunda (õnneks ei tunne ka) ehk PraS
TOP 5 jobud: pole iial aru saanud, milleks on vaja teha kuskile foorumisse konto selleks, et ainult iniseda ja ilkuda, nii et poleks ühte teist tonti olemas, oleks eelmisesse rubriiki läinud optiums. samas kategoorias on veel suht jõuliselt panustanud ka mingi Flora vapiga Jaan95 vms ja umbes samasugune tunne valdab, kui näen taas jaalo toodetud röga, sest "hea troll"? mismõttes? et tänu talle on sitta rohkem foorumis või? tõepoolest win ju. count, põhimõtteliselt samasse rubriiki, ja viiendaks on keegi Amos aasta lõpus oma tölplusega tugevalt pildile tõusnud.
Parim teema: sümboolselt kooseluvärk, sai pildi kõvasti selgemaks. ei mitte selles osas, kes on millegi poolt või vastu, aga kuidas ollakse võimelised oma seisukohta väljendama ja põhjendama. kohati esines just selles plaanis ebareaalses koguses ajupuudulikkust.
Parimad postitused: kaks seeriat.
Jasper fail:
Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Algselt postitas dareth
Vaata postitust
Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Algselt postitas Martin
Vaata postitust
Algselt postitas dareth
Vaata postitust
Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Jasper win:
Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
Naljakaimad postitused: kaks "kas ma olen viieaastane..." lolli naeru momenti.
Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Algselt postitas asdf
Vaata postitust
Kõige iroonilisem postitaja: Martin
Kõige seksikam postitaja: billy t. oidipus tervitab.
Parim uustulnuk: küll juba eelmisel aastal liitunud, aga puht nime eest saab selle CostaDelSolCampbell. napilt peab teise kohaga leppima kasutaja jobikukal.
kuldklaviatuur: Staadiumi
-moment
Algselt postitas Staadium
Vaata postitust
iga-aastane Kuldne Ilukilp kõige juhmimale scouserile: FTorres. ainult lämin.

Leave a comment: