Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

LIIKLUS

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Marek_T
    replied
    Näikse, et mul on au seda teemat taas kergitella.

Teie, kolm velosipedistpederasti, kes te täna kella 17 paiku sõtkusite Viljandi-Pärnu maanteel Kõpu poole ja paar kilomeetrit enne Kõput otsustasite, et kolmekesi kõrvuti keset sõiduteed kurvi taga sõita on see kõikseõigem tegu - kerige persse, kerige tuhat korda persse. Kerige persse selle eest, et te seda tegite. Kerige persse selle eest, et te minu poole sekundi sisse mahtuma pidanud paanilisele pidurdamisele, vastassuunas lähenenud autoga laupamise, oma autos viibiva pere ohustamise ja teie kõigi kolme sorry ass-ide lömastamise vahel kaalutlemisele järgnenud signaalilaskmisele keskmise sõrmega vastasite. Kerige persse selle eest, te olete ennasttäis sitapeadest velopederastid. Ja ma loodan, et järgmine autojuht ei vääratanud ega kaalutlenud, nagu mina seda tegin, vaid sõitis teid, kusipäiseid egomaniakke täpiks.

Aitäh.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Asi lihtne, ise olin ükskord Tln-Trt peal samasuguse seltsimehe taga ja kohtusin temaga Kükita kohvipausi ajal. Sattusime prüka kõrvale koos suitsu tegema ja lähenesin üleni sõbralikult ja küsisin, et misvärk, sul pidurituledes kotermann või mis. Veidi seletamist hiljem sai ta aru, mis ma tahan ja tuli välja, et tüübil on automaatkastiga auto ja ta kasutab jalalaba vibutamist piduri- ja gaasipedaali vahel omalaadse püsikiirushoidjana. Ja ta siiralt ei saanud aru minu paduhämmingust. Koos keerasime maanteele tagasi ka ja siis pidasin veel Annani vastu ja siis läksin mööda, see värvimuusika lihtsalt hakkas juba strobomõõtmeid võtma...

Küllap on linnas ka selliseid. Veider, jaa. Aga nad on olemas.

Leave a comment:

• billybob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Katk poolt
    Linnavahele on päris palju selliseid liiklejaid tekkinud, kes ilma põhjuseta kogu aeg pidurdavad. Täpselt nagu sõidaksidki jalg piduril ja samal ajal gaasi andes. Kedagi ees sirgel peateel ei ole, tema pidurdab iga 3 sekundi tagant. Kuidas mina tema taga sõites nüüd peaksin teadma millal on õige pidurdus kui ta kogu aeg seda tulukest vilgutab.
    Kus küll sünnivad sellised geeniused?
    Äkki kardavad löökauke? Igastahes, hoia veidi suuremat pikivahet. Peaks aitama küll.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Linnavahele on päris palju selliseid liiklejaid tekkinud, kes ilma põhjuseta kogu aeg pidurdavad. Täpselt nagu sõidaksidki jalg piduril ja samal ajal gaasi andes. Kedagi ees sirgel peateel ei ole, tema pidurdab iga 3 sekundi tagant. Kuidas mina tema taga sõites nüüd peaksin teadma millal on õige pidurdus kui ta kogu aeg seda tulukest vilgutab.
    Kus küll sünnivad sellised geeniused?

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Kunagi, kui ma veel alaealine olin, siis rääkisid autojuhid sellist juttu, et "Tallinnas ringi sõites peab kustutuskumm hammaste vahel olema." Kuna noorukina ma autorooli ei pääsenud ja teedeolukord minu jaoks kaugekauge teema oli, siis sellest lähtuvalt hakkas huvitama: kas tänane teedeolukord on võrreldev tolleaegsega või kuidas need teed siin pealinnas on olnud läbi aegade?

Leave a comment:

• budu
    replied
    Ei juhtunud see asi ei Eestis ,ega eestlastega,aga kaudselt puudutab see ikka ka meid.

Tekst võetud Profid AJ FB lehelt.

Tere, mul selline lugu, et neljapäeval sõitis Hollandi raskeveok Norras Hordalandis stordis teelt välja libedat tee pärast. Autos oli koos juhiga tema 10a tütart, mõlemad said surma. Nüüd sai siis siin Norras autojuhtidel hing täis, sest neid õnnetusi on ka norrakate endaga siin palju ja just teeolude pärast. 14 märts see siis see neljapäev kl 14 sängitatakse need kaks hollandis oma kodumaal mulda ja norras tehakse kl 14 5 minutiks liikluse seisaks, et siis mälestada kõiki kaugsõiduautojuhte ja kaasõitjaid kes on hukka saanud teeolude pärast. Kui arvad, et võiks edastada seda infi siis ütle teistele edasi , aga point selles, et Norras on teedega jama nii kurb kui see ka pole.

Når Anja og Dave gravlegges, stopper trafikken i Norge
    Vestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur.

- Mange menneskeliv har gått tapt. Nå er det nok, sier lastebil-sjef.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Oleksin täna hommikul peaaegu oma rondi roostetava vasaku esitiiva saanud lasta ära vahetada, aga refleksid hakkasid enne tööle ja jälle ikaldus. Liivalaiast Pärnu mnt-le keeravad kaks rida olid täis kuni Tatari-Süda ristmikuni, muud read aga liikusid ilusasti, sahisesin seal minagi. Ja siis mainitud ristmiku lähistel otsustas üks preili mersuga, et ta ei viitsi enam ja tõmbas paremale otse mulle ette. Naelakrabin, ABS ja lumevallist õhkupaiskunud pilv hiljem oli kõik jälle korras. Neiu ehmatas päris ära vist, hakkas autost välja ronima, viskasin pöidla püsti ja tüürisin oma käula vallist välja ja liikusin edasi. Aga noh, vähemalt virgeks lõi.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Viimaste postituste valguses tuleb länkari ostmine ära jätta .Tundub,et see masin on juba sama kuulsaks saanud,nagu buumerid

Leave a comment:

• avfc
    replied
    minu teada rea vahetamine pärast ristmikut seal keelatud pole ja suht tihti rallitakse sust mööda seal, eriti kui mõni rekka sinna satub ja siis samas oota valgusfoori taga, et paremale Võru tn-le saaks pöörata.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Enamasti toimib jah, aga seekord ei toiminud ühell juhul isegi see.

Täna aga päästis kaasreisija karjatus sellest, et üks ajuinvaliid oleks külje maha sõitnud Tartus Aardla Võru ristis. Tulin Aardla poolt suunaga Ropka poole. Ristiinimese kohaselt võtsin suuna keskmises reas, mis viib otse üle risti, vasakpoolne keerab vasakule Võru tänavasse ja parempoolne paremale Võru tänavasse või siis üle ristmiku paremale Jalaka tänavasse http://goo.gl/maps/G72N9 Startisin mina mitte just kõige aeglasemalt esimesena ja parempoolses reas olev sinine universaal Volvo samamoodi. Ei tea kas ta avastas liiga hilja, et on vales reas või mida (rida enam vahetada ei tohi teiselpool ristmikku). Igatahes arvas ta, et parim tegevus mida teha on mulle lihtsalt tuimalt peale keerata. Poleks kaasreisija karjatanud istuks vist senini seal.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
    Täna oli teedel kohe eriliselt palju troppe kes leidsid, et kaugtulesid pole vaja vahetada lähituledele kui auto vastu tuleb.

kas enam ei toimi ka see, kui endal tagasi kaugtulede peale vahetad?

tavaliselt saavad nad siis enamasti aru, kui ebameeldiv see vastutulijale on

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja fitti poolt
    Täna hommikul, samasugune sündmuskoht. Tänav on nii kitsas, et sõitma mahub üks auto. Sõidan, näen, vastu tuleb länkar. Kuna takistus on n-ö tema poolel, eeldan, et tema peaks mulle teed andma ja selle lihtsustamiseks peatun kohas, kus minust vasakule jääb vähemalt kolme auto pikkune mulk, kus ta saaks kõrvale tõmmata. Mulgus on küll palju lahtist lund, aga länkari jaoks pole see isegi nohu. Länkar jõuab minuni ja peatub. Ei üritagi paremale tõmmata. Vilgutab tulesid, ilmselt arvates, et mina äkki võiksin hoopis tagurdama hakata. Länkari klaasid on nii tumedad, et ma isegi ei näe kes roolis on. Mine perse, mõtlen, mul on eesõigus! Nii seisime seal nagu kaks sikku sillal, sekundid tiksuvad, kümme, kakskümmend, varsti juba pool minutit möödas. Ärev vaikus. Lõpuks vend loobus ja andis teed. Suur võit dšiibimahvia üle!
    Mnjaa. Ma kohtasin ühte lancari roolis olevat naist Tallinna kesklinnas, kes kitsal tänaval kõigepealt pusis 5 minutit, et end ümberkeerata, sest telefon käes seda teha oli äärmiselt raske ja kui ta lõpuks tehtud sai, siis jäi keset teed seisma, kuna minust ta mööda ei saanud (ruumi ühele autole). Selle asemel, et natukene kuhugi poole sõita ja lasta teistel liikuda seisis tema kangekaelselt keset ristmiku ja kuna mul oli kiire, pidin näpud ristis lootma, et ma oma Volvoga ei vaju kuskilt äärepeallt alla

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Purgaa tänavatel. Loobusin hea meelega täna reisist Haapsalu. Ilmselt on tänu sellele elupäevi veel.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Täna oli teedel kohe eriliselt palju troppe kes leidsid, et kaugtulesid pole vaja vahetada lähituledele kui auto vastu tuleb.

Tervitaks ka debiilikust audi juhti Tallinn - Tartu maanteel, kes otsustas, et parim aeg möödasõiduks on siis kui autod vastu tulevad.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Mulle ei meeldi sellistes seikades, olgugi, et mul võib ju olla õigus, olla esimene, kes konflikti ärgitab. Tegelikult on konfliktialge antud juhtumitel Fitti puhul juba algatanud länkarimees ja minu keisis kaubikujuht. Nagu mõlemal puhul näha oli, piisas täiesti ise rahulikuks jäämisest. Igasugused aknale koputamised jms shit on kindel tee olukorra eskaleerumiseni ja hiljem seletada, kes esimesena äsas, on jube tüütu.

Leave a comment:

Töötlen...