Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üritused
Collapse
X
-
imelik, et keegi foorumi paljudest nilbikutest ei kirjelda oma festivalimuljeid. mina eile käisin, täna enam ei lähe
-
Killswitch Engage hollikas võib päris nunnu olla. Nende viimane plaat muide jõudis täna mp3.com "tasuta muusika"-osakonda, kelle jaoks tundmatu ja soovib materjali ilma südametunnistuse piinata läbi töötata, here you go...
Leave a comment:
-
Kusjuures Diletantide Avangard oli nii raju üritus, et ma ei näinud ühtegi esinejat
Leave a comment:
-
Mis selle posti mõte on?Algselt postitas dannar Vaata postitustMuse'i kontsertit ei paista siiski tulevat. Nende kodulehel on tourdateside all 17. Helsinkis kontsert, 19. Piiteris ning sinna vahele pidi vist jääma väidetav tlna kontsert. Kuna nad üldse teevad sellel eurotuuril ülepäeviti kontserdeid, siis jääb Eesti vahele. Enivei, kuna eestlased käivad suure hulgaga ainult õllesummeril ja vanade-higiste rokipeerude tegemistel, siis on Eesti väljas. Aga näiteks krdi Serbias, Rumeenias, Bulgaarias, Horvaatias vehivad need juustustaadionirokkarid täitsa pädevalt sel tuuril.
Ilgelt närvidele käis see rada7-suurhalli-projektijuht kuulujutt.
Leave a comment:
-
Muse'i kontsertit ei paista siiski tulevat. Nende kodulehel on tourdateside all 17. Helsinkis kontsert, 19. Piiteris ning sinna vahele pidi vist jääma väidetav tlna kontsert. Kuna nad üldse teevad sellel eurotuuril ülepäeviti kontserdeid, siis jääb Eesti vahele. Enivei, kuna eestlased käivad suure hulgaga ainult õllesummeril ja vanade-higiste rokipeerude tegemistel, siis on Eesti väljas. Aga näiteks krdi Serbias, Rumeenias, Bulgaarias, Horvaatias vehivad need juustustaadionirokkarid täitsa pädevalt sel tuuril.
Leave a comment:
-
Burnstilli asemel on Tallinna bänd Panic TrainAlgselt postitas eika Vaata postitust25. august on igatahes vist selline asi (Samas kuuldavasti osad neist bändidest ei esine
):
KITSAS t punk
STELLER pop rock
BURNSTILL metalcore
VESPERA emo
PSYCHO BASTARDS punk
JIMMY JOE reggae
KEN AND THE MARQUESS hard rock
ABOVE US stoner rock
DIE MORITZ punk
ANALOOG pop rock
PSYCHOTERROR punk
PILET 25 eek
UKSED 13.00
BANDID 14.00
Aga hull infopuudus on jah, ei tea, kas tahavad tühjadele saalidele esineda või mis värk on.
Ja Reedel siis ma kindlasti kohal!
Leave a comment:
-
Ohoh. FBI väitel 15. oktoobril hollikas Killswitch Engage. See võib ju päris maru olla.
Leave a comment:
-
täna kell 13:00 Hiiu staadionile jalkat mängima....ärge ilmast välja tehke, ongi ilma päikeseta mõnusam mängida
Leave a comment:
-
Mina vist pole või mine tea. Opium Flirt on muidugi alati tore bänd ning Stellast tulev DJ-neiu peaks ka muidugi mõngel olema, aga hoian energiat ja raha hetkel potentsiaalsete publikumagnetmürskude külastamiseks.Algselt postitas eika Vaata postitustAga hull infopuudus on jah, ei tea, kas tahavad tühjadele saalidele esineda või mis värk on.
Leave a comment:
-
25. august on igatahes vist selline asi (Samas kuuldavasti osad neist bändidest ei esine
):
KITSAS t punk
STELLER pop rock
BURNSTILL metalcore
VESPERA emo
PSYCHO BASTARDS punk
JIMMY JOE reggae
KEN AND THE MARQUESS hard rock
ABOVE US stoner rock
DIE MORITZ punk
ANALOOG pop rock
PSYCHOTERROR punk
PILET 25 eek
UKSED 13.00
BANDID 14.00
Aga hull infopuudus on jah, ei tea, kas tahavad tühjadele saalidele esineda või mis värk on.
Leave a comment:
-
Kas keegi oskab midagi öelda Kultuuritehase festivali kohta? avalehel on ainult avapeo esinejate nimekiri ja rohkem inffi pole absoluutselt. Festival peaks ju mõne päeva pärast pihta hakkama. Eelmine aasta nägi seal näiteks Legoweldi ja Apparati ära. Kui midagi sellist sel aastal ka kuulata pakutakse, siis võiks saada mingi eelaja, et plaane sättida ja puha.
Leave a comment:
-
Von Krahli teatris etendus "Haned Võlgu". Ise olen näinud ja julgen soovitada. Hea irooniline huumor meie endi ja ühiskonna üle.
Leave a comment:
-
Tissid tissideks, see kõlab liiga hästi, et vaatamata jätta.Algselt postitas dannar Vaata postitustSeal pidada tisse nägema
Mõni pidevam teatrikülastaja oskab ehk öelda, kas pileteid jagub piisavalt või on vaja neid kuskilt ette broneerida ning kui palju need maksta võivad?
Leave a comment:
-
Suurte Masinate Muusika Leigol 2007 lendab otsejoones suveürituste pingerea tippu. Tõsiselt ideaalne show oli, siiralt kahju nendest, kes kohal ei olnud. Noh, natuke kauem võinuks ju kesta, aga siiski oli täiesti meeletult vinge...sõjamasinad, reaktiivlennuk, tulepallid ning varasemast juba tuntud kopad, lõkked, järveküünlad, heli-, video- ja valgusshow. Tippklass!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: