Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta 2018 auhinnad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• karl54
    replied
    Parim postitaja: Ei tahaks kedagi ainuisikuliselt esile tõsta.

TOP 5 postitajad: Ma loen jalka alafoorumeid aina vähem ja vähem, seega on raske vaida. Eika ja Telekavaataja on suht kohustuslikud valikud. Kenny`s Heroes on paaris teemas kõva tegija. Nasfal, kuna Nba teema on suht kutu ja ta ikka vahel miskit kirjutab. No ok. Mõnuagent saab haletsusest selle viienda koha filmi teemas lammutamise eest.

Suurim jobu: Mind keegi ei häiri, pole vist 14 aasta jooksul kunagi häirinud ka. Seega olen sots vist.

TOP 5 jobud: Pole.

Parim teema: NBA, Filmid ja TV sarjad ning Eesti meistriliiga teema, seal saab alati normaalseid vaidlusi lugeda. Päevapoliitika on ka suht naljkas.

Nõmedaim teema: Ei ole näinud ühtegi nõmedat.

Parim postitus: Ilmselt mõni minu eelvaade, Eika Serie A eelvaade või kellegi pikem eelvaade või ülevaade hooajast, ennustus või lihtsalt mõnest liigast pikemalt. Mask ja midfielder teevad häid poste, aga pole kahjuks nende liigade fänn ja miskit konkreetset meeles pole. Suures plaanis on kvaliteeti vähe.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Pole ammu auhindu jaganud. Sellel aastal mõne jagan.

Suurim jobu: dareth. Selle postituse eest-
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Mulle meeldivad need edumeelsed eestlased, kes laste tegemise asemel koera võtavad... või veel parem, kassi.
    Aasta Helme auhinna saab Mõnuagent. Postituse eest kus ta Icemanil soovitas lapsi mitte saada. Tõele au andes, ta hiljem vabandas oma ütlemise eest.

Aasta hipster on telekavaataja- autoga ei sõida ja äärelinna uusarenduses ei ela

Aasta kvantiteet auhinna saab Sambaz.

Küsi oma eks-naiselt nimelise auhinna saab Jasper
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma hakkasin last lasteaiast koju tuues mõtlema, et kui Printsessi-Sille vms ta nimi oli, ütles Jani filmis "mees, tead sa ka, mitu kilomeetrit munni ma olen pidanud selle auto pärast imema olen pidanud", siis kuidas seda täpselt mõõdetakse?
    Ehk kas kilomeetris on koos KÕIK imetud munnid või pigem on liidetud imemisliigutuste distants?
    Ehk kas meetriks on vaja viis 20cm-st munni või piisab meetri täissaamiseks võtta 20cmine viis korda täielikult suhu?
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    küsi oma eks-naiselt.

Raivo 19
    nimelise sugumürsu auhinna saab j6u1uv4n4

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Iga kord kui ma ühe teatud sõbra juurde lähen (juhtub vb korra aastas) joome me kangemat ja mängime kaarte. Igal korral on tema naine ka olemas (no homo). Iga kord on kaardimänguks stripp pokker ja see kulmineerub rämeda andmisega. Vahepeal sõber läheb sauna või NHLi vaatama ja meie tema naisega jätkame tööd. Tagajärgi ei ole siiani olnud. See juba kestnud aastaid. Armukadedust ka mitte, vist.

Ma ei ole kunagi küsinud miks nad seda teevad või hakanud tunnetest rääkima või seda olukorda üldiselt analüüsima. Ignorance is a bliss!
    Ülejäänud on olnud hall mass ja millegi erilisega silma ei ole jäänud
    Kena ja rahulikku saabuvat Jõuluaega.

Leave a comment:

• telekavaataja
    started a topic Aasta 2018 auhinnad

Aasta 2018 auhinnad

Parim postitaja:
    TOP 5 postitajad:
    Suurim jobu:
    TOP 5 jobud:
    Parim teema:
    Nõmedaim teema:
    Parim postitus:
    Naljakaim postitus:
    Kõige ropum postitaja:
    Kõige intelligentsem postitaja:
    Kõige vaimukam postitaja:
    Kõige fännim fänn:
    Parim uustulnuk:
    Keda igatsen?
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?

+ eriauhinnad igalt ühelt, kes soovib neid jagada.
    2017 host telekavaataja
    2016 host telekavaataja
    2015 host Mõnuagent 007
    2014 host Tofoa
    2013 host atleticomadrid
    2012 host atleticomadrid
    2011 host Tofoa
    2010 host Tofoa
    2009 host Tofoa
    2008 host Ailton
    2007 host Mõnuagent 007
    2006 host Mõnuagent 007