Keegi eToro kasutab, et huvitab seaalne deebet-kaart. On see toimiv?
Ja soovitage madalate tasudega platvormi aktsiate cfd/crypto jaoks. Kas Admiralmarkets võiks ok olla? - neil tuleb ka oma kaart välja
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul oleks pigem selline küsimus, et kuna ma päris "kiirelt rikkaks saamise"-plaani ei oma, vaid pigem tekkis küsimus selles, et kuhu panna enda igakuiselt üle jääv raha. Ehk see kõigub sealt 1000-2000 vahel enamjaolt (reisidel käia ei saa, pummeldamine on ka ära kadunud), kasiinos ei käi, spordi peale ei panusta, et siis mis on variandid. II sammas pole mul kunagi olnud, et sealt ei tule ka mingit supersummat kätte ja sellega pea õieli jooksu ei lähe.
Lihtsalt panna seda järjest mingitesse aktsiafondidesse? Või proovida siit-sealt leida nö. stabiilsemaid aktsiaid, mis ei tohiks päris kõrbeda? Mis need olla võiks?
Või on mingeid muid enamvähem normaalseid ja stabiilseid investeerimisteenuseid? Kas need enamus reklaamitavaid ühisrahastusvariante on püramiidskeemid ja sealt niiehknaa kindlalt eemale hoida? (noh, ala Estateguru jms asjad?).
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSa oled ise ka pokkerimees? Blinn, väga ei tahaks uskuda seda, et 5 neist milli peal ära käisid. Neid pokkerivendi palju pole, kes ühe shitcoiniga 5+fig gambliks
Leave a comment:
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustnonoh, räägi seda juttu mõnele klassikalise auto omanikule. Paremad klassikud võivad olla täiesti tasuv investeering. Disklaimer on muidugi see, et natuke pead teadma ka mida sa teed.
Hitleri hirmus ehitatud sakslased on igaljuhul hea investeering.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustauto ostmisega on 3 etappi:
1) alguses kui veits pappi tuleb, siis kohe rebiks auto,
2) kui natuke omandad elukogemust ja muid -kogemusi, siis hakkad vaatama, et auto on ikka väga kehv investeering, väärtusekadu on mega ja mõtled, et kuidas nii loll said olla 1 etapi jooksul
3) ja lõpuks kui on okeilt pappi hinge taga, siis ostad auto naksti ära, kuna elu eesmärk on siiski elamise nautimine ka ja IGA ost ei pea olema tehtud investeerimisvaatepunktist lähtuvalt
Leave a comment:
-
See artikkel võtab Dagcoini hästi kokku. Iseenesest on Eestis sadu ettevõtteid, kes on selle dagcoiniga liitunud ja mingilmääral saab seda coini kasutada. Aga eks ta paras püramiid jälle ole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustAa pull asi veel see.
2019, kui raha natuke üle oli, siis investeerisin igalepoole, kuhu sai ja põhimõtteliselt mida pakuti.
Pakuti võimalust panna 200€ aastaks tiksuma Successfactory platvormi kaudu Dagcoini alla. Tänaseks päevaks on 200st tiksunud 500+€. Kui keegi aitab mul sealt raha kätte saada, siis võin soti talle anda. Ise pole raha välja võtmisest aru saanud. Tean, et üle eesti on palju toidukohti ja muu ninninänni poode, kus saab dagcoinide eest maksta. A la ostad sushicityst sushi vaagna dagcoinide eest ja kui dagcoinid ümber konvertida eurodeks, siis vaatad, et ostsid omale 90€ eest ühe väikese sushi vaagna.
Võibolla kellegil siin mingeid kogemusi, kuidas otse eurod sealt kätte saada. Teiseks, kui teile sellist investeeringut pakutakse, siis EI SOOVITA!
Leave a comment:
-
Aa pull asi veel see.
2019, kui raha natuke üle oli, siis investeerisin igalepoole, kuhu sai ja põhimõtteliselt mida pakuti.
Pakuti võimalust panna 200€ aastaks tiksuma Successfactory platvormi kaudu Dagcoini alla. Tänaseks päevaks on 200st tiksunud 500+€. Kui keegi aitab mul sealt raha kätte saada, siis võin soti talle anda. Ise pole raha välja võtmisest aru saanud. Tean, et üle eesti on palju toidukohti ja muu ninninänni poode, kus saab dagcoinide eest maksta. A la ostad sushicityst sushi vaagna dagcoinide eest ja kui dagcoinid ümber konvertida eurodeks, siis vaatad, et ostsid omale 90€ eest ühe väikese sushi vaagna.
