Algselt postitas manitaaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üritused
Collapse
X
-
Slayer 1. juulil Tallinnas - http://www.bem.ee/index.php?id=6368
kahju, et toimumispaik veits kehv on.
Leave a comment:
-
Bi-2 ja sümfooniaorkester. See võib päris maitsekas olla, isegi toimumiskohale vaatamata.
Leave a comment:
-
huvitav, kas usk keelab neil endil 'tosoide loovutada. nagu ütles laulusalm:Algselt postitas sicmic Vaata postitustEnnevanasti käidi Iirimaal kalkuneid kitkumas, käiakse siiani. Nüüd on aga uus väljakutse!
(Iiri)maa tuleb täita lastega! Ja saab veel festarile ka pealekauba.
Let the Pagan spill theirs
O'er mountain, hill, and plain.
God shall strike them down for
Each sperm that's spilt in vain.
aga tegelikult on siin peidus suurepärane võimalus teise eesti noortele. samaaegselt on võimalik saada SkyPlusi suvepäevade pilet ja keerata persse iirlaste genofond
Leave a comment:
-
Ennevanasti käidi Iirimaal kalkuneid kitkumas, käiakse siiani. Nüüd on aga uus väljakutse!
(Iiri)maa tuleb täita lastega! Ja saab veel festarile ka pealekauba.
Leave a comment:
-
TOPELT EI KÄRISE. Pilet olemas ja kindel minek. Piletite müük oli küll hull, 30 sekundiga müüdi programmi väitel 509 piletit. 10.00.32 olid 620 kroonised juba otsas.
Leave a comment:
-
hmm...eesti oma jäi vahele, peaks vist ära proovima.Algselt postitas Evu Vaata postitust20.juuli Riia Skonto Staadionil
METALLICA! Mina olen igastahes mineja, kuidas teistega siit foorumist. Äkki oskab keegi mõnda head odavat ööbimis kohta ka Riias juba soovitada.
Leave a comment:
-
soccernet on koguaeg ööbind profit campis... meil mõlemal korral mingi massive tuba olnud... kuskil 8-10 inimesel.. suht odav ja otse vanalinnas.
Leave a comment:
-
mul vend ööbis mingis hotellis, võtsid nelja peale ühe neljase toa ja siis tuli 160.- öö, ma ei tea kui kallis see on su jaoksAlgselt postitas Evu Vaata postitust20.juuli Riia Skonto Staadionil
METALLICA! Mina olen igastahes mineja, kuidas teistega siit foorumist. Äkki oskab keegi mõnda head odavat ööbimis kohta ka Riias juba soovitada.
. kui tahad võin uurida mis koht oli? igatahes saab netis ette bronnida kohti.
Leave a comment:
-
20.juuli Riia Skonto Staadionil
Leave a comment:
-
Püha müristus, liiga karm!!!Algselt postitas mazz Vaata postitustKes veel kuulnud ei ole, siis THE FALL Rabarockil. Fuck yeah!
"We are Northern white crap that talks back
We are The Fall, we were spinning, we were steppingCop out, cop out as in from heaven The difference between you and us is that we have brainsCos we are Northern white crap But we talk back Uh oh, uh oh Bang, fucking bang, The Mighty Fall The Fall, we are back, we are back And this next number is Fiery Jack …"
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: