Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta 2018 auhinnad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Marek_T
    replied
    Jätkates traditsiooni, nomineerin vaid positiivsed kategooriad. Sitta ja ila on way liiga palju me ümber, sees ja foorumis.

Parim postitaja: telekavaataja. Inimene teab, inimene kirjutab.
    TOP 5 postitajad: Romario, midfielder, SoccerGoal, vincent, eika. Minu lugupidamine, härrased.
    Parim teema: Premium Liiga. Suurt muud siit foorumist lugeda ei olegi, ja te olete, raisad, selle ainsagi teema peaaegu-et välja lasknud surra. Uue aasta resolutsioon võiks olla: võtkem endid käsile!
    Parim postitus: Vincenti passioon. Inimene oskab, inimene kirjutab.
    Kõige intelligentsem postitaja: Romario. Inimene teab, aga jätab sageli kirjutamata. See on üldiselt intelligentse inimese tunnusmärk.
    Kõige fännim fänn: SoccerGoal. Inimene vaatab, inimene kirjutab. Oleks te kogu elu jooksul sama palju Eesti jalgpalli vaatamas käinud, kui see mees, te oleks juba surnd.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? telekavaataja. See juhtub tänavu, ütleb mu sisetunne. Loodan, et sellega ei lähe nii, nagu Stok'iga kohtudes: lõime palliplatsil 90 minutit lahingut, aga laiali läksime nii, et isegi tere ei öelnud.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    mõne auhinna annaks ikka!

Parim postitaja: telekavaataja
    TOP 5 postitajad: eika, Mõnuagent, mcnamara, j4ul4v4n4 (sry, peast trükkisin), stok
    Suurim jobu: ei ole keegi jobu, ühed lihtsalt tulistavad rohkem kui teised
    Parim teema: tähelepanekuid elust enesest
    Nõmedaim teema: päevapoliitika
    Kõige vaimukam postitaja: Martin
    Parim postitus: vincenti SEE postitus jah - sealt õhkub lisaks muudele ägedatele asjadele veel bukowskilikku hõngu
    Kõige fännim fänn: ericbana
    Naljakaim postitus: Mõnuagendi minetivaidlus ex-naisega, singlehandedly
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? ei taha kedagi kohata, mul isegi palju sõpru

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Nagu alati, siis saab siin hääletada jaanuari lõpuni. Veebruari esimestel päevadel siis tulemused.

Kui keegi tahab miskit muuta, siis tehke see koht punaseks vms.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Parim postitaja: Marek_T

TOP 5 postitajad: Marek_T, Pints, Punkt,
    + -RoMaRiO- ja telekavaataja nt

TOP 5 meh postitajad: budu, Sambaz, j6uluv4n4, Mehhanisaator, urmar

Parim teema: Magnum PI

Nõmedaim teema: Spordiportaalide apsakad

Parim postitus: Marek_T tervitus kõigile mäknamaaradele päevapoliitikas

Naljakaim postitus: szandori lühiexposé prantslaste kiusamisest Liverpoolis

Kõige intelligentsem postitaja: miks see kategooria olemas on? sarkastiline? et mingi kes kõige pretentious prickim on?

Kõige vaimukam postitaja: vincent või booob või eika või jasper või murdock

Kõige fännim fänn: püüelge parem balansis elu suunas

Parim uustulnuk: diver?

Keda igatsen? noorust

Keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Frank Lampard

----------

Merike Kaunissaare nimeline ainult ühe probleemi lahendamise auhind läheb jagamisele sotsbudu ja Maski vahel
    Ben Shapiro nimeline objektiivse postitaja auhind Gallacherile
    Aasta sõnapidaja on Linnupoja
    Aasta vaimse tervise alase teadlikkuse tõstja auhind läheb jagamisele Sambazi ja Saveri vahel
    -------

Hoiduge äärmustest, ärge olge munnid, tehke naltsi ja peale. Ilusat aastavahetust!

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied
    Parim postitaja: vince
    TOP 5 postitajad: + boob, magicm, eika, atletico. eraldi shout out kõigile manku teema poistele ja ka mujal on ju häid lambaid mõistagi rohkem...
    TOP 5 jobud:...nagu ka lihtsalt lambaid.
    Parim teema: kui sellest viimaste aastate õudusest üldse midagi hea kaasa võtta, siis ManU teema õhk on igapäevaselt üha puhtam ja kui peale mõnda mängu lähebki andmiseks, siis on see vaid tervitatav vaheldus.
    Parim postitus: mulle isiklikult läks vincenti manu&eesti koondise paralleel südamesse. tänan.
    Naljakaim postitus: jasper&mõnu eks-naine. rohkem muidugi rohkem selline "aasta burn", aga hindan ise kõrgelt seda ema-nalja derivaati, mis seal peitub. igatahes võtsin leksikoni ja ootan hetke, kus saaksin sellega ära susata, seega aitähh juba sellegi eest!
    Kõige ropum postitaja: ei ole keegi silma paistnud
    Kõige intelligentsem postitaja: mcn
    Kõige vaimukam postitaja: boob
    Kõige fännim fänn: kuna counti pole, siis kasutan võimalust see meile kõigile anda, sest peab ikka viitsima peale jalka vaatamist, sellest lugemist ja mõtlemist veel kuskile kuradi foorumisse jaurama tulla.
    Keda igatsen? fitti, eston, count

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Kerge disclaimerina mainin ära, et ma Eesti jalgpalliga seonduvat väga tihti ei loe. Kuna ma varem auhindu pole jaganud, siis läheb sel aastal ehk mingil määral ka varasemate teenete eest.

Parim postitaja

Põhimõtteliselt võiks see tunnustus kuuluda enam-vähem tervele TOPile aga minu tunnustus (kõige tähtsam asi üldse, eksju) kuulub sel korral Pintsile. On varasemalt olnud küll mõningad vaidlused aga tõenäoliselt peamiselt minu süül. Huumor, osavõtlikkus, kvaliteet ja kvantiteet minu hinnangul vägagi tasemel.

TOP postitajad

telekavaataja, vincent, eika, Mask, ericbana, H.M Murdock, Marek_T

Jobud

Kuna omadega ei nussita, siis teeme järgnevalt:

* kodanikud, kes uhkelt eksponeerivad oma ignolisti
    * kodanikud, kellel puudub reaalne huvi teema kohta, kuid kellel pole probleemi lennata peale "õu, miks sul see vend ignolistis pole???" teemaga
    * kodanikud, kes ei postita (või veel hullem - hädaldavad madala kvaliteedi üle), sest kvaliteet on madal, samal ajal panustades pigem kvaliteedi langetamisse, mitte tõstmisesse
    * kodanikud, kelle jaoks räägib avatar kogu loo ära

Suurim jobu

Tofoa mahub vist kõiki nelja eelmises punktis mainitud gruppi korraga.

Parim teema

Raske öelda, milline teema mulle kõige rohkem siin foorumis annab, aga ma nomineeriksin selle Serie A iga-aastase teema, kuhu jõuavad kõik Serie A pärlid, eelvaated ja kokkuvõtted ja palju muudki - ühelgi teise liiga teemal pole minu hinnangul midagi samaväärset vastu panna

Nõmedaim teema

Kui just midagi konkreetset peab välja tooma... Võib-olla räägib siin avatar, kuid minu arust on FC Barcelonal toetajaid suhteliselt palju, kuid mulle ei meenu ühtegi, kes vähemalt seal teemas üritaks regulaarselt olla adekvaatne või vähemasti mitte üdini silmakirjalik.

Parim postitus: See rallika postitus, mis juba sai varem välja toodud
    Naljakaim postitus: Stok võttis mägraonu ipponiga maha
    Kõige ropum postitaja: H.M Murdockil tuleb see kuidagi väga loogiliselt välja
    Kõige intelligentsem postitaja: Tõenäoliselt Marek_T
    Kõige vaimukam postitaja: eika
    Kõige fännim fänn: mcnamara?
    Keda igatsen? Minu poolt toetatava klubi teemas võiks ka olla kedagi, kes on reaalselt asjast huvitatud nii klubist endast kui jalgpallist ning kes ka teatud regulaarsusega postitaks
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Äkki on keegi, kes tahab mind kohata?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Parim postitaja:

LeeRomeno - seda puhtalt off topicu teemade pealt. suutis säilitada klassi ka siis kui oponeerijad seda ei suutnud ja/või kui opneerijad sihilikult (k.a. ka ise vahepeal) üritasid emotsioonidele mängida. väga kõrge viis.

TOP 5 postitajad: kirjutan kasutajanimed peast

telekavaatataja - kui tõele au anda, siis mulle vaataja maneer väga istunud ei ole, aga foorumi heaks on ta palju ära teinud ja see on väärt viiekat. ilmselt oleks irl ka üksteise mõistmine parem.

Mask - prantsusmaa jalgpalli teema eest. Oleks ka tugev kandidaat foorumi intelligentseima postitaja tiitlile kui vahepealne ära kammimine ja prantslaste liiga võrdlemine päris liigadega tegemata jääks.

Prints - on kuidagi feel, et temaga jätkuks irl kvaliteetset juttu kauemaks.

tegelikut on huvitavaid vendi ning kellega võtaks hea meelega toobi või paar - Rainis (kuigi vahepeal tundub olevat on roids), hofnar, Rein, marv (ise ka imestan), Andres (palju ei kirjuta aga jalgpalli koha pealt tundub südamega asja juures), Punkt (ainuisikuliselt süüdi selles, et Atletico kohta olen lugema hakanud ning ka mulle sümpaatseks saanud), Marek. Kindlasti on häid poisse veel, kes praegu nimetamata kiiruga jäid!

Suurim jobu:

lähen peavooluga vastu ja nomineeriks ühiselt kõik foorumis käivad ajakirjanikud*, kes kuidagi tunnetavad, et "on teistest parem, sest... a la Smutovi või Hussari alluva alluv vajas alluvat, kes googel translatega tõlgiks goal.com-i artikleid ümber" . tõmmake endale pilt ette palun. + Tofoa - kellel küll potentsiaali on... kuid, kes siiamaani ei suuda aru saada, et 11. klassis väitlusklubis saadud vimpel siiski ei ole päris elus nii palju väärt.

Siit listis vb. eemaldaks mõnuagendi, aga seda ka siis kui ta kaine on.

TOP 5 jobud:
    vt. eelmine.

Parim teema:

Louis Van Gaal's Red Army!

Nõmedaim teema:

liverpool - kõige kurvem see, et FTorres on troll, aga teised kõik nagu ... päriselt ka ...

Kõige intelligentsem postitaja:

kindlalt mina (A)

Kõige fännim fänn:

mcnamara- suuremat fänni on siit vist raske leida?

Keda igatsen?

cunt - vanasti läksid silmad särama kui nägid, et roma teemas uued postitused. ja nüüd siis nii...

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?

pole vist kedagi kohanud, aga top 5 postitajad kuuluvad ka siia listi.

bipolar of the year:

Sambaz

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    TOP 5 postitajad: telekavaataja, Marek_T, Murdock, Mõnuagent007, Daz Boob
    Suurim jobu: saver
    TOP 5 jobud:
    Parim teema: Henrik Ojamaa (Legnica Miedz, Poola)
    Nõmedaim teema: möla auhindade kohta
    Parim postitus: vincent, uzbekistan ja united pärast Juventuse mängu
    Naljakaim postitus: m007 retsept Man Cityle, kuidas tiitlit võita
    Kõige ropum postitaja: empiiriliselt hinnates oleks Sambaz, aga annan auhinna rainisele - postitustes vist ropendusi konkreetselt eriti ei esine, aga lugedes on veits tunne, et nende postituste taga on Tourette'i sündroom
    Kõige intelligentsem postitaja: Marek_T
    Kõige vaimukam postitaja: Jasper
    Kõige fännim fänn: kas mõnel tatikast platsil on siin konto? kui ei, siis auhind kellelegi neist, kes ka Mourinho-ajastu lõpus Unitedi mänge vaatas (erinevalt minust). JuriM?
    Parim uustulnuk: nasfal
    Keda igatsen?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Kui suurima jobu tiitli võidab saver saab ta nimi avalikuks.
    Teeme ära?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Kui suurima jobu tiitli võidab saver saab ta nimi avalikuks.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    TOP 5 postitajad: mask, punkt, ericbana

Ülejäänud kategooriate täitmine vajab pingutust mis pole seda väärt.

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    Top postitajad: jasper, eika, orbit ja ülejäänud Itaalia kamp
    Top jobud: liverpuuli fännid
    Aasta üllatus: Mu varasem huvi eesti jalgpalli vastu oli absoluutselt puudulik, aga teatud põhjustel sattusin mänge vaatama ja ka siin Eesti liiga jutte lugema. Peab tõdema, et mu eelarvamused ei pidanud paika ja enamasti on jutud mõnusad lugeda ja Eesti jalks on äge!
    Lisaks on vahvad need fännid, kes mõnda vähemtuntud liigat ja klubi lahkavad ehk Mask, midfielder ja teised.

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Kõiki teemasid ei loe, niiet vabandan ette juba, kui keegi oluline lüli tunneb, et on väärkoheldud.

Parim postitaja: telekavaataja. Kvantiteet koos kvaliteediga. Tõmbas vaikselt ära vajuvasse foorumisse uue elu sisse. Mulle meeldivad tema traditsioonilised mänguvooru kokkuvõtted (Saksamaa), jalgpalliülekanded eestis, oma kogemuste jagamused nooruspõlve vutist jne. Aitäh, Sulle, nende eestvedamise eest!
    TOP 5 postitajad: ericbana, Punkt, Mask, Stok, -RoMaRiO-
    Suurim jobu: olen vist sallivuse etalon, kedagi pole veel ignore listi pannud, võibolla on tegemist hoopis laiskusega.
    TOP 5 jobud: -''-
    Parim teema: Meistriliiga
    Nõmedaim teema: neid ma lihtsalt ei ava
    Kahjurõõmsaim teema: Manchester United
    Iga-aastane teema: Liverpool
    Parim postitus: ericbana oma reisikirjadega
    Naljakaim postitus: militaristina propsi orbitaaljaamale hispaanlaste tögamise eest
    Kõige ropum postitaja:
    Kõige intelligentsem postitaja: vincent
    Kõige edevam postitaja: Sambaz
    Kõige fännim fänn: Punkt
    Parim uustulnuk:
    Keda igatsen? ACL Roma teemat
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Panustamises ma tegija pole aga muudel teemadel võiks jaurata kõigi siin listis ära toodud postitajatega.

Lisaks on positiivselt silma jäänud: atleticomadrid, elx, Mõnuagent. Kasper, Silver, Jasper ja joonatan
    Aasta normaalseim Puierni fänn: Pints
    Aasta korraldaja: ivar5lepik
    Aasta kõige tšillim vana: mazz

Ühtlasi loodan, et suvekatele tuleb see aasta telekavaataja ka, sest seda õllekogust, mis sealt saab, vaevalt ta üksi ära juua ei jõuab. Ülejäänud foorumlased ühinegem siis kaasvõitleja abistamiseks!

Hüva uut!

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Parim postitaja: Eika
    TOP 5 postitajad: Orbitaaljaam, Gallacher, zelee, Jasper
    Suurim jobu: nii kole tiitel
    TOP 5 jobud: mõtteid oli aga ei hakka
    Parim teema: Maailma kõige hirmsamad laulud
    Nõmedaim teema: päevapoliitika
    Parim postitus:
    Naljakaim postitus: j6u1uv4n4 gangbangi teema
    Kõige ropum postitaja: Sambaz
    Kõige intelligentsem postitaja: plastic´99
    Kõige vaimukam postitaja: j6u1uv4n4
    Kõige fännim fänn: atleticomadrid
    Parim uustulnuk:
    Keda igatsen? UUU ja Count

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Vähe on järgi neid kelle vahel auhindu jagada - keda pole metoo# või muu kampaania ära röövinud. Aga jätkakem sirge näoga..

TOP 5 postitajad: H.M murdock, telekavaataja, Jasper, Daz Booob, atleticomadrid eks on veel neid tublisid ja tarkasid, kes teemades ette jäävad, mida loen, aga kellelegi ju peab neid krdi karikaid jagama
    Suurim jobu: Sambaz - eks see elninode, linnupojade ja saverite dünastia peab jätku saama. igas külas on üks nagu öeldakse. try hard, fail harder.
    TOP 5 jobud: olen läbinud selle ignolisti kasutamise B kursuse, kuid tänu tsiteerimise võimalusele kargavad kiuste ikka ette marvellouse, FTorrese, Nasfali ja teiste elukutseliste huumoripuudusega pindakäijate 'panused'. Nagu kaka ja kevad. Muidu lume all, aga hoolimata kõigest jäävad vahel ikka jalgu. lisame eriliste isendite hulka ka Mehhanisaatori
    Parim teema: Liverpool FC no krt ei saa mitu aastat järjest Leedsile anda. Offtopicus musateema ka oluline, kui vaid krt keegi lõpuks nime ära vahetaks. The Clash või midagi..
    Nõmedaim teema: Ennustan et või õigemini mõttetuim teema. Ennustame kõik valimisi BUUHUUU! Aasta kartulisalati ja morsi pidu leitud.
    Parim postitus:
    elutõe tähelepanekuid enesest
    Naljakaim postitus:
    võib ka olla parima postituse all, igatipidi täppi
    ja
    ei pidand kaugelt otsima
    Kõige ropum postitaja: vt gigantseim jobu 2018
    Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara
    Kõige vaimukam postitaja: Booob
    Kõige fännim fänn: Punkt on reaalne keiss, LFC Jürksile ei saa ka iga aasta anda
    Parim uustulnuk: sai lahatud mölateemas, et polegi. ja siis veel kiunutakse, et immigratsiooni pole vaja
    Keda igatsen? inimlikke alkoholihindasid, endiselt
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? võib panna top 5 postitajad sportlikust huvist. enne kui viinavõtt koledaks läheks, saaks vast head juttu küll, kui siinset kirjapilti tõepähe võtta.

Eriauhinnad:
    EKRE panus ühiskonnale auhind läheb kõigile kes mitte ainult see, aga eelmised aastad vinguvad musateemade üle. No krt kus leiab mõni ikka pinnu mida omale vagiinasse toppida. Musateema käib pinda, wtf, mingi itimees oled v, fakkmaivõi

Lauri Leesi nimeline elutööauhind läheb Maskile

Leave a comment:

Working...
X