Võibolla kellegil siin mingeid kogemusi, kuidas otse eurod sealt kätte saada. Teiseks, kui teile sellist investeeringut pakutakse, siis EI SOOVITA!
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustNeid vendi omajagu Eestis. Pokkeriringkondades nimelist vähemalt 5 juba, kes seal 7+fig ära käisid altcoin boomi ajal. Mõned nüüd isegi tagasi 7fig peal.
Nokk kinni, saba lahti olukord. Kui need vennad oleksid kasutanud soovitust "osa välja võtta", ei oleks nad 7 fig peal ära käinud ning ei oleks olukorda, kus seda soovitust ka anda. Ise sai mingi 300st 4,5k tehtud ja välja võetud. Felt pretty stupid kui paar sõpra, kellega samal ajal ostsime sama summa eest, võtsid hiljem 30k.
Leave a comment:
-
Olen ka suht dumbuser/taksojuht finantsmaailmas, aga üks kõige lihtsam asi, mida ma juba paar aastat kasutanud olen on investeerimine aktsiafondidesse läbi LHV kasvukonto.
Lühidalt seletades saab seal protsentuaalselt määrata, et mis fondidesse tahad oma raha panna. Mul on praegu näiteks 50% S&P 500, 25% USA Top 100 tehnoloogiafirmat (NASDAQ-100 pmst) ning 25% mingi puhta energia tootjate fondi. Välja näeb see nii, et kannan iga kuu mingi summa püsikorraldusega oma kasvukontole ja siis seal konto ise jagab selle eri fondide vahel ja ostab osakuid. Saab kanda nii suure summa kui parasjagu soovi on.
Olen vist pea 3-4 aastat vähehaaval sinna investeerinud (sh vahepeal fonde muutnud ning mingi pooleaastane periood ei investeerinud üldse) ja hetkel olen 39%-iga kasumis. Samas märtsi lõpus olin korra punases ka.
Kui keegi tahab mulle mingeid paremaid fonde soovitada, mida sealt valida, siis ootan huviga. Päris alguses panin suht patriotismist 50% Euroopa top firmadest koosneva fondi peale, aga see sitt ei tahtnud üldse kasvada, ikka USA ftw.
Kolmas sammas on mul ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustSellistes olukordades peabki advekaatseks jääma ja endale tunnistama, et järgmine kord saab paremini.
Isiklikult ei tunne selliseid inimesi, aga interneti avarustest ikka olen lugenud, et psühholoogiliselt löövad inimestel erinevad emotsioonid ülesse, taolistes olukordades ja emotsioonide tulvil tehakse uusi ja veel lollimaid otsuseid.
Ehk et see "felt pretty stupid" oli veidi suusoojaks öeldud. Pigem selline olukord, kus lihtsalt õllelauas pannakse puid alla.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustViljandis on ainult 2 tuntud ärimeest. Üks on Orav, kes seal vist kohaliku vuttigi toetab ja teine 90ndatel rikkaks saanud Riisakas. Kumba sa mõtled?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKolmas sammas on olemas, aga sinna olen paarsada eurot kuus naksimaalselt pannud, kuna esimene eesmärk ongi teine korter ära osta. Ehk esimese ostsin emale elamiseks, teisega tahaks endalt üürimise kaelast ära saada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustFelt pretty stupid kui paar sõpra, kellega samal ajal ostsime sama summa eest, võtsid hiljem 30k.
Isiklikult ei tunne selliseid inimesi, aga interneti avarustest ikka olen lugenud, et psühholoogiliselt löövad inimestel erinevad emotsioonid ülesse, taolistes olukordades ja emotsioonide tulvil tehakse uusi ja veel lollimaid otsuseid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustauto ostmisega on 3 etappi:
1) alguses kui veits pappi tuleb, siis kohe rebiks auto,
2) kui natuke omandad elukogemust ja muid -kogemusi, siis hakkad vaatama, et auto on ikka väga kehv investeering, väärtusekadu on mega ja mõtled, et kuidas nii loll said olla 1 etapi jooksul
3) ja lõpuks kui on okeilt pappi hinge taga, siis ostad auto naksti ära, kuna elu eesmärk on siiski elamise nautimine ka ja IGA ost ei pea olema tehtud investeerimisvaatepunktist lähtuvalt
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: