Algselt postitas Glasgow Celtic FC
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üritused
Collapse
X
-
ega ma meie mehe pärast seal ei käinudki. seltskonna pärast, ja teiste bändide pärast.Algselt postitas Evu Vaata postitustma ei tea, a ma tean, et meie mees on küll kehv.
Leave a comment:
-
Vene trääns pole kunagi ruulinud.Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustVene trääns ruulib vä?
Ja enam ei ruuli trääns ka. Kes teab, see teab.
Leave a comment:
-
blunt on vahest täitsa kuulatav, aga rock'n'roll on pededele
kuigi ma arvan, et mõnel tuleb mu muusikamaitse kallal vingumist nüüd...
aga ise olen tglt üldse teatriinimene
kontserditel käin harva
viimati siis meie mehe sõprade tuuril
Leave a comment:
-
tal on teisi väga häid ka. 24 postcards. endal veel songs from before ja memoryhouseAlgselt postitas smörgåsbord Vaata postitust"the blue notebooks", otse(eba)loomulikult mitte ausaid ja õilsaid teid pidi hangitud.
Leave a comment:
-
"the blue notebooks", otse(eba)loomulikult mitte ausaid ja õilsaid teid pidi hangitud.Algselt postitas dannar Vaata postitustmis plaadid sul richterilt on?
Leave a comment:
-
Aasta post lissalt!Algselt postitas flameas Vaata postitustBlunt on munn... gei ka. Rock n Roll forever!
Termika akustiline kontsert tomiub 24-26 nov. 2x Tallinnas ja 1x Tartus. Vist välja müüdud aga ikkagi
Leave a comment:
-
Sina oled vä? Tead küll, kes! Tegelt ka.Algselt postitas GairiSama teeb välja tegelt, kui tuka geeliga taeva poole lükkad - ikka oled dändi ju
Aga muidugi võid dressid selga panna ja vaadata, kes siis teatris Su kohtingukaaslase kõrvale istub
Leave a comment:
-
viksin ma jee, ega ma mingi dändi ole.Algselt postitas GairiViksi ikka kingad ära ka enne kui lähed!
Bond muidu halb ei olnd, kui välja arvata, et peale kaklust ja muud jama ta äkitselt jälle ilus ja lakutud poiss on
Leave a comment:
-
kusjuures jah. valin teatri, sest bond pidada sitt olema. Lisaks on Bond koos töökaaslastega, aga teater koos ühe naisisikuga...Algselt postitas GairiKindlasti valid teatrikülastuse, sest oled korralik poiss
Leave a comment:
-
mis plaadid sul richterilt on?Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustja üldse, mis kuradi üritused? sündmused väärivad tähelepanu, mitte üritused.
ma, näe, ka üritan, aga ikkagi olen popkultuuri poolt vormitud persekukkunud ahv, kel pole reede õhtul muud teha kui üksinda kodus konjakit juua ja Max Richter'it kuulata.
üritustest suutsin ma ise endale samale päevale ja ajale sättida Bondi-filmi ja teatrikülastuse, mõlemad tasuta
Leave a comment:
-
ja üldse, mis kuradi üritused? sündmused väärivad tähelepanu, mitte üritused.
ma, näe, ka üritan, aga ikkagi olen popkultuuri poolt vormitud persekukkunud ahv, kel pole reede õhtul muud teha kui üksinda kodus konjakit juua ja Max Richter'it kuulata.
Leave a comment:
-
oh millele sa küll vihjad, pika rootsi nimega boika. peaasi, et laulukoorid rõõmsad oleks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: