Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Ghost In The Shell oleks väga tore kui ei peaks neid jubedaid 3d prille kasutama. Mulle visuaalselt põnevad asjad meeldivad, suudan isegi jaapanlaste Hollywoodi näitlejatega asendamise andeks anda.
    Minu jaoks on GITS üks aegade lemmikanimesid, seepärast ei läinud seda üldse vaatama. Reviewd ütlevad ka, et ma tegin õigesti.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Ghost In The Shell oleks väga tore kui ei peaks neid jubedaid 3d prille kasutama. Mulle visuaalselt põnevad asjad meeldivad, suudan isegi jaapanlaste Hollywoodi näitlejatega asendamise andeks anda.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Hmm Twin Peaks on mu üks lemmik sarju, Blue Velvet on mul lemmik filmide seas ja ma vaatasin alles täna sellist meistriteost nagu Mulholland Drive, piinlik on isegi, ma mõtlesin, et ma olen juba peaaegu kõik head filmid ära vaadanud ja enam mu top 20 väga ei saa muutuda, kusjuures selle filmi vaatamist olen juba äkki mingi 6-7 aastat edasi lükanud ja noh kui film kestab 2.20 ja 1.40 filmist oli hea, pigem isegi mõtlesin, et rahulik, ootasin tsipa rohkem ja siis järsku hakkas pihta David Lynch(i loove this guy, palun tee nii, et Twin Peaks on jätkuvalt maailma parim sari ka peale uut hooaega) iga sekund oli julm kamm ja saan hindeks panna vaid 10/10. Ühtlasi on see alles mu kümnes maxhinne.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust

Jätan need kolm youtube klippi lihtsalt siia...
    lol, screen junkiesi tegijate ja vaatajate p2rast neid filme tehaksegi.

Paterson oli muhe. (mitte naljakas ega vaimukas nagu m6nes kohas seda on sildistatud)

Leave a comment:

• jorh
    replied
    Kes soovib head ja pisut teistmoodi filmi ülevaateid Youtubis, siis see seltksond teeb seda väga hästi ja koomiliselt.

Kanali nimi Channel Awesome ja tegelase nimi Nostalgia Critic
    Ntx.

Leave a comment:

Working...
X