Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Auhinnad aasta 2014

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vincent
    replied
    Parim postitaja: eika. ja ma ju ei käi itaalia foorumis eriti, aga ikkagi on silma jäänud. nii hoida.
    TOP 5 postitajad: jälle ei midagi uut ehk vana kuld ehk Jasper, jyriöö, Murdock, Martin, konn. teid on veel, aga kui mul kohe meelde ei tulnud, siis järelikult te ei kirjuta piisavalt palju või ei ole piisavalt ilusad inimesed.
    Suurim jobu: foorumi ainuke tolgus, keda ma tõesti ei tahaks päriselus tunda (õnneks ei tunne ka) ehk PraS
    TOP 5 jobud: pole iial aru saanud, milleks on vaja teha kuskile foorumisse konto selleks, et ainult iniseda ja ilkuda, nii et poleks ühte teist tonti olemas, oleks eelmisesse rubriiki läinud optiums. samas kategoorias on veel suht jõuliselt panustanud ka mingi Flora vapiga Jaan95 vms ja umbes samasugune tunne valdab, kui näen taas jaalo toodetud röga, sest "hea troll"? mismõttes? et tänu talle on sitta rohkem foorumis või? tõepoolest win ju. count, põhimõtteliselt samasse rubriiki, ja viiendaks on keegi Amos aasta lõpus oma tölplusega tugevalt pildile tõusnud.
    Parim teema: sümboolselt kooseluvärk, sai pildi kõvasti selgemaks. ei mitte selles osas, kes on millegi poolt või vastu, aga kuidas ollakse võimelised oma seisukohta väljendama ja põhjendama. kohati esines just selles plaanis ebareaalses koguses ajupuudulikkust.
    Parimad postitused: kaks seeriat.

Jasper fail:

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    palju maci burks maksab? eine?
    tänks.
    kus müüakse My Little Pony mänguasju? parim valik?
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Sul 12 aastasega mingi säästudeit tulemas, et sellist infi uurid?
    küsimused pole omavahel seotud. pean minema 4.a. sünnipäevale.
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    selline ettekirjutus kingi osas või ise tulid taolise asja peale?
    tellimustöö. lisaks on mul pilt nendest, mis olemas(loe: pole soovituslik osta), et poes ikka korralikult süvasukelduda teemasse.
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Saatsin Buzzfeedile idee uueks nimekirjaks: What is the most desperate thing you’ve done for sex?
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    mul on ka kodus nelja-aastane, aga lähenen kogu asjale natuke teise nurga alt

Jasper win:

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mingis teemas toimunud hipsterite ja peedijõuru põhjal tekkis küsimus, et kas veganpihvid alla tohivad neelata?
    ühtki looma ei vigastata selle filmi tegemisel ehk jah.
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    No ma ei tea. Loomne produkt ikkagi.
    ma tean.
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Nõmedaim postitus: aeg-ajalt ilmnev sisutühi kägin selle üle, et Eesti koondises on liiga palju Vene nimedega kutte. palun minge metsavennaks, jüriböhmid.
    Naljakaimad postitused: kaks "kas ma olen viieaastane..." lolli naeru momenti.

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Amos pärismaailma uurimas.

Kõige trollim postitus: lol'd.
    Algselt postitas asdf Vaata postitust
    Algselt postitas Arse0 Vaata postitust
    6. TREPP B13 sektor 2/603
    6. TREPP B13 sektor 7/630
    6. TREPP, B12 Triobet sektor: 1/563
    5. TREPP, B11 A. Le Coq Premium 1/479
    5. TREPP, B11 A. Le Coq Premium 1/480
    5. TREPP, B11 A. Le Coq Premium 1/501
    5. TREPP, B11 A. Le Coq Premium 1/507
    5. TREPP, B11 A. Le Coq Premium 1/510

60€ pilet. Piletid saadan PDF failina e-mailile, välja peate ise printima.
    Piletid on tühistatud. Palun võta ühendust aadressil efa@jalgpall.ee, et müüa piletid tagasi originaalhinnaga.
    Kõige vaimukam postitaja: Jasper
    Kõige iroonilisem postitaja: Martin
    Kõige seksikam postitaja: billy t. oidipus tervitab.
    Parim uustulnuk: küll juba eelmisel aastal liitunud, aga puht nime eest saab selle CostaDelSolCampbell. napilt peab teise kohaga leppima kasutaja jobikukal.

kuldklaviatuur: Staadiumi -moment
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Siiski adminid võiks veidi rõhuda ka õigekirjale, sest kohati on see lausa solvav. Üks Joolo lause kubiseb lausa häbi väärselt kirjavigadest. Saan aru kui vahest tuleb näpuviga sisse, aga Joolo tekstides see lausa häirib...
    Mõtetu kahe t-ga?
    õõnesmees: Tofoa. mingi programm on siin meeleheitlikult töös ja postitusi aina lendab, aga jumala eest mina aru ei saa, mis selle kandev idee on. ilmselgelt mitte rumal, ilmselgelt mitte selline egomunn nagu sageli välja paistab, päriselus ilmselt väga normaalne inimene, aga sorri noh, täpselt selline maailmakuninga mulje on foorumikuvandi põhjal tekkinud, nagu MarekT siin ühe prick-duck võrdluse abil hiljuti tabavalt sõnastas.
    iga-aastane Kuldne Ilukilp kõige juhmimale scouserile: FTorres. ainult lämin.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Nüüd kui Fänniturniir selja taga jäänud,siis aeg ka enda poolt üks auhind anda,sest rohkem lihtsalt ei ole mõtet!

Aasta parimad: kõik need,kes oma asjalike ja need kes oma trollimisega foorumit elus hoiavad!

ei ole olemas paremaid,jobusi jne. on üks suur foorumlaste perekond!

Häid jõule!

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Mõned auhinnad ka minu poolt:
    Klähviva külakoera auhind - Tofoa. Nagu küla krants, kes peab kõikide möödaminejate peale haukuma, jätaks mõne haugatuse tegemata, tunduks viisakam ja asjalikum.
    Raudbetooni auhind - hea püsiv kvaliteet, Mõnuagent, McNamara, Rein, fitti, Marek_T, orbitaaljaam, vincent, zaz, lorenzo, Silver
    Trakuinärviajabomapostitustega auhind - Rumoroid või mis iganes ta kasutajanimi ka poleks

Positiivset äramärkimist vajavad veel tegelased nagu ericbana, kes kirjutab oma Freiburgi teemas väga hästi; rover hannoveri teemas; sanderos, petteri, kurat dortmundi teemas; brick, ibanez münchen bayernis; vincent, raitsu, murdock, juriM ManUs; Myrgel Kaljus; Nahkpea flooras; xrip Levadia teemas
    Kotitäie Sonja nimelist iiriskommi saavad Arsenali ja Liverpooli fännid, et Te jõud ei lõppeks.
    Säraküünal aasta 2014 eest läheb loomulikult kesale.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Annan endapoolse hinnagu samuti. Pean siinkohal lisama, et loen suhteliselt piiratult seda foorumit ning kommenteerin seda, mis on põhiliselt silma jäänud.

Parim postitaja: SoccerGoal. Kuigi tema madalamate liigade kohtumiste kokkuvõtetes esineb sageli liiga subjektiivseid hinnanguid, on see ilmselt parim asi, mida madalamate liigade analüüsimiseks tehakse. Jõudu tööle ka edaspidi.

TOP 5 postitajad: (suvalises järjekorras) j6uluv4n4, zelee, LeeRomeno, ltrubetsky, bubbles
    Jätan jobud välja.
    Parim teema: Setanta Sports. Ilmselgelt näitab see, kui suur on siinsete inimeste huvi korralike spordi (jalka) kanalite vastu. Operatiivsus, millega infot edastati oli kohati väga hea. Super!
    Nõmedaim teema: Pole nagu otseselt ühtegi halba teemat. Samas liiga tihti hakatakse muud paska ajama teemades. See sageli rikub teema ära.
    Parim postitus: ja mitte seepärast, et see oli teistest peajagu üle, lihtsalt selliseid informatiivseid, kalkuleeritud inside postitusi foorumid vajavadki.
    Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
    Probleem on vaid ühes - pole raha ega inimesi. Pole raha paljudel madalamate liigade klubidel, pole raha ka kõrgemate liigade klubidel. Eriti annab see tunda väljaspool Tallinna. Huvi pärast ma koostasin 3.liiga klubi eelarve sellise printsiibiga, et midagi tasuta klubi ei saa, sõite palju, uusi mänguvorme vaja ja vaja üht-teist treeningute läbiviimiseks ja edasi tõusmiseks - tuli mul ca 7000 EUR. Koos osalustasuga. Pole väike summa ju arvesse võttes asjaolu, et mängijad peavad liikmetasu (10 EUR kuus) maksma - liikmemaksurahast saame ok osalustasu maksta ja 50% sõitudest juhul kui meil klubis on stabiilselt 15-17 mängijat. Kust võtta ülejaanud summa? See on suur probleem - ei räägi praegu Tallinnast - ühes linnas mingi käsipall/korvpall/liiterpall on suures aus ja teised alad sponsoritele huvi ei paku - niigi neid vähe neid sponsoreid. Aga kui peale sinu veel 2-4 jalkaklubi linnas ja sinu klubi mängib 2-4.liigas...... See selleks et loobutakse just nimelt raha ja inimeste nappuse tõttu - need kes Tallinna/üle lahe kolivad vajavad aega sisseelamiseks ja jalgpall pole nende jaoks just kõige primaarsem asi ja selline variant ka et mängija leiab endale uue klubi.

Nüüd Transist ja üldse Ida-Viru jalkast paar sõna ka.
    Ega need klubid ei oska sponsoreid otsida ega hakkagi, sest sponsor tahab silma peal hoida mille/kelle peale raha klubi kulutab. Träänsi tulubaas: Euroopa Liiga raha, Narva LV toetus (summa päris kena oli sel aastal - nagu tuleb välja SDE päringust), paar väikest sponsorit sõprade hulgast (Fama, Rapid Security), UEFA toetus, klubi omaniku raha. Kokku siis 2 esimest allikat moodustasid ca 70% klubi eelarvest. Nüüd Euroopa Liiga raha ei laeku, linnal endal vesi ahjus - oletame et toetus kahaneb siis 2 korda, mingi osa jääb kindlasti aga see kindlasti pole enam nii suur nagu ennem. Sponsorite panused klubisse on ca 10-12% klubi eelarvest, omaniku osalus ca 15% eelmise aasta eelarvest, kuid kui firmal enam hästi ei lähe, paraku ei oska teada kuidas praegu Narva Transi AS'l läheb ja mida toob meile siis järgmine aasta nii poliitikas kui ka majanduses, siis kokku võttes klubi eelarve 2015a on ca 30-35% 2014a eelarvest. Kuna presidendi ambitsioonid on sellised et ta tahab mängida vaid tiitlile (no see on väga hea, et on ambitsioone!), aga klubil puudub igasugune normaalne noorte- ja klubisisene töö st pole normaalset spordidirektorit, peatreener on samal ajal ka mitme noortegrupi treener jne jne jne siis tekib küsimus, kust need mängijad võivad tulla kes oleksid konkurentsivõimelised? Pole selliseid kusagilt võtta - omad noored on nagu perspektiivikad ja samas no neid on taas nii vähe 3-4 inimest. 2015 aastal läheb karmimaks kogu see pull välismaalastega ning kui ei eksi et Transil saaks olla 5 välismaalast koosseisus siis nimekirjas peab kindlasti olema 20 oma mängijat - neid võtta pole kusagilt..... Mis ootab meeskonda 2015 aastal? Ja kas on mõtet üldse mängida - parem las tegelevad noortetööga - lapsi Transil on ca 200 nii et andku seal tuld.
    Sillamäe - taas on see ühe initsiatiivse inimese projekt - kuni sadamal läheb hästi või pigem öeldes mitte väga halvasti ja tiim mängib Euroopa Liigas, siis meeskond jääb meie vutimaastikule. Sillamäel on ka tähtis sotsiaalne funktsioon - pmst peale jalgpalli ja saalijalka pole selles linnas mingeid teisi meelelahutusi, aga samas pole klubis mingisugust noortetööd jne
    Järvel on siiski lootust (sorry sellise kalambuuri pärast), et tõuseb iseseisva klubina PL'sse - kui noored ei hakka sealt massiliselt lahkuma, aga oma äriplaan sel tiimil olemas - head mängijad lähevad sealt Sillamäele või nagu Kirill Davõdenko Levadiasse.... Škaleta on väga hea treener ja ettevõtlik inimene - tuult talle tiibadesse

Loko, Irbis....... ei taha midagi rääkida....

Seega mingit kammi pole - vaid objektiivseid põhjusi, miks meeskonnad loobuvad ja annavad edasipääsu teistele kes võib-olla pole hooaja lõpuks seda välja teeninud. Samas parem mängigu PL's parem Tarvas/Kuressaare/Tallinna Kalev/Santos kellel on visioon, toimiv noortesüsteem.....

Lihtsalt elu näitab, et selliste Ida-Viru tüüpi klubide aeg hakkab ümber saama.
    Nõmedaim postitus: Kuna oli ühe trolli poolt vastatud minule, siis ehk võtsin liiga isiklikult.
    Algselt postitas GristoGiig Vaata postitust
    Pikk mõttetu jutt eimillestki, mida võib leida II liiga Ida/põhi alt. 29.10.2014
    Naljakaim postitus: Ma ütlen ausalt, selle video vaatamine pani mind valjult naerma. Ainuke kord, kui seda juhtus Soccerneti foorumit lugedes või uurides.
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    https://www.youtube.com/watch?v=WyoeDL7AFr8

Jah, Kalev on küll jube õlisats ning jumal tänatud, et neist lahti saab, aga see kaitsetöö vajab küll erilist märkimist. Väga meeldib Kalevi enda kasvandiku Johannes Kukebali (nr 15) ennastsalgav kaitsetöö.
    Kõige parem troll: Mitte keegi
    Kõige trollim postitus: -
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Mulle isiklikud niiväga inimesed närvidele ei käi. Kuigi meenub lauri432, kes käis Optibeti konkursil minu teemas vahepeal närvidele.
    Kõige jäärapäisem postitaja: Ma pakuks counti.
    Kõige ropum postitaja: Uuu
    Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara
    Kõige optimistlikum postitaja: Mõnuagent 007
    Kõige pessimistlikum postitaja: keegi San Marino - Eesti teemast tund pärast mängu lõppu
    Kõige vaimukam postitaja: Tofoa (aga palun lugeda 0,5 punkti, vahepeal pingutab üle)
    Kõige iroonilisem postitaja: Mõnuagent 007
    Kõige seksikam postitaja: hindan avatare. Hofnaril on ok avatar praegu.
    Kõige ägedam varikonto: Nominatsioon, mis võiks foorumi tervist arvestades siit kaduda.
    Kõige fännim fänn: sajad inimesed siin foorumis
    Parim uustulnuk: .
    Keda igatsen? karl54 jagas häid kossutippe vahepeal. Lisaks football2u Lõuna-Ameerika jalgpalli blogi vajus soiku. Kahju.
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? -
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Pole otsest vajadust kedagi kohata.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Parim postitaja: ei hakka kedagi niiviisi tembeldama
    TOP 5 postitajad: Mõnu, macca, jyriöö, Punkt, LeeRomero (tegelt neid on palju, kõik ei tule meelde)
    Suurim jobu: marvellous - väsimatu internetisõdalane, kelle trollimine ei tule huumoripuudusest kohe üldse välja. try going out or summat
    TOP 5 jobud: marvellous, Felipe, Linnupoja, Ericc, FTorres (tegelt neid on veel rohkem, kõik ei tule meelde)
    Parim teema: Leeds United - kodune Liverpooli teema on kannatada saanud mõnede napisõnaliste tõttu ja tulemused ka ajupeerusid ei vähenda. Leeds vähemalt annnab head kino
    Nõmedaim teema: 'Keda valiksid, kui homme valimised toimuks?'
    Parim postitus:

Nõmedaim postitus: Valige nende käest ära läinud vastuste seast kooselu teemast
    Kõige parem troll: Tofoa
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: marvellous, kes muu
    Kõige intelligentsem postitaja: macca
    Kõige optimistlikum postitaja: Mõnu
    Kõige vaimukam postitaja: Daz Boob
    Kõige iroonilisem postitaja: Stok
    Kõige fännim fänn: Punkt
    Parim uustulnuk: JuriM - mitte aastanumbrit arvestades
    Keda igatsen? ütleks pigem, et Keda ei igatsenud oli budu

Eriauhinnad:
    Erki Noole kirjanduspreemia läheb Felipele, Countile, shefieldile, Redmanile, Gallacher jne jne - ühesõnaga kõik vankumatud kodumaa kaitsjad, kes sel aastal tühja-tähja pärast pahaseks said.
    Aasta try-hard pika puuga Rumori
    Yolo-swag-peaceniggabro läheb wordprezile - ei tegelt kõige etem esindaja sellest plästikgängist ja jagab asja, aga tead küll mis mõtlen

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Parim postitaja: TOFOA. Napilt jäävad teist kohta jagama Cannuman, atleticomadrid ja Count
    Suurim jobu: TOFOA. Napilt jääb teiseks Mõnuagent 007, nii intelligentset ja teistest paremat inimest pole lihtsalt olemas! Ajuvaba.
    Väga ilmekalt võtab Mõnuagendi kokku see post(Õlle asemele pane ükskõik mis teema) :
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Käsitööõllega on nii, et enamasti on ta tavapärasest kallim ja ka haruldasem. Rariteetsema margi ostukorvi panemine peab aga näitama, kui avatud, erudeeritud ja vahest ka kõrgelt haritud on ostja. Ehk siis tähtis on kõigile kassasabas ja letijärtsus näidata, kui EDU vend ma ikka olen. Ja "tavalist" õltsi libistab ainult mingi mats võll kuuri all sierrat putitades.
    Parim teema: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ia)&highlight=
    Nõmedaim teema:http://foorum.soccernet.ee/showthrea...14)&highlight=
    Parim postitus:
    Muutunud oled. That's all.
    Nõmedaim postitus:
    Ja nii see ka oli. Ma ei taha sulle halvasti öelda, aga kuna ma olen natukene joogine, siis ma võib-olla ütlen.
    Naljakaim postitus:
    Narko on paha.
    Kõige parem troll: TOFOA
    Kõige trollim postitus:
    Aga kas sa võtaksid selle ka lavale kaasa?
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: TOFOA
    Kõige jäärapäisem postitaja: TOFOA
    Kõige ropum postitaja: TOFOA
    Kõige intelligentsem postitaja: TOFOA
    Kõige optimistlikum postitaja: TOFOA
    Kõige pessimistlikum postitaja: TOFOA
    Kõige vaimukam postitaja: TOFOA
    Kõige iroonilisem postitaja: TOFOA
    Kõige seksikam postitaja: TOFOA
    Kõige ägedam varikonto: TOFOA
    Kõige fännim fänn: TOFOA
    Keda igatsen? TOFOAT.
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? TOFOAGA
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? TOFOA!!!

Häid jõule, Silver

Eriauhinnad jagan ka välja. Hiljem.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Ausaltöeldes lõpus väsisin kergelt ära, samas lünki tühjaks ka ei tahtnud jätta. Ehk täiendan veel selle paari nädala jooksul

Parim postitaja: Ericbana - Intelligentne, grammatika korras, mitmed kvaliteetset mammutpostitust Saksamaa alamfoorumis ja mujal....

TOP 5 postitajad:
    Punkt - kaabu maha. Esikohast lahutab vaid mitte väga suur universaalsus. Ehk siis Hispaania alamfoorumist kaugemale ei satu.
    Leeromeno - Koos rixxeri ja veel mõne üksikuga eraldub El Classico massist. Mitmekülgsete huvidega ja muidu korraliku tasemega
    Vincent -
    Mõnuagent
    ratnikov- ajab tihti närvi, aga kui näen avalehel viimase postitajana tema nime, siis kutsub klikkama.
    Suurim jobu:Rumori - Nähtavasti Flora fännide mõjul, aga muutus aasta teise poolega ülbitsevaks jobuks. Blogi on tal muidu vägev ja võibolla annan aasta jalgpalligeeniuse valimisel hoopis seal talle hääle. Foorumis see aga teda ei päästa

TOP 5 jobud: Ibanez - lihtsalt frustreeriv
    Jaalo - sry nomineerimise pärast, aga noh tuleb siiski hääletamisel ka iseenda vastu aus olla.
    Linnupoja - Meenutab jubedalt seda Faceboogi legendi Kalju Shoko Jänkut vms
    ja noh.. väga rohkem ei lisakski siia. Reali/Barcelona/Lpooli noorte fännide seas on mul kasutajate nimede jätmisega raskusi hakkanud tekkima, niiet halastan neile
    Parim teema: Keda valiksite valimistel
    Nõmedaim teema: Spursi/Lpooli/Arsenali teemad - Meeskonnast tingituna ainult hala. Tõmbab endalgi tuju alla
    Parim postitus: Kõik reisikirjad. Kas siis ericbana või FcFloraforeveri poolt või kellegi muu.
    Nõmedaim postitus: Rdsi "ränt-ränt-ränt" Marek_T igati sisukale postitusele
    Naljakaim postitus: Mõnu filmiarvustused pöffi teemas
    Kõige parem troll ja kõige ägedam varikonto - panin need kokku ja noh, hääl läheb siis jaalole.
    Kõige trollim postitus: No ma ei tea. Varastan möla teemast:
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Oh jessus. Andke parem teada kui kusagil ajalehe vahel sihuke vana hea kaksiklehekülg ilmub, kus kõik mängud peale kantud. Selle saab siis ukse külge riputada ja ongi omatehtud äpp valmis.
    Kas sa kasutad kuivkäimlas Edasit vōi lepalehti?
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Rumori
    Kõige jäärapäisem postitaja: kesa
    Kõige ropum postitaja: count
    Kõige intelligentsem postitaja: vincent
    Kõige optimistlikum postitaja: enamus manku fänne (sh mina)
    Kõige pessimistlikum postitaja: marvollus
    Kõige vaimukam postitaja: siin on kandidaate jalaga segada, terve hulk itaaliasi, marv, wordprez ja kindlasti veel keegi
    Kõige iroonilisem postitaja: jasper
    Kõige seksikam postitaja:
    Kõige fännim fänn: romario ofc
    Parim uustulnuk: plastic
    Keda igatsen? fitti
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Ice
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? pole eriti kedagi siit kohanud, niiet jätan vastamata

Leave a comment:

• count
    replied
    Foorumi suurim heterofoob ja rahvavaenlane:
    esikoha hõivab võimsalt shokeeriva kapist välja tulekuga Tofoa. Ja kui seda üllatust sai veel kuidagi ette näha ja loomulikuks asjade käiguks pidada, siis kasutaja Jasperi avaldus on veel siiani jahmatav.

Ülejäänud mainimist vajavad heterofoobid:

$$$, 05ula, cbulls13, CD7, Ctulu, Dano, dnb, eika, El President, elevant, erxu, eston maravilha, futbolidipaul, Iceman, Ingmar, Jasper, jooseps, jyriöö, Kasepats-Pidur, Katk, Kenny's Heroes, Kurat, Lambimees, LeeRomeno, Linnupoja, lumivalgeke, Mataza, mazz, mcnamara, Meireles, mg, mihkel555, Mõnuagent 007, moya, noname, orbitaaljaam, Premium, rainis007, rauulo, Rebellion, rohelineKonn, Saarlane, SleepWalking, Stok, szandor, Teiresias, telekavaataja, tkkt, Udupasun, vello99, vtp, Wingback, wordprez, zelee, zip

Foorumi suurimad kodumaa eest seisjad ja riigi pühade väärtuste kaitsjad. Positiivse arengusuuna hoidjad. Kasutajad, kelleta oleksime juba ammu kõik kohustuslikus korras seelikutes Vaido taustatantsjad. Suur tänu teile kõigile et olete julgenud oma kohust täita ja vastu astuda odavat populismi koguvatele, ekstreemselt kitsa silmaringiga 21 sajandi rahvavaenlastele! Kedagi esile ei too, sest peame võitlema võrdselt ühtsena selle uue popi vaimuhaige liikumise vastu! Jõudu ja jaksu ka tulevaks aastaks. Kergem ei saa kellegil olema!

5'9, Amos, Aramis, atleticomadrid, ballack, boobek, Brick, bubbles, chac, duff_K, Ericc, Felipe, Fänn., Gallacher, Hughes, K Punkt, LeeMarx, N4pster, Nahkpea, PraS, rallikas, Ratnikov, shefield, Silver, Staadium, tarretis, vasjak

Parim teema: Itaalia jalgpalli foorumi nurk. Lisaks vajaks mainimist Filmid, Seriaalid, ja Totsid,totsid,totsid,totsid. Viimast teemat on vaja arendada ja elus hoida. Nautige kuni veel lubatakse!

Nõmedaim teema: Kõike nõmedam teema on sel aastal olnud Keda valiksid kui valimised homme toimuks?. Teema kuhu kogunes kokku suur hulk keskmiseid eesti valijaid ja kahjuks oli pilt äärmiselt kurb. Selle teema põhjal võiks öelda et hoolimata interneti olemasolust ja miljonitest muudest võimalustest ennast harida ja silmaringi avardada , leidub meie seas nii palju klappidega rumalaid, kes uhkusega raiuvad oma kitsast maailma vaadet ja on selle üle ka tohutult uhked. Oma maailma avada millegi uue ja ehk ka mõistlikuma jaoks on nendele kasutajatele vastumeelne, kuid samas nad väidavad et nad on kõige targemad ja väga ränkade dimplomitega pärjatud eliit intelligendid - väga ränk vastuolu iseendaga.
    Eriti ebameeldiv üllatus oli Mõnuagent 007 olematu maailmast arusaamine ja tõsine rumaluse üleküllus. Loodan tõesti et selliseid lauseid moodustab soccerneti kasutaja mitte päris inimene, sest vastasel juhul on tee põrgusse vägagi lühike ja kiire.

Siia juurde sobib nagu rusikas ilma auku üks George Carlini intervjuu väljavõte ameerika kodanikest. Valdav osa teie eelistatud erakondadest on püüdnud ka meie kodumaad sellel samal suunal hoida. Ja nii olemegi jõudnud sinnamaani kus enam polegi vahet mis riigi rahvast jutt käib. Kahjuks või õnneks on see kõik puhas kuld ja tõde, harige, koolis teile sellest ei räägita!

Parim postitus: Kõik postitused kus foorumikasutajad on andnud oma panuse meie riigi ja rahvuse säilimiseks ja normaalseks funktsioneerimiseks. Kevadiste valmiste ajal on teid vaja rohkem kui kunagi varem!

Nõmedaim postitus: Kõik heterofoobsed ja võimuerakondi pooldavad/õigustavad postitused. Kõik te omast arust raskelt erudeeritud ja raamatuid lugenud imbetsillid. Elukool on täiesti nullilähedane, aga saamas leiate õiguse kogu rahva eest otsutama hakata? Pesuehtne egotsentriline kõnts! Taaskord loodan et enamus teist on lihtsalt ebaosavad trollid, vastasel juhul on teie seis küll lootusetult perses.

Kõige parem troll: zaz . Kasutajaid kes sellele auhinnale kandideerida püüdsid jagus palju. Ühed läksid lihtsat teed ja külvasid kõik võimalikud teemad oma pasaga üle, teised langesid võrreldes eelenevate aastastega kvaliteedis. Samal ajal zaz irvitas pihku ja võttis võimsa esikoha. Teisena võiks aplausi teha ka cannuman-ile, kes tõstis oma taseme astme võrra kõrgemale. Loodan et jätkate uuel aastal uue hooga. Tugeva märgi olete maha pannud, loodetavasti jätkub auru et uuel aastal oma taset hoida.

Kõige enam närvidele käiv postitaja: Pollitika teemas narko vestluses õitses oma erilise nõdrameelsusega kasutajanimi elx

Kõige ropum postitaja: oma vulgaarsete ja isiklike solvangutega üleküllastunud heterofoobsetes sõnavõttudes läks täielikult üle igasuguse piiri Tofoa. Ei viitsi ise otsida, aga mingi kesköine ränt oli päris masendav. Loodame et uuel aastal oskab paremini oma sõnu valida ja suunata.

Kõige intelligentsem postitaja: sel aastal jäid targema jutuga silma wordprez , Felipe, Staadium, cannuman ja kindlasti mitu kasutajat veel, kes praegu meelde ei tulnud.

Kõige optimistlikum postitaja: ManU teema fännid. Nõnda raskel ajal ikka maailma tipus. Hämmastav! Keep it going!

Kõige pessimistlikum postitaja: Ma nüüd nime ei mäleta, aga päris hirmus oli lugeda Arsenali fänne, kes tunnistasid ausalt et nad ei vaatagi oma klubi mänge ja see on au asi millega särada... karm , karm värk.

Kõige seksikam postitaja: kuna sel aastal saab äkki veel viimane kord sellesse kategooriasse päris lihast ja luust naist valida, siis Tottibabe. Loodetavasti 2015 toob foorumisse naiskasutajaid juurde , mitte aga ei peaks leidma ennast olukorrast kus mul on foorumi poolt valikutesse antud ainult Elton John ja tema kasulapsed.

Kõige ägedam varikonto: Ka see aasta on olnud erakordselt varikontode rikas. Aru ma ei mõista kus on mazz ja co silmad ja miks lastakse nii palju neid kontosid teha ja nendega mööda foorumit ringi roojata?! Lööge kurat kord majja!

Kõige fännim fänn: selles kategoorias ei ole ma aegade algusest erilist muutust näinud. Aasta kurvem moment oli kui MMi võitis Saksamaa, ja emotsioonid olid täiesti olematud. Sellise jalgpalli "fänluse" vastu olen ma olnud eluaeg ja üritan seda kõikide olemasolevate vahenditega võimalikult palju välja juurutada. Elagem oma meeskondadele kaasa või ärge olge üldse olemas. Aasta fännim fänn olen mina ise, count , nomineerimist väärivad ka cannuman ja francesco. Rohkem fänlust mehed, rohkem fänlust!

Keda igatsen? Sel aastal sai tõestust et F.Totti on päriselt ka olemas, väga asjalik ja hingega asja juures olev fänn, kuid kahjuks viimasel ajal foorumist kadunud või väga vähe postitanud. Loodan et leiad tee tagasi hundikarja juurde ja jätkame oma võidumarssi!

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Enamvähem samad nimed kes sai nimetatud ka Intelligentsete postiajate kategoorias. Lisaks veel siis hofnari. Uuel aastal üritan kindlasti kuskile kohale ilmuda.

Kapist Välja 2014 - Tofoa & Lee Romeno. Selle aasta vaieldamatult kuumim paar. Kui nad on nõus kolmekaga, siis võtku oma sülekoer Saarlane ka kampa!

Jan Uuspõllu Absurdihuumori preemia läheb sel aastal Uuu-le. Vahest on olnud tõesti kehva tuju, aga siis olen kogemata sattunud tema kirjatükke lugema ja ausalt oled mu päeva paremaks teinud. Aitäh sulle!

Metsareimo Kakase Fallose eripreemia läheb tema ustavale sõdurile Tofoale

Ema Teresa Hõbedase Rahutuvi preemia läheb kõikidele foorumlastele , kes on suutnud vältida isiklikke solvanguid ja jäänud viisakaks ja soliidseks ka kõige karmimates tingimustes. Tänud et hoiate seda foorumit inimliku ja sõbralikuna!

Luciano Moggi Isikliku Parima Hobuse Silmklapid saavad kõik Juventuse fännid, kes siiani usuvad et nende saadud punktid ja autasud on kuidagi seotud ausa jalgpalliga.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Parim postitaja: Punkt.
    TOP 5 postitajad: Et ei tuleks iga aasta päris sada prossa samad nimed siia, siis jätab kõik vintsud ja eikad vahele ja proovib uusi. Punkt, Jasper, zelee, Mõnuagent007 (no joke), Marek_T –mees valdab sõnu, mõnus lugeda, isegi, kui sisuga alati ei nõustu.
    Suurim jobu: RdS. Pikka juttu ei vääri. See ‘sõnavahetus’, kus Marek_T kribas argumenteeritud ja mõnusalt sõnastatud eeposi ja sai vastuseks ‘ränträntränt,minemunniränt’ stiilis paska. Pärast seda hakkas see pidev linkide spämmimine ka pinda käima.
    TOP 5 jobud: jobudeks ei kutsu, aga budu, GoldenEagle, RdS, Amos, Ibanez ei paku üldiselt eriti midagi.
    Parim teema: WTP hiphopiteema.
    Nõmedaim teema: Pedeteema. Ühed vennad postitasid argumente, artikleid, fakte. Teised otsisid veidraid once in a million näiteid, millega siis eelnevat ära skruuuida või ignosid neid argumente, artikleid ja fakte ning postitasid ikka küsimusi stiilis: a mis siis kui mingid laamanikkujad ka suhet seaduslikuks tahavad lükata? Palju ärapanemist, mis laienes mujale foorumisse ja varjutas posu häid poste, mis teemasse tegelikult tehti. Ühtlasi kasutaks siin ka võimalust ja viskaks propsi tänapäeva Chelsea FC teema regularidele, kes, kuigi harva,postitavad vähemalt kraami, mis lugeda kõlbab ja ma ei pea seda teemat enam siin kategoorias nomineerima
    Nõmedaim postitus: Needsamad eelpool mainitud tumori lapsikused ja pedeteemast tekkinud ülefoorumiline jaur.
    Naljakaim postitus: Siin on nii, et kui märkmeid ei tee, siis meelde ei jää ka. Seega nomineerin lihtsalt ühe meelde jäänud Stoki needle’i: ’’Kuulsin, et Jeremy Clarkson on Chelsea fänn. Olin alati arvanud, et talle jalgpall ei meeldi. Tuleb välja, et mul oli õigus.’’
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Paljud, aga mitte piisavalt, et nimeliselt välja peaks tooma.
    Kõige ropum postitaja: Uuu?
    Kõige intelligentsem postitaja: Ma siia siis mahutan need, kes TOP 5 puhul kohe meelde ei tulnud. H.M. Murdock ja rixxer nt. Härraste teemasid eriti lugeda ei viitsi, aga kui nime postitamas näen, siis ikka klikkan. Restecpah.
    Kõige optimistlikum postitaja: Ibanez.
    Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara?
    Kõige vaimukam postitaja: Mitte, et koomusk oleks eesmärk omaette, aga Stok ja Murdock ja Daz Booob on muigeid tekitanud
    Kõige iroonilisem postitaja: Tofoa. Ja ta ütles, et ma olen ‘tra taun’
    Kõige ägedam varikonto: Viimast sellist asja ei mäletagi oma foorumiaja jooksul. Need, mis praegu laineid löövad, on kusene pask ja ei vääri mainimist.
    Kõige fännim fänn: Punkt. Restecpah.
    Parim uustulnuk: plastic ’99 restecpah
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Jasperile ütleks tere. Ja laenutaks kassette ja cd-sid.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Parim postitaja: Marek_T

TOP 5 postitajad: Marek_T, Gallacher, RoMaRiO, Ratnikov (nähes, et nemad midagi kirjutanud on, siis on kindel, et sealt ka midagi lugeda on) - 5-ndale nimele oleks liialt kandidaate ja ma ei oska kedagi eelistada, seega jääb neli.

Suurim jobu: Tofoa (see arrogants, üleolev suhtumine ja vastasleeri sildistamine on tülgastav. Tolerant mai äss)

TOP 5 jobud: Tofoa, Tofoa, Saarlane, signor Palmieri ja billybob (viimased kolm panin ainult sellepärast, et nemad ka mind jobuks peavad. Ma olen viisakas inimene ja vastan komplimendile komplimendiga)

Parim teema: Kogu Meistri- ja esiliiga alafoorum on parim.

Nõmedaim teema: Off topic (kogu see alafoorum on nõme)

Kõige enam närvidele käiv postitaja: realking

Kõige jäärapäisem postitaja: kesa (ja seda mitte üldse halvas mõttes)

Aastalõpu eriauhind läheb Tofoale ericbana hitlerjuugendlaseks tembeldamise eest. Võtab hästi Tofoa kui isiku kokku.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Die Hard: Tofoa
    Most Imporved Player: Tottenhami kaader
    Props: Atletico de Madrid, FC Barcelona ja Itaalia jalgpall - tublid olete lihtsalt, ei midagi enamat.

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Näita pilti ja siis vaatab seda asja, eks!
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Sellist tegelast siin pole. Mõne osas oleks lihtsalt natukene ettevaatlikum.
    Keda igatsen? Ei igatse kedagi
    Parim uustulnuk: -
    Kõige fännim fänn: count
    Kõige ägedam varikonto: -
    Kõige seksikam postitaja: mcnamara
    Kõige iroonilisem postitaja: -
    Kõige vaimukam postitaja: -
    Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara
    Kõige optimistlikum postitaja: mjaasa
    Kõige intelligentsem postitaja: -
    Kõige ropum postitaja: count
    Kõige jäärapäisem postitaja: Tofoa
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: rixxer
    Kõige trollim postitus: -
    Kõige parem troll: -
    Naljakaim postitus: -
    Nõmedaim postitus: -
    Parim postitus: -
    Nõmedaim teema: Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus) - olen antud teemasse sattunud paaril korral, kuna see on lihtsalt pidevalt silmade all. 'nuf said.
    Parim teema: Liverpool FC - no tits, but most hits
    TOP 5 jobud: peded, venelased, variinimesed, inimprügi... ehk siis ei ime mind keegi nõnda, et peaks siia tema kasutajanime kirjutama.
    Suurim jobu: -
    TOP 5 postitajad: zelee, count, H.M Murdock, fitti, vincent, Kenny's Heroes, mjaasa, Redman, Marduk, mõnuagent007, count, Jose, $$$, wordprez, marv3llous, Martin, Punkt... eks neid nimesid ole veel, kuid tegemist on siis esimestega, kes pähe tulid ja kelle kasutajanime õigekirja viitsisin kontrollida. Kui nad postitavad, siis üldjuhul loen ja pettun.
    Host'ile - kes ees, see mees.
    Parim postitaja: zelee - kuidagi positiivne tunne on (ütles üks HI-viiruse kandja teisele).

Mainiks veel ära, et kuidagi igav on käesolev aasta siin olnud. Sööge sitta ja olge lahedad edasi.

Leave a comment:

• billybob
    replied
    Olgu esiteks mainitud, et jälgin vaid Eesti meistriliiga/esiliiga, eesti koondis, eestlased välismaal ja mõndasid offtopic teemasid.

Parim postitaja: Marek_T. Arukas jutt.
    TOP 5 postitajad: Rumori, Martin, Kasper, Mõnuagent, Ratnikov. Jagavad palju infot.
    Suurim jobu: jätan välja andmata
    TOP 5 jobud: Felipe, tofoa, gallacher, nahkpea, count.
    Parim teema: Premium liiga 2014
    Nõmedaim teema: Kihlveopettused. Puhtalt sellepärast, et see on teema, mille olemasolu on paha.

Kõige enam närvidele käiv postitaja: tofoa. Saan aru, sul on arvamus iga asja kohta. Katsu seda igal pool mitte välja näidata.
    Kõige jäärapäisem postitaja: rumori. Heas mõttes.

Kõige vaimukam postitaja: mõnuagent

Kõige seksikam postitaja: budu

Kõige fännim fänn: marek_t, romario, billyt

Leave a comment:

• Felipe
    replied
    Parim postitaja: Mõnu
    TOP 5 postitajad: Gallacher, shefield, ericbana, cannuman, count- hitlerjuugendite ülemvõim.
    Suurim jobu: Tofoa, ilma ajuta on raske kirjutada, aga kuidagi saab ta hakkama.
    Parim teema: San Marino-Eesti
    Parim postitus:
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Tofoa on viimastel päevadel üritanud kõvasti trollida ja igale poole sittunud. Üsna mage ja väsitav laadug on, peab tõdema. Kavaliteet olematu. Auhinnaks pakun välja aasta türa tiitli.
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Tofoa
    Kõige jäärapäisem postitaja: Tofoa
    Kõige intelligentsem postitaja: Gallacher
    Kõige optimistlikum postitaja: Myrgel
    Kõige ägedam varikonto: Ratnikov
    Kõige fännim fänn: RoMaRiO
    Keda igatsen? Mehanisaator, mees tuleks ja lööks platsi puhtaks. Tiidu ja Teedu noorem vend
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? KuivikBanaan

Rohkem ei viitsi küll nomineerida kedagi. Tammeka meistriks !

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Soccernet.ee foorumi aasta parimate ja halvimate postitajate premeerimine pole kunagi olnud seotud vaid jalgpallialaste teadmistega. Suurt rolli mängivad ka isikute intelligents ja maailmapilt. Tänavune aasta on selles osas selgem kui varasemad. Tolerantse, demokraatliku ning liberaalse maailma pooldajad pidasid maha nii tänavatel kui ka selles foorumis mitmeid lahinguid madalalaubaliste hangudega relvastatud vihkajatest kodanikega, kes on otseselt Nõukogude Liidu ja tänapäeva Putini propaganda ohvrid. Kuigi intelligentne osa ühiskonnast sai lahingus võidu, vehib madala haridustasemega pööbel ikka veel rusikatega edasi. Ka nimetatud lahingute pärast olen mina heroiliselt teeninud ära keskaegsete maailamvaadetega meesterahvaste viha ja põlu. Mõistan, et olles Eesti rahva haritum ja parem pool, ei tohi ma alavääristada ning mõnitada endast nõrgemaid. Paraku olen ma siinkohal eksinud ja jaganud verbaalseid litsikaid nii vasakule kui ka paremale. Palun andestage mulle. Antud juhtkirjast lähtudes on ka minu tänavused auhinnad suuresti mõjutatud inimeste laiemast intelligentsusest kuivõrd nende jalgpallialastest teadmistest ja postitustest. Haters gonna hate.

Parim postitaja: LeeRomeno
    LeeRomeno on teinud suurel hulgal asjalikke jalgpallialaseid ning poliitilisi postitusi, mida on eranditult huvitav ja meeldiv lugeda. Kirjutaja on erudeeritud ning tasakaalukas. Nii hoida!

TOP 5 postitajad: eika, Jasper, orbiktaaljaam, Marek_T, mõnuagent007 - Duo eika ja Jasper on selle foorumi koorekiht. Tegu on väga intelligentsete härrastega, kelle kultuuritarbimise maitse ühtib minuomadega üsna suures osas. Hindan ka nende huumorimeelt, mis on piisavalt terav, et iga Kihnu saare kodanik sellest aru ei saa. Jätkuvalt vapustavad kirjatükid! Orbiktaaljaam leiab sellest nimekirjast oma nime teistkordselt. Keerulise alguse järel on orbik suutnud ennast kinnitada Soccernet.ee foorumi kirkamate kriitide hulka. Viimasel aastal sagenenud huumoripursked on igati tunnustust väärt. Samuti tuleb orbikut tunnustada kahe Itaalia liiga keskmiku toetamise ning nende tegemiste kajastamise eest (Parma & AC Milan). Taas leiavad oma nimed Tofoa parimate postitajate hulgast Dannar ja Marek. Te pakute sellele foorumile juurde märkimisväärselt huumorit, intelligentsi ning teadmisi, mida teistel pole. Olete selle foorumi tunnustatud ja vajalikud liikmed! Parimate hulgast on sedapuhku langenud cannuman ja Francesco. Kui Francesco jaoks oli lihtsalt konkurents tihe ja väljajäämine pigem napp, siis cannumani on tabamas keskeakriis. Tema madalalaubalised ning ignorantsed seisukohad teatavates küsimustes ei ole liialt vaimustavad ega kiiduavaldusi väärt. Loodan, et tegemist on uusi trikke õppiva koeraga, sest vastasel korral tuleb nentida, et üks gigantidest on ajale jalgu jäänud. Muideks, AC Milani kolmas õpipoiss ericc jäi tabelist üsna napilt välja. Tundub, et noormehest võib ka asja saada.

Suurim jobu: Felipe
    Mees, kes demonstreerib oma vaimseid puudujääke kõige selgemini.
    TOP 5 jobud: Gallacher, shefield, ericbana, cannuman, count - Hitlerjuugendid, kelle hulka tahaks ja saaks paigutada veel mitmeid nimesid. Gallacher, shefield ja ericbana on lootusetud juhtumid. Cannuman kuulub siia gruppi puhtalt seetõttu, et antud olendit võis varasemalt pidada pigem taibukaks. Count on aga lihtsalt süveneva diagnoosiga. Long story short. Minge tehke endale terminid selgeks. Rohkem empaatiat. Vähem viha.

Parim teema: Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus) - teema, mis filtreeris selle foorumi krikamad kriidid pinalis.

Nõmedaim teema: Liverpool FC - liiga palju ebakvaliteetseid postitusi.

Parim postitus:

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Kliki siia, et pikka posti uuesti lugeda.
    Nõmedaim postitus:

Väga raske midagi üheselt välja tuua. Siia kandideerivad paljud Felipe, Gallacheri, counti, shefieldi, ericbana, chaci, cannumani jt postitused.

Naljakaim postitus: Iceman ja tema pelmeenid

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    wuut?! Mõni sööb ühe ampsuga terve pelmeeni ära? Ma alati pooleks teinud. Jätkub kauemaks ja saab pikemat aega nautida. Pole mõelnudki, et ühe ampsuga pelmeeni ära süüa.
    Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
    Kas sa teed kommid ka pooleks, et jätkuks kauemaks?
    Iceman teeks neljaks. Jätkub kauemaks.
    Siukseid pralinee komme ikka jaa. Ainult lutsukaid ei tee kuna neid pole võimalik teha.
    Peaasi, et Iceman naist ei leiaks. Pärast teeb tema ka pooleks. Jagub kauemaks.
    Proovisin täna pelmeene tatrapudruga. Ei tulnud kõige parem välja, ei soovita.
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Kõige parem troll: jaalo - Mõistan, et nomineerin oma peamist konkurenti, kuid see, kuidas ta võrr-võrre järjest orki tõmbab, on imetlusväärne. Minu arust postitab jaalo muidu üsna vaimuvaestes Hispaania teemades päris ilusaid pärleid.
    Kõige trollimad postitused: Amosfest minu pidev provokatsioon Tutanhaamon-Amose kallal, kes on seetõttu pidevalt endast välja läinud ning halama hakanud.
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Rumori di Spogliatoio - Pidevad ristpostitused. Ja isegi kui ta enda teemasse postitab, siis ta pidevalt kustutab vanu poste ära ja laob neile peale uue, mis on täpselt sama sisuga, kuid ühe uue inforeaga. Häiriv spämm.
    Kõige jäärapäisem postitaja: cannuman - Tüütud postitused kooseluseaduse teemas. Tüütu ränt Juventuse suunal. Pakub vähe orginaalsust.
    Kõige ropum postitaja: count - Garcia rant + homofoobsed postitused.
    Kõige intelligentsem postitaja: Marek_T - Respekt.
    Kõige optimistlikum postitaja: Iceman - Ei ole veel midagi negatiivset tema sulest tulnud. Aastatepikkune optimism elu suhtes vaatamata kõigele.
    Kõige pessimistlikum postitaja: count - Tavapärane Tanel on sel aastal count, kes Garciast lahti tahab saada.
    Kõige vaimukam postitaja: orbikaaljaam - Mees on tänavu mind positiivselt üllatunud. Kuigi tänavune konkurents oli kaunis hõre, siis orbiku huumor on just kõige eredamalt meeles.
    Kõige iroonilisem postitaja: hofnar - Ainus kutt, kes mindki korra kõhklema pannud.
    Kõige seksikam postitaja: Diana - Raske valik. Diana postitas viimati 2011. Merka viimati 2009. Valime siis Diana.
    Kõige ägedam varikonto: Jasper - Ma olen lõpuks aru saanud, et Jasperit pole olemas. Pidevad vabandused ja heietamine, miks ei saa tulla sinna ja tänna. Ju ta bi-polaarse counti varikasutaja ole.
    Kõige fännim fänn: Amos - Mees, kes lakub iga (ka kärnase) naise hargivahet, peab olema siin nomineeritud
    Parim uustulnuk: plastic'99 - Mullu sai parima postitaja tiitli tänavune parim postitaja. Kas plastic'99 kordab sama tempu järgmisel aastal?
    Keda igatsen? vello99 & fitti - Te olete alati siia foorumisse kvaliteetset huumorit postitanud. Ootan teid tagasi.
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Iceman - Siin pole ju küsimustki
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? vincent. Ma arvan, et meievaheline läbisaamine võiks olla parem. Tule suvepäevadele!

ERIAUHINNAD

Jätan tänavu andmata, kuna postitus on liiga pikk. Ei olnud eriti halba nimevahetust. Ei olnud ühtegi erilist suleseppa. Ei olnud ühtegi geniaalset humoristi. Oli vaid sõel, mis eraldas terad sökaldest.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Parim postitaja: Vincent
    TOP 5 postitajad: Rein, Amadeus,Midfielder, Murdock, Mõnu, Priity, Macca- õnneks on neid veel ja küll, selles aegajalt solgitünniks muutuvas foorumis
    Suurim jobu: Huumorit ja spagette väljaandev lontrus!
    TOP 5 jobud: linnupoja, chac, count ja ta kapihomodest poisssõbrad
    Parim teema: ka neid on õnneks palju
    Nõmedaim teema: suurima jobu teema

Nõmedaim postitus: counti plätserdused

Kõige parem troll: trollid on jobud!

Kõige enam närvidele käiv postitaja: vt. suurim jobu

Kõige intelligentsem postitaja: Vince

Kõige vaimukam postitaja: Mõnu

Eriauhinna - "Balti jaama peldiku täissitutud prilllaua" saavad need klounid kes counti paska vaimukaks peavad!
    Aasta preemia - Roosad Anaalkuulid-saab Mazz ja co kes lasevad selle foorumi Ryanangelol ikka ristpostitusi teha ja muidu m``n olla.

Leave a comment:

Working...
X