Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Uber, Taxify jms
Collapse
X
-
Isegi kui näeks, siis tellimusest keeldumiste eest saab mingeid miinus puntke ka vist kui taksojuhtide jutte uskuda.
-
Ei, tellija ei pea sihtkohta panema.Algselt postitas rainis007 Vaata postitustEhk keegi targem oskab öelda, aga kas Uberi /Taxify juhid ei näe tellitava sõidu sihtkohta enne niiöelda tellimuse vastuvõtmist?
Leave a comment:
-
Ehk keegi targem oskab öelda, aga kas Uberi /Taxify juhid ei näe tellitava sõidu sihtkohta enne niiöelda tellimuse vastuvõtmist?Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustÖösel ei ole.
Võib ka sellise tsenaariumi lisada, et oletame, et taksojuht elab laagris. Mõtleb, et teeb viimase sõidu öösel(hommikul) kell 4. Võtab minu peale ja peab viimsisse põrutama. Sealt on laagrisse tsirka 25 kilti - Põhimõtteliselt sõidab siis tagasi kesklinna tühjalt ja on võimalus järgmise kliendiga sama riskida või siis lihtsalt tühjalt laagrisse sõita.
Leave a comment:
-
Öösel ei ole.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMiks ta peab tühjalt tagasi tulema? Viimsist on ka ju vastupidist liiklust.
Võib ka sellise tsenaariumi lisada, et oletame, et taksojuht elab laagris. Mõtleb, et teeb viimase sõidu öösel(hommikul) kell 4. Võtab minu peale ja peab viimsisse põrutama. Sealt on laagrisse tsirka 25 kilti - Põhimõtteliselt sõidab siis tagasi kesklinna tühjalt ja on võimalus järgmise kliendiga sama riskida või siis lihtsalt tühjalt laagrisse sõita.
Leave a comment:
-
Miks ta peab tühjalt tagasi tulema? Viimsist on ka ju vastupidist liiklust.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustLisaks sama sekka, uberit küll ei kasuta, küll aga taxify/taxigo läheb iga nädal rohkem kui 5 korda käiku. Sõidan küll viimsisse ja vist väga linnast välja sõiduks ei saa lugeda, aga öösel võib küll pinda käia juhile, sest tagasi peab ta sealt tühjalt tulema.
Ainukene probleem mitme aasta peale on see olnud, et taksojuht võttis vale kliendi peale.
Leave a comment:
-
Lisaks sama sekka, uberit küll ei kasuta, küll aga taxify/taxigo läheb iga nädal rohkem kui 5 korda käiku. Sõidan küll viimsisse ja vist väga linnast välja sõiduks ei saa lugeda, aga öösel võib küll pinda käia juhile, sest tagasi peab ta sealt tühjalt tulema.
Ainukene probleem mitme aasta peale on see olnud, et taksojuht võttis vale kliendi peale.
Leave a comment:
-
Sõidan taksoga paar korda nädalas juba aastaid ja pole kunagi sellist kogemust olnud ¯\_(ツ)_/¯
Mis kuradi taksofirmadega te sõidate?
Leave a comment:
-
Ma usun, et kui isegi pool sellest mis Sa rääkisid tõele vastab siis juba praeguseks Sergei enam ei UberdaAlgselt postitas eika Vaata postitustTaksojuhid seda ei saa kuidagi läbi suruda, et Uberi/Taxifyga seda paganama tagasiside anda ei saaks? Ma kardan, et praegu võib Uber Sergei sõiduloast ilma jätta, mis on ilmselge sõitja kiusamine ja inimõiguste rikkumine.
Leave a comment:
-
Taksojuhid seda ei saa kuidagi läbi suruda, et Uberi/Taxifyga seda paganama tagasiside anda ei saaks? Ma kardan, et praegu võib Uber Sergei sõiduloast ilma jätta, mis on ilmselge sõitja kiusamine ja inimõiguste rikkumine.
Leave a comment:
-
Jup. Aga nüüd on kõik hea ja seaduslik.Algselt postitas eika Vaata postitustSesmõttes on positiivne, et taksondus võitis ja Uber on lõpuks ometi taksode nägu läinud. Eile sattusin olukorda, kus
a) auto oli iidne ja haises tobi järgi.
b) sõitja oli umbkeelne vene jorss, kes ei saanud aru, et ma tahaks poolel teel ise maha minna. aga õnneks see polnud lõpuks probleem, sest...
c) sõitja polnud nõus teist sõitjat linnast välja viima, ütles et teda ei huvita, et peab sõitma ja tahtis sularaha (stiilis uber näitas hinnaks 8 eurot, aga düüd tegi kalkulaatoril enda arvutuse ja tahtis sulas 18 eurot).
d) sõitja lõpuks saatis lihtsalt perse ära ja viskas inimesed taksost välja.
Ilus. Vanad head taksoga sõitmise ajad tulevad meelde!
(-e- Aga Uberi kiiret tagasiside ja vabandamist muidugi kiidaks. Nagu alati.)
Leave a comment:
-
Sesmõttes on positiivne, et taksondus võitis ja Uber on lõpuks ometi taksode nägu läinud. Eile sattusin olukorda, kus
a) auto oli iidne ja haises tobi järgi.
b) sõitja oli umbkeelne vene jorss, kes ei saanud aru, et ma tahaks poolel teel ise maha minna. aga õnneks see polnud lõpuks probleem, sest...
c) sõitja polnud nõus teist sõitjat linnast välja viima, ütles et teda ei huvita, et peab sõitma ja tahtis sularaha (stiilis uber näitas hinnaks 8 eurot, aga düüd tegi kalkulaatoril enda arvutuse ja tahtis sulas 18 eurot).
d) sõitja lõpuks saatis lihtsalt perse ära ja viskas inimesed taksost välja.
Ilus. Vanad head taksoga sõitmise ajad tulevad meelde!
(-e- Aga Uberi kiiret tagasiside ja vabandamist muidugi kiidaks. Nagu alati.)
Leave a comment:
-
Kiidan.Algselt postitas Stok
Leave a comment:
-
120-150 vahel umbes. aga ta sõidab ka rohkem nädalavahetuse õhtutel-öödel ja pigem et mingeid püsikulusid maksta. tema jutu järgi ei tasu nädala sees eriti väljas olla autoga. pere võtab ka omaAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustMitu sõitu tal kalendrikuus tuleb?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: