Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eurovisioon
Collapse
X
-
No olid ikka jamad lood ning peaks mainima ,et nende hulgas oli meie lugu üks asjalikumaid aga Juur/Kivirähk lihtsalt ületamatud
-
Mulle siis meeldivad laulud, millele pakutakse kohta seal tagumises otsas: Poola ja Bosnia.
Hispaania ja Iisrael on ka okeid.
Leave a comment:
-
osokas@twitter
Starmani digiTVga saab homme vaadata Eurovisiooni lauluvõistlust R2 heliga, kus mõllavad Juur ja Kivirähk. Vaja valida eraldi helikanal.
Leave a comment:
-
Yldse ei koti eurovisioon, aga mind huvitab, et mis su peas toimub, iceman? Peded l88vad tantsu pidevalt?
Leave a comment:
-
Uus mehhakas tuli kapist välja?Algselt postitas Iceman Vaata postitustSee ei ole pedede üritus!!!!!
Tra ma vihkan neid pedesi raisk.
Nende tropide pärast ongi eurovisiooni maine nii madal...
Vaja neil krdi pededel seda välja näidata, et nad on peded...võiksid rahus edasi elada nagu tavalised normaalsed inimesed..
Leave a comment:
-
See ei ole pedede üritus!!!!!
Tra ma vihkan neid pedesi raisk.
Nende tropide pärast ongi eurovisiooni maine nii madal...
Vaja neil krdi pededel seda välja näidata, et nad on peded...võiksid rahus edasi elada nagu tavalised normaalsed inimesed..
Leave a comment:
-
mine munniAlgselt postitas Iceman Vaata postitustEurovisioon varsti ukse taga juba! 2 nädalat veel!!!!
Mis laulud teile siis meeldivad?
Siin üks hea euro leht
Vaatasin ise siis kõik läbi ja lemmikud on:
soome, läti, albaania, kreeka, taani, aserbaid˛aan, saksamaa ja prantsusmaa
minu top 3, kellele kaaluks hääle andmist oleks: prantsusmaa, taani ja kreeka.
Leave a comment:
-
Eurovisioon varsti ukse taga juba! 2 nädalat veel!!!!
Mis laulud teile siis meeldivad?
Siin üks hea euro leht
Vaatasin ise siis kõik läbi ja lemmikud on:
soome, läti, albaania, kreeka, taani, aserbaidžaan, saksamaa ja prantsusmaa
minu top 3, kellele kaaluks hääle andmist oleks: prantsusmaa, taani ja kreeka.
Leave a comment:
-
Sest ˛ürii oli osaliselt erinev ja teisel hääletusel lisandus kriteeriumiks visuaalne pool.Algselt postitas K Punkt Vaata postitustImelik on see, et algul jättis zürii Sireni välja ja finaalis sai ta züriilt päris palju punkte, kokkuvõttes jäi vist neljandaks isegi. Urban Symphoni jäi ka välja ja finaalis jäi zürii häältega teiseks vist. Kuidas see võimalik on ?
Leave a comment:
-
sellepärst, et esialgne žürii oli hoopis teise koosseisuga.
Leave a comment:
-
Imelik on see, et algul jättis zürii Sireni välja ja finaalis sai ta züriilt päris palju punkte, kokkuvõttes jäi vist neljandaks isegi. Urban Symphoni jäi ka välja ja finaalis jäi zürii häältega teiseks vist. Kuidas see võimalik on ?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: