Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kaala
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Mille jaoks te üldse kogute seda raha? Normaalset elu ei tule ja kirstu kaasa ei võta ju?
    Nii vaimuvaene kooner nagu W.Buffet ei pea ka olema, kes aastast aastasse loeb oma alamakstud assistentidega vana büroohoone x korrusel ülerahvastatud ruumides pappkarpide vahel firmade majandusaruandeid ja pärast oma parsaga Omaha äärelinna 30 kilo eest ostetud majakesse söidab. Sada miljardit taskus, aga isegi tütrele ei raatsi väikelaenu anda.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    nipa-napa nii vist:
    Ma ei mõelnud päris selles võtmes

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Aga, nasfal, mida sa praegu teed selle rahaga? Reisida ei saa, söömas käia ei saa, riideid ka väga osta ei anna. Kodutehnikas on kõik vajalik olemas, ostsin kuu alguses mingi suure teleka ka. Kinnisvara praegu ei näpi, kuna seal turul tunduvad kõik lolliks läinud olevat. Mingitele tuustidele 200 eurot hotellis mürgeldamise eest maksta ka pole vaja. Narksi ei tee, joomine pole ka enam popp. Täiesti mõttetu elu on praegu, noh.
    Ma vaatan neid uusi tüvesid, siis kaob isu investeerida ka ära, sest seda kindlamat ja paremat tuleviku ka ei tule, kus raha kulutada.

Tegelikult ma nõustun su jutuga ja ma olen ka ise väga palju tagasi tõmmanud viimase aastaga ja divikate read on jõudsalt kasvanud. Viimane aasta on investeerimisega alustamiseks ka tavainimestele, keda koroona pole töökaudu kõigutanud olnud ideaalne aeg. Kasvõi võlgade tagasimakseks.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Aga, nasfal, mida sa praegu teed selle rahaga? Reisida ei saa, söömas käia ei saa, riideid ka väga osta ei anna. Kodutehnikas on kõik vajalik olemas, ostsin kuu alguses mingi suure teleka ka. Kinnisvara praegu ei näpi, kuna seal turul tunduvad kõik lolliks läinud olevat. Mingitele tuustidele 200 eurot hotellis mürgeldamise eest maksta ka pole vaja. Narksi ei tee, joomine pole ka enam popp. Täiesti mõttetu elu on praegu, noh.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Mille jaoks te üldse kogute seda raha? Normaalset elu ei tule ja kirstu kaasa ei võta ju?
    nipa-napa nii vist:
    Fuck you money is a fancy way of saying enough money that you're completely financially independent. In other words, you can say "fuck you" to an employer or a business proposition and it won't affect your living standards noticeably.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Vanaduses peab naistele ise joogid välja tegema

Leave a comment:

• Nasfal
    replied

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Nüüd Biden ka liiga palju seletama hakanud lisaks J-Powile...
    OCGN saab kohe FDA approvali, tuleb mönus lift-off

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Nüüd Biden ka liiga palju seletama hakanud lisaks J-Powile...

Leave a comment:

• TheKing
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Tublid! Nii tulebki, alustades mõnede eurodega, siis pensioniks on miljon koos nagu profid ytlevad.
    Jah. Üritage vältida Urmas Paet suguseid investeerimisgurusid, kes soovitaks näiteks sada kilo Eriali hoiusesse panna.
    Brüsselis muutub inimene ikka päris eluvõõraks ära tundub. Samas, äkki Urki kogu varandusest on 100k ainult lumme kusta.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Tublid! Nii tulebki, alustades mõnede eurodega, siis pensioniks on miljon koos nagu profid ytlevad.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Ignitis maksis just 12 eurot dividende! Faking heelll!!!
    Kus minu dividendid on? Leedukad tõmbasid mulle koti pähe?
    update. LHV-sse tulid ära, Swedi omad ei saa midagi!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Kunagi oli mingis lehes (äkki õhtuleht) artikkel, kus üks vanem proua kurtis, et ta nii vaene, et sööb ainult purgisuppi. Seal kommentaarides küll eestlaste kollektiivne hääl ütles, et purgisupp on väga kallis ja proua polegi nii vaene ühtegi kui räägib. Seega, lõpeta see laristamine ja raha hakkab veel rohkem üle jääma.

PS. Mul õnnestus osa Ignitist selle aasta tipust 21.8 € osta. :-)
    Ignitis maksis just 12 eurot dividende! Faking heelll!!!

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Mul on kuu algusega võrreldes 20 Ignitis Grupi aktsiat kaotanud meeletud ühe euro väärtuses. Olen häiritud. Samas 40 LHV Grupi aktsiat on kokku kasvatanud väärtust mingi 100 euro kanti. See väga ei häiri. Kuu algul sai ostetud ka 200 Siaualaialai Bankase akziat, see on kasvanud mingi kuus eurot. See on suhtkoht meeh.

Muus osas oli kuu algul portfelli kasum mingi viie prossa juures, aga praegu on kõik nii ketasse läinud, et äpp näitab seda kasvu 10+ prossa. Eile tegin purgisuppi, sai täitsa hea. Lisaks sõitsin eile suurepäraselt Chelsea mängult taksoga tagasi, et nüüd on taksoga seotud arve ka nullis.

Elame veel!
    Kunagi oli mingis lehes (äkki õhtuleht) artikkel, kus üks vanem proua kurtis, et ta nii vaene, et sööb ainult purgisuppi. Seal kommentaarides küll eestlaste kollektiivne hääl ütles, et purgisupp on väga kallis ja proua polegi nii vaene ühtegi kui räägib. Seega, lõpeta see laristamine ja raha hakkab veel rohkem üle jääma.

PS. Mul õnnestus osa Ignitist selle aasta tipust 21.8 € osta. :-)

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mul on kuu algusega võrreldes 20 Ignitis Grupi aktsiat kaotanud meeletud ühe euro väärtuses. Olen häiritud. Samas 40 LHV Grupi aktsiat on kokku kasvatanud väärtust mingi 100 euro kanti. See väga ei häiri. Kuu algul sai ostetud ka 200 Siaualaialai Bankase akziat, see on kasvanud mingi kuus eurot. See on suhtkoht meeh.

Muus osas oli kuu algul portfelli kasum mingi viie prossa juures, aga praegu on kõik nii ketasse läinud, et äpp näitab seda kasvu 10+ prossa. Eile tegin purgisuppi, sai täitsa hea. Lisaks sõitsin eile suurepäraselt Chelsea mängult taksoga tagasi, et nüüd on taksoga seotud arve ka nullis.

Elame veel!

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Nii jätkame ka investeerimispäevikuga. Minu 8 Ekspress Grupi aktsiat on toonud kasumit 0.03 senti ja tõus on olnud 0.39%. Ei tea kas peaks juba müüma hakkama, kuidagi nadi on see kasv? Või peaks hoopis juurde ostma? Äkki täna tõuseb jälle mühinal ja päeva lõpuks olen oma investeeringuga rahul? Njah keeruline värk ikka. Aastaga on küll 75% digitellimuste maht suurenenud aga paberlehtede tellijate arv muudkui väheneb. Arvate küll, et 8 aktsiat on vähe aga seal all on terve kuuspaki jagu raha, mis külmkapis seistes on ka kindel investeering. Joon ja loen ajakirja Investor. Seega loodan, et Ekspress mind alt ei vea oma majandustulemustega.

Leave a comment:

Working...
X